FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Gledao sam cijelu tekmu i rezultat je nerealan. Kako se radi o prijateljskoj utakmici, obrane su bile malo lezernije, tako da je tesko govoriti o tome.

Barça je trebala dobit prvo poluvrijeme 6:2, a na kraju je realno trebalo biti jedno 9:3 s obzirom na zicere. Kod Barçe su nakon sat vremena usle rezerve, kod Reala 10-ak minuta kasnije (valjda je Zidane htio izjednaciti na 3:3).

Messi je i dalje korak vise od drugih, vidi se razlika kod skoro svakog dodira.

Iniesta odlican prvo poluvrijeme, isto vrijedi za Vidala, kao i Umtiti koji sjajno zna dodati prema naprijed. Cillesen u 2. pol. 2 sjajne obrane Iscu. Suarez opet promasio zicer (kao i Paco i Messi), nadam se da ce ga krenuti napokon.

Obrana nam steka, pogotovo kod kontranapada. Kod 2. Realovog gola isli su trojica na dvojicu Barceloninih.

Kod Reala najbolji Marcelo.

Neymar je posebna prica. Nervoza u pocetku, izgubljene lopte... Suigraci su bili vidljivo iznervirani njegovim potezima, a ponajvise kad nije htio dodati kod zicera za gol (iako se i Messiju to jednom zalomilo i nije htio dodati upravo Neymaru). 

U Superkupu ce to biti druga prica, vjerujem. Ako je ovo vec sad odraz kako ce igrati jedni i drugi, Realu se ne pise dobro. 

Poluvrijeme je trajalo 35 minuta zbog koncerta Marca Anthonyja i faking vatrometa i gluposti... glupi Ameri...

"Reports that Valverde didnt want to start NEYMAR but the board made him do it for marketing reasons. (Nike)"

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 10:45 (mrzech).
15 godina
Re: FC Barcelona

I sad čekajmo evila i slične debile pa da čujemo kako je real bolja ekipa i sl.

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
Evileeee
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Da je igrao CR7 dao bi 2-3 gola, tako da je realno rezultat zapravo 5-3 za Real.

...
16 godina
FC Barcelona

Zaboravio sam napisati da je Real igrao u najjacem sastavu... Da je igrao Ronaldo, imali bi jos jednog igraca manje (uz Balea, taj siroti vise nikog ne moze ni pretrcati). Trebaju se rijesiti Ronalda i Balea podhitno dok jos ima zaludjenih bogatuna koji ce dati nesto za njih.

Marcelo odlican, kao i Kovacic i Asensio. 

Barça se treba rijesiti Neymara, za te novce mogu dobiti nekoliko odlicnih igraca. Vjerojatno ga stari prca da ode zbog love i neka ode, jer ovo jucer sto je izvodio je bilo negledljivo. 

Extended highlights:

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 11:43 (mrzech).
15 godina
Evil Access kaže...

Da je igrao CR7 dao bi 2-3 gola, tako da je realno rezultat zapravo 5-3 za Real.

Ova izjava je za anale.

16 godina
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Ova izjava je za anale.

prije za anus.

17 godina
mrzech kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Ova izjava je za anale.

prije za anus.

Od tud je i izasla.

Evil ajde prdni da vidimo Ronaldov kondom....v

8 godina
protjeran
Mitch kaže...
mrzech kaže...
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Ova izjava je za anale.

prije za anus.

Od tud je i izasla.

Evil ajde prdni da vidimo Ronaldov kondom....v

To rade katalonci nakon prosle sezone, ja ne znam kako je to. 

...
15 godina
Što je to Ronaldo napravio Barceloni prošle sezone? U obe utakmice je imao isti učinak kao i jučer, dakle nije ni bio na terenu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Gledao sam cijelu tekmu i rezultat je nerealan. Kako se radi o prijateljskoj utakmici, obrane su bile malo lezernije, tako da je tesko govoriti o tome.

Barça je trebala dobit prvo poluvrijeme 6:2, a na kraju je realno trebalo biti jedno 9:3 s obzirom na zicere. Kod Barçe su nakon sat vremena usle rezerve, kod Reala 10-ak minuta kasnije (valjda je Zidane htio izjednaciti na 3:3).

Messi je i dalje korak vise od drugih, vidi se razlika kod skoro svakog dodira.

Iniesta odlican prvo poluvrijeme, isto vrijedi za Vidala, kao i Umtiti koji sjajno zna dodati prema naprijed. Cillesen u 2. pol. 2 sjajne obrane Iscu. Suarez opet promasio zicer (kao i Paco i Messi), nadam se da ce ga krenuti napokon.

Obrana nam steka, pogotovo kod kontranapada. Kod 2. Realovog gola isli su trojica na dvojicu Barceloninih.

Kod Reala najbolji Marcelo.

Neymar je posebna prica. Nervoza u pocetku, izgubljene lopte... Suigraci su bili vidljivo iznervirani njegovim potezima, a ponajvise kad nije htio dodati kod zicera za gol (iako se i Messiju to jednom zalomilo i nije htio dodati upravo Neymaru). 

U Superkupu ce to biti druga prica, vjerujem. Ako je ovo vec sad odraz kako ce igrati jedni i drugi, Realu se ne pise dobro. 

Poluvrijeme je trajalo 35 minuta zbog koncerta Marca Anthonyja i faking vatrometa i gluposti... glupi Ameri...

"Reports that Valverde didnt want to start NEYMAR but the board made him do it for marketing reasons. (Nike)"

Kitalonci su poznati kao najveci nogometni neznalice

mrzech kaže...

Zaboravio sam napisati da je Real igrao u najjacem sastavu... Da je igrao Ronaldo, imali bi jos jednog igraca manje (uz Balea, taj siroti vise nikog ne moze ni pretrcati). Trebaju se rijesiti Ronalda i Balea podhitno dok jos ima zaludjenih bogatuna koji ce dati nesto za njih.

Marcelo odlican, kao i Kovacic i Asensio. 

Barça se treba rijesiti Neymara, za te novce mogu dobiti nekoliko odlicnih igraca. Vjerojatno ga stari prca da ode zbog love i neka ode, jer ovo jucer sto je izvodio je bilo negledljivo. 

Extended highlights:

Inace ne bi navijali za ovu prciju koju ce kraljevski klub osramotiti u superkupu.

8 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Što je to Ronaldo napravio Barceloni prošle sezone? U obe utakmice je imao isti učinak kao i jučer, dakle nije ni bio na terenu.

5+x=12

x=12-5

x=7

...
15 godina
Evil Access kaže...
antimadridista kaže...

5+x=12

x=12-5

x=7

Samo da je imati obraz kao guzica, ups pa ti ga imaš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 15:33 (x18x05x).
17 godina
FC Barcelona

Jaki su mi fanovi Reala koji ne znaju da Real prima manje golova i ima veći postotak pobjeda kad Ronaldo nije na terenu u zadnje tri sezone.

8 godina
protjeran
Mitch kaže...

Jaki su mi fanovi Reala koji ne znaju da Real prima manje golova i ima veći postotak pobjeda kad Ronaldo nije na terenu u zadnje tri sezone.

Si gledao ligu prvaka prosle godine? Ono sjecas se kada je CR7 postavio sve moguce rekorde od 1/8 finala. To je onaj CR7 sto uzima zlatu loptu za najboljeg nogometasa svjeta i ove godine. Najbolji kada je najvaznije. CR7!!!

...
17 godina
Evil Access kaže...
Mitch kaže...

Si gledao ligu prvaka prosle godine? Ono sjecas se kada je CR7 postavio sve moguce rekorde od 1/8 finala. To je onaj CR7 sto uzima zlatu loptu za najboljeg nogometasa svjeta i ove godine. Najbolji kada je najvaznije. CR7!!!

Te tapinove je mogao zabit bilo koji Top 5 strijelac La Lige ili Premier Lige.

Kad CR7 kreira sam gol sa 35 metara, dođe u 16erac i zabije ga u LP onda cemo komentirat. Asensio je već sad kvalitetniji nego što je CR7 bio nakon što je došao u Real.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 16:56 (Mitch).
12 godina
Evil Access kaže...
Mitch kaže...

Jel to onaj što ruši rekorde tako da u odlučujućim tekmama(bayern)kampira u petercu u zaleđu bar 1m+ da dva gola? i to nakon što protivniku isključe igrača koji nije napravio faul da budu podjednake ekipe?

Ako pričamo o tom tipu, da, nije on ništa posebno.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

WTF?

Di Mariu i nkkao mogu razumjeti ali ovog Paulinha stvarno ne mogu...Ovo je tragično.

This time next year we'll be millionaires
8 godina
protjeran
u2Noobish4Me kaže...
Evil Access kaže...
Mitch kaže...

Jel to onaj što ruši rekorde tako da u odlučujućim tekmama(bayern)kampira u petercu u zaleđu bar 1m+ da dva gola? i to nakon što protivniku isključe igrača koji nije napravio faul da budu podjednake ekipe?

Ako pričamo o tom tipu, da, nije on ništa posebno.

SUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

...
14 godina
neaktivan
Ma strašno, lika vjerojatno dovode na nagovor Neymara ( jer ne vidim ama baš ni jedan drugi razlog), a onda taj isti Neymar će napustiti klub i em što će i to Barcu koštati ( ono s njegovim ocem) em će nas koštati i 40 milijuna za ovog Pokemona. Ali ajde ako dođe barem neko od ovih koji se uz njega spominju bezbolnije će to izgledati ali imam nekako osjećaj da je što se top transfera tiče Barca završila svoju priču.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da bi Coutinho mogao doći...Inače Dembele mi je čak trenutno najdraži igrač općenito tako da mi je njegovo ne dovođenje jedan veliki neuspijeh.

Ali džaba sve ako kloc Paulinho dođe...

Ili ako kreteni uzmu u deal za Neya Di Mariju i još nekog panja plus 100 miliona a Di Maria ima 30 godina već..

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

U deal sa Psg-om može ući samo Verratti, a ako ne žele dati Verrattia onda neka isplate punu cijenu. Sa Verrattiem bi riješili jednu veliku prazninu u veznom redu. A onda za zamjenu Neymarove pozicije dovesti ili Coutinha ili dembela. Coutinho je trenutno bolji igrač, puno prije bi se uklopio u tim, dok je dembele veliki potencijal.

11 godina
protjeran
U službenom Barcinom dućanu već imaju broj 11 bez imena...
11 godina
protjeran
U službenom Barcinom dućanu već imaju broj 11 bez imena...
14 godina
neaktivan
Tako je ili Verratti ili 222 milijuna, ako su oni nas jebali možemo i mi njih.
17 godina
FC Barcelona

Di Maria je pokazao više od Verrattija i bio bitniji za PSG prošle sezone...just sayin

8 godina
neaktivan
Real je proradio kad im je dosao Kros a jos vise kad je formiran trio kros, modric, casemiro. Tu je ronaldo bio nuzno zlo. Do tada ssu bili treci klub u spaniji. Kanta za napucavanje od strane barce i atletika.
Ko misli drugacije, nek dokaze konkretnim podacima.
14 godina
neaktivan
Poanta priče je Neymar ostao ili ošao nama svejedno treba jedan vrhunski veznjak ala Verratti ili neko tog kalibra. A u slučaju da Neymar ode tek onda tražiti zamjenu na krilu.
10 godina
FC Barcelona

Neymar.. Nikad mi nije bio nesto posebno drag ali MSN je stvarno funkcionirao brutalno. Nece mi biti zao ako ode ali postoji problem a taj je zamjena, poznavajuci upravu tesko da bi oni mogli oteti nekom velikanu top krilo. Jednostavno su nesposobni i bas iz tog razloga ne bi da Neymar ode. Kada bi otisao malo bi se zapitao, sta sad? Pa vidjeli smo njihove poslove do sad, fail do faila.

Coutinho nije uopce na levelu jednog Neymara jedine zamjene koje bi se stvarno isplatile su Dembele ili Dybala i to je to. Tu jos postoji Hazard koji je ozbiljan igrac. 

Ako bi ga prodali i kupili dva od svih navedenih igraca ne bi mi bilo zao sekunde, dapace.  Dembele/Dybala/Hazard i Verratti

I da se ne proda Neymar svejedno ti treba veznjak koji je klasa, a pitanje je oce li se takav dovest. Jos su tu nepotrebni igraci a ni glasa da je netko prodan. Strasno nesposobna uprava. Na iglama sam definitivno kao i vecina vas vjerovatno. Jedva cekam da sve zavrsi jer ove spekulacije ti samo ubiju volju za novu sezonu..

Barcelona - Mes que un club
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 1:21 (el.šef).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Semedo bi mogao biti pravi nasljednik Alvesa. Ima tehniku, ima pas, ima stiha sto bi se reklo. 
Kad se opusti i uigra mislim da ce biti odlican barem prema naprijed.  Od ovih mladih, kad su samper, alena i

roberto bili u igri protiv Reala, u par navrata su me podsjetili na onu tiki taku, brzog protoka lopte u vezi, dodir do dva
i lopta ide, sto nam  trenutno fali. Iako su imali gresaka kod predaje i slicno, ali vidi se da decki imaju znanje. 

Sva tri igraca su dosta pokretna i grizu na trenu. Definitivno im treba dati prilike, mogli bi se razviti u odlicne igrace.

Alena mi se najvise svidio od navedene trojice i nadam se da ce dobiti priliku. Denis suarez mi se vise svida na krilu nego u vezi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice