Ma ziher nas uvijek pokradu. Kako to da Francusku nikad ne pokradu? Sigurno to oni ljudi-gušteri imaju nešto protiv hrvatske.
Kako objasnit da od 2008. na ovamo ima 2/2 zlata sa OI, 1/3 ECa o 2/3 sa WCa. Hrvatska ima koliko? 0. NULA.
Luzeri žešći, samo ljepše i lakše je reć da nas suci pokradu, nego da nismo dovoljno dobri.
Prijatelju jesmo li mi gledali istu utakmicu? Nitko ovdje ne krivi izrazito i čisto SAMO suce, ali da ga jeb*š moraš priznat da su nam ukrali nekoliko ČISTIH situacija u našu korist(Ćupićevo "igranje nogom" kad je ošao tamo do njihovog stola i pokazao im crvenilo na ruci od udarca lopte a ovi ga samo sterali na klupu, isto to isključenje smo igrali 6v4 i isto to isključenje nam je eggert dao 3 gola) a da ne brojim još druge situacije. Ali što je je, naši su danas imali i stvarno glupih "akcija" u napadu, pogotovo kad bi mi se onaj Bičanić zaletio napravio 3 koraka skok i šut kao da je još u osnovnoj pa mu se neko neće dići i blokirati to. O Aliloviću ne želim ni početi jer taj čovjek je fenomen, on brani za našu repku, ja apsolutno ne znam zašto, lopta ide ravno u njega on se baca na guzicu i diže ruke