NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 817.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Gdje vi gledate, preko kojeg streama?

16 godina
NBA liga

A Duncana što igra {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: NBA liga
antimadridista kaže...

A Duncana što igra {#}

Duncan je zvijer! 

25 poena za jedno poluvrijeme u z samo 1? promašeni šut. Stvarno strašno šta im djedica radi :)

Manu loš, trudi se al griješi dosta.

SA nešto manje danas koristi pick n roll, ali i dalje odišu jednostavnošću. S druge strane, mislim da je vrijeme da James napokon uzme stvar u svoje ruke i pokuša ovo riješiti.

Pošto Bostona ovdje nema, moj favorit je SA, neka starci osvoje ovo :)

EDIT: Manu se budi ?

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 4:33 (Gozz).
16 godina
NBA liga

ovo je bila najjača utakmica ikad, strašno, neznam uopće kako bi to opisao, trebalo bi mi bar pola sata da prepričam što se to sve događalo večeras...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
NBA liga

izgleda da je lebron čitao avdićev tekst ;) ... svaka čast.... prava nba finals tekma... 

MuWu
17 godina
neaktivan
NBA liga

I stigli smo do kraja sezone. Let's go Spurs !

16 godina
al zagorec kaže...

I stigli smo do kraja sezone. Let's go Spurs !

Ajmooo Heat :D

Svaka čast objema momčadima što su nam priuštili lijepo finale i sedmu tekmu!

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
NBA liga

Kakva tekma, moj favorit je osvojio naslov, svaka ćast Miamiu i Spursima, odlično finale.

16 godina
NBA liga
nadam se da je LeBron ovakvom partijom zauvijek začepio usta onima koji su ga hejtali bez razloga.

ali cijela serija finala nevjerojatna, čudesna košarka. Svaka čast i Spursima, da su osvojili i oni sigurno bi bilo također zasluženo...
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
nadam se da je LeBron ovakvom partijom zauvijek začepio usta onima koji su ga hejtali bez razloga.

ali cijela serija finala nevjerojatna, čudesna košarka. Svaka čast i Spursima, da su osvojili i oni sigurno bi bilo također zasluženo...

Lebron je danas bio nevjerovatan, ali cjelokupno Miami je odigrao odlično, ali Spursima također svaka ćast.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Odlična utakmica sinoć, čestitke Miamiju.

Žao mi je Spursa, šta bi bilo da nisu dali onaj ofenzivni skok Boshu u G6...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Odlična utakmica sinoć, čestitke Miamiju.

Žao mi je Spursa, šta bi bilo da nisu dali onaj ofenzivni skok Boshu u G6...

Ili faul da su pravili...

A da nije slučajno...?
17 godina
neaktivan
NBA liga

Ginobili je napravio par grešaka, a Duncan nije trebao promašiti ono polaganje za izjednačenje. Ipak, zasluženo je Miami pobijedio. Kawhi Leonard - njega treba pratiti sljedeću sezonu.

17 godina
NBA liga

čestitke heatu .... lebronu zasebno jer je ovime konačno svima shutuppiro facu, iako svakom pravom fanu košarke nije trebao i ovaj naslov da to shvati... 3-2 gubiti, odigrati 2 hall of fame tekme, u zadnjoj pogadjati shuteve i trice kao da si larry bird ili MJ.... meni ne treba više... volio bih da su spursi uzeli, ipak.. no... tu je kraj ... 

ne moraš ga voljeti, samo poštivati... 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 17:48 (MujagaWudakhi).
16 godina
MujagaWudakhi kaže...

čestitke heatu .... lebronu zasebno jer je ovime konačno svima shutuppiro facu, iako svakom pravom fanu košarke nije trebao i ovaj naslov da to shvati... 3-2 gubiti, odigrati 2 hall of fame tekme, u zadnjoj pogadjati shuteve i trice kao da si larry bird ili MJ.... meni ne treba više... volio bih da su spursi uzeli, ipak.. no... tu je kraj ... 

ne moraš ga voljeti, samo poštivati... 

ja ne znam o čemu ti pričaš

više sutra

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
15 godina
NBA liga

Pozdrav ekipa

Ako možda nekoga zanima, imam par dresova koje prodajem

Javiti se na mail iz oglasa ili ovdje na forumu na PP

16 godina
NBA liga
...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina

predobro :)

MuWu
17 godina
neaktivan
NBA liga

Pierce će vjerojatno biti trejdan za draft pick {#}. Ja ne mogu zamisliti legendu Celticsa u drugom dresu.

17 godina
NBA liga

navodno, garnett, pierce, terry u netsima za wallacea, humphriesa i bogansa i tri prva picka drafta... celticsi rebuild, a netsi mogucnost borbe za naslov... vidjet cemo koliko je kidd ucio vodjenje momcadi svih ovih godina na terenu, ako bude ko mark jackson u warriorsima... moglo bi biti svima ULALA na istoku a i u ostatku lige...  ceka se da nba potvrdi trade... al tko zna sta ce jos tu biti hhh... rondo ceka da vidi koga ce mu ainge dovesti za coacha iako bi i on mogao odleprsati....

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 9:43 (MujagaWudakhi).
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

navodno, garnett, pierce, terry u netsima za wallacea, humphriesa i bogansa i tri prva picka drafta... celticsi rebuild, a netsi mogucnost borbe za naslov... vidjet cemo koliko je kidd ucio vodjenje momcadi svih ovih godina na terenu, ako bude ko mark jackson u warriorsima... moglo bi biti svima ULALA na istoku a i u ostatku lige...  ceka se da nba potvrdi trade... al tko zna sta ce jos tu biti hhh... rondo ceka da vidi koga ce mu ainge dovesti za coacha iako bi i on mogao odleprsati....

Dogovoreno je al nemože biti službeno prije 10. srpnja kada počinje prijelazni rok. Pierce, KG i Terry za Humpriesa, Wallacea, Evansa, Bogansa i prve pickove '14 '16 '18. Celticsi mogu zaboravit playoff sljedeće sezone, a Netsi su prema rosteru contender.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 12:20 (al zagorec).
16 godina
NBA liga
16 godina
al zagorec kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Dogovoreno je al nemože biti službeno prije 10. srpnja kada počinje prijelazni rok. Pierce, KG i Terry za Humpriesa, Wallacea, Evansa, Bogansa i prve pickove '14 '16 '18. Celticsi mogu zaboravit playoff sljedeće sezone, a Netsi su prema rosteru contender.

Netsi su pušiona. Opet će ispast u prvom krugu.

Draft opet pun gluposti i retardiranih poteza, no to me sve manje čudi svake godine.

16 godina
mystik kaže...
al zagorec kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Netsi su pušiona. Opet će ispast u prvom krugu.

Draft opet pun gluposti i retardiranih poteza, no to me sve manje čudi svake godine.

Miami bez ikoga, po još jednu titulu :)

14 godina
neaktivan
NBA liga

Hebli te takvi Celticsi kad daju dvi legende kluba za dva reboundera i dva grijača klupe...

17 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Hebli te takvi Celticsi kad daju dvi legende kluba za dva reboundera i dva grijača klupe...

A sta su trebali, zadrzat ih i opet se mucit kroz sezonu i PO ? Vrijeme je isteklo za Boston i trebali su krenuti u rebuilding, po meni su cak i mogli bolje proc ali bar su bili fer i poslali obojicu u tim koji se moze borit za naslov (realno ako ih Kidd moze poslozit oni su 4. momcad istoka iza MIA, CHI i IND). Ove pickove sto su ih dobili mogu prodati ili pokusat draftat nesto dogodine jer se predvida duboki draft s jako puno talenta. 

Jos imaju najveci trade asset u Rondu, kojeg bi se trebali rjesit za lottery pick dogodine, jer realno on ima problema s karakterom i bez KG i PP-a da ga kontroliraju tesko ce on izac na kraj s bilo kojim trenerom koji dode na klupu Bostona. Imaju Greena i Bradleya oko kojih trebaju gradit i jos ako im se posreci s Sullingerom da ga zaobidu ozljede leda u roku od 4-5 godina ce se opet borit za naslov. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

To im je bila jedina opcija. Jednostavno se nisu mogli boriti za naslov te su se odlučili riješiti starijih igrača i otići u totalan rebuilding. Mene najviše zanima kako će Rondo igrat bez svih tih zvijezda oko njega,mnogi su ga proglašavali produktom KG-a,Piercea i Allena te da je bez njih ništa više nego solidan/dobar play.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Mislim da su mogli izvuć više za takve igračine od par pickova. Ne vjerujem da će od Ronda šta bit bez njih dvojice, ali ako on ostane mislim da bi kroz par sezona Kelti mogli biti na vrhu istoka...

Rondo na pleju (double-double mašina), Bradley na šuteru (vrhunski defender), nabave krilo, na četvorku Sullingera (odličan rebounder + dobar šut sa mid-range-a) i kakvog kvalitetnog post-up centra nabavit (možda čak Pekovića...) i to je to.

Btw slažem se sa ovim gore, bar su ih poslali u ekipu koja ima kakve-takve šanse za naslov ako ih Kidd ne zahebe kao trener.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 22:24 (donator_bubrega).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Ronda se pokusava utopit u Dallas + jos neke velike ugovore za lottery pick. Sumljam da ce Ainge zadrzat Ronda nakon one svade s Riversom i Allenom, Rondo koliko je dobar na terenu tako je i karakterno tezak van njega.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
donator_bubrega kaže...

Mislim da su mogli izvuć više za takve igračine od par pickova. Ne vjerujem da će od Ronda šta bit bez njih dvojice, ali ako on ostane mislim da bi kroz par sezona Kelti mogli biti na vrhu istoka...

Rondo na pleju (double-double mašina), Bradley na šuteru (vrhunski defender), nabave krilo, na četvorku Sullingera (odličan rebounder + dobar šut sa mid-range-a) i kakvog kvalitetnog post-up centra nabavit (možda čak Pekovića...) i to je to.

Btw slažem se sa ovim gore, bar su ih poslali u ekipu koja ima kakve-takve šanse za naslov ako ih Kidd ne zahebe kao trener.

imaju jeff greena... covjek je potencijalni all star definitvno....

MuWu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice