I eto naš Mirko se oprostio od UFC-a, nažalost porazom u trećoj rundi od strane Roya Nelsona. Link
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma dosadio mi je više s tim odustajanjem i vraćanjem stalno, ni sam nezna što želi, nije se trebao vraćati nakon što je prvi put otišao, ostao bi zapamćen kao puno bolji borac i gotovo, s ovim nije ništa postigao, možda okrenuo još nešto para ali to je to.
Ma dosadio mi je više s tim odustajanjem i vraćanjem stalno, ni sam nezna što želi, nije se trebao vraćati nakon što je prvi put otišao, ostao bi zapamćen kao puno bolji borac i gotovo, s ovim nije ništa postigao, možda okrenuo još nešto para ali to je to.
slažem se, trebao je odustati kad je sve krenulo nizbrdo a ne pokušavati još nešto. sad se osramotio kao nesposobnjaković sa kojime svi mogu što hoće. bio je legenda i takav se trebao povući, sada se samo srozao ljudima u očima
Tocno to. Svaka mu cast na svim uspjesima, ali kaj je previse - previse je. Dosadan ko ljevpro. Prestar je, klinci ga papaju. Nek napravi spot s Shortijem u Vinkovcima umjesto soranja i blamiranja u kavezu.
Očito se nije mogao pomiriti sa činjenicom da ga je vrijeme pregazilo, mislio je da može i eto mu, slažem se sa svima, trebao je otići dok je bilo vrijeme a ovako je ostavio veliku mrlju u očima ljudi koji ga obožavaju. Šta je tu je, dolaze mlađi i jači!!!
>Bilo je i vrijeme, dosta mi je gledanja ležećeg policajca<
ne može on sa skoro 40 godina što neko 10-15 mlađi može. ti dečki su svi na vrhuncu snage i puni adrenalina i želje da razbiju nekoga. mirko je svoje dao i imao je divnih momenata u karijeri ali vrijeme i "istrošenost" borbama su uzele svoj danak
ne može on sa skoro 40 godina što neko 10-15 mlađi može. ti dečki su svi na vrhuncu snage i puni adrenalina i želje da razbiju nekoga. mirko je svoje dao i imao je divnih momenata u karijeri ali vrijeme i "istrošenost" borbama su uzele svoj danak
Ne kužim zakaj su ljudi tak razočarani, i nezadovoljni s Mirkom i njegovim borbama možda je trebal prije otič ali nije njegova stvar kaj sad treba se i malo love zaradit. Ko drugo i s ovim porazima on je i dalje legenda, recimo i tak če ostat pogotovo u Japanu di su ljudi sasvim drukčiji pa ne luduju kao kod nas ak njihov Heroj izgubi i dalje ga štuju pa nema frke.
Mirkec bude ionak ostal jedan od naših najpoznatijih sportaša, puno štovaniji i poznatiji vani od mnogih naših prenapuhanih sportaša za koje malo ko zna uopče da ih sad ne nabrajam ima ih prilično.
Ne loša predstava Mirka ali moram priznati Roy je strašan.Negledajući fizičke proporcije i izgled stvarno je strašan borac.Nemože dobiti Overeema kako je rekao ali je u samom vrhu zasigurno.MIrko je bio bolji nego inače.Napadao je i trebao je borbu riješiti već na počeetku druge runde kada je imao 5-10 aperkata koji se čini nisu dobro sjeli.Sve u svemu više manje odlična partija Mirka ,ali ipak Roy je bio bolji i vidjela se ta napadačka nastrojenost koja baš kod Mirka nije došla do izražaja previše.MIrko se u half mount-u odlično branio,ali side mount ga je ubio.
Mirko bio i ostao legenda!