Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.154.084
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Mitch kaže...
Meni je ovo savrsen tandem, nije mi pretjerano bitno da su najbolji, ali bilo bi ih super vidjet ko dobre kolege

lol

Nikad, ali nikad nisam vidio u jednoj momčadi vozače istog kalibra a da su i dobre kolege. Dobre kolege su mogli biti Senna-Berger/Hakkinen/Hill, Schumi-Irvine/Rubens/Massa, ali nikako Mansell-Piquet, Prost-Lauda, Prost-Senna, Alonso-Hamilton.

Prije bi očekivao da će se sljedeće sezone pojaviti neki skandal o špijuniranju neke momčadi od strane Ferrarija, a Alonso opet s tim neće imati veze.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

- Ovdje neki govore da se Kimi i Alonso neće slagati, pa pogledajte kako se vole, ha ha. (slika 1).

EDIT: Sada kad budu u istoj momčadi, očekujem da će se i jedan i drugi poboljšati, biti još motiviraniji, samo da steknu status 1 vozača kad bude postojala veća razlika u bodovima.

- U konstruktorima će sada Ferrari biti broj 1, osim ako se bude kvario, onda su naje.. i jedan i drugi.

- Ako sada ne sklope pobjednički bolid, za ovakav "dream team", sada kad su se vratili neki "stari znanci", onda im je bolje da se povuku iz F1 ili promjene vodstvo ekipe.

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 10:41 (Valentin17).
15 godina

Drago je i meni za Kimija i Ferrari.

Sve samo da nije RB {#}.

16 godina

Ja samo čekan da bude ka na slici poviše {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
Valentin17 kaže...

- Ovdje neki govore da se Kimi i Alonso neće slagati, pa pogledajte kako se vole, ha ha. (slika 1).

EDIT: Sada kad budu u istoj momčadi, očekujem da će se i jedan i drugi poboljšati, biti još motiviraniji, samo da steknu status 1 vozača kad bude postojala veća razlika u bodovima.

- U konstruktorima će sada Ferrari biti broj 1, osim ako se bude kvario, onda su naje.. i jedan i drugi.

- Ako sada ne sklope pobjednički bolid, za ovakav "dream team", sada kad su se vratili neki "stari znanci", onda im je bolje da se povuku iz F1 ili promjene vodstvo ekipe.

Rezultat gornje slike:

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Valentin17 kaže...

Rezultat gornje slike:

=Pedro de la Rosa, ultimativno riješenje

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 20:25 (Đapa club).
14 godina

- Prijatelji, držimo fige da se postigne nekakav dogovor i da možemo pratit kako se spada utrke i uživat u najboljem oktanskom sportu na svijetu.{#}

http://www.gp1.hr/jos-uvijek-ima-nade-za-prijenose-f1-u-hrvatskoj/

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 13:29 (Valentin17).
14 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...

- Prijatelji, držimo fige da se postigne nekakav dogovor i da možemo pratit kako se spada utrke i uživat u najboljem oktanskom sportu na svijetu.{#}

http://www.gp1.hr/jos-uvijek-ima-nade-za-prijenose-f1-u-hrvatskoj/

Tko ih šljivi. Neka propadnu gamad jedna. Nakon što možeš gledati HD stream s vrhunskim prilozima i vođenjem prijenose od strane engleza, morao bi biti budala da se vratiš na sliku goru od SD-a i polupismene komentatore.

14 godina

formula1live

- Meni je to ok, tu sam pratio od 1998, otkada pratim F1, ja sam zadovoljan.

15 godina

kako vam je sad stream dobar, ja ne vjerujem, a kad sam ja govorio o njemu stalno ste sr-ali...

zivjeli

14 godina

Prijatelju.... Da si malo pročitao temu bi znao.

Dok si ti pričao ode o streamovima nije bilo ništa drugo osim flash streamova <360p koji imaju zvuk jednako loš kao i sliku (neki, ja npr, na pojačalu žele čuti čisti zvuk V8mice)

Zadnje dvije utrke gledamo 720p HD stream s najnormalnijim zvukom, i taj čovjek koji streama je rekao da će tako streamati sve do kraja sezone.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
14 godina
odjavljen

Ferrari je počeo "kupovati" i pojačanja na aerodinamici

http://www.autosport.com/news/report.php/id/109844

17 godina
RuskeGTT kaže...

kako vam je sad stream dobar, ja ne vjerujem, a kad sam ja govorio o njemu stalno ste sr-ali...

zivjeli

Jedini razlog zašto gledam stream, je taj što nemam alternative. Mogu još gledati slovence, ali od njihovog brbljanja, nemogu izdržati ni 5 minuta.

Gledanje formule bez zvuka jednostavno nije to...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

mene zaboli za sliku, glavno da su komentatori normalni, prijenos bez reklame, kvalitetan...to sta sad ima HD a prije ne (bilo ga je za skinuti torent nakon utrke ;) to je samo plus...

samo kazem da su vam streamovi sad dobri...

kako god, oce vise taj singapor :(

14 godina
RuskeGTT kaže...

samo kazem da su vam streamovi sad dobri...

Čuj, ja sam recimo Australiju gledao na HD streamu jer sam imao mogučnost. Zvuk je također bio ok. Kašnjenja od 3 kruga me nije smetalo. Gledao bih i da je bilo SD.

Tako sam htio gledati i Maleziju, ali nisam opet imao taj stream.

Sad 2 utrke opet gledam HD.

Da prijenosa (naših, jel) danas i ima, opet bih gledao preko streama (dobrog, ne onog gdje vidim sliku zrnatiju od ekrana Siemensa A55)

Zašto ovo pišem? Zato jer mi streamovi nisu "sad" dobri, nego što volim F1 i želim ju gledati u dobroj kvaliteti (a iz radi zdravlja vlastitih očiju {#})

Inače, odlučio sam se riješiti streamova i naših "prijenosa" pa sam u procesu lovjlenja Astre na 28° i hvatanja Sky-a preko CS-a.

Nije više skupo. Imate Dreamboxova po NJuški za 400kn. Ja planiram kupiti novi reciever (ne DB) za 650, CS je <300 kn (neću baš reklamirati).

Satelitsku ima 80% kućanstva pa to neću brojtiti.

To je 700kn. Mala cijene za uložiti u kvalitetne prijenose F1, MotoGpa, Formule Renault, WSBK-a, i ostalih serija. Da ne govorim o Ligi Prvaka (koju HRT redovno prenosi {#}) i ostalim sportovima. I naravno, sve ide u FullHD slici i 5.1 zvuku.

Zaista mala cijena.

Isprika na offtopicu {#}

13 godina
protjeran

a koji to novi resiver može puštat full hd filmove sa 5.1 zvukom i da ima CS a košta 650 kn ?{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 21:29 (ursusc355).
14 godina

Neću ovdje više spamati.

@ursusc355

Provjeri pm {#}

14 godina

posalji meni pp bas me zanima.

&lt;!-- Facebook Badge START --&gt;&lt;a href=&quot;https://www.facebook.com/lange.langaj&quot; target=&quot;_TOP&quot; style=&quot;font-family: &amp;quot;lucida grande&amp;quot;,tahoma,verdana,arial,
15 godina
speedy56 kaže...

Neću ovdje više spamati.

@ursusc355

Provjeri pm {#}

Nije to spam...ako možemo pričati o linkova za gledanje F1, onda možemo pričati i o opremi drugoj kojom gledamo F1...dakle - izjasni se, zanima i mene taj setup.

14 godina
odjavljen

Lotus uzeo Ferrarievog inženjera aerodinamike {#}

http://www.autosport.com/news/report.php/id/109868

14 godina

Kako je krenulo ne bih se iznenadio da se itso desi i s vozačima.

15 godina
formula1live kaže...

Lotus uzeo Ferrarievog inženjera aerodinamike {#}

http://www.autosport.com/news/report.php/id/109868

Da...da nešto uzmu i natrag...očito nije bio bitan crvenima, inače ga sigurno nebi dali.

Ali Lotus je stvarno u velikim problemima, ovih dana im izgleda svatko može uzeti koga poželi, ljudi očito nisu dobili plaću neko vrijeme, ne znaju što ih čeka, pa puno lakše i odlaze.

STvarno šteta, i baš mi žao Lotusa, i svakako se nadam da će ubrzo riješiti te probleme, iako odlazak Alissona i Kimia ne znam baš kako misle, nit mogu nadoknadit.

A ni nova pravila njima baš ne donose neku nadu, jer koristi neke od novih motora ne mogu imat baš jer je tu RBR, daleko bolje posložena i potkožena momčad...tako da jedino se mogu nadat da će Renault imat osjetno bolje motore od ostalih, pa da bi možda zbog toga mogli isplivat na 2-3 konstruktorsko mjesto mjesto, i to ako sve ostalo poslože kako treba.

Ali nekako sumnjam u to, jer eto za Merca se priča da je jači od ostalih, ok, to im može biti i problem po pitanju guma i možda nekih drugih dijelova, a možda su i samo priče, ali oni djeluju samouvjereno po tom pitanju. Ferrari je uvijek ferrari, što može biti i jako dobro i jako loše, pa tu je stvarno nezahvalno išta prognozirati, ali svakako će biti zanimljivo...

14 godina

neka nova razmisljanja:

http://www.index.hr/sport/clanak/raikkonen-nije-pravi-covjek-za-ferrari/700460.aspx

ima tu istine ali bitni su rezultati.

&lt;!-- Facebook Badge START --&gt;&lt;a href=&quot;https://www.facebook.com/lange.langaj&quot; target=&quot;_TOP&quot; style=&quot;font-family: &amp;quot;lucida grande&amp;quot;,tahoma,verdana,arial,
15 godina
Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
15 godina
neaktivan

Živio Kralj!!!

14 godina
odjavljen
Don Strongtoni kaže...

Pa napisao sam to par postova prije ovoga kojeg si citirao

13 godina
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan

A ja sam mislio da je samo Massu udario feder u glavu..Nadam se da ovi iz Lotusa imaju barem malo zdravog razuma, a ovaj Massa malo dostojanstva da prestane kenjati i prizna sam sebi da nije više za bolid.

14 godina
Đapa club kaže...

Nadam se da ovi iz Lotusa imaju barem malo zdravog razuma, a ovaj Massa malo dostojanstva da prestane kenjati i prizna sam sebi da nije više za bolid.

- Ne mora biti, možda mu promjena sredine pomogne i počne voziti bolje.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice