Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.584
|
čitano: 5.243.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
sporttest kaže...
Blazicko je katastrofalan. Sulude stvari je govorio.

Leclerca zvao hamilton i obrnuto.

Lawsona i limbalda stalno brka.
Antonelliu blokira prednja guma, on govori da mu je blokirala zadnja osovina. Vise nije ni stvar neznanja, samo koncentracija i truda

Zato ja gledam na Arena Adrenalin. Njih dva barem znaju šta pričaju te su u toku sa svim u vezi eF1 te MotoGP. 

18 godina
sporttest kaže...
Blazicko je katastrofalan. Sulude stvari je govorio.

Leclerca zvao hamilton i obrnuto.

Lawsona i limbalda stalno brka.
Antonelliu blokira prednja guma, on govori da mu je blokirala zadnja osovina. Vise nije ni stvar neznanja, samo koncentracija i truda

Blaž je uvijek bio katastrofa, možda je to dio njegovog "šarma". LOL

Da ne bude sam, Crofty mu se danas pridružio prilikom proglašenja pobjednika rekao je "Kimi Raikkonen" i to na glavnom razglasu na stazi da ga svi čuju hahaha.

Što se tiče novih pravila i utrkivanja koje imamo kao rezultat istih, gadi mi se sve to skupa, preumjetno mi izgleda, ali gledaću i dalje jer mogla bi sezona kao cjelina biti dobra, možda i napeta, i ne odustaje se olako od njdražeg sporta nakon 30+ godina. Dok god ne postane zvanično BOP ili "spec serija".

18 godina
Zato sam ja prebacil na F1TV - dva vrhunska komentatora, vrhunska slika i zvuk...

Al ne mislim se pretplatiti, previše je €99 za sezonu sa ko zna kolko otkazanih utrka.
15 godina
Armor kaže...
Zato sam ja prebacil na F1TV - dva vrhunska komentatora, vrhunska slika i zvuk...

Al ne mislim se pretplatiti, previše je €99 za sezonu sa ko zna kolko otkazanih utrka.

F1TV ima svaki IPTV operator ako želiš uštedit uzmeš MegaOTT.

Ja pratim Sky UHD stream. Najbolji su mi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
18 godina
Armor kaže...

Nije li 89€ za celu sezonu? Pošto se može pratiti sa do 6 uređaja, ja sam podelio pretplatu sa dvojicom prijatelja, tako da je trošak sasvim prihvatljiv.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
18 godina
99.99 je, baš sam napravil unsubscribe.
16 godina
Da, danas je bio koma. Vetma me iznenadio da je tako objektivan uu prijenosu inace žešći hejter hamiltona I nekih drugih pojedinaca.
8 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Meni je utrka bila zanimljiva. Svjestan sam da je to sve umjetno, al' jebiga. Pomirio sam se da više nemamo racing svijet kakav je bio prije 20 godina. Prvo su krenuli "uništavati" WRC, zatim MotoGP i sada je na red došla i F1. Jebiga, masa ljudi je gledala film F1 i sada svi očekuju scene iz filma u stvarnosti. Ja zažmirim na jedno oko i sretan sam što je barem Ferrari u vrhu. 

Samo se još ne mogu odlučiti jel mi šmeka Russel ili ne. Ima mi nešto kod njegove osobnosti što mi ne paše, ali ne mogu skužiti šta. 

14 godina
Russel rjetko odvratan lik,ali vrlo sposoban za uzet naslov ove godine.
AUDIOFIL
8 godina

Ako vec nece ferrari, nadam se da ce mu Kimi pomrsiti racune i nekako ukrasti naslov.

Russell je favorit, to svakako, i vjerujem da je brzi od kimi a i ima kud i kamo vise iskustva ali eto, mozda presudi neki dnf ili tko zna sto da se desi i da kimi osvoji najsretnij naslov u povijesti, ja bih s time bio ok ako je alternativa da drugi prvak bude russell. Bas je ljigav bez obzira sto je jako jako brz i dobar vozac.

A kimi, tko zna sada kada je uzeo PP i pobjedu, veliki teret je skinuo, i druge pobjede i PP ce dolaziti sve lakse i lakse, bitno je samo probiti led...

Sad je sigurno dobio vjetar u ledja jer je dokazao i sebi i svima drugima da moze sve.

16 godina

Ne znam, premlad je Antonelli. Volio bi da sam u krivu, ali kontam da bi lako mogao pasti u glavi nekad tijekom sezone, kao (mnogo iskusniji) Piastri prošle godine.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:19 (kratos091).
17 godina

Ne znam koliko to ima veze sa novim pravilima, ali mi je i drago za Haas, Alpine a vjerujem da će i ostali biti OK.

Haas konačno može ići malo po Americi i iskoristiti hype za prikupljanje novca. Oli vozi odlično. 

Fernando izdržao više od pola utrke! Iskreno mislim da će AM biti odličan kad poprave sve probleme. 

Perez mi je spor. Možda bi bilo bolje da su skočili po Ricciarda (koji voli US i US voli njega pa je marketinški odličan) ili dali nekom mladom priliku. 

Najgore mi je što mislim da Mercedes može još bolje i da samo doziraju da ne bi nekome palo na pamet da promijene pravila. 

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
15 godina
volegradele kaže...
Russel rjetko odvratan lik,ali vrlo sposoban za uzet naslov ove godine.

Imali smo takvog prvaka i prošle godine, jebi ga.

Blizu, ali šta je tu je. Sad smo u takvom trendu.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina

Vidim Verstappen opet plače zbog novih regulacija

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:41 (Hazar).
11 godina

Isto je pričao i prije 3 godine, kad su predstavljena nova pravila.

15 godina
Hazar kaže...

Znači Ham i Leclerc ne znaju što je utrkivanje s obzirom da je jedan tijekom utrke a drugi nakon rekao da im je bio jako zabavan duel. 

U svakom slučaju glupa izjava.

Na stranu to, jel se itko sjeća da je ikad ovoliko loše vozio Verstappen? Radi baš velike greške, vrlo nekarakteristično za njega. 

15 godina
Chronosus kaže...
Hazar kaže...

Znači Ham i Leclerc ne znaju što je utrkivanje s obzirom da je jedan tijekom utrke a drugi nakon rekao da im je bio jako zabavan duel. 

U svakom slučaju glupa izjava.

Na stranu to, jel se itko sjeća da je ikad ovoliko loše vozio Verstappen? Radi baš velike greške, vrlo nekarakteristično za njega. 

Rekli su da je bio zabavan duel, ne da su ove regule dobre.

Raceri su, njima je bilo prezabavno utrkivanje i LEGO bolidima, i jednako bi se uživjeli i utrkivali da se utrkuju kosilicama.

Max ima kičmu, i stoji iza svojih riječi, i ne govori danas jedno, sutra drugo.

Zato ga ljudi koji nemaju svoje ja i ne gotive.

Na koje točno misliš greške, a da nisu prouzročene stanjem RB22?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
GranDaddo kaže...

Fernando izdržao više od pola utrke! Iskreno mislim da će AM biti odličan kad poprave sve probleme. 

Perez mi je spor. Možda bi bilo bolje da su skočili po Ricciarda (koji voli US i US voli njega pa je marketinški odličan) ili dali nekom mladom priliku. 

Aston ove godine neće biti nikakav, Honda je nesposobna. To dokazuju već godinama. Mada, dok god se Alonso pati ja uživam 

Pa Pereza i jesu uzeli jer im je marketinški odličan za Sjevernu Ameriku. Donijeće im mnogo više love od Ricciarda.

16 godina

Kakva god da su nova pravila, definitivno je bolje za utrkivanje od prethodnih 10-ak godina. Bolidi su očito upravljiviji u užim prostorima i krivinama i slično (ovo prvenstveno mislim na duele), jer su manji, a ne kao prikolice od kamiona što su zadnjih sezona bili.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:57 (AFARON).
15 godina

sta ti je covjek koji ne dobiva vec koliko 10g u f1 i ni podij neki nema, skrivio da uzivas dok se pati?

15 godina
AFARON kaže...

Kakva god da su nova pravila, definitivno je bolje za utrkivanje od prethodnih 10-ak godina. Bolidi su očito upravljiviji u užim prostorima i krivinama i slično (ovo prvenstveno mislim na duele), jer su manji, a ne kao prikolice od kamiona što su zadnjih sezona bili.

To si u pravu čisto radi toga što u zavojima uzimaju skroz drugačije putanje, gabariti su manji, puno ih je lakše kontrolirati jer ne ovise toliko o downforceu od podnice koja je osjetljiva na najsitnije promjene visine pa stoga je i manji negativan utjecaj kad se bolidi prate u slipstreamu.

Sad ćemo vidjeti kako će se ponašati u prvoj pravoj high downforce stazi - Suzuki, i kakvo će pretjecanje, a pogotovo praćenje biti.

RuskeGTT kako misliš Nando nema podij unutar 10 godina?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:12 (sudy_freak).
16 godina

I tako to DOSADA ...

BE HAPPY 要開心 : )
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice