- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PSG je cisto porazen...nije isto navuc penal za 6-1 i crveni i gol iz zaleda u produzetku.
Ali da navlace Spanjolskoj istina je.
Ono sto me smeta je sto komentirate Barci a negirate svoje u Ligi i LP redovito.
Je ti vidis sta si napisao, de poklopi se i odi nazad u svoju temu
Strašno kako je Bayern pokraden.
Kraj priče.
Sučeve pogreške su dio nogometa
Lijepo li je Madridista biti, majko hvala ti.
U polufinalu smo 7 godina zaredom što je veliki uspjeh. Realno Vidal nije zaslužio drugi žuti, Ronaldov drugi gol je iz zaleđa i to se jasno vidi. Igra kakva takva mora i može to puno bolje, previše se centrira u fazonu što bude bude . Imamo igrača za budućnost jer mali Asensio je fakat igračina, a kaj se tiče sudačkih pogrešaka? Interesantno je kako nakon tekme Barcelona Psg nitijedan se nije usudio izvaliti da je bila krađa, poguranac ,ali sada naravno kad se Realu tako nešto desi je smak svijeta. Realno da nije bilo suca Barcelona nebi prošla dalje, jer to kako su ih gurali je strašno, valjda se namješta Real Barcelona finale, zato sutra očekujem crveni,penal minimalno u korist Barcelone . LP
O tom se golu i prica decko Moja greska, ma i Ramosov je bio iz zaleda pa su ga prznali Bayernu
Nitko nece spomenut kako se i Robben bacio za penal?
Casemiro je definitivno trebao dobiti drugi žuti prije Vidala. Obojica su išli neoprezno cijelu utakmicu. Casemiro je imao priliku dobiti žuti i kod penala i kasnije kad je produžio nogu ne sjećam se na kome. Osim asistencije za gol, većinu toga je krivo napravio. Penal po meni čist, al da je za Real suđen rekli bi navlačenje. Najveća pogreška je metar zaleđa Ronalda. Do kraja je bilo dosta vremena i Real bi svakako dobio s čovjekom više, al taj gol je morao biti poništen. Nije Bayern neki žnj klub da bi Real tu imao veći utjecaj na suce, al čini se da Mađar pogubio. Po meni, ne bi smio više sudit LP iako krivica ide na pomoćnika.
Marcelo, Ronaldo palac gore, Casemiro i Benzema palac dolje.
Dobro je da smo si ovaj put Bayern namjestili kad nije bilo nista lakse.
Ti si vise mrzitelj Reala nego navijac te Barcelone, tebi je sigurno tesko u zivotu. Ako ti treba nekad netko za popricat o tvojim unutarnjim problemima mogu ti prosljedit svoj broj
treći gol nije iz zaleđa. Ako je igrać koji dodaje već prešao zadnjeg protivničkog onda može dodat komu god hoće
Bravo Real!
Je, bilo je propusta sa strane sudaca koje smo svi (koji nismo "ćoravi") vidjeli.
Nije bilo nešto za slaviti Ronaldov gol iz zaleđa ili biti zadovoljan zato što je Vidal isključen.
Marcelo i Mordrić mala zvijer su briljirali večeras, Asensio se pokazao kao pravi joker.
Eno, Barca fanovi na aparatima u njihovoj temi hihihihiih
Casemiro je definitivno trebao dobiti drugi žuti prije Vidala. Obojica su išli neoprezno cijelu utakmicu. Casemiro je imao priliku dobiti žuti i kod penala i kasnije kad je produžio nogu ne sjećam se na kome. Osim asistencije za gol, većinu toga je krivo napravio. Penal po meni čist, al da je za Real suđen rekli bi navlačenje. Najveća pogreška je metar zaleđa Ronalda. Do kraja je bilo dosta vremena i Real bi svakako dobio s čovjekom više, al taj gol je morao biti poništen. Nije Bayern neki žnj klub da bi Real tu imao veći utjecaj na suce, al čini se da Mađar pogubio. Po meni, ne bi smio više sudit LP.
Marcelo, Ronaldo palac gore, Casemiro i Benzema palac dolje.
Sve si rekao! Mozda i sudac i navija za Real nikad ne znas a mozda je tu bilo i malo hajmo rec treme(straha) s njihove strane
treći gol nije iz zaleđa. Ako je igrać koji dodaje već prešao zadnjeg protivničkog onda može dodat komu god hoće
Dokle je taj netko iza lopte...
I dalje ne smije dodat igracu ispred sebe, bio je malo ispred ali je bio
Izgledalo mi je dosta na knap, možda je i bilo. Sutra će to Beusan pokazat iz pravog kuta.
Kad gledamo obje tekme teško je reći da je prolaz nezaslužen, ali sigurno da bi nam svima bilo draže da smo u prvoj tekmi zabili još 2-3 komada i riješili stvar. A ovako jebiga, šta je tu je. Onaj ofsajd mi stvarno nije jasno kako nije vidio, metar i pol od oka . Vidalu je oprostio drugi žuti početkom drugog poluvremena pa se može reći da se onda izvukao, a u ovoj drugoj situaciji nije, ali trebao je i Casemiro dobiti drugi žuti tokom tekme. Plus bilo je i dosta drugih situacija za žute kartone. Jako neujednačen kriterij.
Penal je bio ok. Dal je tu Robben malo potencirao faul može se diskutirati, ali penal je čist. Casemiro je zakasnio i to je to.
Uglavnom, još jedna odlična tekma koja će ostati u sjeni sudačkih pogrešaka. S igrom koju mi prezentiramo ove sezone definitivno nismo zaslužili biti u top 4 momčadi Europe, ali bome se ne bih čudio da nam i ove godine izmakne prvenstvo, a uspijemo biti prvi koji će obraniti naslov u LP.
ahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahaha
Lijeva noga koje je bila na podu je bila iza a desna koja je bila u zraku je bila ispred
To je zalede, bilo u zraku ili ne, svi dijelovi tijela s kojima je dozvoljeno postici pogodat moraju biti iza Marcela/lopte
Ruke smiju biti ispred i ruke ne utjecu na offside
Lijeva noga koje je bila na podu je bila iza a desna koja je bila u zraku je bila ispred
To je zalede, bilo u zraku ili ne, svi dijelovi tijela s kojima je dozvoljeno postici pogodat moraju biti iza Marcela/lopte
Ruke smiju biti ispred i ruke ne utjecu na offside
Je se racuna Marcelova kosa? Ako da onda je regularan
Casemiro je bio bliže žutom nego zarađenom penalu u toj situaciji.
Decki kokice napravite i citat ovu i barca temu :D Bolje od stand up komedije gledat navijace barce kako se zale vise nego bayern koji bi sa pravom trebao :)
A ja si još mislim, pa kog vraga ideš sad u sprint u 110 minuti, kad ono lik samo prođe kroz cijelu obranu . Jedino je zeznuo što nije sam zabio.
A ja si još mislim, pa kog vraga ideš sad u sprint u 110 minuti, kad ono lik samo prođe kroz cijelu obranu . Jedino je zeznuo što nije sam zabio.
Kova je bolje odigrao.
A tu ih je sudac isto zeznuo. U trenutku kad je Marcello prelazio sudac je bio ispred Bayernovih igraća te im tako zasmetao/zbunio ih.