Gamer PC

poruka: 22
|
čitano: 3.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gamer

Imam priliku dobiti ovaj desktop:

-procesor:intel i7 920

-hard disk:1TB

-kučište:coolermaster haf 932

-ram:corsair 12 gb

-matična ploča:asus P6T Deluxe V2

-napajnje corsair 750 Watt

-optical drive: dual layer,dvd,cd

-grafička kartica:gtx 295

ili

ovaj alienware laptop

procesor- Intel® Core™2 Duo P8600 2.4GHz (3MB Cache, 1066MHz FSB)

grafička : Dual NVIDIA® GeForce® GTX 260M

4 gb rama

250 gb hard diska

Šta biste vi izabrali

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 20:07 (frezer).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer

Ovaj prvi sa Core i7.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gamer

prvi 100%, jedino ako su ti prenosivost i dizajn važni, onda taj alienware

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Ovaj prvi sa Core i7.

Slažem se...
17 godina
Gamer

i7, tj. prvi komp je naravno bolji ali....

Kaj imaš trenutno za komp?

Ak imaš dobar stolni komp onda je i laptop u igri.

Ipak je to AlienwareCool

Da ja imam tu priliku odabira, uzel bi Alienware, a lako morete provjeriti kaj imam za komp trenutno...

No to je stvar osobnog odabira.

Velim, ak imaš dovoljno jak komp doma, uzmi laptop...pa sjedni u neki krcati vlak ili u park, izvadi stroj iz torbe i sa smješkom poprati kisele poglede zavidnih ljudiNamigiva

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer PC

Ja imam neki jadan laptop,nemam stolno računalo,nikad ga nisam imao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gamer PC

onda definitivno onaj i7

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan
Gamer PC

ako putujes nekamo malo cesce onda uzmi laptop a ako si vise vremena kuci tojest ne putujes u druge drzave onda definitivno i7...

samo za i7 si siguran jesi ti izbrojo kolko to dođe? ne ispod 12k sigurno ne kazem da nemas al svejedno ja nebi volio dat tolko za konfu osim ako si neki ovisnik ili sakupljac...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 12:15 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer PC

Ovaj i I7 ti je super...prije par tjedana sam dobio novi komp s sličnom konfiguracijo. Komp me oduševio skroz, stvarno nemam zamjerki. Tako da i ja dajem glas stolnom računalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
frezer kaže...

Ja imam neki jadan laptop,nemam stolno računalo,nikad ga nisam imao

Zavisi onda, reci nam još s čim se baviš - ak ti treba poslovno i putuješ (ko što veli damian), onda laptop.
Ipak, ak si do sad izdržal s tim "jadnim" laptopom, a nemaš/nisi nikad imal stolno računalo, tada je pravo vrijeme za odabir istog, a navedeni stroj je doslovno stroj...
damian123 kaže...

ako putujes nekamo malo cesce onda uzmi laptop a ako si vise vremena kuci tojest ne putujes u druge drzave onda definitivno i7...

samo za i7 si siguran jesi ti izbrojo kolko to dođe? ne ispod 15k sigurno

Slažem se s tobom.
Samo jedno, pročitaj post autora i riječ "doniti", možda misli "dobiti" tak da u oba slučaja nije važna cijena.
xrobix kaže...

Ovaj i I7 ti je super...prije par tjedana sam dobio novi komp s sličnom konfiguracijo. Komp me oduševio skroz, stvarno nemam zamjerki. Tako da i ja dajem glas stolnom računalu.

Koga ne bi oduševil takav komp?
Mnogi o tome sanjaju....
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan

da sorry mislio sam reći dobiti umjesto doniti

16 godina
neaktivan
Gamer PC

ja mislim da je ova tema vec bila i7 komp vs alienware laptop(EDIT: to nije naziv teme)...ali opet dajem glas stolnom kompu(i7)...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 23:57 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer PC

Moj glas ide takoder stolnom racunalu,no kao sto i prethodni autori govore ovisi o namjeni dali puno putujes ili si kod kuce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zavisi misliš li ti na tom kompu raditi nešto za posao ili imati gomilu programa onda je super. Ako misliš kupovat komp takav za igrice, ta konfiguracija nije loša, ali je puno je bolji Intel dual core 3.0 za igrice

16 godina
neaktivan
Gamer007 kaže...

Zavisi misliš li ti na tom kompu raditi nešto za posao ili imati gomilu programa onda je super. Ako misliš kupovat komp takav za igrice, ta konfiguracija nije loša, ali je puno je bolji Intel dual core 3.0 za igrice

Bubneš i ostaneš živ!!!

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
mtopol kaže...
Gamer007 kaže...

Bubneš i ostaneš živ!!!

Pa vidiš da je 3dana na forumu...vjerojatno se tolko i u kompove kuži...

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
16 godina
neaktivan
Gamer PC

Ja bi odabrao Alienware laptop zato ke ima jednu veliku prednost..prenosiv je XD.

Dok core i7 konfa je premoćna kaj će ti tolko snage kad na maximumu možeš igrati naslove i sa slabijim konfiguracijom.Laptop definitivno.......Taj laptop može pokretati vrlo dobro sve nove stvari...ne znam stvarno ja bi laptop...sve ovisi o tvojim željama lol...Recimo ja sam casual gamer koji voli prenositi ShiZZ 'N' Stuff XD tako da ono..................... XD

0 0 hvala 0
17 godina
Gamer PC

Sheki ta i7 je tolko bolja da bi zmislil nekaj kak ju prenositi :)

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer PC

i7 definitivno..

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I7 nemoj ni razmisljati o nicem drugom

16 godina
Gamer PC

ovaj prvi...sa i7...

Intel Core 2 Duo E8500, nVidia GF 8800GT, 8GB DDR2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tha_Shekky kaže...

Ja bi odabrao Alienware laptop zato ke ima jednu veliku prednost..prenosiv je XD.

Dok core i7 konfa je premoćna kaj će ti tolko snage kad na maximumu možeš igrati naslove i sa slabijim konfiguracijom.Laptop definitivno.......Taj laptop može pokretati vrlo dobro sve nove stvari...ne znam stvarno ja bi laptop...sve ovisi o tvojim željama lol...Recimo ja sam casual gamer koji voli prenositi ShiZZ 'N' Stuff XD tako da ono..................... XD

Da, ali ce zato Alienware jos malo zastariti po performansama, a i7 konfa ce nece ni skoro izumrijeti - moj glas ide i7...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira... Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice