kako se briše komentar?
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.510
- |
- čitano: 3.942.865
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, Seb i Horner "s gnušanjem" odbacuju bilo kakvu mogućnost korištenja TC-a.
Seb je izjavio i da suparnici nikad neće otkriti zašto je njihov bolid tako brz ove godine. Tvrdi da su se s nečim igrali cijeli vikend i da je to nešto proradilo taman u utrci. Što to može biti možemo samo nagađati.
Da, Seb i Horner "s gnušanjem" odbacuju bilo kakvu mogućnost korištenja TC-a.
Seb je izjavio i da suparnici nikad neće otkriti zašto je njihov bolid tako brz ove godine. Tvrdi da su se s nečim igrali cijeli vikend i da je to nešto proradilo taman u utrci. Što to može biti možemo samo nagađati.
Dušikov oksid?
- Evo, oglasio se i Alonso.
http://www.gp1.hr/alonso-sebastianov-red-bull-nije-ilegalan/
- Jedno govori, ali 90% sam siguran da misli suprotno, samo se ne želi dovoditi u probleme.
Govoriti da nečiji bolid nije legalan ja glupost. Pa komisija pregledava svaki detalj bolida i oni bi znali da nešto ne štima s njim. Druga stvar je ako su u RedBullu uspjeli naći neko pravilo koje nije detaljno objašnjeno, pa se tu moglo nešto malo nategnuti što im je dalo prednost. Ali ni to nije protiv pravila, ako poštuju sva ograničenja koja su navedena u pravilima.
Pa ako su nekaj našli za pretpostaviti je da će to FIA ograničiti u pravilima za sljedeću sezonu.

Druga stvar je ako su u RedBullu uspjeli naći neko pravilo koje nije detaljno objašnjeno, pa se tu moglo nešto malo nategnuti što im je dalo prednost. Ali ni to nije protiv pravila, ako poštuju sva ograničenja koja su navedena u pravilima.
- A gle, sad nije protiv pravila, čekaj da drugi pronađu to što ovi koriste, onda budu izbacili i to, što god to bilo, bit će zabranjeno.
- Ali za sada je legalno.
Leave him alone! He knows what he is doing!
neki stream od twitcha za subotu i nedjelju? ili nemora bit twitch samo da se moze gledat...
sop://broker.sopcast.com:3912/146690 SkySport F1 HD
Ah, kvalifikacije su prošle očekivano. RedBull izgleda stvarno prejako za ostale. Nadam se da ćemo sutra vidjeti bar neku borbu za prvo mjesto,makar s ovakvim RedBullom, teško
šokiran sam
Šok i nevjerica u Koreji!!!
Ferrari tek šesti i sedmi te su razočarani performansama. Ma nemoguće...
Ja nisam mogao spavat poslije kvala od tolikog šoka!!!
Nazalost ali jedva cekam da prode ova sezona i solo nastupi RB-a tj. Vettla 4. godinu za redom i nadam se zanimljivijoj sezoni sljedece godine
Mene jedino zanima ko će bit drugi Mercedes ili Ferrari!
Sad kad vidim dominaciju Red Bulla, Schumijevih 7 naslova bi trebalo vrijedit 1203104324234
Sad kad vidim dominaciju Red Bulla, Schumijevih 7 naslova bi trebalo vrijedit 1203104324234
pogledaj malo arhivu f1 s kvalifikacijskim vremenima i razliku između ferarija i ostalih. Uglavnom preko pola sekunde. pogotovo 2001,02, 04 -ta. I utrkivao se sa 2 prvaka Hakkinen i Villeneuve, te bi osim 3-4 bolida svi zaostajali preko minute ili kruga. Koliko je prošle godine bilo prvaka u utrci f1? Koliko se bolida znalo smjestiti unutar jedne sekunde? Schumijevih 7 bi trebalo vrijediti 6 zbog guranja Hilla sa staze u odlučujučoj utrci.
Ovaj Fernando mi je sve simpatičniji:
https://mobile.twitter.com/alo_oficial/status/386479344354213888

Sutra se očekuju opet linkovi
Jel možete bar reći gdje nalazite one 540p linkove, da vas ne žicam svaki put
Sutra se očekuju opet linkovi
Jel možete bar reći gdje nalazite one 540p linkove, da vas ne žicam svaki put
www.reddit.com/r/formula1/
obicno prije utrke bude tema tipa: 2013 Korean GP - Race Discussion. unutar nje netko stavi sopcast link ili twich.tv hd stream
Moglo bi biti i kiše. Bit će zanimljivo.
SkySportsF1 link
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/95559/1/skysports-f1-:-skyf1-live-stream-online.html
Ljudi ima netko kakav 520 makar...... ???
SkySports F1 HD sop://broker.sopcast.com:3912/146690 Sopcast+VLC
SkySports F1 HD sop://broker.sopcast.com:3912/146690 Sopcast+VLC
Talijanski...