Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.154.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Gnjavator kaže...
lange kaže...
Gnjavator kaže...
x18x05x kaže...

Može se pljuvati po njima nisu ništa bolje ni zaslužili. Ali su u pravu da je Hamilton oštećen i da je trebao dobit tu utrku i uzet naslov. Sramota i cirkus od F1.

Pokrala ga njegova momčad što su ga ostavili na starim poderanim gumama jer su se pouzdali u svoj "super motor" i zaboravili da trebaju i gume da ga drže na stazi a i nije im palo na pamet da će vodstvo trke dopustiti da se sezona završi trkački, a ne iza safeta.

A i ove godine vidimo da im ekipa baš i ne zna složiti taktiku. Lako je bilo pobjeđivati dok si bio toliko brži od ostalih da si ponekad otišo promjenit gume jer eto mora se, a onda malo stisneš i eto prvenstva. A kad treba odigrat i taktički, e, tu su šuplji skoro ko Ferrari koji je taktički bio jak dok ih je vodio Ross Brown, a od onda, jao njima.

da je lh promjenio guma onda max nebi promjenio guma i utrka bi zavrsila pos SC!

ove godine merc nezna taktiku slozit!? stvarno mislis da bi merc ove godine dobio r.bull!?

merc savrseno radi svoj posao. do prije pola godina bili bi zadovoljni da su u istom krugu sa r.bullom a sada ti govoris o nekoj pobjedi.

Ne bi dobili sezonu, ali ovu zadnju trku su mogli dobit da su skontali taktiku.

A ono prošle godine, čisti taktički suicid jer su se previše pouzdali u onaj nabrijani motor što su ga uzeli na kraju sezone, kako se samo Toto prognoziro glatku pobjedu zahvaljujući supermotoru pa zaboravio da motor nije jedino što je potrebno za pobjedu. A ti si još jedan od onih što misle da je Mercedes nepogrešiv i da su pokradeni? Sami su se taktički pokrali. Pogledaj tu trku još jednom.

Motor je bio SAVRSENSTVO. Cek,koliko je max bio iza lh prije SC!?

10 godina
itomic009 kaže...

Ma glupi su više i pretjeruju s tim kojekakvim novim glupim pravilima. Ne znam više tko tko izmišlja i po kojoj osnovi. 

Oduvijek je bilo tih čudnovatih tumačenja pravila... valjda se odvjetnici pale na tako sročene pravilnike. Kao da se trude upetljati da se može svakojako tumačiti... fetiš imho.

15 godina
miki_the_pirat kaže...
itomic009 kaže...

Ma glupi su više i pretjeruju s tim kojekakvim novim glupim pravilima. Ne znam više tko tko izmišlja i po kojoj osnovi. 

Oduvijek je bilo tih čudnovatih tumačenja pravila... valjda se odvjetnici pale na tako sročene pravilnike. Kao da se trude upetljati da se može svakojako tumačiti... fetiš imho.

Treba se to promijeniti, brzo. Oni dobivaju nove gledatelje ali isto tako gube stare koji vide da se sve to pretvorilo u cirkus.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
17 godina
lange kaže...
Gnjavator kaže...
lange kaže...
Gnjavator kaže...
x18x05x kaže...

Može se pljuvati po njima nisu ništa bolje ni zaslužili. Ali su u pravu da je Hamilton oštećen i da je trebao dobit tu utrku i uzet naslov. Sramota i cirkus od F1.

Pokrala ga njegova momčad što su ga ostavili na starim poderanim gumama jer su se pouzdali u svoj "super motor" i zaboravili da trebaju i gume da ga drže na stazi a i nije im palo na pamet da će vodstvo trke dopustiti da se sezona završi trkački, a ne iza safeta.

A i ove godine vidimo da im ekipa baš i ne zna složiti taktiku. Lako je bilo pobjeđivati dok si bio toliko brži od ostalih da si ponekad otišo promjenit gume jer eto mora se, a onda malo stisneš i eto prvenstva. A kad treba odigrat i taktički, e, tu su šuplji skoro ko Ferrari koji je taktički bio jak dok ih je vodio Ross Brown, a od onda, jao njima.

da je lh promjenio guma onda max nebi promjenio guma i utrka bi zavrsila pos SC!

ove godine merc nezna taktiku slozit!? stvarno mislis da bi merc ove godine dobio r.bull!?

merc savrseno radi svoj posao. do prije pola godina bili bi zadovoljni da su u istom krugu sa r.bullom a sada ti govoris o nekoj pobjedi.

Ne bi dobili sezonu, ali ovu zadnju trku su mogli dobit da su skontali taktiku.

A ono prošle godine, čisti taktički suicid jer su se previše pouzdali u onaj nabrijani motor što su ga uzeli na kraju sezone, kako se samo Toto prognoziro glatku pobjedu zahvaljujući supermotoru pa zaboravio da motor nije jedino što je potrebno za pobjedu. A ti si još jedan od onih što misle da je Mercedes nepogrešiv i da su pokradeni? Sami su se taktički pokrali. Pogledaj tu trku još jednom.

Motor je bio SAVRSENSTVO. Cek,koliko je max bio iza lh prije SC!?

ko što rekoh usrali su taktički pouzdali se samo u motor i opet niko od mercedes fanova ne kuži šta pričam, nije motor sve...

14 godina

Pa naravno da motor nije sve ali ja tebi govorim da su promjenili gume onda sigurno max nebi promjenio gume i utrka bi onda zavrsila po pravilima. Ovak je zavrsilo kak je zavrsilo. Mimo svih pravila i sada vec dokazano za ilegalnim r.bullovim bolidom.

6 godina
lange kaže...

Pa naravno da motor nije sve ali ja tebi govorim da su promjenili gume onda sigurno max nebi promjenio gume i utrka bi onda zavrsila po pravilima. Ovak je zavrsilo kak je zavrsilo. Mimo svih pravila i sada vec dokazano za ilegalnim r.bullovim bolidom.

Znaci mercedes je kriv za eventualno krsenje pravila? Neprocjenjivo.....

14 godina
lange kaže...

O čemu ti molim te opet pričaš? Jel ti nije dosadilo izmišljati?

14 godina
itomic009 kaže...
lange kaže...

cek, tko je dobio kaznu za probijanje budeta u 2021god?

15 godina
itomic009 kaže...
lange kaže...

I ja isto ne znam kako to drugačije objasniti. Da neko pobjedi toliko puta u sezoni, to nije talent nego bolji bolid a svi znaju zbog čega je bolji.

14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Znači niste očito pročitali o čemu se radi, ali nema veze. Bitno da se sere i lupeta . No dobro, to svakako ništa ne mijenja, pa ako je vama tako lakše, samo naprijed. Vjerujte u što god vam volja.  Ne spuštam se više na tu razinu.

Što se tiče sporta i natjecanja, mislim da će naredna sezona biti vrlo dobra. 

Helmut Marko believes budget cap saga is not over: ‘Six teams above’ 2022 limit (msn.com)

15 godina
itomic009 kaže...

Znači niste očito pročitali o čemu se radi, ali nema veze. Bitno da se sere i lupeta . No dobro, to svakako ništa ne mijenja, pa ako je vama tako lakše, samo naprijed. Vjerujte u što god vam volja.  Ne spuštam se više na tu razinu.

Što se tiče sporta i natjecanja, mislim da će naredna sezona biti vrlo dobra. 

Helmut Marko believes budget cap saga is not over: ‘Six teams above’ 2022 limit (msn.com)

Svi mogu reći da je to bilo za osoblje, ćevape bez luka i slično. Druga stvar je da to neko puši, posebno nakon takvi rezultata gdje drugi nisu imali nikakve šanse.

17 godina

Još bolje, povrat poreza iz Uzbekistana. 

I btw. u tom istom članku Marko:

“[The FIA] reacted late with clarifications. We had Ernst & Young (auditors) check everything. You have to rely on something. We thought we had a safety net of three million. In the end, there was only $400,000 left.”

Nadali se da imaju 3 mil$ lufta, ispalo 400k, a na kraju 400k prekoračili. Tko tu lud?!

Neka. Nek se trgaju. FIA ima pravilnike da će se nešto već riješiti, bit će velike drame, svi će skočiti na noge, potpisati ABA i na kraju raste zastupljenost F1 u medijima. Nek u prvom krugu još Charles, Lewis i Max roknu jedan drugog, pa krenu i tenzije i što ćeš bolje?! Bit će 5 spin offova Drive to Survive. Cook to Survive (natjecanje F1 paddock kuhara), Scrapyard to Survive (napraviti F1 od materijala na Abu Dhabi smetlištu), pa čak i Dunes to Survive (stare Formule pretvorene u buggye i vožnja po dinama).

In vino veritas
16 godina
itomic009 kaže...

Ne spuštam se više na tu razinu.

ti si se spustio ispod svake razine tak da ne možeš dalje

nema gdje nisu pokušali smuljati https://www.autosport.com/f1/news/red-bull-f1-cost-cap-penalty-the-13-errors-listed-by-the-fia/10391662/

...

klasični Helmut lupa čisto da makne fokus s RBa

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2022 1:32 (loky4i4).
17 godina
lange kaže...

vidim da ne vrijedi... po tebi je FIA odlučila da Max bude prvak pa su sve podesili za njega? Mercedes je u toj trci usro pa ti sad pričaj šta hoćeš.

17 godina
x18x05x kaže...
itomic009 kaže...
lange kaže...

I ja isto ne znam kako to drugačije objasniti. Da neko pobjedi toliko puta u sezoni, to nije talent nego bolji bolid a svi znaju zbog čega je bolji.

Bolji zato što ga je dizajnirao Adrian Newey i zahvaljujući njemu ne trebaju ni približno testova ko drugi da dobiju rezultat, čovjek ima iskustva od prije sa konstrukcijama sa kojima su se drugi sad prvi put sreli i eto prednosti koja bi bila još drastičnija da nije u prvih par trka bilo problema sa gorivom kada dođe "do rezerve" :)

15 godina

Ljudi, gdje kupiti karte za sljedeću sezonu odnosno koje stranice su legit za to? 

Šogi bi išao u Austriju sljedeću sezonu na trku pa ako može pomoć ako je netko kupovao karte preko neta. 

Hvala

14 godina

Neka proba baš na web stranici od same utrke. 

15 godina

Piše za At da nema vise karti. 

Jel to moguće da je vec sve rasprodano? 

15 godina
dalja46 kaže...

Piše za At da nema vise karti. 

Jel to moguće da je vec sve rasprodano? 

Moguće, i ovu godinu je bilo tako za hrpu utrka. Ali znaju se pojaviti malo pred utrku neke količine. I naravno na samoj stazi ima za kupiti uvijek. Iako tamo cijene znaju biti nešto veće, ali ne uvijek. Često se naiđe na nekoga tko ima kartu-dvije viška jer je netko odustao pa to zna biti dobra cijena.

Uvijek ti je pametno provjeriti i recimo njihovu verziju njuškala i slične stranice, tamo zna biti karata, ali te obično dođu dosta bliže utrci, ne sad još.

13 godina

Mi smo uzimali karte prije 2 mjeseca, provjeravali nekoliko stranica i svugdje je većina sektora bila rasprodana.

Na kraju smo karte kupili na gootickets, mjesec dana-2 tjedna prije utrke dobivamo karte na email.

Ali bude sigurno još nekoliko termina prodaje karata, predbilježi se na obavijesti!

15 godina

ja ne vjerujem, srali ste cijeli tjedan oko gluposti, a nitko ne komentira kvalifikacije

AJMO KMAG!!!

10 godina

kmag izdominirao... ferkani fulali vozača za riskiranje... ham radi PR krug... kmag izdominirao... rus botovski odradio "izvlačenje" iz "pješčane klopke"

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2022 21:17 (miki_the_pirat).
15 godina

Bravo Mag, Bravo Haas, zaslužili su ovo.

Interlagos je baš moćna staza 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2022 4:41 (x18x05x).
14 godina

Vrlo zanimljiva sprint utrka...Merc jebeno brz..a nije ni Ferrari za bacit..ali naravno sjebat ce oni to nekako!

AUDIOFIL
16 godina

Zanimljiva? Da nisu uzeli medium gume Max bi opet bio prvi. Sutra ocekujem 1 mjesto od Maxa.

mihi
17 godina
mihi999 kaže...

Zanimljiva? Da nisu uzeli medium gume Max bi opet bio prvi. Sutra ocekujem 1 mjesto od Maxa.

Možda da, a možda i ne, ovisi o taktici oće je složit pametnije od drugih ili neće, ovaj put ih je iznenedilo koliko su gume kod drugih izdržale,,,

10 godina

I ja mislim da je max glavni pretendent za pobjedu, ali sve ovisi kako će proći prvih par zavoja... moglo bi biti krkljanca obzirom na startni poredak. Mada opet - svi osim maxa imaju što za izgubiti.

17 godina

Ne sviđa mi se vidjeti 2 Mercedesa naprijed. Nadam se da će Ferrariji skinuti barem jednoga od njih.

16 godina

odlična utrka, Alonsu opet netko drugi kriv, a bome će se tek usrećiti sa Strollom

15 godina
loky4i4 kaže...

odlična utrka, Alonsu opet netko drugi kriv, a bome će se tek usrećiti sa Strollom

ooo da.. mogli bi kladionicu napraviti - tko će koga više puta izbaciti i koliko utrka neće imati sudar

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice