Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.153.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
RuskeGTT kaže...

stvarno ne kuzim sta trazite stabilan stream kad on odavno postoji...

Pozz, kako gledas preko ovog morningstreama, treba prvo ovaj ace program instalirat?

14 godina
I nisam gleda,kako je Ferrari opet sheba?
AUDIOFIL
17 godina
neaktivan
volegradele kaže...
I nisam gleda,kako je Ferrari opet sheba?

Bolje da nisi. Samo bi se nasikiro. Prvo onaj Raikkonen nešto pokvario na bolidu čim mu se na rep uhvatio Verstappen. A kod VSC Vettel, koji je bio na drugom mjestu, ode zamijeniti par krugova stare gume (jedini od vodećih) i normalno padne ispod vodećih. Koji su ostali na istim gumama. I završili utrku sasvim normalno. Glupost neviđena u skorije vrijeme. Strašno koje glupane imaju u Ferrariju. No, to je kod njih već pod normalno.

Kradi bagro, kradi. Dabogda vam za lijekove trebalo!
11 godina
Ovo danas je bila dominacija Mečke. Ne znam šta se je desilo Ferrariju nakon prve 4 trke u kojima su mi za koplje bolje izgledali od Mercedesa. Bojim se da od danas ne krene po starom. Red Bull je svaku trku bolji i bolji.
9 godina
neaktivan
Chico12 kaže...
Ovo danas je bila dominacija Mečke. Ne znam šta se je desilo Ferrariju nakon prve 4 trke u kojima su mi za koplje bolje izgledali od Mercedesa. Bojim se da od danas ne krene po starom. Red Bull je svaku trku bolji i bolji.

Pirelli je za ovu utrku donesao drukčije gume koje će se koristiti i na Silverstoneu i Paul Ricardu. Mercedes je tražio od Pirellija da promjene gume iz "sigurnosnih razloga" i koristili su gume sa tanjim gaznim slojem kako bi sprječili blistering. Očito da je to išlo na ruku Mercedesu jer su oni dosad imali problema sa gumama.

Pogledajte samo Q3. Ljudi izlaze sa soft gumama i odvezu brže vrijeme nego na supersoftu, osim Mercedesa. Pratim formulu već dosta godina i ne sjećam se da je ikad jedan vozač u jednom krugu na tvrđoj komponenti guma bio brži nego na mekšoj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 20:18 (clutch).
12 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Offtopic

U vezi acestreama, jel kod vas taj program u redu, jer meni av divlja kad ga hoću pokrenuti, uglavnom false positive, ali svejedno...

Sorry na offtopicu, možete odgovoriti i na pp.

Hvala!

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
17 godina
Meni radi normalno, gledam utakmice utrke već par godina tako, nema problema, i nema boljeg programa
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
m77 kaže...

Offtopic

U vezi acestreama, jel kod vas taj program u redu, jer meni av divlja kad ga hoću pokrenuti, uglavnom false positive, ali svejedno...

Sorry na offtopicu, možete odgovoriti i na pp.

Hvala!

ma AV sere, samo to ignoriraj

12 godina

OK, hvala vam puno!

In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
14 godina
odjavljen

Španjolska ko španjolska... Ne baš zanimljiva utrka...

Off topic

Meni kaspersky ne javlja nikakvu opasnost. Samo pazi od kuda skidaš acestream player i sve će biti u redu

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2018 17:09 (formula1live).
15 godina

ova utrka mi pruzala vise uzbudenja nego zadnjih 5 sezona u F1...

15 godina

A ja propustio zadnjih pola sata 24h Nurburgringa radi ovog sr... od F1.

16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

A ja propustio zadnjih pola sata 24h Nurburgringa radi ovog sr... od F1.

Jbg dosadna utrka zbog aerodinamike, al do barcelone su sve utrke bile stvarno zanimljive, nisam F1 pratio 7-8 godina, ovu sezonu sam se aktiviro opet, nadamo se boljoj iducoj trci, Ferarri ce uzvratit!

17 godina

vi barem možete birati što ćete gledati. Ja ravnam cijeli život prema formula 1 od 1997. godine do danas. Ovisnost.

Boris_CRO (War thunder, il2 Sturmovik, Steam account)
15 godina

lako tako kad ne radis vikendima i prakticki od jutra do mraka, pa da ti to diktira formulu 1 :)

disclaimer: ne radim vise tako, ali je tako bilo 4g...

15 godina

sramota jedna, monaco u punom toku, a nitko ne komentira nista...

DI STE? jebete? :D

15 godina

Izgubila se ona draž, nije više zanimljivo sjedit sat i pol, te gledati procesiju iz kruga u krug.

All truly great thoughts are conceived by walking.
14 godina

Kad netko pobijedi sa 1 brzinom manje sto rev koju posluku porati!?

AUDIOFIL
12 godina
x18x05x kaže...

Izgubila se ona draž, nije više zanimljivo sjedit sat i pol, te gledati procesiju iz kruga u krug.

Ja se nebi složio... Pratio sam F1 i sve u vezi toga dugo godina... od Hilla i Villeneuvea do Hakinnena i Schumijeve dominacije. Nakon toga sve manje jer je postalo jako dosadno. Pobjede su odlučivale više dobre strategije i zaustavljanja u boxevima nego sama trka i dueli. Skoro sam prestao pratiti uopće ali zadnjih par godina i promjena koje su donešene ipak postaje sve zanimljivije i sad opet jedva čekam trke i pratim više manje sve u vezi F1 :) 

15 godina

ugl, imao sam malu buku doma, pa nisam uspio skuziti pol toga, a pogotovo hamiltonov team radio, tj njega...kako on prica, ko neka baba...svih cujem normalno i razumijem, pa i kimija...

sta je bilo s njime? nesto se zalio na sta?

a sta je bilo sa ricciardom, koliko brzina na kraju je imao? ili je bilo nesto drugo u pitanju? ne kuzim zasto horner usporeduje ga sa schumacherom, pa kako sam skuzio daniel je imao sve brzine osim neke pri vrhu, a schumacher je bio samo u 5., bi vidio kako bi pobjedio daniel da je imao samo 5. kako bi izvlacio 2. sektor i zadnje zavoje u 5.

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ugl, imao sam malu buku doma, pa nisam uspio skuziti pol toga, a pogotovo hamiltonov team radio, tj njega...kako on prica, ko neka baba...svih cujem normalno i razumijem, pa i kimija...

sta je bilo s njime? nesto se zalio na sta?

a sta je bilo sa ricciardom, koliko brzina na kraju je imao? ili je bilo nesto drugo u pitanju? ne kuzim zasto horner usporeduje ga sa schumacherom, pa kako sam skuzio daniel je imao sve brzine osim neke pri vrhu, a schumacher je bio samo u 5., bi vidio kako bi pobjedio daniel da je imao samo 5. kako bi izvlacio 2. sektor i zadnje zavoje u 5.

Ricciardo je vozio sa 6. brzina pola staze i onda je gubio u tunelu i ciljnoj ravnini vrijeme, ali nije ga mogo Vettel stic, puno bolji je Red Bull u monte carlu. A Hamilton je plakao preko radia nekoliko puta radi guma, a ovi mu kratko odgovorili svaki put, da svi imaju iste gume haha

15 godina

vozio stalno u 6.? ili vozio sa prvih 6 brzina? negdje sam malo prije citao da nije imao samo zadnju brzinu (a to je 8.) ne kuzim nis vise...

jer ako je vozio sa SAMO 6. onda je dobro i ispalo...ali ako je imao prvih 6, onda nije toliki peh, jedino sta sam skuzio da je na ciljnoj bio 20-30kmh sporiji od vettela, pa mi nije jasno kako ga nije uspio stic...

15 godina
volegradele kaže...

Kad netko pobijedi sa 1 brzinom manje sto rev koju posluku porati!?

RuskeGTT kaže...

infernoxcro kaže...

Ricciardo je vozio sa 6. brzina pola staze i onda je gubio u tunelu i ciljnoj ravnini vrijeme, ali nije ga mogo Vettel stic, puno bolji je Red Bull u monte carlu. A Hamilton je plakao preko radia nekoliko puta radi guma, a ovi mu kratko odgovorili svaki put, da svi imaju iste gume haha

RuskeGTT kaže...

vozio stalno u 6.? ili vozio sa prvih 6 brzina? negdje sam malo prije citao da nije imao samo zadnju brzinu (a to je 8.) ne kuzim nis vise...

jer ako je vozio sa SAMO 6. onda je dobro i ispalo...ali ako je imao prvih 6, onda nije toliki peh, jedino sta sam skuzio da je na ciljnoj bio 20-30kmh sporiji od vettela, pa mi nije jasno kako ga nije uspio stic...

Znači negdje oko četvrtine - trećine utrke je izgubio 7 i 8 brzinu i MGU-K.

Problem kod gubitka MGU-K je gubitak cca 25% snage, što je u Monacu manji problem od druge posljedice gubitka MGU-K a to je problemi sa stražnjim kočnicama. Jer zbog načina na koji MGU-K funkcionira, da bi se maksimizirali dobitci njegovog postojanja sve momčadi imaju daleko manje stražnje kočnice nego što su ih imali prije nego je MGU-K postojao. Zato jer MGU-K preuzima dobar dio sile usporavanja na sebe. S obzirom da je Ricci ostao bez MGU-K to automatski znači da je imao problema sa zadnjim kočnicama, tj njihovim pregrijavanjem, zbog toga je morao prilično promijeniti svoj način vožnje tijekom više od dvije trećine utrke. 

Veličina poduhvata kojeg je ostvario se vidi po tome da je došao do cilja, i to prvi, i to ne kao glava vlakića već sa solidnom prednošću. Ok, tome je pridonijela konfiguracija staze i problemi sa gumama ostalih, ali gume su imali svi iste, on i starije od nekih, a imao je i bolid sa velikim problemom.

14 godina

Moga je Vett slobodno uc s njim u cilj sa minimalnim  zaostatkom ali zasto riskirat,ubacio je u drugi mod i odvozio sigurno do kraja,RB je po svemu sudeci imao problem sa max brzinom koja je bila nekih 15-20 kn/h bila manja od Ferraria ali nebitno kad staza nije takva da bi se mogao iskoristit taj nedostatak!Ubrzanja i drzanje gripa su bila na visini zadatka sve do 6 brzine sto se na kraju pokazalo dovoljno,nisam nesto impresioniran podvigom Ricarda(mada mi je drag vozac)

AUDIOFIL
15 godina
volegradele kaže...

Moga je Vett slobodno uc s njim u cilj sa minimalnim  zaostatkom ali zasto riskirat,ubacio je u drugi mod i odvozio sigurno do kraja,RB je po svemu sudeci imao problem sa max brzinom koja je bila nekih 15-20 kn/h bila manja od Ferraria ali nebitno kad staza nije takva da bi se mogao iskoristit taj nedostatak!Ubrzanja i drzanje gripa su bila na visini zadatka sve do 6 brzine sto se na kraju pokazalo dovoljno,nisam nesto impresioniran podvigom Ricarda(mada mi je drag vozac)

Vettel je i sam rekao da nije mogao pratit Ricciarda i da je čak i sa velikim problemima sa bolidom ovaj bio brži od njega, tako da ne, nije mogao uc u cilj sa minimalnim zaostatkom.

I je, imao je sreće Ricciardo da su ovih par iza njega imali problema sa gumama i da im bolid očito nije optimalan za Monaco, ali odvozit gotovo 3 četvrtine Monaca sa 160 ks manje i sa praktički polu upotrebljivim stražnjim kočnicama - to je prilično impresivno, barem meni, pogotovo ovaj dio sa kočnicama.

Uostalom glupo je reć da se taj nedostatak snage nije mogao iskoristit kad smo vidjeli nekoliko preticanja tokom utrke i u niti jednom od njih bolid koji je izgubio poziciju nije imao ni 10% Riccievog hendikepa u odnosu na onoga koji ga pretiče.

17 godina

Riccardo nije bio zaglavljen u šestoj - imao je sve brzine od prve do šeste. Za Monako je bitno ubrzanje i grip, a ne maksimalna brzina. Za njega bi bilo veće sranje da nije imao prve 3 brzine.

15 godina

ili da je ostao u 6., onda bi ga se moglo usporedivati sa schumacherom...

14 godina

Da je zaostao u 6. brzini dvije trećine utrke ne da nebi bio prvi nego bi kasnio par krugova za ostalima.

17 godina

Tako je -stoga je svaka usporedba sa Šumaherom besmislena. On je imao samo petu brzinu (od 6 ukupno) tada i to u Španiji.

15 godina

I odmah SC, ni pola kruga nisu proši.

All truly great thoughts are conceived by walking.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice