FC Barcelona
- poruka: 50.795
- |
- čitano: 6.639.685
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za razliku od srijede 1p, ovaj put potpuna kontrola igre
Ramos je usrao sad na kraju poluvremena. Razljutio Lea, ima da im zabije.

Ramos je definitivno najprljaviji igrač kojeg znam. I tako godinama.
Uvijek udara rukama, definitivno bi se takve stvari trebale naknadno kažnjavati ako sudac ne vidi u utakmici.
Bilo mi je drago kad si ga je Lovren priuštio...
Ogadili smo Valverdea yadnji put ali sad mu treba priznati da je popravio neke greske.
Totalna smo ih izdominirali , od kada je pao gol nisam se tresao da će ga primiti.
Još je bilo odluka na njihovu stranu.
Al največi gust je vidit kako se bijeli stakori bacaju po podu na svaki kontakt samo da dobiju penal.
Jadno kako i prilici Realu.
Ajmo prvenstvo je u đepu sad malo odmoriti u pervenstvu i napast LP.
Arturito Vidal je legenda. Nadam se da ce ostat kod nas i iduce sezone. Treba nam takav fajter u ekipi.
Dembele mi se nikako ne sviđa. OK, zna napraviti potez svaku 10. utakmicu, ali ostalo je kao neki početnik zalutao u momčad. Krivo dodane lopte, predugo drži, previše solira... Barça je komotno mogla uštedjeti i ostaviti Deulofeua onda. Zašto Malcolm ne dobiva šanse, nitko ne zna. Zašto smo Princea dovodili, nitko ne zna.
Rakitića ne volim, prespor je i previše igra unatrag, ali danas je bio među najboljima.
Real neće biti ni drugi, sve mi se čini. Šteta, spadaju na razinu Hajduka u HNL-u. Stvarno je čudno da nakon prodaje Ronalda nisu bili u stanju dovesti poštenog igrača.
Ivan opet pokazao 'ko je zapravo najbolji hrvatski veznjak
Vinicius se cini bolji od Dembelea, barem za Barcelonu.
Inace puno bolja igra Barce nego u srijedu.
Ovo danas je bila najbolja Piqueova utakmica u zadnjih nekoliko godina.
Da imamo boljeg trenera, opet bi Real dobivao petice. No i ovako smo im pokazali, tko je gazda.
Danas smo u obrani odigrali vrhunski!! Ocaj smradova iz madrida mogao se vidjeti u simuliranjima i sutevima s 30 metara.
Poslije ovakve utakmice teško je napisati o dobrim stvarima, njih je stvarno premalo, a za mene to su: pobjeda Barce, gol Rakitića i činjenica da je Real bio lošiji od Barce.
Kad smo kod loših stvari, najlošiji, odnosno katastrofalan je bio sudac. Dugo suđenje nije bilo toliko loše i s toliko pogrešaka, u ovoj utakmici većinom na štetu Barce.
Loš Messi, jako loš Dembele te katastrofalan L. Suarez kod kojeg samo poneki bljesak, kao nedavni gol Realu, podsjeti na to kakav je igrač BIO. Igrač koji ne može pretrčati 30 metara u šprintu i ispratiti svog igrača više nije za Barcelonu, možda kao zamjena je, ali kao član prvih 11 sigurno ne.
Dembele je na lijevoj strani promašaj i to bi trebalo biti očito svakome tko je pogledao neku utakmicu, a kamoli koju i odigrao. Začuđujuće loše procjene, odnosno izbor rješanja u pojedinoj situaciji kod njega je primjetan više nego kod bilo kojeg igrača Barce. Uz svoje fizičke predispozicije mora raditi na taktici i razumjevanju igre i položaja igrača.
Sve u svemu, loše, jedva gledljivo i za Barcu izvrsno jer Real je sada daleko 12 bodova, a Atletico još dolazi na Camp Nou te se tu Barca može odvojiti i od njega na pristojnu udaljenost.
Nije ovo bilo baš dobro? Ovdje kod nas u napadu jedino Messi liči na igrača? Kutinjo opet jadan, ali sreća da je naletila ona ovca od Modrića jer prije njega Kutinjo 20 tekmi nije nikoga prdriblao?! Dembele (gotivim ga, ali) ponekad izgleda kao malouman? Za moju "simpatiju" Suareza bolje ne bih trošio riječi. Roberto, Pike, Alba, Rakitić ,Lengle - vrlo dobri. Ove u obrani malo jebe ego pa drkaju i po liniji našeg gola?Pike, Rakitić večeras prekrasno zakuhali, ali hvala bogu sa druge strane je loš Real!? Lijepo je bilo ove 3 tekme, baš lijepo.
Barca ima 4 pobjede u nizu na Bernabeu! To puno govori
Nije ovo bilo baš dobro? Ovdje kod nas u napadu jedino Messi liči na igrača? Kutinjo opet jadan, ali sreća da je naletila ona ovca od Modrića jer prije njega Kutinjo 20 tekmi nije nikoga prdriblao?! Dembele (gotivim ga, ali) ponekad izgleda kao malouman? Za moju "simpatiju" Suareza bolje ne bih trošio riječi. Roberto, Pike, Alba, Rakitić ,Lengle - vrlo dobri. Ove u obrani malo jebe ego pa drkaju i po liniji našeg gola?Pike, Rakitić večeras prekrasno zakuhali, ali hvala bogu sa druge strane je loš Real!? Lijepo je bilo ove 3 tekme, baš lijepo.
Postavio si 500 pitanja u postu ili interpunkcijske znakove koristiš iz zabave? Želio si nešto reći ili pitati?
još jedan Masterclass Valverdea. Vrhunski Roberto, buduci kapiten, i Rakitić - najpitomiji dribling Evrope. Hvala Zubizareta, Hvala Bartomeu
Ne treba ignorirati cinjenicu da smo u zadnje 2 godine ostali bez Xavija, Inieste, Mascherana, Neymara, Danija Alvesa... Od one svemirske Barçe ostali su samo Pique, Messi i Busquets. I iako mozda ne igramo uvijek kao tad, nekad, i dalje dominiramo nad Realom i Atleticom, najvecim konukrentima.
Real je izgubio samo nakvarcanog i propali su. Mozda taj Valverde i nije bas tako grozan, ha?
Postavio si 500 pitanja u postu ili interpunkcijske znakove koristiš iz zabave? Želio si nešto reći ili pitati?
Pa i jedno i drugo, očigledno je.
Ovaj De Jong je takva igračina da je to čudo. Znači u svakom segmentu igre je dominantan i toliko zreo za svoje godine. Kakvog igrača smo dobili....

Ovo je se trebalo desiti i proslih sezona ali gubavci su imali sudije i srecu na svojoj strani.
De Jong doktor.

Ova tekma nam može poslužiti da shvatimo koliko smo se mi mučili sa Realom pa i u onoj tekmi od 3:0. Ajax je sinoć bio odličan! Driblinzi, brzina, skok, kombinatorika........hm, a naša mučenja i kilavljenja? Nema Lea nema ničega? De Jong odlična kupovina. Smradriđani pa pa, nema više na guzove, stigao je VAR i lopovlucima je odzvonilo.
Džaba ekipa od milijardu eura kad nemoš izbaciti Man.U.

Ova tekma nam može poslužiti da shvatimo koliko smo se mi mučili sa Realom pa i u onoj tekmi od 3:0. Ajax je sinoć bio odličan! Driblinzi, brzina, skok, kombinatorika........hm, a naša mučenja i kilavljenja? Nema Lea nema ničega? De Jong odlična kupovina. Smradriđani pa pa, nema više na guzove, stigao je VAR i lopovlucima je odzvonilo.
valjda se podrazumijeva da su nase dvije pobjede protiv Reala itekako utjecale da ih Ajax razbije. prosta stvar.
Ajax ima brutalnu ekipu i steta kaj se bude sve to rasprodalo, klinci lete po terenu i drago mi je da ih nisu suci pokopali kak to inace rade kad je u pitanju RM, mozoda je konacno karma pokucala na vrata za sve ove godine.
Džaba ekipa od milijardu eura kad nemoš izbaciti Man.U.
A kaj fali Utd? Sa istom ekipom koju je ovaj prokleti retard nesposbni Mourihno unistil i koja nije mogla Cardiff pobijediti Oleg radi čuda, ja kao fan UTD-a od svoje 8 godine prvi put da nisam gledal gotovo niti jednu utakmicu dok je ta overrated seljačina sjedila na klupi.