Trbusni misici

poruka: 145
|
čitano: 37.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Trbusni misici

Istina da nije neki izbor, ali ioanko je većini unos zbilja nezdrave hrane neznatan. 

I masnoća je zdrava ako se unosi koliko organizmu treba.

I to je najvažnije - ravnoteža.

Zato postoji sezonsko voće i povrće, malo je nategnuto očekivati od paradajza da bude jednako zdrav i u zimu i na ljeto kad znamo da mu treba sunca.

Ali ako i jede taj paradajz sigurno je unio zdravije elemente od sećera ili masnoće.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina

Ne bi se slozija da vecina unosi malo nezdravo, bar po Splitu sve više ljudi izgleda ka Amerikanci masni. Strava covice.

DUMP udruga mladih programera
17 godina
neaktivan
Fearless kaže...

Ma seljak vulgaris. Ja zivin u Kaštelima i ka stvarno mogu zdravo jest. Ali vecina vas u Zg i drugin velikin gradovima stvarno nema izbora nego kupovat sve u trgovinama. A tamo sigurno nije zdrava hrana, bez obzira šta ti mama i tata rekli.

Ona zelena salata iz Tommya ili Konzuma u biti nije zdrava. Ono je smeće.

ovo ti je prvi put da si pričao dalmatinski, ja iskreno mislim da si običan troll (ne samo zbog ove teme)

znam da je offtopic, ali ima ovdje više offtopic poruka :S

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
Trbusni misici

Više sam naginjao mlađima u toj tvrdnji, starcima ionako ne trebaju pločice već novčanici :).

Inače ne volim pričat o debljini i razlozima te debljine jer, pegula kakva jesam, naletim na osobu s bolešću.

Većina jest sama kriva, samo treba izabrati, no tu cijena nekad odluči.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
neaktivan
nailer kaže...
ovo ti je prvi put da si pričao dalmatinski, ja iskreno mislim da si običan troll (ne samo zbog ove teme)

znam da je offtopic, ali ima ovdje više offtopic poruka :S

Nije istina, većinom priča dalmatinski.

Prehrana baš i nije offtopic jer je bitan dio pravilne vježbe.

15 godina
neaktivan
Trbusni misici

SAMO JEDNA VJEŽBA: Na laktove!!!!

BFBC2: Drugar
16 godina
Ma nisan troll nego perfekcionist. Mozda da zakljucimo temu s time da je sex najbolja vjezba za trbuh? :)
DUMP udruga mladih programera
15 godina
neaktivan
Trbusni misici

loooooooool

kojih se sve ludosto ovdje može pročitati... strašno... :D

uglv... moja praksa sa tim stvarima je sljedeča...

pokušaj trčati čim više... ja sam prije 3-4 god kad sam imao vremena trčal svaki dan po 10km, i kasnije radil po 500 trbušnjaka i po 100 sklekova (u par serija, al obično su bile 3 ili 4 serije)...

nakon toga se ljepo otuširaš malo net ili koja igra i spavanac...

a danas kad imam manjak vremena obično pokušam najmanje 2x tjedno otič sa frendovima na nogomet, svaku večer zabacim po 300 trbušnjaka i oko 100 sklekova... i naravno jednom tjedno odem na bazene jer preko faxa imam free... uz to mi ni hrana na poslu ne smeta (radim u Mc-u)

15 godina
protjeran
Fearless kaže...

Ne bi se slozija da vecina unosi malo nezdravo, bar po Splitu sve više ljudi izgleda ka Amerikanci masni. Strava covice.

To vam je od janjetine,bakalara i pašte koja van toliko prija da ste se pretvorili u bardiguze.

Novi slogan Torcide:Debljina živi vječno,Fat since 1950

DOSTA REPRESIJI NA FORUMIMA!!SLOBODA ZA WEKYA!
16 godina
protjeran
Trbusni misici

Bez teretane je dosta teško održavat tempo, jer vam vježbanje po doma brzo dosadi, u teretani je malo drugačija atmosfera, više ljudi,zezancija...

WP
16 godina

ma na jarunu je najjace vjezbat,uzmes mp3 sa sobom i savrseno

14 godina
neaktivan
Trbusni misici

Evo što ja radim:

3 serije puta: 30komada leptir, 30komada leđa, 30komada prsa, 30komada noge.

Kada sam 3 puta napravio svaku ovu vjezbu, onda prelazim na utege, nazalost imam samo one od 3kg, dignem kakvih 300puta polako, preko koljena.

Unatoč tome sto vjezbam vec punih 6mjeseci, nema ni traga pločicama :/. Bicepsi se naziru samo, od tricepsa ni t... Visok sam 170cm i tezak 76kg.

Inače imam ovo:

http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/multi-sprava-silver-over-the-top-7-1-oglas-1912576, samo sta moja ima sjediste i naslon crne boje.

Dajte savjet, mozda ne radim dobro... Inače me u trajanju iziđe oko 70minuta vjezbanje na dan.

Razlog: hocu da me cure jedu pogledima. Također, želim ljepše izgledati. Jako dobro utjece na kondiciju, na tjelesnom kada treba trčati.

:)

14 godina
neaktivan
Fearless kaže...

ebiga nismo svi bili u Guantanamo ka taj sa tvog avatara  {#}

16 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...

Evo što ja radim:

Kada sam 3 puta napravio svaku ovu vjezbu, onda prelazim na utege, nazalost imam samo one od 3kg, dignem kakvih 300puta polako, preko koljena.

Unatoč tome sto vjezbam vec punih 6mjeseci, nema ni traga pločicama :/. Bicepsi se naziru samo, od tricepsa ni t... Visok sam 170cm i tezak 76kg.

Inače imam ovo:

http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/multi-sprava-silver-over-the-top-7-1-oglas-1912576, samo sta moja ima sjediste i naslon crne boje.

Dajte savjet, mozda ne radim dobro... Inače me u trajanju iziđe oko 70minuta vjezbanje na dan.

Razlog: hocu da me cure jedu pogledima. Također, želim ljepše izgledati. Jako dobro utjece na kondiciju, na tjelesnom kada treba trčati.

Meni se nakon 6 mj tek počeli nazirat trbušnjaci, (nisam bio debeo,samo mi se trbušnjaci nisu vidjeli), sad sam malo prekinuo s vježbom,jer ne stignem sve skupa,ali barem 1 tjedno izvježbam. A za triceps moraš posebne vježbe radit...

Ja sam 173cm 63 kg,htio bih do 70, ali samo masu mišićnu :)...

Kolko si star?

BTW. Prema BMI, imaš previše kila..

WP
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 17:36 (netko,netkovic).
16 godina
neaktivan
Trbusni misici

dečki moji trbušnjaci se ne dobivaju baš treniranjem nego prehranom...ajmo reći da je prehrana 60% a trening 40% ;)) vjerujte mi

MMA is not game , MMA is life!!!
17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Evo što ja radim:

Inače imam ovo:

Pretežak si.

Najbolje za mršavljenje + da ti se vide trbušnjaci je trčanje.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
Trbusni misici

Ukratko samo da nesto kazem posto vidim da velika vecina nema pojma kako se zapravo dobija izrazen trbusni zid.

Kao prvo nece vam pomoci ni 1000 trbusnjaka u danu zato sto su vjezbe za trbusne misice namjenjene jacanju trbusnog zida,

a ne gubljenje masnih naslaga. Meni je sasvim dovoljno jednom tjedno po 100 trbusnjaka. Neme potrebe vise. ( treniram bodybuilding 3-4 g)

Prehrana je iznimno vazne te uz odgovarajucu prehranu je tek jedan sastavni dio da to postignete.

Kardio-vaskularni trening. Po mom misljenju najvazniji. Trcanje, voznja bicikla, steper, preskakanje uzeta... Sve sto vas tjera da se znojite.

Te takav trening najbolje raditit odmah ujutro prije bilo kakog obroka iz razloga sto onda trosite rezerve. A svi znamo gdje se nalaze rezerve.

Pozzz

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
Caesar et Brutus kaže...
. Visok sam 170cm i tezak 76kg.

Pretežak si.

Najbolje za mršavljenje + da ti se vide trbušnjaci je trčanje.

Za ženu je pretežak...

Muškarcima je idealno ili ista težina ili 10kg više od visine.

Mišične mase naravno...

17 godina
neaktivan
Trbusni misici

Nije točno, naravno težina varira od čovjeka do čovjeka i također ovisi kojim se sportom bavi i što on želi.

Ali ako želi da mu se vide trbušnjaci mora smršavit.

http://www.exrx.net/Calculators/BMI.html

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan

Govorio sam općenito, ako je Jockej naravno da mu treba manje kila, ako igra nogomet, košarku i rukomet više.

Važno je kako su raspoređeni.

14 godina
neaktivan
Trbusni misici

Nisam uopce debeo, tek minijaturna skemba. Otac mi je,recimo, visok 180cm i tezak 96kg, a izgleda kao daima 15-tak kila manje...

17 mi je godina, bojim se da vise necu rasti, iako jos nisam imao onaj tzv. nagli porast u zivotu... U dobi od 13 godina imao sam 160cm.

Pocet cu trcati svakodnevno, maknuti se od kompa, i voziti bajk kad ce biti ljepse vrijeme :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 20:52 (Caesar et Brutus).
16 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Ukratko samo da nesto kazem posto vidim da velika vecina nema pojma kako se zapravo dobija izrazen trbusni zid.

Kao prvo nece vam pomoci ni 1000 trbusnjaka u danu zato sto su vjezbe za trbusne misice namjenjene jacanju trbusnog zida,

a ne gubljenje masnih naslaga. Meni je sasvim dovoljno jednom tjedno po 100 trbusnjaka. Neme potrebe vise. ( treniram bodybuilding 3-4 g)

Prehrana je iznimno vazne te uz odgovarajucu prehranu je tek jedan sastavni dio da to postignete.

Kardio-vaskularni trening. Po mom misljenju najvazniji. Trcanje, voznja bicikla, steper, preskakanje uzeta... Sve sto vas tjera da se znojite.

Te takav trening najbolje raditit odmah ujutro prije bilo kakog obroka iz razloga sto onda trosite rezerve. A svi znamo gdje se nalaze rezerve.

Pozzz

To je već bilo na forumu rećeno 100 puta..

WP
15 godina
neaktivan
Trbusni misici

Želiš trbušnjake!?

Run Forest run!!! :D

um caruje dok snaga ne popizdi
14 godina
Fearless kaže...

Ma seljak vulgaris. Ja zivin u Kaštelima i ka stvarno mogu zdravo jest. Ali vecina vas u Zg i drugin velikin gradovima stvarno nema izbora nego kupovat sve u trgovinama. A tamo sigurno nije zdrava hrana, bez obzira šta ti mama i tata rekli.

Ona zelena salata iz Tommya ili Konzuma u biti nije zdrava. Ono je smeće.

brate ako ti u kastelima mos nesto zdravo onda je to presmijesno :))) nemos se ni kupat u moru ispred kuce :)

OT: ugl. ja se takoder slazem da sve sto se moze u teretani moze se i doma samo treba biti jako discipliniran a to je vrlo tesko.. misljenja sam da ukoliko ne zelis nabit veliku misicnu masu nego samo definirati tjelo dovoljna ti je i tezina vlastitog tijela kao dostatan uteg... fasciniraju me vjezbe pod nazivom "300", svi ste gledali film a i svi ste vec culi za te vjezbe..ugl. sve te vjezbe mos doma radit samo sto ce to i ucinit samo 1% nas a ja nisam medu njima :)

edit: e da, naravno da se mozes ozljedit ukoliko se ne vjezba pravilno.. i za trbusnjake je imperativ zdrava prehrana + vjezba.. mi svi imamo trbusnjake samo sto se ne vide jer su pod masnim tkivom... znaci nije cilj trbusnjaka da ti nabijes misicnu masu nego da istopis masno tkivo... 

btw. i ja sam sa 15 radio 250-300 trbusnjaka dnevno... prosla me ta faza do 25 :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 13:12 (antagonist).
14 godina
protjeran
Trbusni misici

ja sam izgledam ko šmokljan pa zbog toga ne mogu imati trbušne pločice.eto možete me vidjeti na mojem avataru.a još imam i klempave uši ali na muškost se jedino ne mogu požaliti{#}

14 godina
pristojan kaže...

ja sam izgledam ko šmokljan pa zbog toga ne mogu imati trbušne pločice.eto možete me vidjeti na mojem avataru.a još imam i klempave uši ali na muškost se jedino ne mogu požaliti{#}

vidim imas samopouzdanja u sebi :)) nema to veze kako izgledas, odes od vidilice do bena i nazad svaki dan i malo trbusnjaka i bit ces pravi :)

savjet za usi.. oliver dragojevic je stavio nausnicu na uho radi klempavih usiju pa se valjda smanjio vizualni dozivljaj klempavosti..probaj i ti :)

a sta se tice tvoje muskosti to ces morat ic na smokvicu ili iskricu..tamo se to vise cijeni :)

14 godina
protjeran
antagonist kaže...
pristojan kaže...

vidim imas samopouzdanja u sebi :)) nema to veze kako izgledas, odes od vidilice do bena i nazad svaki dan i malo trbusnjaka i bit ces pravi :)

savjet za usi.. oliver dragojevic je stavio nausnicu na uho radi klempavih usiju pa se valjda smanjio vizualni dozivljaj klempavosti..probaj i ti :)

a sta se tice tvoje muskosti to ces morat ic na smokvicu ili iskricu..tamo se to vise cijeni :)

imam curu koja voli moje klempavo-mršavo-šmokljansko tijelo{#}.A cura mi je najzgodnija u školi,hvala Bogu da se pali na šmokljane.GO NERDS

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 13:27 (pristojan).
16 godina
neaktivan
Trbusni misici

Inace postoje cure koje imaju razvijeno svoje JA i ne padaju samo na misice i takve cure trazite :D

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
14 godina
luka_cro kaže...

Inace postoje cure koje imaju razvijeno svoje JA i ne padaju samo na misice i takve cure trazite :D

postoje i izvanzemaljci samo jos nemamo dokaza za to :))

16 godina
protjeran
pristojan kaže...

Ak treniras, sve dojde na svoje mjesto....

WP
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice