FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.698.776
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FC Barcelona

navodno je on zelja trenera, a ne fernandeza

13 godina
FC Barcelona

Pa to kažu da imaju razlog za oplesti po treneru, gle majmuna, doveo je Paulinha a pojma nema.

Gadi mi se sve više, mislim da uzimam pauzu od nogometa.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
protjeran
FC Barcelona

jel ima gdje ikakva peticija protiv barcelonine uprave?

15 godina
Re: FC Barcelona

Ako su doveli ovog panja svaka im čast. Već imamo Gomesa, ne treba nam još jedan.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

sta oni idioti iz barcelone ne idu prosvjedovat, nego sjede i gledaju kako klub propada.

15 godina
kexzoR kaže...

sta oni idioti iz barcelone ne idu prosvjedovat, nego sjede i gledaju kako klub propada.

Nikad ne prosvjeduju, nije to takav mentalitet ljudi.

13 godina
protjeran
x18x05x kaže...
kexzoR kaže...

ma vidim da prosvjeduju preko fejsa, na bartomeuvoj stranici ima pun k slika joana laporte.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

manchester kupi matica za 40mil eura, a mi ovog idiota koji nije imao mjesta u tottenhamu.

11 godina
FC Barcelona

Sutra će se čelnici Borussie konačno oglasit po pitanju Dembelea, tako piše Barca Balkan Fans na FB

15 godina
kexzoR kaže...
x18x05x kaže...
kexzoR kaže...

ma vidim da prosvjeduju preko fejsa, na bartomeuvoj stranici ima pun k slika joana laporte.

Kao i Hrvati, svi samo online prosvjeduju. To se nigdje ne pika.

11 godina
FC Barcelona

Kao što sam rekao čim je Neymar prešao u PSG, počet će izlazit na vidjelo 'sav prljavi veš' u vezi Neymarovog boravka u Barceloni i samog transfera u 'QSG' (Qatar Saint Germain...)

Iskreno ne vjerujem da bi Pique lagao za to, volio sam Danija kao igrača, ali nakon ovog poteza zbilja nemam riječi za njega...

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Made in China

...
13 godina
protjeran
FC Barcelona

dani alves nije kriv, kriv je neymar jer je pohlepan, aguero je nagovarao messija da dodje u city pa leo nije nigdje otisao.

15 godina

Ljudi pa dosta o Neymaru. Bio, odradio posao pa otišao. 

Barcin stil igre će nadomjestiti sve to. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

LORD 2 Paulinho

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FC Barcelona

Kog boli kita za Neymara više šta ste slani tolko.

Lik je debil u glavi, takav je bio i na terenu i nitko izvan navijača Barce ga nije volio.

Dok je bio Puyol Barca nije bila simbol za padavičare i umišljene igrače kakve je Real imao tada.

Ali Real je valjda spreman nam dati trofej Lige prvaka.

STIGAO JE PAULINHO!!!! IGRAČ KOJI ČINI RAZLIKU

17 godina
FC Barcelona

Coutinho i Dembele danas nisu bili na popisu...

13 godina
protjeran
FC Barcelona

paulinho vrijedjao barcu prije 4 godine na twitteru i mi cemo ga dovest...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.8.2017 19:36 (kexzoR).
10 godina
FC Barcelona

Na niske grane je pala Barcelona kada s njom upravljaju ljudi kojima je vrhunac doovest Paulinha. Samo to cu rec.

Siguran sam da na kraju nece dovest Dembelea.. Pa bolje da su dodali tih 40M na iznos koji su nudili Dortmundu, kakve mozgove ti ljudi imaju ,svaka cast!!!!  Aaaaaaa

Stvarno zalosno. 

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran
el.šef kaže...

Na niske grane je pala Barcelona kada s njom upravljaju ljudi kojima je vrhunac doovest Paulinha. Samo to cu rec.

Siguran sam da na kraju nece dovest Dembelea.. Pa bolje da su dodali tih 40M na iznos koji su nudili Dortmundu, kakve mozgove ti ljudi imaju ,svaka cast!!!!  Aaaaaaa

Stvarno zalosno. 

mi sada imamo 1000 veznjaka, a nigdje se ne spominje da bi netko mogao otici....

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Busqets,Samper,Gomes,Roberto,Arda,Denis,Rafinha,Alena,Iniesta,Rakitić i Paulinho.

11 veznih igrača...OVO NIJE NORMALNO

Uprava kluba - izdajnici

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Busqets,Samper,Gomes,Roberto,Arda,Denis,Rafinha,Alena,Iniesta,Rakitić i Paulinho.

11 veznih igrača...OVO NIJE NORMALNO

Uprava kluba - izdajnici

znaci, prosle smo sezone imali 10 veznjaka i samo jednog desnog beka, pa ovo nema nigdje, kru te jebo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.8.2017 20:34 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
A šta reć, ovo sam i očekivao.
13 godina

jedini pravi kapiten vam je bio puyol, ovaj pique je sramota za vas klub, i nakon odlaska pujola se zapravo vidi koliko je to loš branič, i ne ovo ne govorim zato jer sam navijac reala ili zato jer "nevolim" barcu ili pikea, nego mislim da bi se sa ovim slozili svi objektivni ljudi.

Maskerano koji je tako rec defanzivni vezni je bolji branic od pikea, onaj umtiti mi se cini isto bolji od pikea...

DOk je bio pujol za pikea se govorilo da je vrhunski, a ustvari pujol je taj koji je drzao cijelu obranu prakticki, i onda je obrana radi njega izgledala bolja nego sta je i pokrivao je greske drugih. Pujol je cinio igrace oko sebe boljima a pike je prvi primjer.

Za ronalda se govorilo sve i svasta...al izgleda ronaldo je nista za pikea koji pokazuje znakove dvolicnosti, lazljivosti...igra za spanjolsku reprezenaciju, pljuje po njoj, al se ne zali na osvojene trofeje s njom...zagovara kataloniju al i dalje je u repci...sta rec o takvom covjeku? s tim da pricamo sad u neutralnom obliku kao neutralni promatrac

Origin ID: ReaLazio
11 godina
protjeran

Ne pričaj gluposti...Neznam kad je Pique loše odigrao protiv jakih ekipa...Lik je za Ramosa lumen...Ramos je karijeru izgradio na skoku u napadu...

A drugo Pique uopće nije kapetan.Možda 4. ili 5- po redu.

8 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Ne pričaj gluposti...Neznam kad je Pique loše odigrao protiv jakih ekipa...Lik je za Ramosa lumen...Ramos je karijeru izgradio na skoku u napadu...

A drugo Pique uopće nije kapetan.Možda 4. ili 5- po redu.

Sta rece i osta ziv. Pique lumen za Ramosa, muhahhahahhaaaa. Dilusional - tipicni opis za navijaca barcelone.

...
17 godina
Panjinho uzima broj 11 vjerojatno!

Bog!

Čak možda startat njega na desnom boku, a Gomesa na LW. Najbolje rješenje.
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Je zastarjelo je. Nitko ne skoluje više igrače za takvu igru.

Nogomet je postao i brzi od tika take.

Nitko osim Barce ni nije skolovao igrace za takvu igru, pa kakve to ima veze. 

Nogomet je postao brzi, ali zaboravljas da je najbrzi nogomet onaj gdje je konstantan protok lopte,

a Barcina igra je bila upravo to, konstantan protok lopte. Nekada usporeno, ali cesto toliko brzo 

da protivnici to nisu mogli pratiti. Koliko doadavanja iz prve na malom prostoru.  Naravno sve je to

bilo moguce kad su xavi i iniesta bili u najboljim godinama. Upravo tu lezi problem tika take,
Barca vise nema vezne igrace za to. Imamo messia po meni najboljeg igraca ikada, ali on sam

tika taku ne moze igrati. 
Tako da nikada nogomet nece biti brzi od tika take, ako bi imao igrace koji bi to igrali kako treba.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

A kako će tek izgledati sljedeća sezona sa još napumpanijim PSG-om i Juvetom a Barca sad jo slabija? Ti ne razumiješ da su se gotovo SVI top klubovi, koji su imali potrebe, solidno pojačali osim Barce koja je baš suprotno od toga, izgubila top igrača. 

Razumijem ja da su se drugi klubovi pojacali. Ali ti si kompletno promasio poantu onog sto sam ja napisao, sto se ticalo 
neymara, coutinha i dembelea. naravno da se Barca mora pojacati. A mislim da bi coutinho, dembele bili pojacanja, pa

jos kad bi doveli seria da se pojaca veza, a da se proda turana, gomesa i slicno. Na zalost, neto Barca dovede 
30 godisnjeg paulina. Prvo smo bacili novce na Turana koji je takoder bio pred 30 ima, pa vermale, pa sada paulinho.
Jednostavno tko god odlucio dovesti paulinha, treba ga streljat.

10 godina
neaktivan

Iako navijam za Barcu, danas ovakav Real dobiva ovakvu Barcu. Vidjet ćemo....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice