Ciscenje i odrzavanje racunala? zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Ciscenje i odrzavanje racunala?
Kupio sam racunalo u ADM-a i rekao da mi oni ti slože.Dobio sam one naljepniceod njih,pa sad jeli to znaci da nesmijem otvarat racunalo,kako cu ga cistit od prasine? Sto se dogodi ako skinem tu naljepnicu? Nezz jesam li u pravom podforumu,hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Ciscenje i odrzavanje racunala?

Smiješ otvarat, ali gubiš pravo na besplatnu dijagnostiku u slučaju kvara.

A možda ne ni to, nekad progledaju kroz prste...

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=%C4%8Di%C5%A1%C4%87enje+ra%C4%8Dunala&ss=t&sa=&t=&f=&sort=act

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
12 godina
neaktivan

Ako skineš naljepnicu gubis garanciju na racunalo. E sad pogledaj jamstveni list,kod nekih je jamstvo na svaku komponentu(ako si kupio komponente koje si ti htio i samo trazio da ti ih sastave) ili je cijelo racunalo pod jednim jamstvom(tako obicno rade kad kupujes vec gotove). Ako su ti samo komponente pod garancijom i znas ga sam otvarati i cistiti onda ih slobodno skini, ako nisi siguran onda bolje ostavi i cekaj godinu dana. Sigurna sam da ti se nece unutra napravit gnijezdo za tih 12 mjeseci {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
12 godina

Hmm imam jamstvo na sve komponente i one kutije od njih,osim HDD i jos nekih(to je valjda na samoj komponenti),uzea sam sve komponente od njih,oni mi sastavili i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Kao što sam rekao u postu iznad.

12 godina

Gubis pravo na besplatnu dijagnostiku! Moras placat dijagnostiku i to je to nema diskusije!

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:31 (keki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cistio sam sad maloprije graficku i hladnjak na procu sve sa paznjom i kad sam sve nazad prikljucio i sve kablove usteko na grafi se vrti ventilator ali nista se ne pokazuje na monitoru ko da ga opce nisam spojio sa kompom. Sta da radim? :( cistio sam ga vec 4-5 puta prvi put ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Rastavi sve i probaj ponovo...i dobro pazi dal si sve spojio.

12 godina

meni su u nekadašnjem hgspotu jedva priznali garanciju i to za pokidanu naljepnicu njihovom greškom, jer sam na gotovu konfu dodao rama i bolju grafu, što se moglo nadoplatiti

konfa stigla iz zg, dječaci u zadru ubacili dijelove dok sam čekao i kad sam došao doma skužim prerezanu naljepnicu i drugi dan se vratim da zalijepe novu...na jedvite jade su priznali i to tek nakon što su dobro pregledali konfu da sve radi...a da nisam vidio, a crklo je napajanje nakon pola godine, tko bi ih uvjerio da nisam ništa dirao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja to vidim na sljedeći način: 

Onaj tko želi sam čistiti prašinu će vjerojatno i sam zamjeniti memoriju ili grafičku, a bome i bilo što drugo. Tko ne zna neka ni ne dira naljepnicu.

E sad, jedino se javlja pitanje ozbiljnije dijagnostike u prvom slučaju!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

meni su u nekadašnjem hgspotu jedva priznali garanciju i to za pokidanu naljepnicu njihovom greškom, jer sam na gotovu konfu dodao rama i bolju grafu, što se moglo nadoplatiti

konfa stigla iz zg, dječaci u zadru ubacili dijelove dok sam čekao i kad sam došao doma skužim prerezanu naljepnicu i drugi dan se vratim da zalijepe novu...na jedvite jade su priznali i to tek nakon što su dobro pregledali konfu da sve radi...a da nisam vidio, a crklo je napajanje nakon pola godine, tko bi ih uvjerio da nisam ništa dirao

Ma HGspot je smece nad smecem, nije ni cudo da su propali. 

12 godina
DamirGrd kaže...
picajzla0707 kaže...

da smeće, drugi put kad sam uzimao novu konfu i opet tražio više rama, došao po komp nakon posla i kažu mi dođi kasnije dok ubacimo ram

...pogledam na sat, još sat vremena do zatvaranja, ok, prošetam malo i vratim se - još nisu složili a nigdje nikog, kao poslije će, gledam sat - još 20 minuta do fajrunta

...reko - pričekat ću ovdje, petak je, sutra ne radite, a ja jedva čekam novi komp za vikend - govnari prevrnu očima i odu odozada ugradit ram, za pet minuta evo ih natrag, provjerim naljepnicu i sav sretan odem doma

...no, doma probam instalirat windowse i ne radi dvd, srećom frend kod mene, skine prednje ploče (da ne skida garanciju odozada), pootkida one limove i provuče ruku - đubrad namjerno isključili dvd, frend spoji i sve radi, zamisli govna - kao natjerao si nas malo raditi u zadnjih pola sata, al nećeš igrati ovaj vikend  

...nikad više kod njih...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 21:18 (picajzla0707).
12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
DamirGrd kaže...
picajzla0707 kaže...

da smeće, drugi put kad sam uzimao novu konfu i opet tražio više rama, došao po komp nakon posla i kažu mi dođi kasnije dok ubacimo ram

...pogledam na sat, još sat vremena do zatvaranja, ok, prošetam malo i vratim se - još nisu složili a nigdje nikog, kao poslije će, gledam sat - još 20 minuta do fajrunta

...reko - pričekat ću ovdje, petak je, sutra ne radite, a ja jedva čekam novi komp za vikend - govnari prevrnu očima i odu odozada ugradit ram, za pet minuta evo ih natrag, provjerim naljepnicu i sav sretan odem doma

...no, doma probam instalirat windowse i ne radi dvd, srećom frend kod mene, skine prednje ploče (da ne skida garanciju odozada), pootkida one limove i provuče ruku - đubrad namjerno isključili dvd, frend spoji i sve radi, zamisli govna - kao natjerao si nas malo raditi u zadnjih pola sata, al nećeš igrati ovaj vikend  

...nikad više kod njih...

phihihi meni nisu uključili hard tj. uključili samo jedan od dva {#} Al se meni neda natezat sa "ah pusti ju žensko je nema pojma" tipovima pa sam potrgala garanciju i sama složila {#} Inače prije par tjedana sam nadobudno od njih naručila mrežnu karticu, čekala tjedan dana i ništa. Zovem a oni meni ispričavamo se kartica kreće danas {#}

Nego Ontopic: Bartaul jes' složio kantu? {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice