MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.543
|
čitano: 1.496.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da je podignuo bonus sa 30K na 300K..malo je zagrabio vise u kesu
AUDIOFIL
12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Večeras boks, oko ponoći započinje glavna borba. Nakon dugo vremena imamo pravu boksačku borbu u teškoj kategoriji. 

10 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Gdje se gleda prijenos?Sve letim da uplatim onim muftijama 30€ a zanima me samo glavna borba.Jel postoji opcija da se kupi samo maine event ako netko ima DAZN?

13 godina
Ode Cigo zasluzeno Usik!
AUDIOFIL
14 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ima li tko link za Hrgu, pp?

pružatelj IPTV usluge(kontakt na PP)
10 godina

Probaj 2 posta ↑

12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

E Hrga... Jakoo loše, trom, kondicija gotova nakon prve dvije runde, taktika direkt direkt, desni krošej i to je to. One njegove izjave da bi uništio Usika, Joshua, Furya i tu elitu.. Pojeli bi ga.

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

mma a pisete o boxu lol

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

ma sve je bilo sumnjivo, i onom bojkovicu, i vasi... 

13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Islam zasluzeno..i standup i naravno u parteru je bio bolji borac,ali svaka cast Dustinu pruzio je odlican otpor i vrhunsku borbu dostojnu mozda zadnjeg meča u UFCu!Strikland-Costa...neznam sto da kazem onaj glupi Striklnadov gard i gura put naprijed Costa nije imao pravi odgovor na to...

a Hrga sto rec..fizicki totalno nepripremljen..sto je najgore vodio je svih 5 rundi ali Dubois je primao udarce bez velikih problema i fizicki u 7 slomio vec poprilicno umornog Hrgu!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2024 21:57 (volegradele).
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ovaj mjesec dvije dobre karte posebno čekam Chimaeva, šta mislite ko bi mogao uzeti ovo...  

Čisto malo hajpa pred borbe!

17 godina
Artem kaže...

Ovaj mjesec dvije dobre karte posebno čekam Chimaeva, šta mislite ko bi mogao uzeti ovo...  

Čisto malo hajpa pred borbe!

Robert ga bude izdominiral i Chimaev HypeTrain bude stigel na zadnju stanicu.

16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Buahahaah

Tigar Krezumica
16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Bravo imenjače 

Tigar Krezumica
13 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

CHAMAAAA

13 godina
Koji KO Peirera znaci od prve sekunde se vidjelo gdje borba vodi!
Prochazka s cudnim motima,skakuce ispred protivnika sa uspravljenom glavom i bradom spremno za KO..sto se i desilo na kraju prve a potom i na pocetku druge runde!
AUDIOFIL
15 godina
volegradele kaže...
Koji KO Peirera znaci od prve sekunde se vidjelo gdje borba vodi!
Prochazka s cudnim motima,skakuce ispred protivnika sa uspravljenom glavom i bradom spremno za KO..sto se i desilo na kraju prve a potom i na pocetku druge runde!

Zanimljiva mi je ta energija koju borci donesu u ring i na temelju koje, najčešće, možeš procijeniti tijek i završetak borbe..još je Tyson pričao o važnosti sučeljavanja i ''držanja pogleda'' prije borbe.

Deklasirao ga je brazilac, nadao sam se malo konkretnijem nadmetanju..

WHITE STONES VARAŽDIN
17 godina

A mislim, on se oduvijek tako bori.

Iako kada sam gledao Pereiru, ima dosta pobjeda tim lijevim krošeom, trebao se Jiri bolje pripremiti. Ali nije ni Poatan bolji, on isto ima ruke dosta nisko i glavu visoko. I njega će netko pogoditi čim mu uđe u dohvat.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
Pa je Israel Adesanya 😂
AUDIOFIL
17 godina

Naravno, znam. Ali opet će ga ako ne proradi na tome.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Bome...

Tigar Krezumica
15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ne volim DDP-a, ali još manje volim Adesanyu pa mi je taj ishod ''sjeo''..žao mi je kaj Steve Erceg nije uspio potamaniti ovog brutalno iritantnog lika.

WHITE STONES VARAŽDIN
14 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Zna li netko za prijenos Miočić vs Jones koji će biti uživo na SK Fight plaća li se nešto dodatno kao PPV ili je to dostupno svima koji imaju taj program?

Kakva su predviđanja? Ima li Stipe ikakve šanse?

Ide li netko 23.11. u Arenu na FNC 20? 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...

Zna li netko za prijenos Miočić vs Jones koji će biti uživo na SK Fight plaća li se nešto dodatno kao PPV ili je to dostupno svima koji imaju taj program?

Kakva su predviđanja? Ima li Stipe ikakve šanse?

Ide li netko 23.11. u Arenu na FNC 20? 

Iskreno, iskreno se nadam da će Stipe umiroviti ovu životinju i uništiti taj, po meni neopravdani, hype da je ovaj GOAT teške kategorije i ovog sporta općenito jer nije. Masa je tu boraca koji su odradili i prijelaze u višu/jaču kategoriju, odradili više borbi, više puta branili naslov (Stipe!!), bili zanimljiviji za gledati, pokazali širok spektar vještina itd. Razumijem da iza cijele GOAT priče stoji i Dana White koji je diplomirao marketing i prodaju borbi i sporta, ali pretjerali su.

S druge strane, koliko god navijam za Stajpa, uznemiri me taj njegov spokojni pristup borbi i trash talk na razini 2. osnovne, pogotovo sad kad se bori protiv ovog divljaka...

WHITE STONES VARAŽDIN
8 godina
Hexfire kaže... 

GOAT teške nije, niti ne znam da se o tome pričalo. Ali GOAT općenito lako može biti. Nemaš baš puno argumenata za tvrditi drugačije. 

Primjeri pravih Goata za mene su npr GSP, Khabib, Demetrious Johnson

A Jon Jonesa ljudi mogu hypeati kao Goata, ali za mene takav tip nikad nece biti goat.

Tip koji je 2 puta pao na doping testu, par puta spontano priznao da je uzimao steroide, sakrivao se ispod ringa, pobjeda protiv Cormiera mu je poništena zbog steroida, mlati ženu, nadrogiran, udario trudnicu autom pa pobjegao, tip je fejk čim otvori usta. 

Može na papiru imati te pobjede i sad je našao Stipu da se s njim bori. Stipe se praktički vratio iz trogodišnje penzije da pokupi neku lovu, do jučer odrađivao 12h smjene u vatrogascima.

Kad je toliki Goat šta se nije tada borio Ngannouom? ili sad sa Aspinallom? Normalno da neće kad su oboje HW zvijeri i vjerovatno bi ga rastrgali.

Gaming Rig - http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=97.msg85810#msg85810
14 godina
the_prodigy kaže...
Hexfire kaže... 

GOAT teške nije, niti ne znam da se o tome pričalo. Ali GOAT općenito lako može biti. Nemaš baš puno argumenata za tvrditi drugačije. 

Primjeri pravih Goata za mene su npr GSP, Khabib, Demetrious Johnson

A Jon Jonesa ljudi mogu hypeati kao Goata, ali za mene takav tip nikad nece biti goat.

Tip koji je 2 puta pao na doping testu, par puta spontano priznao da je uzimao steroide, sakrivao se ispod ringa, pobjeda protiv Cormiera mu je poništena zbog steroida, mlati ženu, nadrogiran, udario trudnicu autom pa pobjegao, tip je fejk čim otvori usta. 

Može na papiru imati te pobjede i sad je našao Stipu da se s njim bori. Stipe se praktički vratio iz trogodišnje penzije da pokupi neku lovu, do jučer odrađivao 12h smjene u vatrogascima.

Kad je toliki Goat šta se nije tada borio Ngannouom? ili sad sa Aspinallom? Normalno da neće kad su oboje HW zvijeri i vjerovatno bi ga rastrgali.

Pa Stipe je sigurno veći fight nego Aspinall. A za vrijeme Ngannoua lik niti nije bio HW. Na stranu sve ove gluposti van kaveza, lik je počistio dvije generacije najboljih LHW. Da je u glavi normalan tko zna gdje bi mu bila granica. On je bio legitimni kandidat za GOAT i prije prelaska u HW. Sad ako dobije Stipu samo će učvrstiti taj status.

I za ove tri se može bez brige pronaći minus zašto nisu. Zašto GSP nije išao u MW kad je vladao Silva nego je čekao da dođe slučajni prvak Bisping? Khabib nikad nije mijenjao kategoriju i nikad se nije borio sa Fergusonom u top izdanju. Demetrius se isto držao flyweighta ko pijan plota gdje je konkurencija bila puno slabija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Ajmoo Stipe! Imam dobar osjećaj, nadam se da će Stipe uspavati Jonesa

15 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Gledam FNC20 i ne mogu jebeno vjerovat kakvi debili su sudci.Eno ga marjanović leži već par minuta i ne ustaje jer ga je ovaj mlatio uspavanog.I to nije orva borba da je sudac zakasnio i to debelo.Da ne spominjem iritantnog Pejića.Inače card je super i borbe su top0

edit:opet istra stvar u meču bojkovića.eno hitna u ringu

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2024 22:40 (Kill Frenzy).
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Gledam FNC20 i ne mogu jebeno vjerovat kakvi debili su sudci.Eno ga marjanović leži već par minuta i ne ustaje jer ga je ovaj mlatio uspavanog.I to nije orva borba da je sudac zakasnio i to debelo.Da ne spominjem iritantnog Pejića.Inače card je super i borbe su top0

edit:opet istra stvar u meču bojkovića.eno hitna u ringu

A ne znam, teško je reći. Recimo da su onom Austrijancu prekinuli meč, lik ne bi genijalno preokrenuo na startu druge runde. A dobio je jače batine nego neki ovi koji su završili u nokautu. Možda je i taj meč jako utjecao na kasnije sudačke odluke.  

16 godina
MMA (Mixed Martial Arts)

Tigar Krezumica
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice