FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.699.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Pa FFP se može namirit preko marketinga unutar 3 godine.

Zato Milan može sad kupovat masovno, jer će isplatit nešto preko marketinga i TV prava u istom iznosu.

To uništava nogomet.

Treba uvest salary cap ili transfer cap kao u SADu u NFL, NBA....zato su to meni bitno profesionalnije lige i organizacije od jedne UEFE.
17 godina
plavi08 kaže...

Najbolje od svega ako i ode za 222M € to će biti tama koliko su ga i platili. Iako se to nikad neće saznat. 

Zna se, 222 milki je ravno 310M s porezom.

Nakon poreza i plaće ispadne 495 milijuna € uključujući bonus kao signing fee.

Barcelona će navodno dobiti bonus ako osvoji Zlatnu loptu.

Messi je žrtvovao svoju poziciju radi Neymara i Suareza, bit će zanimljivo gledat Messija ove sezone ako mu se dovede dobar playmaker.

8 godina
neaktivan
Vidjet cemo u super kupu treba li nam ijedno pojacanje. Ako dobro odigraju i ako se bas osjeti valverdeov utjecaj, mozda nam nece trebati nijedan igrac.
17 godina
Trebat će veznjak sigurno jer Rafinha i Arda idu.

Dakle ako se Iniesta i Raketa ozlijede, ostaješ na ničemu.

Iako bih ja volio da Alena igra i dobije iskustva.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Naovodno Valverde želi da se dovede Inigo Martinez.Cijena klazule 32 miliona eura.Ima 25 godina.Solidan samo neznam jel nam sasvim potreban...Ako će ga kupiti to vjerovatno znači da hoće igrati sa 3 stopera.

Inače savez blokirao da PSG plati 222 miliona eura...Priča se da je to samo da bi nas sotona Tebas udaljio od pojačanja i smanjio rok da možemo dovoditi igrače jer lik inače oralno zadovoljava Pereza.

EDIT

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 14:40 (Boixus Nois PS).
11 godina
protjeran

Sad je i i 100 posto sigurno da je transfer to jest novac za Neymara blokiran kako bi Real kupio prije nas Dembelea...Pa što ti ljudi u Realu rade za savez sve ove godine to je sramotno da je njihovo sve osovjeno toliko ne regularno

da bi ga se svaki navijac trebao sramiti.

A vidjeti ćemo što će se desiti...Dembele je velika želja Roberta i Valverdea , Dembele navijač Barce...Imaji više novca u ovom trenutku ( to jest trebali bi imati ) da riješe ovu situaciju od Reala...

Ako ovo bude i treći igrač kojeg će nam ukrasti nakon Ceballosa i Hernandeza onda ova uprava stavrno na razini Betisa.

Uglavnom ne bi me čudilo da reatrdi kupe Mbappea i palte 150 miliona za njega samo da bi ostali na vlasti i pravdali se time da su doveli veliko ime..

Mbappe za mene nikad ne bi bio opcija jer je imao jednu dobru sezonu a košta za 50 posto više od Dembelea koji je bolji igrač od njega ali

nije toliko medijski eksponiran iako mu je cijena već paprena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 16:27 (Boixus Nois PS).
17 godina
Dembele bolji od Mbappea?
13 godina
FC Barcelona

Neymar službeno više nije igrač FC Barcelone.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
protjeran

Pa ne bi se žalio puno da ijedan dođe od njih ali ipak mi je Dembele svestraniji i tehnički bolji jer koristi podjednako obe noge...Iako je Mbappe bolji finišer mislim da je Dembele brži i tehnički potkovaniji....Ipak Mbappe je igra praktički cijelo vrijeme desnom nogom sa ulazom prema unutra...

15 godina
KiX777 kaže...

Neymar službeno više nije igrač FC Barcelone.

Otkupio je svoj ugovor. Nema šta velika je želja tu bila da se pređe u PSG.

Sade ono sranje tabar može lizat govno i to polako, jer ne može ništa napravit.

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

RAC 1 govori da bi Coutinho mogao biti Barcin igrač do ponedjeljka dok mediji sa otoka i Owen koji je neki predstavnik Liverpoola govori da nema ništa od toga...Inače RAC 1 sve uvijek u velikoj većini pogodi ili zna...

E sada kome vjerovati...

Zorz trener Dortmunda govori da mirno spava i da Dembele neće nigdje...

11 godina
S Neymarom je i službeno gotova saga, nema ga na popisu igrača na Barçinoj stranici... Ajmoooo po Dembelea i Coutinha
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

RAC 1 govori da bi Coutinho mogao biti Barcin igrač do ponedjeljka dok mediji sa otoka i Owen koji je neki predstavnik Liverpoola govori da nema ništa od toga...Inače RAC 1 sve uvijek u velikoj većini pogodi ili zna...

E sada kome vjerovati...

Zorz trener Dortmunda govori da mirno spava i da Dembele neće nigdje...

Teško da će netko odoliti tolikim parama.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Koja panika u barci, ljudi moji je li to moguce.................

...
15 godina
Evil Access kaže...

Koja panika u barci, ljudi moji je li to moguce.................

Toliko si praznoglav da bi bio odlično odlagalište otpada.

13 godina
FC Barcelona

Samo molim Boga da se sretnemo u Ligi prvaka sa PSG-om, pa da vidim izraz na licu te pohlepne izdajice kad skonta odakle je otisao 

8 godina
protjeran
CoLLo kaže...

Samo molim Boga da se sretnemo u Ligi prvaka sa PSG-om, pa da vidim izraz na licu te pohlepne izdajice kad skonta odakle je otisao 

Ako se barca ozbilno ne pojaca mozete se sresti u skupini i ostati u skupini. 

...
12 godina

Otisao je jer je htio. Kaj vama pacenicima toliko smeta kad netko ne zeli vise igrati za Barcu kao da je to jedini klub na svijetu? Otisao je i kaj sad? Otisao je i Figo, ispostavilo se da je ucinio dobar potez.
Neymar gdje god da igra osim u Realu i Barci bi bio prva violina i otisao je tamo gdje ce biti vođa, nije da ne moze odigrati tu rolu. U reprezentaciji je sasvim dobar kapetan.
A kaj ocekivati od divljaka i primitivaca koji bacaju svinjske glave na teren?
10 godina
FC Barcelona

Ako dovedu Dembelea sve ce bit super

Barcelona - Mes que un club
15 godina
LeskiRM kaže...

Otisao je jer je htio. Kaj vama pacenicima toliko smeta kad netko ne zeli vise igrati za Barcu kao da je to jedini klub na svijetu? Otisao je i kaj sad? Otisao je i Figo, ispostavilo se da je ucinio dobar potez.
Neymar gdje god da igra osim u Realu i Barci bi bio prva violina i otisao je tamo gdje ce biti vođa, nije da ne moze odigrati tu rolu. U reprezentaciji je sasvim dobar kapetan.
A kaj ocekivati od divljaka i primitivaca koji bacaju svinjske glave na teren?
Imate kompleks manje vrijednosti koji je u potpunosti opravdan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 21:23 (x18x05x).
12 godina
X18x05x
Da. U pravu si.
Pozdravite bivseg igraca kako i prilici i postujte tudu volju. Gospodski, a ne barbarski sa svinjskim glavama.
O kompleksima necemo jer vam je i PSG poceo otimat igrace... Makar to me ne cudi posto su oba kluba neki europski uspijeh cekali do devedesetih, yep. Real, Milan a dalje se poredajte kak vam pase :D
15 godina
LeskiRM kaže...
X18x05x
Da. U pravu si.
Pozdravite bivseg igraca kako i prilici i postujte tudu volju. Gospodski, a ne barbarski sa svinjskim glavama.
O kompleksima necemo jer vam je i PSG poceo otimat igrace... Makar to me ne cudi posto su oba kluba neki europski uspijeh cekali do devedesetih, yep. Real, Milan a dalje se poredajte kak vam pase :D

Pročitao do Da u pravu si. Dalje ne čitam. Sve si rekao.

16 godina
Neymar se oprostio na Facebooku

A Sportsman's life is moving for challenges. Some are taxes, others are the fruit of our decisions to maintain the light that illuminates our career, which is intense but short.

Barcelona has been more than a challenge, it has been my dream as a child. He played with those cracks in the video game. I arrived at catalunya at age 21, full of challenges. I remember my first days at the club, sharing the costumes with idols like Messi, valdés, Xavi, Iniesta, puyol, and others with the expectation of playing in a club that is "more than a club". the FC Barcelona It's a nation representing Catalonia!

I had the honor to act with the greatest athlete I've ever seen in my life and I'm sure I won't see another better, Leo Messi became my partner, friend inside and out of play. Proud to play with you. I love you!

I formed an attack with Messi and Luis Suarez that has been left for the story. I've conquered everything a sportsman can conquer. I've lived unforgettable moments! I live in a city that's more than a city, it's a country. I love Barcelona and catalonia.

But a sportsman (me) needs challenges.

And for the second time in my life, I'm going to be opposing my dad.
Dad, I understand and respect your opinion, but my decision is made, I ask you to support me as you always have.

Barcelona and catalonia will always be in my heart but I need new challenges.
I have accepted the PSG-Paris Saint-Germain proposal to search for new conquests and help the club achieve the titles that the hobby awaits. I have been presented with a bold career plan and I look ready for this challenge.

I appreciate the love of the wonderful hobby blaugrana and everything I've learned with the athletes I've shared costumes with.
I also feel in my heart that the time has come to leave. The PSG will be my new home for the next few years and I will work to honor the trust they deposit in my football. I count a lot with everyone's support. Amateurs who have been with me since 2009, of my friends, of the professionals who accompany me and my family, who have suffered a lot from problems that have occurred in this period of my career and which today deserve peace.

It's a difficult decision, but taken with the maturity of my 25 years.
FC Barcelona, thanks for everything!
PSG, I'm coming!
May God bless us and protect us!
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
LeskiRM kaže...
X18x05x
Da. U pravu si.

ma barca je negdi u rangu kamen ingrada,eventualno nk varteksa

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 22:14 (Logigamer).
14 godina
FC Barcelona

I kao takvo smeće od čovjeka, ima se obzira pozivati na Boga?! 

Koji je to na kraju priče sitne duše krajnji najniži ljigavi klošarski cinizam, i kada ne bude NIKADA dospio do finala Lige Prvaka, smijati ću se grohotom puna srca osmjehom od uha do uha! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Ligu prvaka je osvojio tako da ako je ne uzme s PSGom nije smak svijeta,ali toliki je novac uložen u njega da se osim tog trofeja ništa manje ni ne očekuje. Ja se isto nadam da nas zapadnu u LP pa da vidi koliko je pogriješio, može on pričati što hoće ali očito da mu je novac najbitniji u životu, a prijateljstvo odanost poštovanje su mu manje bitni. Žao mi je što je išao jer je vrhunski igrač i teško će biti naći zamjenu ali ako Barca pametno uloži ovaj novac najmanje mogu biti jednako kvalitetni ako ne i bolji nego s Neymarom.

Ali brine me jer svi igrači za koje smo zainteresirani ili neće otići ispod 100+ milijuna ili su nemoguća misija. Ovaj transfer je toliko štete nanio nogometu da je to strašno. Sad svi mogu nabijati cijene koliko im volja jer očito taj fair play i ne funkcionira u praksi.
15 godina

.......

11 godina
Ja se jednostavno ne mogu pomirit s realnošću da je Neymar otišao, nekako mi je bilo nezamislivo vidjet njega u PSG-ovom dresu, također i ostalim dresovima osim Barçinog, ali to je ipak Brazilac... neka mu je sa srećom, iskreno se nadam, iz dubine duše, da će se susrest Barça i PSG u Ligi prvaka, a najviše bih volio u finalu, pa da mu Messi i društvo pokažu i dokažu da je donio totalno pogrešnu odluku...
14 godina
neaktivan
Smije nam se cijeli svijet, PSG nas je baš posrao, prvo su nas izigrali oko Verrattija i onda nam kao iz inata uzmu Neymara. Ova uprava nije dostojna jednog Rudeša kamoli Barcelone. Strašno koliko su grešaka napravili u ovih par godina. Od prodaje mladih igrača, dovođenja totalnih promašaja, sad Neymar... Samo čekam da još s ovim novcem dovedu Paulinha i takve poluigrače, a sve je izglednije da će tako i bit jer nisu oni sposobni odraditi veliki transfer,jedino im je Suarez pun pogodak.
11 godina
Misliš da se neće izglasat nepovjerenje upravi? Nije to tamo Kroatistan... bit će sve dobro, samo treba prebrodit Neymarov pičkast odlazak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice