Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.764
|
čitano: 4.111.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
loky4i4 kaže...

Bio bi i ti ljut da imaš dva purple sektora i onda se mulac zabije u zid i opet ostaneš bez polea

Nije mulac, kao da se on jedini tu zabio? Sad je mulac?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
14 godina
Envy kaže...

Ovo volimo da vidimo, zar ne kolega Promster, pisao si prije 1 mjesec i kusur a prozivaš me u Ampere temi.

Ne znam na što se točno misliš na slici...Ali ja volim vidjeti 3 različite momčadi u top 3.

13 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1

Kazna za norisa mi je malo glupa. Vidjeli smo na snimci razgovor kod crvene zastave i sve se dogodilo jako brzo. Mogli su mu malo popustiti jer nije nikoga ugrožavao, a crvena zastava ga je pogodila na stvarno glupom mjestu. Ako je već trebao biti kažnjen, zašto su mu dali 3 kaznena boda na licencu, to stvarno ne razumijem. Još više jer je i FIA sama izjavila da se sve dogodilo u dijeliću sekunde. 

14 godina
Envy kaže...
formula1live kaže...

Ovo je ispalo predobro za ferrari. Samo što im ovo ne znači puno s obzirom da se ovdje lako prestiže. Mercedes je opet zeznuo bottasa.

Obožavam ovakve staze gdje se greške ne opraštaju. Nekako sam u nadi da će sutra biti dobra utrka, jer ako je ovaj iza tebe bar jednako brz kao ti, ne možeš ga kočiti, na ciljnoj ravnini te prolazi. Plus neopraštanje većih grešaka moglo bi utrku napraviti stvarno dobrom. Nadam se da nisam u krivu

Sutra će biti ludilo. Ako u Monacu na onom čuvenom zavoju nismo imali toliko slupanih bolida ovdje imam osjećaj biti će pakleno.

Inače svi novinari prenose kao "samo je pitanje vremena kada Će se MAX i HAM sudariti", pa ako ne bude sutra - hm.. ne znam da li će ikada biti.

Upravo gledam post pressicu, MAX je poprilično ljut a HAM kao da je na lotu dobio - sav sretan.. nešto to gvoroti.. Evo ga Max ljut k'o ris... "It's stupit... shit.."

Jedva čekam.

Oooojoooo čak ga (Maxa) komentator (voditelj) upozora na "jezik" :-D

Ludilo bude sigrno, vec se dugo nije Max zakucal u nekoga mogel bi to konačno biti Lewis.

LeClerc je odlilčan ali RB i Mečka imaju dosta bolji race pace tako da bude teško sutra.

twice the pride double the fall
17 godina
neaktivan

Danas sam na poslu pa nemam pristup Sportklubu, možete li mi dati neku dobru app ili link za stream na mobitelu?

8 godina
sportsurge.net ima streamove sa Sky F1, možda i najbolji komentatorski tim trenutno
16 godina
Promster kaže...
Envy kaže...

Ovo volimo da vidimo, zar ne kolega Promster, pisao si prije 1 mjesec i kusur a prozivaš me u Ampere temi.

Ne znam na što se točno misliš na slici...Ali ja volim vidjeti 3 različite momčadi u top 3.

Vidim zabirnuto lice Wolfa kada skuži da mu je protivnik jači. Njegovo lice i grimase puno toga otkrivaju.

Naravno da i ja volim vidjeti 3 različite momčadi u top 3, ili 5 u top 5, nije bitno.. samo neka se gužvaju poen ispred poena do kraja sezone.
Na kraju krajeva slika je ne bitna.. samo sam te ovdje spmenuo jer me prozivaš o F1 u temi koja to nije.

Sad možemo pričati o ovdje o Formuli 1.

14 godina

https://www6.formula1streams.com/azerbaijan-grand-prix/

Ode pola sata prije i kasnije imas Sky stream. Vise je linkova, pa biraj koji oces. Ja koristim zadnji jer u streamu znaju koristit memove. I ne smeta mu addblock.

Zajeb
13 godina
odjavljen

Da se vratimo na fleksibilno zadnje krilo i nesposobne mulce u FIA-i. Znači likovi iz FIA-e nisu rekli da je krilo legalno niti da je ilegalno. Ono što je još zanimljivije je da nisu uveli dodatno testiranje krila, koje bi ga trebalo jače opteretiti, a rekli su da budu. S obzirom da sve stoji na mjestu, ostale ekipe mogu u bilo kojemu trenutku uložiti žalbu protiv redbulla. 

Sad ono što je glupo, ako Verstappen pobjedi, mercedes ( i mclaren) će najvjerojatnije uložiti žalbu, i može se dogoditi da će žalbe biti uvažena i da će redbullu biti oduzeta pobjeda. Ako se to dogodi opet će se vući repovi da se pomaže Hamiltonu (potpuno nepotrebno). Mislim, tako će i izgledati jer neposobni FIA-ini suci ne žele taj problem riješiti odmah, nego daju ekipi da koristi fleksibilno krilo na utrci, a poslije će možda reći da je nelegalno.

Trebali bi napraviti kao kod DAS-a, ako samo krilo prolazi testove koje mora zadovoljiti, onda odmah reći da je legalno, ali da će se uvesti dodatna testiranja krila za sljedeću sezonu. najgore je da čekaju, tim čekanjem ostale ekipe ne znaju da li smiju i sami koristiti takvo krilo, i (kao što sam naveo) opet će se vući repovi da FIA nekoga favorizira. Krilo je bilo testirano prije početka sezone od strane FIA-e i dali su im dozvolu za korištenje istog, ako sad promjene mišljenje onda ih treba sve napucati i staviti spodobne ljude.

Da budemo jasni, krilo se zbog sila malo deformira kod svih, jedino je kod redbulla to dosta naglašeno i tu je sad problem. Problem koji je FIA sama umjetno stvorila sa svojim nepososbnim ljudima

14 godina

Vidio sam jucer slike na twiteru gdje su na zadnje spoilere stavili tocke da se vizualno moze viditi dodatno savijanje. Nemogu nac tu sliku ali je na svakom krilu po 6 dodatnih tocaka, dvije na svakom kraju i 2 u sredini.

Edit: dodana slika i sad kad sam vidio ima tu dosta tocaka, ne samo 6 kako sam prije naveo.

https://www.racefans.net/wp-content/uploads/2021/06/racefansdotnet-21-06-04-18-19-31-1.jpg

Zajeb
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2021 13:16 (Zajeb).
13 godina
odjavljen

Sainz bi mogao dobiti crnu zastavu zbog ovoga

EDIT: ili se nešto promjenilo  u pravilima ili su malo progledali kroz prste Sainzu. Vratio se u trkaču putanju vožnjom u natrag, u nepreglednom zavoju dok je po trkačoj putanji dolazio bolid velikom brzinom.

EDIT 2: ovo je bilo neočekivano. Utrka gotova, perez pobjedio. redbull stvarno jak ovdje, mercedes ih nije mogao prestići niti s DRS-om. Vettel na postolju :). Idemo na restart s novim gumama, 3 kruga...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2021 15:37 (formula1live).
14 godina

Koda moderna F1 nije jadna dovoljno onda jos ovaj Pireli sa svojim govnima od guma godinama vec truje F1.

Nije im to prvi put, dok netko pogine kad mu guma pukne ko danas ovoj dvojici pri plus 300 km/h onda budu valjda shvatili to ozbiljno.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2021 15:46 (dad0r).
14 godina

GOAT

15 godina
Koja utrka!!!!!
13 godina
odjavljen

Fenomenalna utrka. Perez dobio utrku

15 godina

Utrka desetljeća za mene. Mercedes 0 bodova. :) :)

17 godina

Bottas pokazao jos jednom da mu nije mjesto ovdje... onakav bolid i on ne moze bolje od 10 mjesta da pace jos spusi par mjesta....

Pokazalo se jos jednom kolko Ferarri zapravo zaostaje za ostalim top bolidima

Renault nastavio tamo di je stao tj. Alpine - crkavanje motora iz cistog mira

Sve u svemu potvrduje se ono sto se znalo a utrka sama za sebe je bila najbolja do sada

Bnet: mNik987#2148
17 godina

Hamiltonu bi bilo bolje da je ostao tamo kad je izletio pa da mu piše DNF nego da ima u statistici da su Mick i Nikita završili ispred njega :) ili da ini imaju da su završili ispred sedmerostrukog svjetskog prvaka...

17 godina
neaktivan
Ajde, dosta se izvuklo.
16 godina
tandara kaže...
Ajde, dosta se izvuklo.

ja dobro pa nisam u minusu xd ali ak su ubrojili to i dalje sam drugi, u McLaren ligi 13.3k/231.3k 

14 godina

Samo pitanje kratko, zar nakon sigurnosnog automobila ide start sa grida?

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
15 godina

Ne ide. Prekinuta je utrka. Crvena zastava.

17 godina

Ah, da je bar bilo još 3-4 kruga.

Sve u svemu odlična utrka, baš mi je drago da je hamilton napravi grešku, da se malo spusti na zemlju, s obzirom na komentare prošli tjedan.

Ostalo je bilo super, kako je ova utrka tako brzo postala klasik? 

Btw sad tjedan pauze, i onda tri vikenda u nizu 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Sve u svemu odlična utrka, baš mi je drago da je hamilton napravi grešku, da se malo spusti na zemlju, s obzirom na komentare prošli tjedan.

Mercedes boss Toto Wolff – who saw his other driver Valtteri Bottas also come home out of the points in 12th – added: “It cannot be called a mistake. He [Hamilton] touched a button and the brake balance changed – it went right forward and obviously the car wouldn’t stop. It was a finger problem.”

Izgleda da nije bila greška u njegovoj vožnji, nego dok je izbjegavao pereza slučajno je rukom zakačio "brake magic" prekidač. To im služi za zagrijavanje kočnica za vrijeme safety car-a, a promjeni brake balance na neupotrebljivu razinu za utrku.

15 godina

Zvuci kao opis greške

16 godina

Želimo ovo "nepredviđeno ludilo" gledati do kraja sezone.

Fenomenaln utrka, šteta što nema više uličnih utrka jer je i Singapur orkazan.

17 godina
AFARON kaže...

Mercedes boss Toto Wolff – who saw his other driver Valtteri Bottas also come home out of the points in 12th – added: “It cannot be called a mistake. He [Hamilton] touched a button and the brake balance changed – it went right forward and obviously the car wouldn’t stop. It was a finger problem.”

Izgleda da nije bila greška u njegovoj vožnji, nego dok je izbjegavao pereza slučajno je rukom zakačio "brake magic" prekidač. To im služi za zagrijavanje kočnica za vrijeme safety car-a, a promjeni brake balance na neupotrebljivu razinu za utrku.

Eto nije greška, ali je greško stiso prekidač koji nije trebao... a ako ćemo reći da nije greška vozača onda je greška onoga ko je nešto što u trci može samo smetati stavio na takvo mjesto da ga vozač u trci može stisnuti...

14 godina

Nije klasična vozačka greška, nije 'fulao' kočenje, ali je slučajno promijenio mod za kočnice, znači greška. Sitna, ali skupa.

Meni ni ne čudi, Hamilton ima jako specifičan način otpuštanja kvačila kod starta. Dlan lijeve ruke mu je skroz na prednjoj strani volana gdje su gumbići. Nisam vidio ni jednog vozača da radi išta slično.

17 godina
Promster kaže...

Nije klasična vozačka greška, nije 'fulao' kočenje, ali je slučajno promijenio mod za kočnice, znači greška. Sitna, ali skupa.

Meni ni ne čudi, Hamilton ima jako specifičan način otpuštanja kvačila kod starta. Dlan lijeve ruke mu je skroz na prednjoj strani volana gdje su gumbići. Nisam vidio ni jednog vozača da radi išta slično.

I ovaj put ga je to koštalo 20-25 bodova...

5 godina

Ne treba drvlje i kamenje odmah po njemu, otvorila mu se prilika za pobjedu, pokusao ju je iskoristiti i u tom trenutku stisce staj gumb i izlazi van bodova...

Grijesi normalno, pritisak je i na njemu i na Verst i dogadjaju se pogreske, a sigurno ce ih biti jos u utrkama do kraja, a pobjednik ce bit onaj koji ih najmanje napravi i dobije koji gram srece vise... prvenstvo je napeto iz utrke u utrku, izmjenit ce se oni u poretku po koji puta jos, staze koje pasu kojem bolidu ce isto odluciti i kako ce tko na kraju iskoristit prilike koje mu se ponude...da je kojim slucajem popustio i zadovoljio se drugim mjestom i odradio to konzervativno, onda bi mu se prigovaralo kalkuliranje i tako u nedogled...

Bilo kako bilo ide francuska i po do sad nekim pretpostavkama je da bi ta staza mogla vise odgovarati mercedesu...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice