- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kad vidim tko igra u napadu odmah mi se ne gleda utakmica.

Čisto zaleđe, sudije su očajne.

Platiš igrača 100 mil i odmah klupa. Bitno da Rakitić igra.
Pa koliko vidim, Rakitić je zasad odličan, stvara prilike, asistira, nema grešaka kao kod Inieste.
Platiš igrača 100 mil i odmah klupa. Bitno da Rakitić igra.
Pa koliko vidim, Rakitić je zasad odličan, stvara prilike, asistira, nema grešaka kao kod Inieste.
Jep, jesi ga vidio kad je njihov napadač pogodio stativu? Kao da je ispao iz autobusa sav izgubljen.
No, nije samo on očajan, svi imaju puno previše grešaka.

Semedo odlican u obrani a i u napadu.Trebaju mu samo dati priliku da igra i da stekne samopouzdanje i da se uklopi u sistem Barcelone i za godinu-dvije ce biti jedan od boljih bekova.
Ne sjecam se kada je Iniesta zadnji put odigrao za 5. Steta sto Liverpool nije pustio Couthina, s njim umjesto Andreasa mogli smo pucati na sva 3 naslova. Za sada, uz sve probleme koji nas prate casa je na pola puna.
Ne sjecam se kada je Iniesta zadnji put odigrao za 5. Steta sto Liverpool nije pustio Couthina, s njim umjesto Andreasa mogli smo pucati na sva 3 naslova. Za sada, uz sve probleme koji nas prate casa je na pola puna.
Kakav nick.

Tuzno je sto danas mozea zamjenit Suareza i benzemu i ne bi se nista promijenilo...u kriticnoj je formi
Ovo je neka nova Barca, možda malo dosadnija igra nego prijašnji sezona ali rezultati su tu. Sviđa mi se Paulinjo, traži loptu cijelo vrijeme. Mali Dembele se malo prepao Camp Nou-a al opet asistencija za Sukija. Za kraj najbolji ikad 3 komada zabije.

Raketa odigra ovako za Barcu, a za repku kao ja... :D
pusti ga,trenutno analizira kako je messi uzasan igrac za ekipu
pa evil je ovaj "najveci barcelonas"
Trebamo navijati za Real iduće kolo protiv suciedada, s obzirom na stanje tablice.
sarkazam brale ahahahahh
Jedva čekam vidjeti Demebelea ponovo...Stvarno mi se sviđa...Stvarno brz i direktan...On i Semedo Fast&Furious na desnoj strani...2 rakete...
Pualinho ne mora puno znati prema neprijed neka samo bude dobar prema nazad...Mislim da može puno trčati i da je dobar defanzivno..
Mislim da bi Gomes mogao biti dosta bolji nego prošle sezone.
Nitko ne spominje Albu koji je odigrao iznadprosječno. Kao i preporođeni Raketa.
Mocni preporodeni Milan koji je 'najpametnije' kupovao spuhao 4-1 od Lazija...
Nitko ne spominje Albu koji je odigrao iznadprosječno. Kao i preporođeni Raketa.
Da, Alba koji je u zadnje vrijeme, veliki promet, mala zarada; se stvarno pokazao, a za Rakitića sam pisao ovdje u više navrata da su prestrogi prema njemu, jer čovjek po statistici i učinku maltene bio odmah iza MSN-a, ali neki ovdje očito vole Raketu kao ja Modrića :D :P
Ja ne vidim nijednog igraca svijetske klase tamo...Zapravo u cijeloj italiji osim mozda 2-3 igraca iz Juvea

Semedo i Dembaš desno preverzija