HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.545
|
čitano: 761.781
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Hajduk 2012/2013
Montezano kaže...

Godine se počnu spominjat kad je očito da je argumentacija na sramotno niskoj razini, pa se tako nogometni klub počne uspoređivat s COD klanom npr., a iz svake riječi curi neiskustvo i manjak znanja o stvarnom životu. Dosta znakovito i da je COD izabran kao primjer ;)

Pa ako je bas tako jednostavno si dovoljno mudar da to ni ne vidis... ali ok kad ponestane protuargumenata potezu se godine. Inace potpuno sam svjestan vasih frustracija kao - vjecito drugih na tablici.

13 godina
NapalmDeath kaže...
Montezano kaže...

Godine se počnu spominjat kad je očito da je argumentacija na sramotno niskoj razini, pa se tako nogometni klub počne uspoređivat s COD klanom npr., a iz svake riječi curi neiskustvo i manjak znanja o stvarnom životu. Dosta znakovito i da je COD izabran kao primjer ;)

Pa ako je bas tako jednostavno si dovoljno mudar da to ni ne vidis... ali ok kad ponestane protuargumenata potezu se godine. Inace potpuno sam svjestan vasih frustracija kao - vjecito drugih na tablici.

Zamjenio si me za nekoga koga smeta pozicija kluba na tablici. Dok se močvara ne isuši svejedno nema smisla pratit natjecanje.

U međuvremenu pratim svoj klub i to s guštom. Nakon dugo vrimena, stvari se kreću u pravom smjeru. Momcima možda i fali kvalitete, ali igraju muški. Ako neko i odstupi od toga, tu je luđak Mišo da ga dovede u red.

Naravno, preduvjet za budućnost je da se izvučemo iz financijske rupe, a onda će se i ova ostala nesnalaženja uprave lakše riješit. Teško je radit normalno kad ti stalno visi mač nad glavom. Za upravu su korektiv Torcida i NH i teško da će se ponovit stare pljačke.

Ali slobodno nastavi s ovim dječjim pokušajima flejmanja ako te veseli :) 

17 godina
neaktivan
Montezano kaže...

vjecito drugih na tablici.

Istina i cinjenica je flejmanje - ajd dobro nek ti to bude amen - potpuno se slazem jer si kao i uvjek apsolutno u pravu.

Kad cete se ispricat navijacima sto su pare bez veze potrosili za odlazak u Split? Nije ona kisa bozja krivica vec vasa jer ste nesposobni odrzavati stadion. Jel ovo isto flejmanje ili cinjenica?

12 godina
protjeran
JackD kaže...

Rade bi da Hajduk propadne nego da ga izrod kao Mamic kupi. 

Mene vi stvarno fascinirate, drizte tog Mamica na nekom piedestalu a on je obicni kriminalac koji uziva nezanimanje drzavnih institucija da pociste hrvatski nogomet. .....

......Sto se tice HNL-a ja sam uvjeren da niti jedno prvenstvo od 92' do danas nije regularno, ni Hajdukovo, Zagrebovo, Dinamovo itd. i tu krivim Mamica, krivim ga sto slaze Nacionalnu vrstu po svom gustu, krivim ga za totalnu nezainteresiranost za prvenstvom od strane gledatelja.

...... ali samo iz razloga sto je obicni kriminalac.

Hajduk ce postat konkurentan klub kad nam prvenstvo bude regularno, kad nebude vise Sirica, Djedovica, Marica, Mamica, Sukera, Stimca i ostalih, a onda nek bolji pobjedi, do tad koga zaboli racku tko osvaja prvesenstva kad ni jedno nije regularno. 

Šta su YU-prvenstva bila regularna kada ste vi više puta bili prvaci države, nego u ovoj našoj? Kada ste igrali LP tamo devedestih kupili ste prvenstvo? Znaći, ti si uvjeren i to je argument?

{#}

Mamić kriv kaj ekipa ne ide na stadione, pa Dinamo ima problem sa gledateljima već 20 godina, a Zdravkec je aktivno u klubu, tek deset, ali nema veze Mamni kriv?

{#}

Mamić kriminalac?Pa, daj to dokaži? Već godinama slušam o kriminalu u nogometu, Mamiću kao  mafijašu, ali nigdje dokaza? Pa, nije ti ovo '45. Odi, čovječe na policiju i prijavi svoja saznanja da pomogneš Jovi, da isuši močvaru, već više od godine dana priča, a ništa ne poduzima.Ili javi EPH ili Indexu, oni vole takve teme.

{#}

Inšalah, Hajduk će biti prvak, kada više Zdravko ne bude u Dinamu, jer će onda doći demonkracija u klub i rasuturiti ga kao Hajduk. Pa, igrali ste LP, ali tko vam je kriv kada ste kupovali igrače skuplje, nego kaj ste ih prodavali.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 13:38 (Cold Steel).
12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Protiv mamića nemam ništa,čovik je legenda i sve to,donira novac za sve humanitarne svrhe...Hajduku je problem što je se uvalio u jedno veliko $ranje,a sve je to zbog loše uprave..

BTW,koji ti je nick na survival forumu?

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
12 godina
protjeran

Daleko od toga da se Mamiću nema kaj dodati, ali kako mogu tvrditi da je netko krimos, kada nemam dokaza?

Nisam od survival ekipe, sorry, mada volim pomalo čitati rasprave s tih i takvih foruma....najviše me zanima urban opstanak, ali to je već

druga tema.....

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
13 godina
NapalmDeath kaže...
Montezano kaže...

vjecito drugih na tablici.

Istina i cinjenica je flejmanje - ajd dobro nek ti to bude amen - potpuno se slazem jer si kao i uvjek apsolutno u pravu.

Kad cete se ispricat navijacima sto su pare bez veze potrosili za odlazak u Split? Nije ona kisa bozja krivica vec vasa jer ste nesposobni odrzavati stadion. Jel ovo isto flejmanje ili cinjenica?

Ko da se ispriča navijačima, ja? :)

Naravno da je Hajduk odgovoran što teren nije bio za igru i Brbić tu ispada neozbiljan. Njegova je dužnost sanirat dugove i onda ovu odgodu gleda samo kroz dodatni trošak, zato se i je malo pogubio.

Stadion je samo jedna od stvari koje još ne štimaju u klubu. Ali ne treba zaboravit da je Poljud  u vlasništvu grada, a grad nimalo ne vodi računa o istome. Trebam li te podsjećat koliko je gradske love ulupano u Maksimir da bi danas izgledao kako izgleda?

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Volvox,pričaš o dinamu,a nikad na maksimiru bio nisi...

Ajde sad argumentirano reci kako si ti to zakljucio ?!
gjurki
14 godina
Montezano kaže...
Trebam li te podsjećat koliko je gradske love ulupano u Maksimir da bi danas izgledao kako izgleda?

Ali to je problem grada Zagreba i njegovih građana koji to toleriraju. Ne bi glasali za Bandića da im to toliko smeta. Nije Dinamo kriv što je stadion u vlasništvu grada koji vode nesposobni ljudi. Da se našao barem jedan pametan i napravio usporedbu obnova - izgradnja, sigurno da se ne bi dosad ulupalo para ko u 2 Bayernova stadiona.

A krivica je bome i na HNS-u koji se jedino zna hvaliti kak su stalno u plusu, a nisu ničim zaslužni i za ono malo dobroga u našem nogometu. Glavno da brend putuje po svijetu i dijeli dresove. Već se odavno trebalo srediti Maksimir, ako je to stadion gdje je reprezentacija "doma". Definitvno sam za da repka igra i u Dalmaciji i Istri i Slavoniji, ali svaka država bi morala imati nacionalni stadion koji će bar biti koliko toliko reprezentativan. Pogotovo ako je ta repka ako dugo među najboljima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
7kunac kaže...

Jedan grad,sedan mista,sve nas spaja ljubav ista <3

prema mamiću? {#}

13 godina
Hexfire kaže...
Montezano kaže...
Trebam li te podsjećat koliko je gradske love ulupano u Maksimir da bi danas izgledao kako izgleda?

Ali to je problem grada Zagreba i njegovih građana koji to toleriraju. Ne bi glasali za Bandića da im to toliko smeta. Nije Dinamo kriv što je stadion u vlasništvu grada koji vode nesposobni ljudi. Da se našao barem jedan pametan i napravio usporedbu obnova - izgradnja, sigurno da se ne bi dosad ulupalo para ko u 2 Bayernova stadiona.

A krivica je bome i na HNS-u koji se jedino zna hvaliti kak su stalno u plusu, a nisu ničim zaslužni i za ono malo dobroga u našem nogometu. Glavno da brend putuje po svijetu i dijeli dresove. Već se odavno trebalo srediti Maksimir, ako je to stadion gdje je reprezentacija "doma". Definitvno sam za da repka igra i u Dalmaciji i Istri i Slavoniji, ali svaka država bi morala imati nacionalni stadion koji će bar biti koliko toliko reprezentativan. Pogotovo ako je ta repka ako dugo među najboljima.

Uf, preširoka tema, osim što je offtopic. Nije to baš tako jednostavno, demokracija je kurva. Istu paralelu možeš povuć i s Kerumom koji je osvojio vlast glasovima valjda 10% ukupne populacije Splita. Inače, i ja sam građanin Zagreba i plaćam porez tu, pa ko me pita? :)

A i ta ulaganja u stadion su prilično netransparentna, kao i većina ulaganja u gradu i jedini sigurni dobitnici su Banderas i interesne skupine oko njega, di ubrajam i Mamića.

Ovo za nacionalni stadion se jednostavno ne slažem. To je reprezentacija Hrvatske, ne Zagreba. A dodatna centralizacija je zadnja stvar koja nam treba. Rekao sam da je široka tema ;)

16 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Šta su YU-prvenstva bila regularna kada ste vi više puta bili prvaci države, nego u ovoj našoj? Kada ste igrali LP tamo devedestih kupili ste prvenstvo? Znaći, ti si uvjeren i to je argument?

{#}

Mamić kriv kaj ekipa ne ide na stadione, pa Dinamo ima problem sa gledateljima već 20 godina, a Zdravkec je aktivno u klubu, tek deset, ali nema veze Mamni kriv?

{#}

Mamić kriminalac?Pa, daj to dokaži? Već godinama slušam o kriminalu u nogometu, Mamiću kao  mafijašu, ali nigdje dokaza? Pa, nije ti ovo '45. Odi, čovječe na policiju i prijavi svoja saznanja da pomogneš Jovi, da isuši močvaru, već više od godine dana priča, a ništa ne poduzima.Ili javi EPH ili Indexu, oni vole takve teme.

{#}

Inšalah, Hajduk će biti prvak, kada više Zdravko ne bude u Dinamu, jer će onda doći demonkracija u klub i rasuturiti ga kao Hajduk. Pa, igrali ste LP, ali tko vam je kriv kada ste kupovali igrače skuplje, nego kaj ste ih prodavali.

{#}

Zasto stati na YU ? Ajmo se vratit u austro-ugarsku. Prvenstvo 99' je sigurno regularno, ili prosle godine nakon sto su otkriveni i uhapseni ljudi iz sudacke organizacije zelis reci i da je to bilo regularno ? 

To je moje misljenje, odakle tebi da je to argument ? Ovo je inace normalno u nogometu i nema veze s kriminalom ? U kojoj ti to drzavi zivis, evo molim te reci kome i gdje da prijavim i isto cu i ucinit. Ma da Siric i Djedovic su sklupljali pare za dobrotvorne svrhe.

Nigdje nisam rekao da ce Hajduk osvojit prvenstvo kad Nasmrkani odje*e. Stvarno neznam kako si to od Mamica i Hajduka dosao do YU i 45', nastavi mozda dospijes do stoljeca 7.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Danas se odlučuje prvenstvo-naprid bili!Sretno dečkima!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 15:25 (bahrija).
12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Aj nek netko da link...

14 godina
Plizz link za stream
AMD u &amp;amp;amp;amp;lt;3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013
CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

posljednji poraz Hajduk je doživio 21.10.2012. od Istre i to baš na Poljudu{#}

15 godina
Hajduk 2012/2013

evo ga 1-1! svaka čast, bolji su zasad!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Hajduk 2012/2013

i onda primiš ovakav gol. J*bem ti nogomet i sve...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

{#} baklje gore za dinamovih 1:2

12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Yebem i dinamo i svu njegovu postavu  {#}

16 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

pa ovo je Bogu za plakat

ovakav gol, majko mila, koja nesrića

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Krump se krumpom vraća!!

gjurki
12 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Krumpir se krumpirom vraća!!

Fixed!

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Dinamovci radite svoju temu,MRS odavde

Samo budale čitaju potpis
13 godina
neaktivan
Peroman kaže...

Dinamovci radite svoju temu,MRS odavde

Ja imam pravo komentiranja bilo koje teme na forumu, dokle god nisu uvrede ili nešto, koliko vidim ti mene vrjeđaš, ti nebi smio pisat tu.

gjurki
12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

On može pisat tu jer je ovo naša tema

13 godina
neaktivan
7kunac kaže...

On može pisat tu jer je ovo naša tema

Onda nek proba,nek me izvrjeđa ja ću ga prijavit pa ćemo vidit koliko dugo može komentirat tu ;)

gjurki
17 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Andrijasevic za crveni karton - ali nista jer vas ne vole suci.

16 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

a moj bebek

CARPE DIEM
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice