Kimi Räikkönen

poruka: 49
|
čitano: 10.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kimi Räikkönen
coder_ kaže...

Kimi je dobar vozač, ali je teški kreten od čovjeka. Imao je neke postupke koje su jednostavno zaprepastile ljude.

Što se tiče Alonsa i Ferrari-a... nema teorije. Alonso je rekao da nikada neće u Ferrari.

Pusti ti to nikad, vidjet cemo sljedece sezone kako bude iso njegov Renault ako bude zaostajao previse za vodecima nebi me cudilo da ode u Ferrari jedino u Mclaren sigurno vise nikad.
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Kimi je unatoč svemu zaslužio još jedan naslov. Nadam se da će ga dobiti prije nego ode.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 19:50 (LukaSostaric).
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
coder_ kaže...

Kimi je dobar vozač, ali je teški kreten od čovjeka. Imao je neke postupke koje su jednostavno zaprepastile ljude.

Što se tiče Alonsa i Ferrari-a... nema teorije. Alonso je rekao da nikada neće u Ferrari.

Pusti ti to nikad, vidjet cemo sljedece sezone kako bude iso njegov Renault ako bude zaostajao previse za vodecima nebi me cudilo da ode u Ferrari jedino u Mclaren sigurno vise nikad.
 Alonso sada ima dobar bolid, siguran sam da će iduće sezone biti još bolji.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Sad ima ali kasno, da je bilo ovako od pocetka ko zna kako bi bilo sad.Nadam se da se Renault drugu sezonu bi dobra i BWM jer je dosadno gledat samo Ferrari i Mclaren. Sjecam se 2004 kad je Ferrari imo od 18utrka 15pobjeda.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Alonsova izjava prije neka 3 tjedna je bila... da će najvjerojatnije ostat s Renaultom dok mu se ne otvori mogućnost da vozi za momčad svojih snova!!! Hm, mislim da svi znamo o kojoj ekipi se radi...
Osobno ga ne simpatiziram, no dobro bi nam došao u Ferrariju u svakom slučaju... Ove sezone je pokazao da je veliki vozač, s takvim bolidom pobijediti hm..... to bi rijetkima pošlo za rukom....
Kimster_girl
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Evo izgleda Kimi se vraca pomalo zadnje dvije utrke je zavrsio.!!!

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Evo konacno pobijeda nakone dosta dugo, Spanjolska prosle godine. Iako mu bolid nije u najboljem stanju ipak pobijeda..

Forever MUFC
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Kimi je specificna osoba i voljeli ga ili mrzili on ima prirodan talent za utrkivanje. Covjek jednostavno ne voli iznosit svoje osjecaju u javnost i tu ima apsolutno pravo. Dulje ce zivjet i imat manje sijedih za razliku od mene kojem svaki k...c digne tlak. Danas je dokazao da unatoc losijem bolidu (neka vas ne obmane danasnja pobjeda jer Ferrari je razvojne resurse prebacio na bolid za slijedecu sezonu a za aktualni F60 se nece vise razvijat previse dijelovi) moze dati maximum i sposoban je losiji bolid dovesti na najvise postolje.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kimi je specificna osoba i voljeli ga ili mrzili on ima prirodan talent za utrkivanje. Covjek jednostavno ne voli iznosit svoje osjecaju u javnost i tu ima apsolutno pravo. Dulje ce zivjet i imat manje sijedih za razliku od mene kojem svaki k...c digne tlak. Danas je dokazao da unatoc losijem bolidu (neka vas ne obmane danasnja pobjeda jer Ferrari je razvojne resurse prebacio na bolid za slijedecu sezonu a za aktualni F60 se nece vise razvijat previse dijelovi) moze dati maximum i sposoban je losiji bolid dovesti na najvise postolje.

Sta je re OBJEKTIVAN covjek, svaka cast.

Forever MUFC
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Ovo sta mu se danas desilo je stvarno nemoguce.

Forever MUFC
16 godina
protjeran
Kimi Räikkönen

sto mu je bilo dns, vidio sam rezultate i malo mi cudno

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
17 godina
Kimi Räikkönen

Ne, ovo što mu se danas dogodilo je definicija PEHA.

Heal The World
17 godina
neaktivan
epic kaže...

sto mu je bilo dns, vidio sam rezultate i malo mi cudno

Na startu do prvog zavoja treci, i na onom pravcu poslije Seninog S ima dosta vecu brzinu i pkusava proc kraj Webbera ovaj ga zatvori i udari u prednji stabilizator i polomi ga, ode u boks sa njim Heikki zajedno, Heikkiki iscupa crijevo za nadoljevanje goriva i posprica ga gorivom i Kimi se zapali..

Forever MUFC
15 godina
protjeran
Kimi Räikkönen

Dokazao se, po mom misljenju, kao jedini pravi muskarac u Formuli 1. Pije, pusi, tulumari i među onima je koji su najvise vremena proveli na stazi. Ne place kad ga kreteni lupaju na stazi i zapale u boxu. Ima najvise najbrzih krugova i BOG je na najboljoj stazi u kalendaru - Spa. Drago mi je sto odlazi iz crvene momcadi jer su se pokazali kao "one man Massa team", smradovi. Ima muda i zna zasto trazi najvise love, ako ga nitko nece, nece vozit (a bila bi steta takvog lika izgubit u formuli) i on s time nema problema. Svi ostali il placu il mole. Svaka cast Kimi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 12:06 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Evo upravo sam saznao jednu losu vijest, a ona je da Kimi nece slijedece godine nastupit u Formuli1.

Detaljnije mozete procitat ovdje.

Forever MUFC
15 godina
neaktivan

Stvarno steta sto jednu sezonu ne voziPlač

On mi je najdrazi vozac.

17 godina
Kimi Räikkönen

Kimi je Kum Formule 1.

Meni najbolji posle Montoye i Damona Hilla.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Kimi Räikkönen

Evo i slizbeno Kimi slijedece sezone u WRC sa Citroenom C4.

Forever MUFC
17 godina
Kimi Räikkönen

Nek mu je sa srećom.

Mislim da ima vremena i tamo napraviti karijeru ako se odluči 100% tome posvetiti, nije prestar.

Ali, tko zna, Kimi je to, čudni su putevi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice