GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.994
|
čitano: 1.221.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Teško je osporiti da je Kovačić napravio veliku karijeru. Ali isto tako mislim da smo svi mi imali puno veća očekivanja od njega. I u reprezentaciji i u klubovima u kojima je igrao. Nikad nije uspio doći ni blizu razine Modrića iako po talentu je mogao biti i bolji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Hexfire kaže...

Teško je osporiti da je Kovačić napravio veliku karijeru. Ali isto tako mislim da smo svi mi imali puno veća očekivanja od njega. I u reprezentaciji i u klubovima u kojima je igrao. Nikad nije uspio doći ni blizu razine Modrića iako po talentu je mogao biti i bolji.

Uspoređuješ Kovačića s objektivno najboljim veznjakom 21. st. Mislim da nitko neće doći ni blizu Modriću još dugo, dugo vremena. Kao da kažeš da je Quaresma bio bolji talent od Ronalda, ili u juniorskom uzrastu Halilović od Messija... Toliko je ostalih stvari potrebno da bi dosegao tu razinu i držao ju toliko dugo kao oni da je taj početni talent samo jedna od stotinu komponenti. 

A i očekivanja su zeznuta stvar... Svi želimo da Varella bude budući Olmo, da Beljo nadmaši Petkovića, da Dominguez ispadne idući Gvardiol, a puno realnije je da ćemo od njih trojice dobiti jednog Antu Ćorića, Duju Čopa i Dinu Perića. Talenti i dobri igrači, ali ipak ne top razina za Dinamo i najjače klubove.

Naravno da sam i ja htio da Kova bude idući Modrić, i kad si ga gledao u Interu kako klizi između nekoliko suparničkih napadača podsjećao je na starog Ronalda u prime izdanju... Činilo se da ima sve, dribling, čvrstoću, viziju, dodavanje. Ali nikad nije uspio preskočiti tu zadnju stepenicu i biti konstantno najbolji igrač kluba. Uvijek je igrao solidno i često iznad prosjeka, ali nije vukao ekipu kao ostali vrhunski veznjaci na tim pozicijama (izuzev možda perioda u Chelseau). Nije sam rješavao derbije asistencijama ili golovima. Kad je ekipa igrala dobro on je bio među boljima, kad je igrala loše nikad nije bio najlošiji. Rekao bih šteta, ali opet je napravio vrhunsku karijeru i za repku odradio isto neke odlične utakmice. 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Na stranu klubovi u kojima je igrao ali idemo nazvati stvari pravim imenom. Kovačić nije ono što je trebao postati jer je ziheraš i picica, dodaj prvom do sebe jer kaj je sigurno, sigurno je. Tu i tamo pokaže što može i potegne ali to je jedna u 15 utakmica, njemu je valjda to dovoljno. Kad je došao u Real netko kao da mu je muda odsjekao jer od onda je igrač takav kakav je sad i takav će ostati, blago rečeno šteta kad vidiš da može!

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
10 godina
vrinho kaže...

Na stranu klubovi u kojima je igrao ali idemo nazvati stvari pravim imenom. Kovačić nije ono što je trebao postati jer je ziheraš i picica, dodaj prvom do sebe jer kaj je sigurno, sigurno je. Tu i tamo pokaže što može i potegne ali to je jedna u 15 utakmica, njemu je valjda to dovoljno. Kad je došao u Real netko kao da mu je muda odsjekao jer od onda je igrač takav kakav je sad i takav će ostati, blago rečeno šteta kad vidiš da može!

kovacic, koliko god ga ne volio kao igraca, je jedan od najelitnih igraca u vođenu polukontri i opcenito izlascima u kontre.

strasan je u tome.
u ostalim segmentima igre mi je dosadan 

9 dana
Bichanich kaže...

Naravno da sam i ja htio da Kova bude idući Modrić, i kad si ga gledao u Interu kako klizi između nekoliko suparničkih napadača podsjećao je na starog Ronalda u prime izdanju... Činilo se da ima sve, dribling, čvrstoću, viziju, dodavanje. Ali nikad nije uspio preskočiti tu zadnju stepenicu i biti konstantno najbolji igrač kluba. Uvijek je igrao solidno i često iznad prosjeka, ali nije vukao ekipu kao ostali vrhunski veznjaci na tim pozicijama (izuzev možda perioda u Chelseau). Nije sam rješavao derbije asistencijama ili golovima. Kad je ekipa igrala dobro on je bio među boljima, kad je igrala loše nikad nije bio najlošiji. Rekao bih šteta, ali opet je napravio vrhunsku karijeru i za repku odradio isto neke odlične utakmice. 

Slažem se sa ovim.

Kova nije nikad dosegnuo Modrićevu world class razinu, ali opet ima vrhunsku karijeru.

Nasljednici njih u repki su kako stoje stvari Sučić i Baturina, iako nisu još postigli tu razinu nakon transfera iz Dinama.

Pred njima ima još vremena da opravdaju taj status, jer imaju potencijal i talenat .

typing... scrolling...
9 dana
Zaporožac kaže...
Bichanich kaže...

Uspoređuješ Kovačića s objektivno najboljim veznjakom 21. st. Mislim da nitko neće doći ni blizu Modriću još dugo, dugo vremena. Kao da kažeš da je Quaresma bio bolji talent od Ronalda, ili u juniorskom uzrastu Halilović od Messija... Toliko je ostalih stvari potrebno da bi dosegao tu razinu i držao ju toliko dugo kao oni da je taj početni talent samo jedna od stotinu komponenti. 

Tebi je Modrić najbolji veznjak 21. stoljeća ?!

Jesam li ja lud, pričinjava li mi se što piše ili netko ima deluzije, stvarno više ne znam. 

I meni je među najboljim, odmah uz rame sa: Xavi, Iniesta, Pirlo, Gerrard,...

Osvojiti zlatnu loptu pored jednog Ronalda i Messija u prime ne može svatko.

Ovo što sada igra na vrhunskom nivou sa 40 godina u Milanu je nešto što nije viđeno još.

Očekujem i da će na SP sa repkom biti jedan od najboljih igrača i da će nas opet vući do medalje...

typing... scrolling...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2025 8:55 (dejvid2).
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Jedno je "među najboljima", drugo je "najbolji".

合気道 五段 Me, myself and I
12 godina
Zaporožac kaže...

Jedno je "među najboljima", drugo je "najbolji".

Sa 40 je čudno da uopce vise igras profesionalni nogomet a ako se sa 40godina i dalje nalazis medju najboljim igracima svijeta vjeruj mi to je mega cudo. 

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Luka Modrić je najbolji veznjak svih vremena!

Često se nameće da je Zinedine Zidan i Iniesta bolji od njih ali :

Modrić je najbolji jer je uzeo sve ono što su imali Zidane i Iniesta i to podigao na višu razinu kroz nevjerojatnu dugovječnost.

Zidane je bio kralj elegancije i poteza koji se vrte na YouTubeu, ali je često znao biti nevidljiv u prvenstvenim utakmicama.

Luka, s druge strane, svakog tjedna već 15 godina drži istu, bolesno visoku razinu.

Iniesta je bio genijalac u sustavu koji je bio stvoren za njega, ali nikada nije imao tu ulogu apsolutnog lidera i fizičku moć da u 120. minuti utakmice vuče kontru kao što to radi Modrić.

Dok su se ZZ i Iniesta umirovili ili otišli u slabe lige čim su prešli tridesetu, Modrić s gotovo 40 godina i dalje držao ključeve veznog reda Real Madrida.

Čovjek igra za Milano u 40-toj godini na najvišoj razini!

Šest Liga prvaka i odvođenje Hrvatske do srebra i bronce na Svjetskom prvenstvu su stvari koje se ne mogu mjeriti ni s čim.

Zidane je imao magiju, Iniesta je imao kontrolu, ali Luka ima oboje uz radnu etiku i trajanje koje nitko u povijesti nogometa nije pokazao.

On je jedini veznjak koji je u eri Messija i Ronalda zasluženo prekinuo njihovu dominaciju i uzeo Zlatnu loptu, što dovoljno govori tko je zapravo broj jedan.

Zica i ostalu "crno bijelu" ekipu virtuoza neću niti spominjati, jer se tada igrao nogomet koji niti jednoj današnjoj ekipi ne može parirati, pogotovo za veznjake koji su mogli driblati na centru do besvjesti.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2025 19:44 (Milka30).
17 godina
Zaporožac kaže...
Bichanich kaže...

Tebi je Modrić najbolji veznjak 21. stoljeća ?!

Jesam li ja lud, pričinjava li mi se što piše ili netko ima deluzije, stvarno više ne znam. 

Ne u ovom trenutku naravno, ali kad pogledaš kompletno razdoblje 21. stoljeća, da, meni je Modrić objektivno u top 3-4 veznjaka. I naravno ako staviš Messija i Ronalda u kategoriju napadača, ostaju Iniesta, Xavi i Zidane koji su mi usporedivi s Modrićem i da se razgovarati tko je od njih 4 na prvom mjestu. Svi ostali veznjaci koliko god vrhunski bili mi nisu u istom ešalonu ove četvorice. Ne znam o kakvim deluzijama govoriš, kao da sam izjavio da mi je Kristijan Polovanec najbolji igrač na svijetu? 

9 dana
Ontopic: Sportske novosti pišu da se Livaković vraća u Dinamo.
Ogromno pojačanje i reklama za klub.
typing... scrolling...
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Ooo , golman koji nigdje ne može braniti je pojačanje, majku mu lepu... 

合気道 五段 Me, myself and I
13 godina
Zaporožac kaže...

Ooo , golman koji nigdje ne može braniti je pojačanje, majku mu lepu... 

A i dalje sa jednom slomljenom rukom boljo golman od vaša tri kad ih spojiš u jednog 

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

ah, ima i tu istine, nažalost. 

合気道 五段 Me, myself and I
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice