Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.793
|
čitano: 4.121.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Korny1603987 kaže...

Ne sviđa mi se vidjeti 2 Mercedesa naprijed. Nadam se da će Ferrariji skinuti barem jednoga od njih.

Ferrari... za mene najveće razočaranje sezone. Nakon obečavajuće predsezone i solidnih nekoliko trka početkom sezone uslijedio je nezaustavljivi pad. Ništa nije valjalo, ni bolid, ni vozači, a pogotovo stratezi koji bi obečavajuće trke pretvorili u noćnu moru.

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ocon i Stroll imaju istu bolest. Likovi su spremni izgubiti svaki dvoboj, ali će svoga timskog kolegu prije u zid poslati nego dopustiti prolaz.

I sada Alonso, koji je ljut na svoj tim i protežiranje Ocona, ide ravno u ralje luđaku Strollu i njegovom tatici.

Da se to riješiti. Opali se timskog kolegu istom mjerom i odvali ga u zid 2 puta. Potres mozga liječi sve probleme ega.

13 godina

Leclerc i Verstappen 15 dvoboja i ni jedno sranje...dode ovaj woke idiot i odmah sranje...

14 godina
FileFicho kaže...

Leclerc i Verstappen 15 dvoboja i ni jedno sranje...dode ovaj woke idiot i odmah sranje...

Lujo u 10 godina udaranja drugih je možda jednu kaznu dobio.

twice the pride double the fall
16 godina

Lujo nezna drugacije protiv Maxa. Moze ga pobjediti jedino ako ga izbaci, ajde barem nije bilo u zid sa 20+g danas.

mihi
16 godina

samo sam čekao plakanje 

15 godina

Svake utrke sve gore i gore u F1. Organizacija ide unazad.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
16 godina

čuj ove, Max idemo uzeti Lecu bodove, kao štite Pereza 🤣

15 godina
loky4i4 kaže...

čuj ove, Max idemo uzeti Lecu bodove, kao štite Pereza 🤣

Max ih hladno odje. Prava pička. Da sam Perez nikada ih nebi poslušao više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 20:54 (x18x05x).
16 godina

krasan vam je Maxić 😂

Perez: "It shows who he really is"

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 21:03 (loky4i4).
15 godina

najbolja trka sezone

16 godina

Biti će zanimjivo sljedeće godine, jer mercedes se vratio, a Russel nema namjeru biti 2. vozač, baš me zanima kako je reagirati Hamilton.

verstapen je go**o od vozača (i za mene-čovjeka), i Vettel je postao takav nakon što je postao prvak + plačljivci obojica (za vrijeme u Redbull-u).

Perez je valjda shvatio da je vodonoša u momčadi, ta je tu da skuplja bodove za momčad i pomaže verstapenu u oduzimaju bodova suparnicima. 

Ferrari čeka puno posla za sljdeću godinu, da ostane konkurentan s Mercedesom i Redbullom. Motor-PitWall/vodstvo-Aerodinamika(potrošnja guma)

16 godina
RuskeGTT kaže...

najbolja trka sezone

Naravno kada je staza za utrkivanje, a ne one gradske i polugradske staze.

Ako si brži od suparnika, imaš ga gdje proći.

Jedino sam razočaran da na ruke miču bolid više od 5 krugova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 21:16 (T-bone's).
10 godina

Baš mi drago da je max odbio multi21 kao i ferrarijev pitwall... to je jedini ispravan put za utrkivanje. Možda nije pravedno i fer (pogotovo za maxa) ali je ispravno. Lec-u nije trebalo ono cviljenje... fakat... nije da pitwall nije razmislio o tome (mada u njegovom slučaju nije čudno da ih "podsjeća").

14 godina
miki_the_pirat kaže...

Baš mi drago da je max odbio multi21 kao i ferrarijev pitwall... to je jedini ispravan put za utrkivanje. Možda nije pravedno i fer (pogotovo za maxa) ali je ispravno. Lec-u nije trebalo ono cviljenje... fakat... nije da pitwall nije razmislio o tome (mada u njegovom slučaju nije čudno da ih "podsjeća").

koliko je puta perez pomogao maxu?

ukratko, max je bio i ostao razmazeno derište!!!

15 godina
miki_the_pirat kaže...

Kad je to Perez radio onda ti je bilo drago. Sramota od čovjeka, pokazao je kakav je. Mada smo mi to svi znali.

10 godina

Nisam rekao da je bilo fer i pravedno... već ispravno za F1 i utrkivanje... kužiš razliku?

Timske odredbe su mi uvijek bile nekako unfair

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 21:28 (miki_the_pirat).
10 godina
x18x05x kaže...
miki_the_pirat kaže...

Kad je to Perez radio onda ti je bilo drago. Sramota od čovjeka, pokazao je kakav je. Mada smo mi to svi znali.

Sigurno mi nije bilo drago jer nikad nisam navijao za RB... naprotiv.

16 godina
miki_the_pirat kaže...

verstapen nije ni trebao prelaziti Pereza, doslovno mu ne trebaju bodovi, ali mora nahraniti svoj Ego.

Sainz je na postolju, a pošto nisu bodovi za prvaka, nema zašto puštati, te bio je i ostao cijelu utrku ispred njega i borio se za postolje(on se isto bori za peto mjesto poretku).

10 godina
T-bone's kaže...
miki_the_pirat kaže...

verstapen nije ni trebao prelaziti Pereza, doslovno mu ne trebaju bodovi, ali mora nahraniti svoj Ego.

Sainz je na postolju, a pošto nisu bodovi za prvaka, nema zašto puštati, te bio je i ostao cijelu utrku ispred njega i borio se za postolje(on se isto bori za peto mjesto poretku).

A šta da ti kažem na ovo osim da citiram jednog lika (možda si čuo za njega):

Ayrton Senna: “If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.”

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 21:44 (miki_the_pirat).
16 godina

Mercedes mora izbaciti Maxa da dobije utrku. Vec je vrijeme da i Max zakuca Luju u zid, da popusti malo u zavoju i da ga kresne u zadnji kotac ko sto je ovaj njega par puta, isto tako je napravio Lujo i Albonu. Tek tolko da Lujo vidi kako je doletit u zid sa 20+g valjda ce se onda opametit i ostavit vise mjesta ovome sa vanjske strane gdje je dovoljan samo mali udarac da odletis u 3PM. Al Lujo ko Lujo ima vise srece nego pameti.

Leclerec place, pa ko ce ti prepustiti podij za tvoje bodove.

Max mi nije jasan. Valjda je htio potuc Lujov rekord. Sad ima najvise bodova po sezoni i najveci gap prema drugom u sezoni mu jos fali. Drzi ga Vettel trenutno.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 22:05 (mihi999).
17 godina

Max se mogao maknuti za Pereza. Titulu ima, pobjeda je bila van dohvata ruke, Horner je naredio da što mora napraviti, Horner nije šef u ekipi ako dopusti da mu se vozač bahati. Maxu treba zidarsko odgojna uz uho.

Kod Ferrarija mislim da je bilo najpametnije da nisu ništa petljali na kraju jer bi se još i sudarili pri promjeni pozicija. Sretno su došli do 3. i 4. mjesta. Norris je uzeo početak utrke, Norris je vratio kraj trke. Karma.

Duel Max vs Hamilton. Ne znam kako i zašto je Max dobio kaznu. Bio je do kraja na pasici, a Lewis je taj koji je htio više nego je mogao. Jedino što je Max mogao napraviti da odustane od bitke, ali Max nikada ne odustaje od zacrtanog pa makar umro.

Duel LEC vs Norris. Lec je stvarno nestrpljiv luđak. Koji vrag je išao gurati na sporom dijelu staze ?

Duel RIC vs KM - Ista stvar. Kuda gura nos Ricciardo. Karma mu je odmah vratila. Iz nesreće u nesreću. Ništa od smijeha Ricci, ode karijera u 3pm.

HAM vs Đorđe -  Mislio sam da će naći načina da maknu Đorđa s prve pozicije. Drago mi je što se završilo kako se trebalo završiti. Mercedes se vratio.... i krivo mi je zbog toga.

16 godina
mihi999 kaže...

Mercedes mora izbaciti Maxa da dobije utrku. Vec je vrijeme da i Max zakuca Luju u zid, da popusti malo u zavoju

mogao bi ti kod očnog previše te zasljepljuje ljubav prema Maxu, zašto bi ga Lewis pustio, puštalo mu se dosta, nije mu Hamilton prijatelj Norris koji će ostaviti mjesta za još jedan bolid

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 22:20 (loky4i4).
15 godina
loky4i4 kaže...
mihi999 kaže...

Mercedes mora izbaciti Maxa da dobije utrku. Vec je vrijeme da i Max zakuca Luju u zid, da popusti malo u zavoju

mogao bi ti kod očnog previše te zasljepljuje ljubav prema Maxu

Točno to. Ovdje niko ne može proći.

17 godina

Na fotkama i snimci se vidi da je Max na pola bolida Lewisu. To znači da Lewis iako više naprijed mora prepustiti Maxu njegovu liniju kretanja. To nije napravio već mu je išao kratiti vektor gibanja.

Krivnja: Lewis 90%

Max 10% - jedini način da bude ispravan i bez i malo krivnje je da je pustio taj zavoj i odustao.... Ali Max nikada neće to napraviti. Od kada je došao u F1 odgaja sve vozače oko sebe da im dokaže da Max ide u prostor i da on stati neće.

17 godina
loky4i4 kaže...
mihi999 kaže...

mogao bi ti kod očnog previše te zasljepljuje ljubav prema Maxu, zašto bi ga Lewis pustio, puštalo mu se dosta, nije mu Hamilton prijatelj Norris koji će ostaviti mjesta za još jedan bolid

Točno mi krivo komentirati jer je toxicity ko u Witchera zadnjih par mjeseci, al čak je i Brundle kontra stava. Zašto nisi stavio screen malo kasnije? Max je imao nutarnju stranu i nije bio samo na početku pasice već i na onom "polu-ležećem" s desnim kotačima i nije mogao nikud. Lujo je tu morao ostaviti širinu i na stranu što je Max bio š**ak danas prema Perezu, za ovo nije bio kriv i ako su već išli davati kazne, moralo je u kontra stranu. No ovo je sport gdje je suđenje daleko najlošije i nekonzistentno bez obzira tko izvukao deblji kraj.

Nevezano za quote, u 25+ godina F1, moram priznati da je ovo apsolutno nemoguće; da Mercu otiđe pola ljudi, da je budget cap i da budu od lovaca na bodove najbrži bolid po race paceu. Pa oni su u odnosu na RBR našli preko sekunde od početka sezone. Nešto tu kiselo smrdi. Želim 2023. da se fajtaju do zadnje utrke kao i svaki navijač, al ne ovako da se jedan brend gura malo više lobiranjem u uredima

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
13 godina
neaktivan
Klasicno licemjerstvo.

Kad je Verstappen na taj nacin prosle sezone, vise puta, izbacivao protivnike, od kojih se ocekivalo da prikoce i propuste Verstappena, onda se na sav glas (slovo) hvalilo musko pravo utrkivanje.

A sad kad Hamilton to isto napravi Verstappenu, osipa se paljba po njemu.

Bravo Mercedes, bravo Russell i Hamilton za odlicnu utrku. Verstappen je jos jednom dokazao koliko je sebican. Zao mi je Pereza, napokon vozi vrhunski bolid, ali ima momcadskog kolegu koji mu jasno daje do znanja da ga ne postuje...
17 godina

1) Ne pokušaj me uvući u Max VS Hamilton tabore jer su mi antipatični jedan i drugi
2) Ako je tko "sprašio" nekog sa staze prošle sezone i kad je vozio McLaren, onda je to bio blessed; to je bio Max kad je ušao u F1 pa je Vettelu svako malo shebao utrku, a govorim o prezentu, o današnjoj utrci, o jednoj situaciji

Al da, nema tu u temi rasprave već duže, uglavnom samo sipanje hrpe nebuloza.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
15 godina

I jucer i danas Max je mogao Perezu pustiti poziciju,Perez se bori kao lav za njega dvije godine.Sada kada Perezu trebaju bodovi pravi se mutav. Prije je govorio Checo je legenda lol

BE HAPPY 要開心 : )
14 godina

Ma obicni trkaci incident..nista posebno..obasu su trkaci vozaci sto ocekivat nego da idu do kraja ..uvjek netko izvuce deblji kraj..ovaj put Max ..idemo dalje!

AUDIOFIL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice