Kanada će biti reality check. Mislim da će opet biti RB na vrhu, samo što je taj vrh sve manji.
Bodovno situacija izgleda još dobro.
Bitno da ne pobjeđuju uvijek.
Kanada će biti reality check. Mislim da će opet biti RB na vrhu, samo što je taj vrh sve manji.
Bodovno situacija izgleda još dobro.
Bitno da ne pobjeđuju uvijek.
RB je opet najbolji i samo svojim malim pehovima daju malu zanimljivost. Bolje da Maks osvoji titulu s promjenjivim ljudima na prvom mjestu nego da osvoji 18 utrka u komadu.
Čuo sam te priče. :-D Više puta, u zadnjih 20 godina.
Doista neobična situacija:
"Britanac George Russell u Mercedesu ostvario je najbrže vrijeme kvalifikacija uoči nedjeljne Velike nagrade Kanade, devete utrke Svjetskog prvenstva Formule 1.
Russell je na stazi Gilles Villeneuve u Montrealu izborio svoj drugi "pole position" u karijeri s vremenom 1:12.000. Britanac je vozio točno isto vrijeme kao i zvijezda Red Bulla Max Verstappen, što se dogodilo tek drugi put u povijesti (Jerez 1997.), ali je prvi postavio to vrijeme."SN
Ne znam za vas ali ja se jako veselim ovoj utrci. Napokon više ljudi može pobijediti. RB nema tempo da se odmah odvoji na par sekundi.
Samo da ne bude start pod SF-om.
Ferrari cijeli vikend baš loš u svemu. Sviđa mi se kako su se Mercedes i McLaren podigli i to baš jako.
Samo ispravka, ne kreće u 12 nego u 16h.
A bar na papiru i po do sada viđenom trebalo bi da bude odlična borba.
Ovu planiram ispratiti od početka do kraja uz kraću dremku nekada u toku noći.
Neki link?
NA stranicama na kojim ja pratim još uvijek se piše da će ili biti vozač williamsa, ili rezerva mercedesa za 26-tu...