Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.822
|
čitano: 4.157.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Mariner kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...
Mariner kaže...

Riječi Teda Kravitza su izvađene iz konteksta u kojem on uopće nije inzistirao na tome da je Hamilton pokraden. Samo je maštao o imaginarnom filmu, ali uvrijedljive pičkice iz Red Bulla odmah reagiraju i tako se stvori ova bezvezna trakavica.

Nije govno nego se pas posrao. Vrlo je jasno kaj Kravitz cijelu sezonu brabonja, nije mu prvi put. Neprofesionalno i djetinjasto 

Opet ću ponoviti: i malom ditetu je jasno da su mu riječi izvađene iz konteksta.

Nista nije izvadeno iz konteksta. Covjek je ispricao pricu o osmerostrukom (pardon sedmerostrukom) prvaku koji je pokraden. A na pocetku price je samo dodao "ajmo zamislit"

Kao kad kazes neku pizdariju pa dodas iza nje salim se jer onda kao to ne mislis. A ove sezone mu to nije prvi put da pljucka u Verstappenovom pravcu. Kako god sramota za Sky opcenito kako se ove sezone odnose, a bogme i prosle. Malo su prevelika televizija da bi bili pristrani, mimo toga sto se radi o UK televiziji, treba ipak zadrzat neki nivo profesionalizma. Ziggo sport je nizozemska televizija pa su njihovi novinari omiljeni u paddocku i sa svim vozacima se super slazu, zezaju. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 16:23 (Arnold Šrafncinger).
3 godine
protjeran

U tom "ajmo zamislit" i jest poanta. Ma nebitno, meni je Ted Kravitz jedini koji tamo valja, zanimljiv, probitačan..., a to što ga ove RB Barbike krivo shvaćaju boli ga kuki.

17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Britanski "novinari", iskreno ja bih ih nazvao drugim imenom (male mačkice ili pussies, da ne prevodim), uvijek napadaju sve koji nisu za njihove pulene koje dižu u nebesa.

Iz godine u godinu promiču nekakav rasizam protiv Hamiltona, a milijuni fanova ne vole Sir Woke bullshitera jer je licemjeran lik do bola. Gadljivo je slušati kako je njihov pulen ili bog ili super žrtva ako izgubi.

Nema sredine, ali njihov junak uvijek ostaje junak na kraju priče, a ostali likovi te basne ili su zli od početka ili postanu zli u pobjedi. Ali svjetlost Isusa Hamiltona isijava najsvijetlijim bojama duge, on je zaštitnik svih bespomoćnih ljudi na svijetu, on se nikada ne predaje, njegovo je carstvo nebesko.

Da se razumijemo Horner i Toto su gadovi i jedan i drugi, samo drugo pakiranje i druge boje, ali likovi koji uvijek igraju političke spletke i vole kaos jer tada imaju najviše prilika za neke nepodopštine. Napadati Maxa zato što je luđak u okršajima je možda legitimno, ali reći da je dobio prvenstvo na prijevaru je glupost. On je pošteno vozio svojim agresivnim barbarskim načinom od početka do kraja.

10 godina
Zanimljivo kako ti isti britanski komentatori (novinari) nisu previse razglabali o utrci u kojoj je Russel mijenjao hamiltona, i u kojoj su planski ostetili Russela za pobjedu samo da bi prikrili koliko je mercedes bio brzi od drugih, i koliko je bio bitan vozac a ne bolid. A odgovor je jasan; oba su britanci... :D
Jos uvijek jedna od "najprljavijih" nacija, nista novo.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
15 godina

Može se pljuvati po njima nisu ništa bolje ni zaslužili. Ali su u pravu da je Hamilton oštećen i da je trebao dobit tu utrku i uzet naslov. Sramota i cirkus od F1.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
16 godina
neaktivan
Mariner kaže...

U tom "ajmo zamislit" i jest poanta. Ma nebitno, meni je Ted Kravitz jedini koji tamo valja, zanimljiv, probitačan..., a to što ga ove RB Barbike krivo shvaćaju boli ga kuki.

Realno, ne znam zasto ti uopce pokusavam nesto trezveno rec. Ovo RB Barbike je dovoljno za vidjet gdje tu "trezvenost" stoji i u kojem se taboru boravi. 

10 godina
x18x05x kaže...

Može se pljuvati po njima nisu ništa bolje ni zaslužili. Ali su u pravu da je Hamilton oštećen i da je trebao dobit tu utrku i uzet naslov. Sramota i cirkus od F1.

Najdraži su mi ovi što su od cijele 2021 sezone odgledali zadnja 2 kruga Abu Dhabija.

15 godina
miki_the_pirat kaže...
x18x05x kaže...

Najdraži su mi ovi što su od cijele 2021 sezone odgledali zadnja 2 kruga Abu Dhabija.

U ovoj temi sam dulje od tebe, pratim sve kao i ti vjv . Tako da mene citirati i napisati ništa nije mudro, nego glupo. Zato lagano pis off.

3 godine
protjeran
miki_the_pirat kaže...
x18x05x kaže...

Pa ne možeš tako reagirati samo iz razloga što se nečije mišljenje kosi s tvojim. Nisi ti dječače jedini ovdje upućen u Formulu 1. Ja je intenzivno pratim od sezone kad je James Hunt postao prvi i jedini put prvakom pa mi svejedno ne pada na pamet da tebi i drugima nešto dokazujem na tako podrugljiv i ponižavajući način.

10 godina

F1 je sramota i cirkus - to stoji (rekli bi showbizz jelte) ali to ne znači da ne postoje ljudi koji se tamo zaista i utrkuju. Od svih tih ljudi je LH zadnji koji treba kukati na nepravdu... a do predzadnjeg ima još 10 mjesta praznih.

15 godina
Mariner kaže...
miki_the_pirat kaže...
x18x05x kaže...

Pa ne možeš tako reagirati samo iz razloga što se nečije mišljenje kosi s tvojim. Nisi ti dječače jedini ovdje upućen u Formulu 1. Ja je intenzivno pratim od sezone kad je James Hunt postao prvi i jedini put prvakom pa mi svejedno ne pada na pamet da tebi i drugima nešto dokazujem na tako podrugljiv i ponižavajući način.

Što sam ja krivo napisao? Sve stoji i lik se nađe mene prozivati jer eto želi ispasti pametan a ja budala. Ako već pratite F1 onda se morate složiti da je zadnja utrka dno dna od kriminalne organizacije zvane FIA i da je LH titula ukradena. Nisam fan tog lika, što više ne mogu ga smisliti Al opet činjenica je da su ga pokrali.

10 godina

Nisi ti ništa krivo napisao. Ja sam tako reagirao jer mi je tvoj komentar bio takav kakvim sam ga opisao... možda sam malo išao previše "ad hominem"... sry... ali itko tko imalo ozbiljno/objektivno prati F1 ne može izjaviti da je LH u 2021 sezoni pokraden... možemo debatirati o zadnjem krugu Abu Dhabija... ali pogledajmo cijelu sezonu.

16 godina

Sto se tice Maxa i prvenstva 2021 samo cu napisat Engleska i Madarska. U Engleskoj ga je Lewis direktno izbacio a u Madarskoj su to malo bolje rijesili pa su izbacili oba Red Bulla. Tu je izgubio sigurno 40-ak bodova a mozda i vise. Ne bi ni doslo do Abu dhabija da Max nije zavrsio kako je zavrsio u ove dvije utrke a kazne su bile nikakve za vozace koji su prouzrocili nesrece.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2022 23:42 (mihi999).
10 godina
Ma ne morate se truditi, lujini fanovi su jedini i uvijek u pravu. Licemjerstvo !!!
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
3 godine
protjeran
mihi999 kaže...

Sto se tice Maxa i prvenstva 2021 samo cu napisat Engleska i Madarska. U Engleskoj ga je Lewis direktno izbacio a u Madarskoj su to malo bolje rijesili pa su izbacili oba Red Bulla. Tu je izgubio sigurno 40-ak bodova a mozda i vise. Ne bi ni doslo do Abu dhabija da Max nije zavrsio kako je zavrsio u ove dvije utrke a kazne su bile nikakve za vozace koji su prouzrocili nesrece.

... kao ni za onoga koji se ovome drugome popeo bolidom na glavu.

16 godina

...gdje mu ovaj nije ostavio mjesta nego ga izgurao na rubnjak i ovaj nije mogao nista protiv toga da poleti u zrak i na Lewisov bolid. A Max je imao puno vecu brzinu a Lewis mu se izbacio ispred bolida iz boxa sa nezagrijanim gumama sa nikakvim gripom i to je bio potez ocajnika jer je znao da nece moci dostici Maxa.

A lewis je na isti nacin na koji je izbacio Maxa, izbacio Albona barem 3 puta... tako da.

mihi
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2022 0:42 (mihi999).
3 godine
protjeran

A Verstappen proglašen krivim kao i Hamilton u Silverstoneu. 

14 godina
Mariner kaže...

Hamilton u Silverstoneu. 

Da, ma kazna ga je baš zasmetala i odmogla mu. Prigodnu kaznu su mu dali.

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
3 godine
protjeran

Kazna je naravno bila preblaga, ali i Verstappen je zaslužio veću kaznu.

16 godina

s čime se vi bavite izgorili ste kao i Kravitz

17 godina
x18x05x kaže...

Pokrala ga njegova momčad što su ga ostavili na starim poderanim gumama jer su se pouzdali u svoj "super motor" i zaboravili da trebaju i gume da ga drže na stazi a i nije im palo na pamet da će vodstvo trke dopustiti da se sezona završi trkački, a ne iza safeta.

A i ove godine vidimo da im ekipa baš i ne zna složiti taktiku. Lako je bilo pobjeđivati dok si bio toliko brži od ostalih da si ponekad otišo promjenit gume jer eto mora se, a onda malo stisneš i eto prvenstva. A kad treba odigrat i taktički, e, tu su šuplji skoro ko Ferrari koji je taktički bio jak dok ih je vodio Ross Brown, a od onda, jao njima.

3 godine
protjeran

Helmut Marko believes it’s a done deal: Mick Schumacher out, Nico Hulkenberg in.

15 godina
Gnjavator kaže...
x18x05x kaže...

Pokrala ga njegova momčad što su ga ostavili na starim poderanim gumama jer su se pouzdali u svoj "super motor" i zaboravili da trebaju i gume da ga drže na stazi a i nije im palo na pamet da će vodstvo trke dopustiti da se sezona završi trkački, a ne iza safeta.

A i ove godine vidimo da im ekipa baš i ne zna složiti taktiku. Lako je bilo pobjeđivati dok si bio toliko brži od ostalih da si ponekad otišo promjenit gume jer eto mora se, a onda malo stisneš i eto prvenstva. A kad treba odigrat i taktički, e, tu su šuplji skoro ko Ferrari koji je taktički bio jak dok ih je vodio Ross Brown, a od onda, jao njima.

Opet ponavljam, nemoj te me citirati i pisati gluposti. Pogledaj utrku još jednom i onda dođi pisati u temu.

16 godina
x18x05x kaže...
Gnjavator kaže...
x18x05x kaže...

Opet ponavljam, nemoj te me citirati i pisati gluposti. Pogledaj utrku još jednom i onda dođi pisati u temu.

Mislim da ti moras pogledati cijelu sezonu jos jednom, a isto tako i tu utrku i postati malo objektivniji i ne se pravit Englez. (koristi se u narodu kad se netko pravi lud i ne zele vidjeti cinjenice)

mihi
14 godina
Gnjavator kaže...
x18x05x kaže...

da je lh promjenio guma onda max nebi promjenio guma i utrka bi zavrsila pos SC!

ove godine merc nezna taktiku slozit!? stvarno mislis da bi merc ove godine dobio r.bull!?

merc savrseno radi svoj posao. do prije pola godina bili bi zadovoljni da su u istom krugu sa r.bullom a sada ti govoris o nekoj pobjedi.

3 godine
protjeran

F1 will prohibit the use of tyre blankets from 2024, but drivers weren't happy after the session in Austin, where tyres were at 50 degrees, which resulted in sliding. Tyres were heated to 70 degrees in Mexico City, but it only slightly solved sliding issues and raised fears for Lewis Hamilton and the rest of the grid over the direction F1 is going.

15 godina

Umjesto da se napreduje oni idu unazad velikim koracima.

17 godina
lange kaže...
Gnjavator kaže...
x18x05x kaže...

da je lh promjenio guma onda max nebi promjenio guma i utrka bi zavrsila pos SC!

ove godine merc nezna taktiku slozit!? stvarno mislis da bi merc ove godine dobio r.bull!?

merc savrseno radi svoj posao. do prije pola godina bili bi zadovoljni da su u istom krugu sa r.bullom a sada ti govoris o nekoj pobjedi.

Ne bi dobili sezonu, ali ovu zadnju trku su mogli dobit da su skontali taktiku.

A ono prošle godine, čisti taktički suicid jer su se previše pouzdali u onaj nabrijani motor što su ga uzeli na kraju sezone, kako se samo Toto prognoziro glatku pobjedu zahvaljujući supermotoru pa zaboravio da motor nije jedino što je potrebno za pobjedu. A ti si još jedan od onih što misle da je Mercedes nepogrešiv i da su pokradeni? Sami su se taktički pokrali. Pogledaj tu trku još jednom.

17 godina

Vratiti Bridgestone.

14 godina

Ma glupi su više i pretjeruju s tim kojekakvim novim glupim pravilima. Ne znam više tko tko izmišlja i po kojoj osnovi. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice