FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.692.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Gledao sam prvo poluvrijeme Villarreal ih ubio.

Drguo nisam ali čitajući po vašim komentarima su pokrali sa tim penalom ljude.

Šteta debili su imali 2-0 protiv slabog Reala i opet nisu uspijeli zadržati...E da je nama svirao 2 penala od tog kretena Soriana čovijek igra vaterpolo izgleda svaku utakmicu.

Prvensvo bi nam bilo u đepu da su barem bod uzeli a ovako ništa treba čekati kiks ponovo...

Kad se samo sjetim mathieua protiv Alavesa kući...Promašio praznu branku za 2-1 i u sljedećem napadu sjebe sve i pokloni im gol..

Onda čist pništeni gol protiv Malage,poništen gol protiv Betisa sve stvari zbog kojih ćemo vrlo vjerovatno izgubiti titulu.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Del_Boy97 kaže...

ja ne znam sto ste nerealni toliko, kako je marcelo u skoku mogao kontrolirat ruku

a onaj idiot bruno je ruku digao umjesto drzo uz tijelo

Ja ne znam kako možemo gledati isto, a vidjeti toliko različito, pogledao snimku iz 10 kuteva i ni na jednoj snimci se ne vidi jasno je li ga pogodila u ruku. Po nekoj mojoj procjeni izgleda da ga je pogodila prvo u prsa, pa zatim lagano kliznula niz ruku, ali teeeeško za vidjeti. 
A Marcelova ruka je bila očita, i 100% lopta je udarila u ruku, ali mu je ruka bila u prirodnijem položaju. Najrealnije je bilo ako je sudio Realu, onda je trebao i Villarealu ili ni jedno. 

15 godina
FC Barcelona
Na istom stadionu nama nisu suđena ČISTA dva penala za igranje rukom, samo mali podsjetnik.

Em igramo loše em nam suci ne daju da uzmemo naslov ove godine. Nogomet je postao odvratan.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
lithiumion kaže...
Del_Boy97 kaže...

ja ne znam sto ste nerealni toliko, kako je marcelo u skoku mogao kontrolirat ruku

a onaj idiot bruno je ruku digao umjesto drzo uz tijelo

Ja ne znam kako možemo gledati isto, a vidjeti toliko različito, pogledao snimku iz 10 kuteva i ni na jednoj snimci se ne vidi jasno je li ga pogodila u ruku. Po nekoj mojoj procjeni izgleda da ga je pogodila prvo u prsa, pa zatim lagano kliznula niz ruku, ali teeeeško za vidjeti. 
A Marcelova ruka je bila očita, i 100% lopta je udarila u ruku, ali mu je ruka bila u prirodnijem položaju. Najrealnije je bilo ako je sudio Realu, onda je trebao i Villarealu ili ni jedno. 

on ju je dizao i išao izmaknut i lopta sa prsa kliznula na ruku

16 godina
antimadridista kaže...
Na istom stadionu nama nisu suđena ČISTA dva penala za igranje rukom, samo mali podsjetnik.

Em igramo loše em nam suci ne daju da uzmemo naslov ove godine. Nogomet je postao odvratan.

https://pbs.twimg.com/media/C3X6ksyWIAA1yIT.jpg

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahahahahaha pa dajte raspali luzeri shvatite vec jednom da vas nitko ne treba za vase komentare. Ovaj xbox ne zna razliku izmedu sumnjam i sumljam a lithium izmislja nove recenicne konstrukcije i sad su oni koji nisu naucili elementarne stvari odjednom strucnjaci za filozofiju. Ako ste toliko glupi da sami ne shvacate koliko ste glupi vjerujte meni na rijec i prestanite se sramotiti jer jednostavno nemate kapacitet za sudjelovati u raspravi.

13 godina
antimadridista kaže...

Zar stvarno ces krivit sudca za trenutnu situaciju svog kluba? Pored forme i oneg debakla od PSG-a je normalno "vadit" se na sudije? A sta da su sudije bezgrijesni, sta bi onda bio razlog? Ako ove sezone primjer ne osvojite nista, to sigurno nece bit radi sudca, nego prvenstveno vase igre i trenera.

Origin ID: ReaLazio
11 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Hahahahahaha pa dajte raspali luzeri shvatite vec jednom da vas nitko ne treba za vase komentare. Ovaj xbox ne zna razliku izmedu sumnjam i sumljam a lithium izmislja nove recenicne konstrukcije i sad su oni koji nisu naucili elementarne stvari odjednom strucnjaci za filozofiju. Ako ste toliko glupi da sami ne shvacate koliko ste glupi vjerujte meni na rijec i prestanite se sramotiti jer jednostavno nemate kapacitet za sudjelovati u raspravi.

Na kojim si ti drogama?

11 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

Zar stvarno ces krivit sudca za trenutnu situaciju svog kluba? Pored forme i oneg debakla od PSG-a je normalno "vadit" se na sudije? A sta da su sudije bezgrijesni, sta bi onda bio razlog? Ako ove sezone primjer ne osvojite nista, to sigurno nece bit radi sudca, nego prvenstveno vase igre i trenera.

Ajde preko 40 sudačkih grešaka ove sezone je bilo u korist reala. Pa mi reci da suci ne igraju nikakvu ulogu.

16 godina

I točno 73 na štetu Barce u ključnim trenucima. 

13 godina
el pistlero123 kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

Ajde preko 40 sudačkih grešaka ove sezone je bilo u korist reala. Pa mi reci da suci ne igraju nikakvu ulogu.

Gdje sam rekao da ne igraju ulogu? Pitam, da nema sudackih gresaka i sta vec, ko bi onda bio krivac za trenutno stanje u vasem klubu i formi? Dajte budite realni, bar vi neki, klub je u krizi, kao i real, forme su toplo hladno tako da je glupost izdvajat krivca kao sudce, nego pogledat igru nasih timova.

11 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
el pistlero123 kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

Gdje sam rekao da ne igraju ulogu? Pitam, da nema sudackih gresaka i sta vec, ko bi onda bio krivac za trenutno stanje u vasem klubu i formi? Dajte budite realni, bar vi neki, klub je u krizi, kao i real, forme su toplo hladno tako da je glupost izdvajat krivca kao sudce, nego pogledat igru nasih timova.

Pa da forme i jesu toplo hladno, samo je razlika da real uz takvu formu ima i suce pa evo ti dobitne kombinacije.

14 godina
plavi08 kaže...

I točno 73 na štetu Barce u ključnim trenucima. 

Nisi računao one dvije od danas. Znači 98.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran

Daj nemoj se ti javljati nije isto kad ti sucu daju koji bod i kad te usput zakidaju.Neznam da je Real ikad zakinilo a ljudima se sviraju ovakvi sramotni penali.

Kog boli k**** za formu na kraju sezone  kad se trofeji broje ako su te u toj sezone suci zakinili puno puta a konkurenta za naslov su podizali do vrha svojim sramotnim odlukama.

Real nije ništa bolji od Barca to si valjda vidio da ljudi nisu pas spojili cijelo poluvrijeme.Real je tu zbog sudaca i ne normalne količine sreće.

13 godina
el pistlero123 kaže...
TheDarkSide kaže...
el pistlero123 kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

Pa da forme i jesu toplo hladno, samo je razlika da real uz takvu formu ima i suce pa evo ti dobitne kombinacije.

Znaci po tvojoj logici cijelu sezonu je real prvi zbog sudaca? Sta su sudci vama tekme koje ste izgubili unapred ili sta? Gubili ste tekme radi sudackih gresaka? Znaci sudci su krivi zato jer vi gubite tekme, po tvojoj logici onda vam je u sudac utrpao onih 4 od PSG-a..znaci sudci vas nevole ni u LP? Samo se vodim tvojom logikom.

11 godina
neaktivan
...

Znaci po tvojoj logici cijelu sezonu je real prvi zbog sudaca? Sta su sudci vama tekme koje ste izgubili unapred ili sta? Gubili ste tekme radi sudackih gresaka? Znaci sudci su krivi zato jer vi gubite tekme, po tvojoj logici onda vam je u sudac utrpao onih 4 od PSG-a..znaci sudci vas nevole ni u LP? Samo se vodim tvojom logikom.

Pa naravno da ste prvi zbog sudaca. Daleko bi vi bili od prvog mijesta da nemate sudce. Možda bi se borili za Europsku ligu??? Pa vi nemrete nabrojati 3 situacije ovu sezonu kad se vas oštetilo.

17 godina
FC Barcelona

Nisam toliko ljut radi Barce i nepostojećeg penala za Real, koliko sam ljut da je tako lako moglo biti 1X....prođe mi Barca Atl 3GG+ i još 6 klimavih parova a ovo smeće od tekme ne

13 godina
Mitch kaže...

Nisam toliko ljut radi Barce i nepostojećeg penala za Real, koliko sam ljut da je tako lako moglo biti 1X....prođe mi Barca Atl 3GG+ i još 6 klimavih parova a ovo smeće od tekme ne

S razlogom se govori da se nikad ne kladis na svoj omiljeni klub i rivale, jer tad se kladis srcem a ne razumom :)

15 godina
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

Kakva je to "trenutna situacija"? 

Puno ste si vi umislili da Barca propada, a vi igrate neki bajan nogomet. Ova najgora Barca u zadnjih nekoliko godina nije ništa gora od Reala u ligi ove sezone. Po bodovima smo i ovako tu negdje čak da se i ne priča o suđenju.

Jedna malo lošija godina Barcelone i odmah se spominje " stanje kluba". Što bi mi onda trebali govoriti vama koji ste osvojili 1 ligu u 8 godina? A za to vrijeme ste isto okrivljivali suce i izmišjale priče o Uefaloni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...

Kakva je to "trenutna situacija"? 

Puno ste si vi umislili da Barca propada, a vi igrate neki bajan nogomet. Ova najgora Barca u zadnjih nekoliko godina nije ništa gora od Reala u ligi ove sezone. Po bodovima smo i ovako tu negdje čak da se i ne priča o suđenju.

Jedna malo lošija godina Barcelone i odmah se spominje " stanje kluba". Što bi mi onda trebali govoriti vama koji ste osvojili 1 ligu u 8 godina? A za to vrijeme ste isto okrivljivali suce i izmišjale priče o Uefaloni.

ne propada vam klub, al ako ovako nastavi sa pojacanjima i igrom mogli bi ostat bez ijednog trofeja ove sezone, naravno to vrijedi iza real, al mi se cini da real igra mrvicu bolje od vas bar trenutno, al ni real nije u bajnoj situaciji.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Koja gamad sramota...A najviše od svcega mi se gadi kad nakon ovakvih sramotnih pobjeda na račun sudaca pobjede i onda pišu Hala Madrid.

Gamad i stoka obična nema kluba koji je više bodova ove sezone uzeo na račun sudaca od ovih komunista.

I onda dođe ovaj darkside i on se pita zašto Barca nije prva?

Pa nije prva jer nas suci u 2 utakmice protiv Villarreala i Malage koje su oni pokrali nepostojećim penalom i golovima iz zaleđa nama oduzeli 4 boda.

Kog boli kita za formu i igru m to je najmanje bitno na kraju sezone kad sitinice odlučuju za naslov.

Gdje bi Real bio da nisu imali ovakvih odluka kad je bilo najpotrebnije?

17 godina
FC Barcelona

I onda svi seruckaju 10 dana kada suci pogriješe u korist Barce, kada je Real u pitanju nitko ništa ne piše. 

Kada je prije koje kolo lopta prošla pola metra unutar gola i taj gol nije priznat Barci i koja je zbog toga izgubila 2 boda nitko nije ništa ni napisao po ovim svim našim renomiranim portalima. Ali bitno da se po Barci pljuje stalno i pišu gluposti.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
17 godina
TheDarkSide kaže...
Mitch kaže...

S razlogom se govori da se nikad ne kladis na svoj omiljeni klub i rivale, jer tad se kladis srcem a ne razumom :)

Pa nije, obično uvijek dodam Real ili čak f+2....ali sada sam znao da će kiksat kod Villarreala i sudac mi navukao pad listića 

13 godina
Mitch kaže...
TheDarkSide kaže...
Mitch kaže...

Pa nije, obično uvijek dodam Real ili čak f+2....ali sada sam znao da će kiksat kod Villarreala i sudac mi navukao pad listića 

ma real i barcu se ni ne isplati igrat, osim tocan rezultat, hendikep ili zboj golova, ovo ostalo ne isplati se...

15 godina
FC Barcelona

Hahahahaha madridski AS na naslovnicu stavio sliku koja "dokazuje" da je igrač Villarreala bio u zaleđu kod postignutog gola. Pogledajte liniju koju su povukli i usporedite sa linijama na terenu. Paralelna linija, nema što 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Znate što mi je najzanimljivije od svega?

Kako je onaj cigan Bruno Soriano nakon onakvog penala priznao sve i rekao kako nije mogao pomaknuti ruku bla-bla a nakon ovakve 2 situacije šuti ko zaliven.

Sudac odlazi sa poklonima Reala nakon utakmice to sve govori.

Situacija je na 1:16

A što se tiče zaleđa u svakom slučaju je bilo ali to je par centimetara i tu se uvijek daje prednost napadaču.

14 godina
FC Barcelona

Odavno je poznato da se zna sudit u korist vecim klubovima, ali da toliko kmecat vrijedi to ne sigurno.Atleticu su uzeli ligu prvaka pred nosom i to par puta bio to posten ili neposten nacin.Prema tome je atletiko trebao odbit igrati u la ligi i svim natjecanjima...Nema pravila , sta je je.Idemo dalje igrat cemo i mozda opet osvojimo.Ove godine vise necemo sigurno pored barce,reala i seville.

15 godina
MGloc kaže...

Odavno je poznato da se zna sudit u korist vecim klubovima, ali da toliko kmecat vrijedi to ne sigurno.Atleticu su uzeli ligu prvaka pred nosom i to par puta bio to posten ili neposten nacin.Prema tome je atletiko trebao odbit igrati u la ligi i svim natjecanjima...Nema pravila , sta je je.Idemo dalje igrat cemo i mozda opet osvojimo.Ove godine vise necemo sigurno pored barce,reala i seville.

Atletico bi trebao odbiti igrati u La Ligi? Pa taj jedan jedini naslov koji su uzeli u zadnjih neznam koliko godina su osvojili kako? Tako što je Messiju poništen čisti gol u zadnjem kolu, u direktnom okršaju sa Barcelonom. 

17 godina
antimadridista kaže...

Hahahahaha madridski AS na naslovnicu stavio sliku koja "dokazuje" da je igrač Villarreala bio u zaleđu kod postignutog gola. Pogledajte liniju koju su povukli i usporedite sa linijama na terenu. Paralelna linija, nema što 

Bit će da su Rusi hakirali igralište :)) Ili je Perez izmislio neki novi prostorni prikaz perezometrija 

*Ako ćemo biti iskreni smatrati da je sudac kriv što nije vidio zaleđe od 3 cm je glupost. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 7:18 (hrvooje).
13 godina
protjeran
cini mi se da yerry mina klaun, pogledajte objave na fejsu i sve ce vam biti jasno.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice