Bas nemamo srece s ovim X-evima, izgubimo ili u produzetku ili na penale, osim sada protiv jakog SKA. Danas bi bio red dobiti u regularnom vremenu nakon dosta poraza.
3 X zaredom, to se zove nesreca.
Evo opet X na kraju 2. trecine, valjda cemo se popraviti u sljedecih 20 min

Samo što su promašili sigurne golove
3 pobjede zaredom. Od toga dvije protiv vodećih ekipa istoka i zapada.
Tako je medveščak uvijek igrao, čak i u Ebelu...
Nekako se medvjedi nabriju prije velikih, i onda naprave show

Dobro su oni igrali i kada su gubili. Puno su udarali na gol, al nije htio pak uć, nesreća.
No sada imamo sreće i zabijamo, nastavilo se
Slijedeća je protiv OMSK ekipa koja je izgubila 5 zaredom i prima puno golova.
Tako da mislim da će se naš niz nastaviti.
Najbolja stvar većerašnje tekme, je bio spušteni gol i zbunjena lica igraća kad smo se počeli derat da spuste gol :) Srećom, pa je Sale skužio što smo tražili i otišao ga spustit :)
Robert je to znao sam, odmah bi ga spustio. Budu i ovi naucili.
Ovi medvjedi su čudo, prvo unište favorizirani CSKA a ponda nanizaju rekordan broj poraza, pa sad nanizaju 5 pobjeda
Ovi medvjedi su čudo, prvo unište favorizirani CSKA a ponda nanizaju rekordan broj poraza, pa sad nanizaju 5 pobjeda
Imaju dobre igrače. Playoff je zagarantiran.
Tako to ide u sportu. Ne treba se previše bedirati ili zanositi. Do kraja je jako puno utakmica.
Kad se trude i igraju dobro, rezultat nije najbitnija stvar iako je on na kraju jedino što se broji.
Imaju dobre igrače. Playoff je zagarantiran.
Imaju odličnu jednu liniju, druge su osrednje. Sad se može zalomiti dosta pobjeda, jer se stignu odmoriti, ali evidentne su "rupe" od 10ak minuta u igri, kad izgledaju totalno razbijeno.
I ja sam isto mišljenja da je Playoff realnost
Imaju odličnu jednu liniju, druge su osrednje.
I to je nasa prednost, mi imamo jednu vrhunsku liniju i 3 osrednje, dok drugi imaju 2 vrhunske i 2 "katastrofa" linije..
Opa, još jedno pojačanje

Za DS ti je svejedno a za Arenu donji koš. jer sa vrha se ništa ne vidi.
U areni, bočne strane, ili zadnja 2 reda donje tribine, ili prova 2-3 gornje.
Zašto? pa zato što sa sereine bočne vidiš uglavnom sve podjednako.
Što se tiče reda, ne valja biti preblizu, jer smeta ono zaštitno staklo, pa vidiš dosta mutno, a ni predaleko jer, paaa, nevidiš ništa
U areni, bočne strane, ili zadnja 2 reda donje tribine, ili prova 2-3 gornje.
Zašto? pa zato što sa sereine bočne vidiš uglavnom sve podjednako.
Što se tiče reda, ne valja biti preblizu, jer smeta ono zaštitno staklo, pa vidiš dosta mutno, a ni predaleko jer, paaa, nevidiš ništa
Ja sam stalno na ice-u i staklo ne smeta, jer su promjenili stakla (a nije previše smetalo ni prije); nije više plexi nego je baš pravo staklo koje je čisto i bez ogrebotina; jedino ako se uzima ice, ipak uzeti zadnji red; možeš normalno stajat bez da ikome smetaš (ne stoji se svima, pa neki znaju prigovarat), a na donjem dijelu stakla su naljepnice sa reklamama, pa malo smetaju ako si prenisko ili ako sjediš.
Na višljim mjestima imaš bolji pregled igre... Ali osobno ne volim to; ovako uz led mi je nekako bolji doživljaj... gledati hokej sa visokog mi je nekako sl. ko da ga gledam na TV-u... nije to to
Medvescak Zagreb - Niznekamsk 3-0 prva trećina.
Rusi su jako bezobrazni
Rusi su jako bezobrazni
Nemoćni su Rusi.
Pobjeda od 6-0. Medvjedi su peti sa 24 boda.