Ebay kupnja

poruka: 6
|
čitano: 1.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ebay kupnja

Ovako,htio bih kupiti jedan proizvod na eBayu koji košta 20 dolara i na aukciji je.Trenutna aukcijska cijena mu je 20 dolara,bi li ga ja za tu cijenu mogao kupiti,ako sada uplatim dok mu je cijena takva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ebay kupnja
frezer kaže...

Ovako,htio bih kupiti jedan proizvod na eBayu koji košta 20 dolara i na aukciji je.Trenutna aukcijska cijena mu je 20 dolara,bi li ga ja za tu cijenu mogao kupiti,ako sada uplatim dok mu je cijena takva

haha

znas ti sta je "aukcija" ?

znaci kad istekne tko imadne navjecu ponudu on dobila artikl...

P.S Sjeti se da vecina ljudi ne salje vamo u nase zemlje,ako pise Wordwide onda si ok... i sjeti se troskova postarine koji su obicno poveliki za vamo krajeve...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
Ebay kupnja

neznam točno , ali ako velis da je aukcijska onda moras ponuditi vise i ako do isteka roka niko ne ponudi vise onda je tvoje

edit: pogledaj ovo

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 23:00 (kc-kb).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

neznam točno , ali ako velis da je aukcijska onda moras ponuditi vise i ako do isteka roka niko ne ponudi vise onda je tvoje

zar ja nisam upravo isto rekao ?

16 godina
neaktivan
xxtoni kaže...
kc-kb kaže...

u to vrijeme dok si ti bil napisal ja sam tek isel pisati, tak da nisam mogel vidjeti..kuižiš

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
17 godina
neaktivan
kc-kb kaže...
xxtoni kaže...
kc-kb kaže...

u to vrijeme dok si ti bil napisal ja sam tek isel pisati, tak da nisam mogel vidjeti..kuižiš

ma ok...

uglavnom samo nemoj zaboravit obavjetit tog odakle si i pitat kakva je postarina...(to naravno ako dobijes aukciju)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice