Sve o tenisu (ATP & WTA)

poruka: 54
|
čitano: 17.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Bilo je i tu ponešto drame, ali mislio sam da će biti i teže za gledanje. Nekako je to pravilo s našim sportašima. Kapa do poda i nadam se da je komentator bio u pravu, da je ovo samo početak.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Kako ga je sa stilom sredio, zrelo i pametno kroz cijeli meč. Ukratko, rasturio ga je. Svaka čast!

14 godina
neaktivan
Sve o tenisu (ATP & WTA)

i koji je sad cilic na ljestvici?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)
Marin za povijest! Svaka čast legendo!

Moram priznati da sam uvijek sumnjao u Marina, uvijek je bilo vidljivo da može puno više nego što je pružao dosad, imao je tu neku psihičku barijeru. Ali otkad ga je preuzeo Goran, igra puno bolje i evo sad se upisao u povijest kad se to nitko nije nadao.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

svaka cast, odlican mec, rasturio je!

16 godina
Re: Sve o tenisu (ATP & WTA)
cod4gamer kaže...

Mislim da 9. Trebao bi 800 bodova dobit.

Inače, potpuna dominacija Čilića, nije se Nishikori snašao. Svaka čast !

14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Ma to majstore, kamikaza ide doma.

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Super meč, čestitke Marinu, samo mi publika išla na k, pogotovo ovacije na Čilićeve pogreške... Ono, wtf?

14 godina
antimadridista kaže...
Marin za povijest! Svaka čast legendo!

Moram priznati da sam uvijek sumnjao u Marina, uvijek je bilo vidljivo da može puno više nego što je pružao dosad, imao je tu neku psihičku barijeru. Ali otkad ga je preuzeo Goran, igra puno bolje i evo sad se upisao u povijest kad se to nitko nije nadao.

Zanimljivo je da je taj Ivanišević uvijek bio tanak sa živcima, pogotovo u ključnim trenucima. A Ćilić hladan ko špricer, samopuzdan do neba, kao da gledam potpuno drugog igrača od onog prije koji tjedan/mjesec.

14 godina
Svaka cast Marinu, odigrao je odlicno i u prakticki svakom trenutku kontrolirao igru te zasluzeno pobijedio. Svaka cast jos jednom i ocekujemo jos mnogo od njega u buducnosti.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
cod4gamer kaže...

Mislim da 9. Trebao bi 800 bodova dobit.

Inače, potpuna dominacija Čilića, nije se Nishikori snašao. Svaka čast !

jeste čilić će sada biti 9. igrač svijeta, a nishikori će biti 8.

čestitke marinu na ovakvoj prezentaciji hrvatskog sporta u svijetu

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
17 godina
saynom kaže...

Super meč, čestitke Marinu, samo mi publika išla na k, pogotovo ovacije na Čilićeve pogreške... Ono, wtf?

publika navija za dramu i što duži meč. a i japanaca ima 30 puta više nego hrvata 

Life is too short to remove USB safely
14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Rekli su da Nishikori od 14-e živi u SAD-u pa su praktički navijali za svojega. A i ovo što kolega kaže, svatko neutralniji bi da meč traje 4-5 sati uz što više drame.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

O super, ima repriza danas u 20 do 7 na HTV 2. Baš mi je žao što nisam pogledao finale sinoć, prevario me san hehe.

I da, čestitke Marinu naravno. Napokon neka svijetla točka nakon razočaranja u svim mogućim sportovima {#}

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Prati netko Dubai ? Ćorić razbio Murraya, fantastično igra. Za par godina ga vidim u samom vrhu. Ima sve predispozicije za to.

http://www.24sata.hr/komentari/coricu-sest-gemova-zaredom-i-prvi-set-protiv-andyja-murrayja-407872

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Nitko ne prati US Open ? Pogledao sam malo stream (hvala HRT-u !) i bome je bilo tijesno, mogao je meč lagano prevagnut na drugu stranu. Konačno da prvi servis dobro funkcionira, to je jako bitno na ovoj podlozi. Sad vjerojatno slijedi Đoković ako kojim slučajem Lopez ne iznenadi, s obzirom na njihov međusobni score bila bi senzacija da ga Čilić dobi :)

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Nitko ne prati US Open ? Pogledao sam malo stream (hvala HRT-u !) i bome je bilo tijesno, mogao je meč lagano prevagnut na drugu stranu. Konačno da prvi servis dobro funkcionira, to je jako bitno na ovoj podlozi. Sad vjerojatno slijedi Đoković ako kojim slučajem Lopez ne iznenadi, s obzirom na njihov međusobni score bila bi senzacija da ga Čilić dobi :)

mislim da je prosle godine imao vece sanse protiv djokovica da je doslo do tog meca nego ove. onaj cilic od prosle god od cetvrtfinala pa nadalje je nesto sto se ne ponavlja, ulazilo mu je skoro sve sta je zamislio, a ove godine igra svoj standardni tenis koji je dovoljno dobar za tsongu ali nazalost ne i za top 4 igrace. vidjet cemo u petak jesam li u krivu, nadam se da jesam :D

16 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Čilić je u finalu !!! Upravo je pobijedio Querreya 3-1 u setovima. 

Prati li netko Wimbledon ?

12 godina
neaktivan
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Marin Cilic, veliki covjek!

Spavas li mirno, Federeru Rogeru? 

Kreativnost se postiže repeticijom. Analogno, talent - radom.
12 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Kad bi Marin barem osvojio Wimbledon onda bi to bila epska zabava u Međugorju, a i legenda Thompson bi mogao opet zapjevati. 

U tom slučaju bi i sam mogao otići na proslavu :D

Naravno, imbex.hr dnovinari bi bili na aparatima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 18:39 (LeskiRM).
8 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Čilića je ždrijeb pomazio odmah, a onda su još uletila ispadanja favorita. Do Mullera je sve odrađiva odlično, onda su se javili mali problem jer je ovaj bia ozbiljniji protivnik od svih prijašnjih, ali mislim da je presudan bio meč protiv Nadala koji ga je izmorio previše. Onda je naletia na Querreya koji je lošije igra od Mullera pa je bilo očekivano da će proć, ali taj tenis je bio jako loš općenito. Čiliću će problem biti jer nije igra protiv igrača koji su Federerovog ranga, već je izbaciva puno lošije. To bi se moglo pokazat presudnim u finalu. Čilić je prošle godine pokaza da može sa Federerom, ali ovaj igra maestralan tenis. Bez izgubljenog seta se prošeta do finala i mislim da nije daleko od toga da nastavi taj niz i u finalu.

14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Šanse 80-20 u korist Federera, čovjek mislim da je 11. put u finalu pa mu je taj meč ko dobar dan praktički + igra fenomenalan tenis ko u najboljim danima i kao dodatan motiv ima ako pobjedi preskočit će Samprasa po broju osvojenih Wimbledona.

Čilić da ga dobije mora odigrati meč života, kratko i jasno. Sretno mu u tome.

8 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Šteta jučer Pavića i Maracha, bia je ono pravi maraton. Skoro dug kao i maraton gluposti koje natrabunja gospodin Kovačević, vodtelj i urednik HRT sporta.

14 godina
Sve o tenisu (ATP & WTA)

Sreća pa Sportklub prenosi da ne moram slušati one katastrofe od komentatora na HRT-u a Kovačević debelo prednjači u tome, veoma iritirajući lik. Sve što im tamo valjalo pobjeglo komentirati za Arenu i SK, jedino Ćosić prolazi makar i on zna biti u elementu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 12:12 (vrinho).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice