Dell XPS One 27 ili sastaviti konfiguraciju

poruka: 5
|
čitano: 5.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dell XPS One 27 ili sastaviti konfiguraciju?

Pozdrav svima...

Moram promjeniti računalo i gledam Dell-a. Kod nas ga još nema, ali nije problem pričekati. Gledam najjaču opciju http://www.dell.com/us/p/xps-one-27-2710-aio-t/pd.aspx.

E sada, da li je bolje sastaviti konfiguraciju ili pričekati da dođe Dell i njega kupiti?

Definitivno mi treba jak i pouzdan stroj i 27" monitor, tako da ne gledam previše na cijenu.

Zanima me vaše mišljenje.

Unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Radije naći nekoga da ti složi komp po tvojim željama-taj Dell ne vrijedi tih para.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dell je preskup, ako hoces bas All-in-one kupi iMaca(jaci model kosta manje od najjaceg della), a inace slozi neki obicni desktop
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Re: Dell XPS One 27 ili sastaviti konfiguraciju?

... btw, kako bi sastavio konfiguraciju? All-in-One s touchom, malo teže... za sve ostalo tu je master.. Dell, uzmi onog za 2.600$ dobar je mada bi mogao biti i jači. Vjerojanto je dovoljan (jer nikakve druge želje, kao opis zadataka koje treba obaviti nisi naveo, npr VGA može u SLI ili Tesla..). Recimo nije upotrebljiv u knjigovodstvu ali je savršen za dječji vrtić u vrijeme ručka, kad dječica gesturama crtaju po IPSu.. ili kredom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan

Dell neće tako skoro kod nas tako da sam već dobio neke ponude za konfiguracije. Poanta u svemu uopće nije touch, nego jako računalo s 27" monitorom. Pitao sam za dell-a zbog praktičnosti i to je jedini razlog. Ali ipak će biti sastavljena konfiguracija za cijenu dell-a.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice