Ovako,htio bih kupiti jedan proizvod na eBayu koji košta 20 dolara i na aukciji je.Trenutna aukcijska cijena mu je 20 dolara,bi li ga ja za tu cijenu mogao kupiti,ako sada uplatim dok mu je cijena takva
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako,htio bih kupiti jedan proizvod na eBayu koji košta 20 dolara i na aukciji je.Trenutna aukcijska cijena mu je 20 dolara,bi li ga ja za tu cijenu mogao kupiti,ako sada uplatim dok mu je cijena takva
haha
znas ti sta je "aukcija" ?
znaci kad istekne tko imadne navjecu ponudu on dobila artikl...
P.S Sjeti se da vecina ljudi ne salje vamo u nase zemlje,ako pise Wordwide onda si ok... i sjeti se troskova postarine koji su obicno poveliki za vamo krajeve...
neznam točno , ali ako velis da je aukcijska onda moras ponuditi vise i ako do isteka roka niko ne ponudi vise onda je tvoje
edit: pogledaj ovo
neznam točno , ali ako velis da je aukcijska onda moras ponuditi vise i ako do isteka roka niko ne ponudi vise onda je tvoje
zar ja nisam upravo isto rekao ?
u to vrijeme dok si ti bil napisal ja sam tek isel pisati, tak da nisam mogel vidjeti..kuižiš
u to vrijeme dok si ti bil napisal ja sam tek isel pisati, tak da nisam mogel vidjeti..kuižiš
ma ok...
uglavnom samo nemoj zaboravit obavjetit tog odakle si i pitat kakva je postarina...(to naravno ako dobijes aukciju)