Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.153.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

onda počni gledat šah ili nešto slično di je sve "safe"... :D

To ugrožavanje se zove utrkivanje i bez obzira na aktere ja bi da je još više takvih situacija, a i bez obzira na aktere uvjek se iste rasprave vode. Nije trebal, kud je išel, ko je kriv... Sve dok Schumi bude dio takvih rasprava ja zadovoljan.

Nema bombe do napalm bombe
17 godina

Renault zainteresiran za Raikkonena?

...Adrian Sutil rezervna opcija!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 11:58 (cro_blue).
15 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
cro_blue kaže...

Renault zainteresiran za Raikkonena?

...Adrian Sutil rezervna opcija!

krivo si linko ;)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
dmanz kaže...

krivo si linko ;)

Hehe... Nisam ja krivo linkao nego je to bug u BUG-ovom forumu! Dogodi se ponekad! Jedini je problem što ja nisam provjerio link kasnije. Namigiva

Evo ga... Sad je ispravljen.

16 godina
neaktivan

jok.. i dalje ne radi.. svejedno to bi bila prava stvar :)

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

jok.. i dalje ne radi.. svejedno to bi bila prava stvar :)

Ne želim oftopičariti, ali mislim da klikaš na link koji je ostao u tvom citiranju. Klikni na moj editirani post!

Baj d vej, evo link opet... Ako mi ne vjeruješ! Belji se

15 godina

A gdje će Petrov, koji pokazuje da ima talenta i brzinu na momente, samo mu treba još malo iskustva...barem se meni tako čini

16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
ajde mi mike litoris reci kad toliko ponizujes ms-a kakav je bio alonso kad se vratio u renault ?
Rezultati su mu bili sjajni uvijek je bio u vrhu how yes no ?

Alonso se 2008. godine vratio u Renault koji je vec tada lagano tonuo..tonuo je vec 2007.

No vidis, Alonso je ostvario dvije pobjede u sezoni, iako je recimo taj bolid imao daleko manje potencijala nego Mercedesov ove godine, tako da...sve je jasno...

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

A gdje će Petrov, koji pokazuje da ima talenta i brzinu na momente, samo mu treba još malo iskustva...barem se meni tako čini

Svakako je pokazao da talenta ima, na koncu vice-prvak je GP2 serije...treba vidjeti kome istice ugovor od ovih starijih...

Evo

Massa iz Montreala.

17 godina
miki1981 kaže...

S obzirom da ima onakvu menadžericu, vjerujem da će se naći neki sredovječni uspaljeni šef momčadi koji će ga privesti k sebi!  Namigiva

Hehe... A sad ozbiljno... Petrov je solidan vozač i dobro je potkovan sponzorima. Vjerujem da za njegov angažman u slučaju otkaza u Renaultu ne bi trebalo biti problema.

16 godina
neaktivan
Petrov je veoma brzi vozač i jedino sto njemu fali jest iskustvo.
Mislim da bi on odlično odgovarao ferariu kao drugi vozač uz Alonsa.
Petrov mi izgleda kao agresivniji i brzi vozač od Mase.
I'll be back
15 godina

Da, samo se nadam da će u neku konkurentnu momčad, da se neb iuvalio u neke "začeljaše" pa da se sve to izgubi...kao npr HHF jednom davno, koji je po meni zaslužio daaaaleko bolju karijeru.

15 godina
protjeran
Mike Litoris kaže...

Evo

Massa iz Montreala.

Pa kaj sad? Massa ostao bez Massinog krila. Za ovu utrku nista spektakularno. Sasvim normalno.

So fucking What.
16 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Ako si ti toliko pametan, onda reci po cemu je MS ove sezone vrijedan spomena i po cemu je na razini MSovih voznji od prije (bez obzira na bolid)?

covjeka koji je 7 puta bio prvak i sedam puta pobijedio u Montrealu!!?!?!? Tko je ovdje lud...nema bahacenja, niti prodavanja pameti nikome (citaj: tople vode). Sve je jasno kao dan, samo treba otvoriti oci...

Da puno ne tupim, MS će uvijek biti vrijedan spomena u F1 baš kao što će Pele, Maradona, Zidane, Modrić :) uvijek biti vrijedni spomena u nogometu.

Mi koji volimo Schumia malo ga možda previše branimo ali što stvarno misliš da je vozač koji je bio sedmerostruki pobijednik montrala i prvak zaboravio voziti formulu i stazu?

MS-u nije trebao povratak u F1 isto kao što je Ćiro trebao reći svima "bok" nakon francuske, ali činjenica je da nema dobar bolid a i da je uvijek bio malo "jumpy".

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...

Nije na razini i to je to...nije to samo do bolida, do njega je....nije vrijedan ni spomena ove sezone, ali sto ces, moram odgovoriti na amebe koje se glasaju s izjavama tipa "Sad ce Schumi pobijediti" ili "Oprao je Rosberga (LOOOL)" ili "ako padne kisa MS ce rasturiti...."...bljaak...

Najbolje bi bilo izbaciti 80% vozača iz F1 kako bi vozili samo oni koji su vrijedni spomena. Zakon!

Odvikao se DotA-e, napokon!
15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
explorer 4 kaže...
ajde mi mike litoris reci kad toliko ponizujes ms-a kakav je bio alonso kad se vratio u renault ?

Alonso se 2008. godine vratio u Renault koji je vec tada lagano tonuo..tonuo je vec 2007.

No vidis, Alonso je ostvario dvije pobjede u sezoni, iako je recimo taj bolid imao daleko manje potencijala nego Mercedesov ove godine, tako da...sve je jasno...

Jedna pobjeda je bila na sreću, a druga je bila uz pomoć zabijanja Piqete u zid, a to si zaboravio i još nešto prestani srat po Schumiju jer čovjek je radio u tandemu sa Brawnom, a vidjeli smo što je Brawn napravio prošle godine sa Buttom osvojio naslov bez ikakve MaFIE.

BC2 ingame:Croat-hunter
16 godina
neaktivan
kejbl kaže...
Mike Litoris kaže...
explorer 4 kaže...

Jedna pobjeda je bila na sreću, a druga je bila uz pomoć zabijanja Piqete u zid, a to si zaboravio i još nešto prestani srat po Schumiju jer čovjek je radio u tandemu sa Brawnom, a vidjeli smo što je Brawn napravio prošle godine sa Buttom osvojio naslov bez ikakve MaFIE.

Da, Button je osvojio naslov u Brawnu koji je imao dvojbeni double diffusor i jedva je prosao na pocetku sezone kao legalan, tj. bio je debelo u grey zoni. Super im je sve legalno e...

Covjece, pa Brawn je pekao zanat u Bennetonu s Flabom, znaci ilegalan launch control i fuel rig...nema aposlutno nista po pravilima i legalno povezano uz tog covjeka...

Tako se kod Brawna dizu naslovi...ima negdje podatak koliko dugo MS-ov Ferrari (znaci ne i Rubensov, samo MS-ov, LOL) nije pokvario...kako to bas MS-ov? Dok su Rubinhu usput otpadali kotaci, krilca, rikavao mijenjaj i pucale gume....

Puno toga neznas. Zapravo sto je najgore, znas, ali se pravis da neznas...

15 godina

Mike, stvarno si neumoran...pa kojeg vraga uopće pratiš F1 kad za sve događaje u F1 u zadnjih valjda 30 godina imaš neki komentar u stilu: laže, vara, mafija, urota, vudu magija...pa daj se smiri malo i predji na neki drugi sport kad imaš toliko problema sa F1

15 godina

Dečki, samo se vi tu prepucavajte ali ja idem na VN Italije u Monzu. Jučer mi frend javio da su stigle karte (s kojima dobijes i čepiće za uši). Samo se nesmijem napit dan prije i bit ce superCool

WTF
15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
kejbl kaže...
Mike Litoris kaže...
explorer 4 kaže...

Da, Button je osvojio naslov u Brawnu koji je imao dvojbeni double diffusor i jedva je prosao na pocetku sezone kao legalan, tj. bio je debelo u grey zoni. Super im je sve legalno e...

Covjece, pa Brawn je pekao zanat u Bennetonu s Flabom, znaci ilegalan launch control i fuel rig...nema aposlutno nista po pravilima i legalno povezano uz tog covjeka...

Tako se kod Brawna dizu naslovi...ima negdje podatak koliko dugo MS-ov Ferrari (znaci ne i Rubensov, samo MS-ov, LOL) nije pokvario...kako to bas MS-ov? Dok su Rubinhu usput otpadali kotaci, krilca, rikavao mijenjaj i pucale gume....

Puno toga neznas. Zapravo sto je najgore, znas, ali se pravis da neznas...

Sve to stoji al reci mi koja momčad ne pokušava napraviti nešto mimo pravila. Evo recimo ove sezone nekima je i Red Bull bio sumnjiv i tako svake godine najbolji bolidi budu sumnjivi jer su najbolji i ostali aerodinamičari ne vjeruju odnosno ljubomorni su što se oni nisu sjetili napraviti tako nešto.

16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Dečki, samo se vi tu prepucavajte ali ja idem na VN Italije u Monzu. Jučer mi frend javio da su stigle karte (s kojima dobijes i čepiće za uši). Samo se nesmijem napit dan prije i bit ce superCool

I mogu ti reci da ce ti trebati...cepici mislim...bio sam jednom kod Parabolice (1996.) i jednom kod Ascarija (2005.).  Oba puta sam bio odusevljen, nekako mi najbolje u Monzi igdje gdje sam bio...ima nesto u tim Tifosima :))

15 godina

Mislili smo ici ili u Monzu ili Budimpestu i odluka je pala na Monzu jer nam se vise svida staza i i zbog same atmosfere, tih ludih Tifosa kako i sam kazes. Kupili smo one General admission karte tako da cemo valjda naci neko dobro mjesto. Bio frend prosle godine u Monacu i nije bio posebno oduševljen.

WTF
17 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Za pravi doživljaj baci čepiće i nek ti zuji u ušima kao svakom pravom fanu Cool

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Mislili smo ici ili u Monzu ili Budimpestu i odluka je pala na Monzu jer nam se vise svida staza i i zbog same atmosfere, tih ludih Tifosa kako i sam kazes. Kupili smo one General admission karte tako da cemo valjda naci neko dobro mjesto. Bio frend prosle godine u Monacu i nije bio posebno oduševljen.

Ponesi malu stolicu na rasklapanje svakako. Ja sam bio u Imoli, Monzi, Spielbergu, Budimpesti, Hockenheimu i nadam se da cu uspjeti u Albert Park iduce godine (prije da ce to biti 2012., ali nada umire zadnja).

Atmosfera je neopisiva u Imoli i Monzi. Hockenheim je samo zanimljiv u "stadionu". Covjek treba iskoristiti sve sto mu se pruza, pogotovo ako nije skupo, ni daleko...

Meni je zelja otici u SPA...nije neki problem ali mi uvijek nesto iskrsne...

15 godina

Albert park... Melbourne... uh to je meni nedostizno.

Ali SPA, tamo bi htio. Ovi moji frendovi su prosle godine vec uplatili aranzman u generalturistu ali je na kraju sve bilo otkazano i nisu isli.

Što me jos zanima je Nurburgring, i to utrka 24h Nurburgringa. Dogovaramo se vec 3 god ali nikako do novaca i vremena. Valjda ce se i to desit...

WTF
16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Ali SPA, tamo bi htio. Ovi moji frendovi su prosle godine vec uplatili aranzman u generalturistu ali je na kraju sve bilo otkazano i nisu isli.

Što me jos zanima je Nurburgring, i to utrka 24h Nurburgringa. Dogovaramo se vec 3 god ali nikako do novaca i vremena. Valjda ce se i to desit...

Ma ja sam imao najbolju zelju i volju, a i para otici u SPA 2006...hm, samo eto....propalo :)

Sto se Albert Parka tice, ma sve se moze :))

15 godina

Kad se misle oni dogovorit oko guma? Ovo odugovlačenje ide na korist odabira Michelina, a na štetu svih momčadi...

17 godina
15 godina
neaktivan
Mike Litoris kaže...
agent_00klc kaže...

Ma ja sam imao najbolju zelju i volju, a i para otici u SPA 2006...hm, samo eto....propalo :)

Sto se Albert Parka tice, ma sve se moze :))

Sve se može ako imaš love ili ako si veliki fan sporta pa ti nije teško izdvojiti novac za nešto što voliš.

16 godina
neaktivan

Kako vam se svidja novi Ferrari?

:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 0:29 (Mike Litoris).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice