FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.695.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Zašto si toliko opsjednut sa mnom? Idi se brini o svojoj djeci, u ozbiljnim si godinama. Vjerojatno ni nećeš doživjeti puno trofeja Reala u ovim godinama što su ti preostale 

Uvjeren sam da ću ih doživjeti makar duplo više u slijedjećih a najmanje 49 godina 

A do tada, samo se tješi sa vašim pokalom Kupa Kralja, hajde makar nekakva satisfakcija za ovu sezonu 

ATJ Lučko
12 godina
Kad ce ova Barca prestat trosit tolike novce i vratit se na ono gdje su krenuli prije deset godina?
Vratit ce se na one staze kad su u ekipi imali pola nizozemske reprezentacije. A to je steta s obzirom da je la masija postala sinonim za talente i nove messije.

Mozda biste umjesto okolo trebali pogledati u vlastito dvoriste ili trava vise nije toliko zelena?
15 godina
LeskiRM kaže...
Kad ce ova Barca prestat trosit tolike novce i vratit se na ono gdje su krenuli prije deset godina?
Vratit ce se na one staze kad su u ekipi imali pola nizozemske reprezentacije. A to je steta s obzirom da je la masija postala sinonim za talente i nove messije.

Mozda biste umjesto okolo trebali pogledati u vlastito dvoriste ili trava vise nije toliko zelena?

Ja nisam nigdje vidio da se ovdje piše da nama cvjetaju ruže. Ljudi samo odgovaraju na glupe provokacije od strane navijača Reala nakon jedne lošije sezone Barcelone.

I malo je ironično to što pišeš u vezi trošenja novca s obzirom da si navijač Reala. Znači mi bi trebali proizvoditi vlastite igrače a vi trošiti lovu jer je to prirodno ili?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.5.2017 18:09 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

U zadnjih 10 godina je uvijek bila aktualna tema kako Real troši a Barca proizvodi, pa sam se zabrinuo da proizvodnja ne bi prestala. Ipak je bolje imati jakog konkurenta nego konkurenta u kojem igraju igrači tipa Oleguer i Belletti

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Unzue novi trener Celte...Ajde neka sad smo mirni da levati neće staviti trenera za prekide na kormilo Barce.

Od svih imena koja su se spominjala u vezi pojačanja 90% ih je propalo...

Mogli bi biti u problemima...

Herrera se ne čini kao loše rješenje čak ni Seri iz Nice...Deulofeu potvrdio da se vraća.

Opcija nema baš puno...

This time next year we'll be millionaires
17 godina
LeskiRM kaže...

U zadnjih 10 godina je uvijek bila aktualna tema kako Real troši a Barca proizvodi, pa sam se zabrinuo da proizvodnja ne bi prestala. Ipak je bolje imati jakog konkurenta nego konkurenta u kojem igraju igrači tipa Oleguer i Belletti

Smiješno.

U zadnjih 15 godina, tek ste ove tri godine relevantni i sad mislite da vama fali konkurencije.

A ne bi ni komentirao na forumu da niste uzeli dvije LP na smiješan način.

Ali dobro, ne isplati se svađat s ispranim mozgom mrzioca nogometa.

12 godina
Ti nauci citati s razumijevanjem. Ako biste spali na takve lose igrace opet onda bi i faliko konkurencije. Pa u to vrijeme ste bili sretni s kupom uefa. Rochemback vam je bio najbolji igrac valjda.. Sreca da je la masija proradila a arapi gurnuli financijsku injekciju pa vise ne mora na golu biti igrac tipa Rustu Recber
8 godina
neaktivan
LeskiRM kaže...
Ti nauci citati s razumijevanjem. Ako biste spali na takve lose igrace opet onda bi i faliko konkurencije. Pa u to vrijeme ste bili sretni s kupom uefa. Rochemback vam je bio najbolji igrac valjda.. Sreca da je la masija proradila a arapi gurnuli financijsku injekciju pa vise ne mora na golu biti igrac tipa Rustu Recber

Ti si stvarno neki biser?

What do you desire? LM
15 godina
FC Barcelona
Znači našao si jedno razdoblje u kojem je Barca bila loša (od 2000. do 2004.) i sad bi to trebao biti kao nekakav pokazatelj nečega?
O Cruyffovom dream teamu koji je harao u 90-ima ništa?

Tvoj klub je skoro 50 godina čekao na europski naslov, od 50-ih sve tamo do 1998. godine.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
LeskiRM kaže...

Ne znam jesi retardiran ili se namjerno pravis glup.

MAURO ICARDI?? Carles Alena (potencijalna trajna zamjena za CM), Rafinha (potencijalni 45+), Thiago??? (potencijalni 60 mil +), Sergi Roberto, Sandro (10 mil), Grimaldo, Garcia (GK), Adama Traore, Hurtado, Bellerin (takoder potencijalni 40 +)

Mozes sastavit cijelu momcad u najboljim godinama i izborit 5-6. poziciju na tabeli.

Nema uopce razloga da netko kritizira skolu koja je izbacila solidne igrace zadnjih par godina. Jest u padu, ali ovakve nebuloze dugo nisam procitao. Pogotovo kad dolazi od nekog ciji klub apsolutno kupuje sve sta valja i unisti 90% toga.

8 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Eto Lučko samo potvrđuje ono o čemu govorim. Jedna malo bolja sezona i ne možeš im stati na kraj. Fašističko dno dna od kluba i navijača. Prvi put da imate šansu osvojiti dvostruku krunu u koliko ono godina? O trostrukoj neću ni pričati jer tome nikad niste ni primirisali.

Samo realovci mogu imati obraza ismijavati navijače Barcelone, kluba koji je obilježio zadnje desetljeće i nastavit će dominirati dok god igra Messi. Jedna lošija sezona to neće promijeniti.

Decko ti si puko. Real je prvak europe 3 puta u zadnje 4 godine, a ti govoris o dominaciji Messija, pa taj mesi se nije sastavio s loptom kada ih je juve izbacio, pravi dominator...

...
15 godina
Evil Access kaže...
antimadridista kaže...

Eto Lučko samo potvrđuje ono o čemu govorim. Jedna malo bolja sezona i ne možeš im stati na kraj. Fašističko dno dna od kluba i navijača. Prvi put da imate šansu osvojiti dvostruku krunu u koliko ono godina? O trostrukoj neću ni pričati jer tome nikad niste ni primirisali.

Samo realovci mogu imati obraza ismijavati navijače Barcelone, kluba koji je obilježio zadnje desetljeće i nastavit će dominirati dok god igra Messi. Jedna lošija sezona to neće promijeniti.

Decko ti si puko. Real je prvak europe 3 puta u zadnje 4 godine, a ti govoris o dominaciji Messija, pa taj mesi se nije sastavio s loptom kada ih je juve izbacio, pravi dominator...

1. Ligu Prvaka još niste osvojili, tek ste u finalu

2. "Messi se nije vidio protiv Juventusa". Da, osim što je namjestio 2 čista zicera Iniesti i Suarezu.

Ali da, to je ta nova generacija nogometnih fanova. Igrač koji zabije gol bio je dobar bez obzira što radi ostalih 89 minuta. Igrač koji ne zabije nije napravio apsolutno ništa. Sve se sudi po tome zabije li netko ili ne, igrač ne može odigrati dobro ako nije zabio. Svašta...

12 godina
Pa no samo se brinem da taj pad ne bude do one razine gdje su bili prije 15 god, nista vise. Bilo bi zalosno opet vidjeti Barcelonu punu Nizozemaca
17 godina
antimadridista kaže...
Evil Access kaže...

2. "Messi se nije vidio protiv Juventusa". Da, osim što je namjestio 2 čista zicera Iniesti i Suarezu.

Ali da, to je ta nova generacija nogometnih fanova. Igrač koji zabije gol bio je dobar bez obzira što radi ostalih 89 minuta. Igrač koji ne zabije nije napravio apsolutno ništa. Sve se sudi po tome zabije li netko ili ne, igrač ne može odigrati dobro ako nije zabio. Svašta...

Nemoj se živcirati i hraniti te trolove, pusti ih, vidiš da su jadni... Osvoje ligu s 3 boda prednosti uz 10ak zaleđa i nepostojećih penala u njihovu korist tako da nije vrijedno komentara. Nema ih 10 godina i sad osvoje La Ligu i igraju finale i odmah su najbolji.

Evil Access koliko ono Ronaldo ima više golova i asista od Messija ove sezone? Znam da Messiju baš nije išlo, ali šta ćeš...

I da, kako 3x prvak u zadnje 4 godine Lige prvaka? Pa do sada je 2x u zadnjih 10 godina sestro, 2x. Istina, Barca je samo 3x u tom razdoblju (4x u 11 godina). Nije puno, ali čovjeka veseli.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
8 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...
antimadridista kaže...
Evil Access kaže...

Nemoj se živcirati i hraniti te trolove, pusti ih, vidiš da su jadni... Osvoje ligu s 3 boda prednosti uz 10ak zaleđa i nepostojećih penala u njihovu korist tako da nije vrijedno komentara. Nema ih 10 godina i sad osvoje La Ligu i igraju finale i odmah su najbolji.

Evil Access koliko ono Ronaldo ima više golova i asista od Messija ove sezone? Znam da Messiju baš nije išlo, ali šta ćeš...

I da, kako 3x prvak u zadnje 4 godine Lige prvaka? Pa do sada je 2x u zadnjih 10 godina sestro, 2x. Istina, Barca je samo 3x u tom razdoblju (4x u 11 godina). Nije puno, ali čovjeka veseli.

Hahhaha bas ga rastegnu na tih 11 godina, kud bas 11 :D. Ronaldo ce da uzme zlatnu loptu, toliko o Messiju ove sezone, pametnom dosta. Vi ste ste bpili ponadali da ce te izaci iz sjene Real Madrida, ali Real raste i sjena postaje sve veca, nije vam lako. Jedan je najveci klub u svemiru, kraljevski klub, REAL MADRID BOG I HRVATI!!!

...
8 godina
neaktivan

Evil ima 12 godina, tata mu govori šta da napiše. 

What do you desire? LM
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Vi ste ste bpili ponadali da ce te izaci iz sjene Real Madrida, ali Real raste i sjena postaje sve veca, nije vam lako. Jedan je najveci klub u svemiru, kraljevski klub, REAL MADRID BOG I HRVATI!!!

Dobra sjena brate Dobra sjena brate
15 godina
FC Barcelona

Jean Michael Seri spominje se kao moguće prvo pojačanje Barcelone ovo ljeto. Nisam ga gledao puno iskreno, ali po nekim videima izgleda mi igrač tipa Verratti, taj profil igrača. Naravno nije jednake kvalitete ali dobro je vidjeti da ciljamo na takav profil igrača.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 18:32 (antimadridista).
11 godina
protjeran

Iskreno bolje on za 30 niliona nego netko tko ne odgovara stilu a neka je kao zvijezda za masne novce da dođe...Onaj iz Laspalmasa Roque Mesa je ekstra igrač bolje da imamo takvgo jednog koji zna igrati u obrani i zna dodati loptu naprijed nego panjeve poput Denisa i Arde.

15 godina
FC Barcelona
Službeno: Ernesto Valverde novi je trener Barcelone
14 godina
FC Barcelona

Kakav vam se cini taj Valverde? Koliko sam ja vidio uvijek igra na presing i na puno trke te napadacki, jedini problem je sto igra na puno centarsuta.

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.5.2017 19:25 (Jack Black).
12 godina
Jack Black kaže...

Kakav vam se cini taj Valverde? Koliko sam ja vidio uvijek igra na presing i na puno trke, jedini problem je sto igra na puno centarsuta.

ma to je sve do profila igrača kojeg ima, pod ovo govorim za centaršute

u bilbau je imao aduriza pa je logično da će ubacivat na njega puno

8 godina
neaktivan

Barem je iskusniji od Enrikea. 

What do you desire? LM
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Seri počeo pratiti Barcu na instagramu ako išta to znači ...

Očeikivano.Nek kupi par igrača,forsira presing i našu igru i nek počne gurati mlade poput Cucriele (ili kako se već zove),onda onog desnog beka i napravno Mboulu.

10 godina
FC Barcelona

Ja sam zadovoljan trenerom. Pogledao sam par snimki njegovih utakmica, odlican takticar bas ono sto nije bio Enrique i to nam je falilo...Dobar pick uprave s obzirom na trziste. Kakve su panjeve spoiminjali ovo je odlicno! Tek ce se dokazat da li je pravi trener kada ga vidimo kako vodi Barcelonu ali sudeci po onome sto sam pogledao i procitao za sada jako dobro.

Barcelona - Mes que un club
15 godina
FC Barcelona
Valverde je trener koji vjeruje mladim igračima, a to je ono što je Barci falilo još od odlaska Guardiole. Njegove ekipe također igraju dobar presing bez lopte.
14 godina
neaktivan
Ako ništa doveli su trenera sa iskustvom, od Guardiole pa nadalje takvog nismo imali, a sad je na njemu da se dokaže. Prije svega ključ svega je dovesti prave igrače i riješiti se viška. Po meni trebaju otići Mathieu, Arda, Digne Gomes/D.Suarez, a vjerujem da će i Masherano nažalost otići. Dakle treba nam stoper lijevi i desni bek i veznjak, a po mogućnosti i jedno krilo, vjerujem da će to biti Delofeu. Remont treba napraviti svakako, posegnuti dublje u đep i vratiti klub na pravi kolosijek.
13 godina
protjeran
valverde nece biti losiji od enriquea, mislim da nece raditi greske kao enrique npr. 100% nece igrati u drugom sastavu ako MORA pobijedit(kad real kiksa).
10 godina
neaktivan

Tko se može složiti samnom da naš Ćorluka bi mogao odraditi sjajan posao u klubu kao što je Barca? Skoro je otišao u Bayern, no to je otpalo.

15 godina
FC Barcelona

Mora da je dobar onda

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice