Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.304
|
čitano: 937.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sve o nogometu

evo i ja tražim ime te pjesme,

BTW termin te emisije mi nikako ne paše (kasno u noći vikendom), pa jel itko zna di ih mogu sve lijepo skinuti? :)

U SOVJETSKOJ RUSIJI....................POTPIS PIŠE TEBE!!!////Ako treba Gospode evo primi zavjet moj uzmi život od mene, pa ga podaj njoj!
15 godina

Pjesma se zove Fort Walton - Kansas.

potpisi su za papke...
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

mladi su zakenjali dobrano sad s ovom neriješenom,ali meni je tu najviše kriv ladić,pa kakav je on trener kad ne može kontrolirati igrače od 19 godina?badelj i jajalo mu ulaze u driblinge protiv tri četiri igrača što je u startu propast,a on to sve gleda.ali ako im je on slučajno rekao da to rade,onda je još i gore.

ajde da bar ovi stari malo atraktivnije igraju pa da se veselim i zaboravim na ovaj neuspijeh koji će nas vrlo lako moguče otpisati od prvog mjesta.

evo sad vidim da je jurčić dao ostavku.premda sam uvijek za to da se treneru da šansa i da mora imati vremena,ali ovo s jurčićem nema smisla jer previše tu stvari klima,od njegove bahatosti do toga da se ne slaže s igračima (kovač najviše),pa je ipak najbolje da ode,samo koga staviti to je već malo veči problem.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu
moment utakmice austrija hrvatska sudac se smije wallneru nakon kaj mu je simunic polomio noge i vratio mu za faul hhhahahahahahhahahha vristim
16 godina
neaktivan
Nisam mogao gledat cijelu utakmicu (uhvatio 2-3 min.), kakva je bila?
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Sve o nogometu

Mene zanima jeste pročitali da je David Villa potpisao za Barcu? Osmijeh

link na vijest

Ajmo Real fanovi pljujte malo, znam da vam je krivo Poljubac naravno da će Real opet uzeti nekoga za 100m €, ali šta mu to vrijedi kada ne kupuju dobro... Naravno meni kao fanu Barce je to super! Namigiva

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
16 godina
neaktivan
A planira se i kupovina Cesca Fabregasa!
Samo mi nije jasno kud će s tolikim napadačima: Henry, Ibrahimović, Messi, Pedro i Bojan...
17 godina
Sve o nogometu

Henry će otići izgleda, a dat će Ibru i love za Cesca... barem se tako priča. Ja bi da ode Henry, ostave Ibru i Villu u napadu, a za Cesca daju nekoga iz veze - Yayu ili Keitu možda.

16 godina
neaktivan
Ibru i love za Cesca?! Pa jesu oni normalni?!
Neka daju Henrya za Cesca, ionako je Henry bolji od njega...
Meni je najgore što je Eto'o uopće otišao, bio je super...
17 godina
Sve o nogometu

Henry je star već pa zato... a čuj, Ibro se nije nešto iskazao (iako je meni on igračina) tako da je i to otvoreno. A Eto'o je bio u zadnjoj godini ugovora i valjda je odugovlačio sa potpisivanjem pa su ga se riješili dok su mogli. Ili je imao 28 god pa je mogao potpisati ugovor (ono kontroverzno pravilo), tako nekako...

16 godina
neaktivan
Ma znam da je Ibra igračina i da se nije iskazao, ali ako ga prodaju, onda će to ispast promašena investicija, a to ne želimo, ne želimo biti kao Real :D
Znam da je Henry star, ali ima on još što pokazat i nije mi jasno zašto nema veću minutažu
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

ma ne mogu dočekati da ode ibrahimović,nisam htio ni da dođe ali eto,a villa je pun pogodak.

yaya toure je više nego dobar igrač i njega također nikako ne dati,aki keita bi komotno mogao ići.gledao sam zadnju utakmicu barce,i tu je toure opet pokazao koliko je dobar u ofenzivnom dijelu,a znamo da je čak i stopera znao odigrati i to dobro,tako da takav odličan polivalentan igrač nikako ne treba ići,a mislim ni da neće.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu
DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Smatram da se Ibra ne bi u Arsenalu uklopio (ukoliko dođe do swapanja Cesc=Ibra + 30-35 milijuna eura) jer Arsenal ne igra na način da napucaju naprijed,u ovom slučaju Ibru. Tako se igralo prije u Interu, i kad je Ibra odlazio iz Intera (pazi ironiju) rekao je da odlazi osvojiti Ligu Prvaka, sad je Inter u finalu a Barca na godišnjem ;)

Btw, volio bih da bude ovakav trade-50 milijuna eura ili 30-35 milijuna + Krkić + Marquez, mislim da je to najpoštenije

Arsenal 4EVER
17 godina
Sve o nogometu

Dajte i Tourea i Keitu u Inter oboje bih doceko sirokim rukama i sa osmijehom na licu ako vec odlaze neka nama dodu...

Nego sumnjam da ce se to dogodit..

Ibra i Henry ce sigurno otic iz barce, henry bi trebo otic u ameriku tj u newyork za ibru se nezna iako nekako mi vuce da bi mogo zavrsit u engleskoj samo neznam di...

Btw kolko sam ja cuo da Barca cilja i na rooneya pa bi mozda i tu mogo pasti neki deal..

Sta se tice samog Intera, najvjerojatnije nam dolaze Kolarev i Gerrard a za ostalo neznam..

Sve svjesnije je u nasem stozeru tj Interu da mourinho odlazi, a za klupu Intera se nezna ko ce doci, spominje se Benitez na veliko ali njega nitko ne zeli u Interu od navijaca, hiddink ili capello su pozelji eventualno Blanc

15 godina
neaktivan

Benitez je juce reko da ne ide iz Liverpool-a,a za Torresa nemože garantirat ništa. Također Gerrard ostaje u Liverpool-u,gradi se novi Liverpool!!

why so serious let's put a smile on that face
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Prva postava Spanjloske reprezentacije bi nakon svjestkog a mozda i prije mogla imat cak 9 prvotimaca manje vise standardnih iz Barcelone heheheheehe!

Pique,Puyol,Busqets,Pedro,Villa (ako),Fabregas(ako),Xavi,Iniesta,Valdes

17 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Prva postava Spanjloske reprezentacije bi nakon svjestkog a mozda i prije mogla imat cak 9 prvotimaca manje vise standardnih iz Barcelone heheheheehe!

Pique,Puyol,Busqets,Pedro,Villa (ako),Fabregas(ako),Xavi,Iniesta,Valdes

Villa je sada sigurno u Barci. Za Fabregasa se još ne zna.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Nis ja ne uzimam za sigurno dok ne bude sluzbeno potpisao i da ga vidim u dresu XD,a i kad vec Villu spominjem,da sam na mjestu Arsenala trazio bi za Fabregasa Ibrahimovica ak se vec i prica o toj zamjeni koja je mozda i moguca i lovu jer im treba klasan napadac,kojeg nemaju od kad je Henry otisao,i fino bi za lovu kupio u vezni red Yayu Turea jer je frajer carcina al kolko sam skuzio da Guardiola forsira Busqetsa na njegovoj poziciji

15 godina
neaktivan

Villa je potpiso za Barcelonu,sutra če ga pokazat ostalima,odnosno sutra ga predstavljaju nakon što danas prođe lječnički pregled.

17 godina
j0k3rrrr kaže...

Benitez je juce reko da ne ide iz Liverpool-a,a za Torresa nemože garantirat ništa. Također Gerrard ostaje u Liverpool-u,gradi se novi Liverpool!!

Netočno, danas je agent Intera dogovorio sastanak Morattija i Beniteza, a Gerrard vec duze vrijeme je u kontaktu sa Brancom..

Šta se mene tice i nas u Interu ne zelimo Beniteza jer je to trener dna dna, a Gerrard i trebamo i netrebamo to jest nije nam nuzan..

Radije bi u Interu umjesto njega vidio Hamsika ili Modrica

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 17:12 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
j0k3rrrr kaže...

Netočno, danas je agent Intera dogovorio sastanak Morattija i Beniteza, a Gerrard vec duze vrijeme je u kontaktu sa Brancom..

Šta se mene tice i nas u Interu ne zelimo Beniteza jer je to trener dna dna, a Gerrard i trebamo i netrebamo to jest nije nam nuzan..

Kako mozes pricat gluposti odi na Liverpool-ovu stranicu i vidit ces da on ostaje dok mu ugovor ne istekne 2014. A i Gerrard skupa s njime,za Torres-a jos neznaju ako ce ostat,ali Torres bi osto samo sto ga muci ozljeda. Navijac sam Liverpool-a tak da pratim Liverpool i sta se dogada u njemu!!

17 godina
j0k3rrrr kaže...
toxic kaže...
j0k3rrrr kaže...

Kako mozes pricat gluposti odi na Liverpool-ovu stranicu i vidit ces da on ostaje dok mu ugovor ne istekne 2014. A i Gerrard skupa s njime,za Torres-a jos neznaju ako ce ostat,ali Torres bi osto samo sto ga muci ozljeda. Navijac sam Liverpool-a tak da pratim Liverpool i sta se dogada u njemu!!

Pa okey sta si navijac Liverpoola ali ja znam pravu istinu, na Interovoj stranici takoder pise da ce mou ostat jer ima ugovor do 2012 godine ali banana stari banana, on ode gotovo 100% u Real, a Benizet ima dogovorene preogovore sta je ali da li ce nasi ili on pristat to je vec druga stvar, svatko od njih ko ima ugovor moze pregovarat sa kime god hoce.. Gerrard odlazi 100% ali se nezna jos kamo, Torres takoder ali Torres niti ne zeli ostat u Liverpoolu ozljeda nije ta jer ozljeda ga moze sprijecit u bilo kojem klubu tak da je glupo reci da odlazi zbog ozljede ........

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
j0k3rrrr kaže...

Pozdravi mi molim te Josea ujutro kad dodes na Meazzu ak ti nije problem

17 godina
toxic kaže...
j0k3rrrr kaže...

Pozdravi mi molim te Josea ujutro kad dodes na Meazzu ak ti nije problem

Pa gle navijaci Intera su takoder clanovi kluba takoder se i ja takvim smatram i imam iskaznicu tak da me boli cuka sta si ti to krivo protumacio.

Svaki navijac bilo kojeg kluba se smatra dijelom toga tako da...

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

To je bila sala al kad si ti nebrijan pa ne kuzis salu nisam ti ja kriv!

I ja od davnih dana navijam za Barcu i Arsenal i uvjek na takav nacin govorim,to je normalno!

Ubuduce probaj shvatit salu

17 godina

To je bila sala al kad si ti nebrijan pa ne kuzis salu nisam ti ja kriv!

I ja od davnih dana navijam za Barcu i Arsenal i uvjek na takav nacin govorim,to je normalno!

Ubuduce probaj shvatit salu

Ja kod sale stavim i naznaku ili smajlic itd.. no nije bitno nego kako mozes navijat za 2 kluba...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 17:40 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
j0k3rrrr kaže...
toxic kaže...
j0k3rrrr kaže...

Pa okey sta si navijac Liverpoola ali ja znam pravu istinu, na Interovoj stranici takoder pise da ce mou ostat jer ima ugovor do 2012 godine ali banana stari banana, on ode gotovo 100% u Real, a Benizet ima dogovorene preogovore sta je ali da li ce nasi ili on pristat to je vec druga stvar, svatko od njih ko ima ugovor moze pregovarat sa kime god hoce.. Gerrard odlazi 100% ali se nezna jos kamo, Torres takoder ali Torres niti ne zeli ostat u Liverpoolu ozljeda nije ta jer ozljeda ga moze sprijecit u bilo kojem klubu tak da je glupo reci da odlazi zbog ozljede ........

Torres mozda odlazi zbog ozljede,jer on nije naviko na Engleski nogomet di se igra cvrsto,dok u Spanjolskoj zapnes za crtu ti sviraju faul.

17 godina
Sve o nogometu

Pa da to je istina da je engleski nogomet grublji od spanjolskog ali...

Gledaj Sneijdera u Realu je stalno bio povrijedan kada je dolazio u Italiju svi smo mislili bit ce super dok ce trajat na kraju se ispostavilo da se nije ozlijedio sve do kraja i to nista ozbiljno.

Evo ipak Benitez ocigledno nece u Inter upravo saznao ali je "kao" razgovarao sa Morattijem ugl sve neke predpostavke.. Opet se Milan spominje za njega itd...

Samo mi je cudno sta ti zelis da ti Benitez ostane u Liverpoolu?? Pa ja prvo nebi htio da on tamo ostane jer volim Liverpool tj simpatiziram..

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Pa da to je istina da je engleski nogomet grublji od spanjolskog ali...

Gledaj Sneijdera u Realu je stalno bio povrijedan kada je dolazio u Italiju svi smo mislili bit ce super dok ce trajat na kraju se ispostavilo da se nije ozlijedio sve do kraja i to nista ozbiljno.

Evo ipak Benitez ocigledno nece u Inter upravo saznao ali je "kao" razgovarao sa Morattijem ugl sve neke predpostavke.. Opet se Milan spominje za njega itd...

Samo mi je cudno sta ti zelis da ti Benitez ostane u Liverpoolu?? Pa ja prvo nebi htio da on tamo ostane jer volim Liverpool tj simpatiziram..

Covjek zna svoj poso,jbg ove sezone im nije islo nemozes ga odmah okriviti svi su krivi ne samo on,prvo oni glupani sto imaju Liverpool jer im nedaju pare za pojacanja,a neki miljarder kosooki oce kupit Liverpool,nadam se i da oce.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice