NBA dresovi

poruka: 8
|
čitano: 10.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA dresovi

Postoji li neka trgovina u Hrvatskoj koja obavlja prodaju NBA dresova preko Interneta ?

Naručio bih sa ebay-a i NBA Storea ali poštarina je prevelika,nju bih trebao platiti gotovo kao pola cijene dresa.

Zbog toga me zanima mogu li naručiti dres iz Hrvatske,došlo bi me jeftinije a i sigurnije je.

17 godina
neaktivan
NBA dresovi

Shop 750, vrše dostavu HP Expressom ili poštom.

LoL EU : pr1mus
15 godina
neaktivan
Re: NBA dresovi
makaweli kaže...

Shop 750, vrše dostavu HP Expressom ili poštom.

Je li ja od njih mogu naručiti bilo koji dres jer vidim samo 3 u ponudi ?

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Postoji li neka trgovina u Hrvatskoj koja obavlja prodaju NBA dresova preko Interneta ?

Naručio bih sa ebay-a i NBA Storea ali poštarina je prevelika,nju bih trebao platiti gotovo kao pola cijene dresa.

Zbog toga me zanima mogu li naručiti dres iz Hrvatske,došlo bi me jeftinije a i sigurnije je.

Evo lik se reklamira na forum.hr vec dosta dugo pa pokusaj tu, cijene su cak i povoljne u usporedbi sa NBA storom i ebayom.

Evo link.

15 godina
neaktivan
JackD kaže...
Evo lik se reklamira na forum.hr vec dosta dugo pa pokusaj tu, cijene su cak i povoljne u usporedbi sa NBA storom i ebayom.

Evo link.

Hvala. Ima li itko pozitivnih iskustava sa njim ?

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
JackD kaže...

Evo link.

Hvala. Ima li itko pozitivnih iskustava sa njim ?

Nisam naruciva nista od njega, ali scrollaj do kraja dole imas komentara, cini mi se da je lik uredu.

16 godina
neaktivan
NBA dresovi

Mislim da ima u Velikoj Gorici,u Championeu,bar je prije bilo.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
big_guy kaže...

Mislim da ima u Velikoj Gorici,u Championeu,bar je prije bilo.

Nemoraš se ni truditi, službeni dobavljač opreme za NBA je Adidas i to od 2006... Što se tiče NBA dresova priznajem samo originale, je da im je cijena brutalna 250$ pa na gore al bože moj. Sljedeći na listi mi je originalni Kobejev ali potpisani, moram zadužiti frenda kad će ić u ameriku da ga dofura cijena će bit je*ena vjerojatno al kaj sad fino ću ga staviti na zid {#}

He who is brave is free.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice