FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.673.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Tuchel dobio.otkaz...
This time next year we'll be millionaires
8 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...
Tuchel dobio.otkaz...

AND?!

...
14 godina
Evil Access kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Tuchel dobio.otkaz...

AND?!

Znači da im možeš poslati životopis.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo čitam da je Barcin stručni stožer potvrdio da će poslati ponudu za Bellerina.

Ali njegova budućnost ovisi o tome hoće li Weger ostati.

Nadajmo da ne dolazi iako ima svoje prednosti i mane.

Hoću vidjeti Semeda i Seri i u Barci.

Ono što mi se ne sviđa je to da žele dovesti Jerrya Minu.

Lik je sporiji blata.Per Metersacker Vol.2.

11 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Decko ti si puko. Real je prvak europe 3 puta u zadnje 4 godine, a ti govoris o dominaciji Messija, pa taj mesi se nije sastavio s loptom kada ih je juve izbacio, pravi dominator...

Znaci uracunao si Realu ligu prvaka koju jos nije osvojio i kao takav ides nekom govoriti da je puko... Pa

mozes li biti jadnija osoba. I mozda Real stvarno osvoji ovu ligu prvaka, svakako imaju velike izglede za to,

ali sta ako ne osvoje. Koliko te dugo nece biti?? Podcjeniti juventus koji je dobio barcu 3:0, koji u dve utakmice

nije primio gol od Barce moze samo totalni kreten. zanimljivo da ista ta barca koju je juve pobjedio, je nakon toga

bacila Real na koljenja na Bernabeu. 

Ovo sto kazes da se Messi nije sastao sa loptom protiv Juventusa... 
Samo zato sto messi ne zabije gol, ne znaci da ga nije bilo ili da je odigrao lose. Messi je u Barci jako primjetan
cak i kad ne zabija, jer igra, jer kreira igru. 
Sto se tice dominacije Messia. On uistinu dominira, a to sto Barca nije osvojila la ligu ili ligu prvaka ne znaci da 
Messi nije dominirao, vec samo da je za osvajanje naslova potrebna cijela ekipa, a ne samo jedan igrac. 

I stvarno nemam nista protiv da realovci navracaju u ovu temu, da raspravljaju, da nekad podbadaju i slicno,
ali sto vise citam vecinu vasih postova (koji su kao da ih pisu uzasno glupi ljudi), pitam se jel vas boli ta glupoca. (cast izuzecima).

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Evo čitam da je Barcin stručni stožer potvrdio da će poslati ponudu za Bellerina.

Ali njegova budućnost ovisi o tome hoće li Weger ostati.

Nadajmo da ne dolazi iako ima svoje prednosti i mane.

Hoću vidjeti Semeda i Seri i u Barci.

Ono što mi se ne sviđa je to da žele dovesti Jerrya Minu.

Lik je sporiji blata.Per Metersacker Vol.2.

Wenger ostaje koliko sam vidio. Iskreno vise bi volio vidit Semeda nego Bellerina.
Ovog Seria nisam bas pratio, pa ne mogu reci. Ali treba nam definitivno kvaliteta u vezi.

Jedna od najvecih zamjeri bivseg trenera je sto nije znao sto mu treba i kakav profil igraca,
sto je fulao na transferima. Dovodenje sporog obrambenog za Barcu je velika greska.

15 godina
Evil Access kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Tuchel dobio.otkaz...

AND?!

DNA?!

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Navodno Seri ima opciju da napusti Nicu za 20 miliona eura u slučaju ponude Barce.

A Barca prati i Sarra mladog stopera Nice koji ima 18 godina.

A evo i velikog pojačanja za sljedeću sezonu...HAHAHA

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Navodno Seri ima opciju da napusti Nicu za 20 miliona eura u slučaju ponude Barce.

A Barca prati i Sarra mladog stopera Nice koji ima 18 godina.

A evo i velikog pojačanja za sljedeću sezonu...HAHAHA

Produljili su da ga mogu prodat

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadam se tome...

Najbolje bi bilo da kupuju pojačanja iz Francuske...Neznam koliko Rabiot igra u PSG-u on mi izlgeda kao dosta dobro rješenje...Spominje se da bi Rakitić mogao pokupiti kofere jer se može puno zaraditi 

na njemu Ardui i Rafinhi.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nadam se tome...

Najbolje bi bilo da kupuju pojačanja iz Francuske...Neznam koliko Rabiot igra u PSG-u on mi izlgeda kao dosta dobro rješenje...Spominje se da bi Rakitić mogao pokupiti kofere jer se može puno zaraditi 

na njemu Ardui i Rafinhi.

Navodno su sigurno na odlasku D. Suarez, Digne, Turan i već su na listi (barem su tako svi prenijeli).

Mathieu, Mascherano, Gomes su 75% na odlasku.

Alcacer nesto manje.

10 godina
FC Barcelona

Goal prenosi da je Barcina glavna meta Herrera. 27godina.

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sve je rečeno.

Ovog ako ne dovedemo koji izjavljuje da mu je san igrati za Barcu plus da mu je Xavi idol onda nek se ubiju u upravi ili ću ja napravit atentat...Klauzula 40 miliona što znači da bi transfer mogao koštati oko 30 miliona.

12 godina

Pa jel nije negdje navodno pisalo da ima klauzulu da za 20 ide u Barcelonu? Ili je to suplja?

11 godina
protjeran

To sam ja napisao ali sad neznam jeli to istina...Svjedno treba ga dopvesti kako god znaju.

15 godina

Smješno je kako nekom igraču skoči cjena ako se Barca ili real zanimaju za njega.

16 godina

Pa nikome nije u interesu ojacat ih

Ne bi se cudio da arapi sklope neki deal (PSG, Man City...makar je i Real zapravo al ajd) pa da ne dilaju igrace vise njima nego medusobno

15 godina

Upravo zbog tog naglog povećanja cjena mi kupimo ono najgore što se može.

13 godina
protjeran
juve je katastrofa.
16 godina
FC Barcelona

Pitanje: Kako, zašto?

14 godina
bruno03 kaže...

Pitanje: Kako, zašto?

Pa zato jer je "R E A L  M A D R I D", bio ispred njih, barem je to tako jasno !!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
protjeran
marcelo daleko najbolji igrac reala, covjek cuda radi.
13 godina
neaktivan
Juve je baš luzer, toliko finala izgubiti, strašno. Točno mi je tek sad žao što smo ispali onako glupo od njih jer bi sigurno finale bilo zanimljivije da smo mi isli dalje. Ovako možemo samo žaliti jer unatoč jednoj od igrački najlošijih sezona smo kolko tolko bili blizu trofejima. Ostaje nam se samo nadati da će uz novog trenera i pojačanja vratiti klub na stari put jer dajem ruku da Real ne bi ovako prošao u ligi da smo imali upola kvalitetnu ekipu i zamjene kao oni, uostalom pobijedili smo ih i na Bernabeu ali su bili bolji na malim utakmicama i to je jedini razlog naslova.

Ajmo Valverde posloži ovu momčad i idemo pokazati tko je istinski najbolja momčad.
16 godina
FC Barcelona

2 puta zaredom. To nije uspjelo ni Guardili i Messiju!!!

15 godina

Šta reći, čestitam realu na osvojenoj LP. Ulazit u to dal je zasluženo ili ne, neću. Svi mi već znamo odgovor na to. 

8 godina
protjeran
FC Barcelona

Sreca barci da nije naletila na Real u finalu. Ako je juve dobio barcu 3-0, a Real Juve 4-1, onda to znaci da bi Real dobio barcu 7-1. Ludo.

...
15 godina
Evil Access kaže...

Sreca barci da nije naletila na Real u finalu. Ako je juve dobio barcu 3-0, a Real Juve 4-1, onda to znaci da bi Real dobio barcu 7-1. Ludo.

Nedavno je bio El Clasico, baš se pitam tko je pobjedio?!

13 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

dame i gospodo ako ste se pitali koje ''logicno'' razmisljanje evil accessa je najjace mislim da imamo pobjednika 

15 godina
Logigamer kaže...
Evil Access kaže...

dame i gospodo ako ste se pitali koje ''logicno'' razmisljanje evil accessa je najjace mislim da imamo pobjednika 

Inteligentan neki lik, um NE.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Logigamer kaže...
Evil Access kaže...

Inteligentan neki lik, um NE.

ma ja samo cekan njegove komentare,morate priznat da su saljivi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice