FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Ja bih baš volio vidjeti Xavija i Puyola, ali nemaju nikakvog iskustva pa ne znam kako bi to izgledalo i nadam se ne onako kako je Niko Kovač vodio HR, ili pak Enrique Barcu.

Najviše bih volio vidjeti trenera Hoffenheima ili RB Leibziga. Ako ne oni, onda Jorge ili Emery iz PSGa.

11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Ma kakvi xavi i puyol...mogu biti pomocnici prvom treneru vise ne za pocetak.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
FC Barcelona

Barci fali neostvarena želja Koke i jedan dobar stoper kao sto je puyol bio borac i vođa.

10 godina
FC Barcelona

Sampaoli je najkvalitetnije rjesenje za Barcelonu i to ne govorim trenutno nego opcenito, covjek bi se uklopio. Nema bas puno trenera koji bi se mogli pohvaliti time da pasu Barceloni.

Barcelona - Mes que un club
16 godina
FC Barcelona

Sampaoli navodno dovodi Alexisa nazad...ne kuzim zasto

11 godina
protjeran
Nije ni došao a već dovodi...to su gluposti za početak.

A ne bi ga volio vidjeti u Barci taman da je besplatan.
10 godina
FC Barcelona

Gameiro zabio hattrick u 5 minuta.. Paco ce isto ovako... nikad

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Šteta za Gamiera ali ajde ipak se zna da su ga htjeli dovesti kao prvu opciju ali ipak nije htio grijati klupu koja mu je i sada sudbina.

Osim stalno spominjanih Verrattia,Coutinha,Bellerina i Cancela što mislite tko bi još' mogao na ljeto biti Barcina meta?

13 godina
protjeran
pa bellerin nas je javno popljuvao kad su ga pitali sta bi napravio da ga zovu iz barcelone, a nakon toga si je istetovirao nesto u vezi s arsenalom tako da ne vjerujem da ce doci.
11 godina
protjeran

Ma nebi bilo prvi put da se takav dovede...Fabregas je rekao da ga propucaju ako zaigra za Chelsea a koliko vidim još je živ.

13 godina
protjeran
moj favorit za trenera marcelo bielsa je preuzeo lille :(
11 godina
protjeran
Ovi naši sada igraju presing i obranu protiv Leganesa a nisu se tog sjetili protiv psg-a.
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Ovi naši sada igraju presing i obranu protiv Leganesa a nisu se tog sjetili protiv psg-a.

Lako je biti gazda kod kuće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 21:31 (matrix777).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A i ovo što igraju je po meni očajno loše, dosadno, čak je i komentator na SK brijem prestao komentirat kolko je bezveze. Đaba njima sad kako god da odigraju kad je mrlja od onog poraza još tu. Ajde jedino što mi se sviđa je što većina poprati zvižducima skandiranje pojedinaca Enriqueu, nek su se opametili i vidjeli da je ovaj brod potonuo.

Koga bih volio vidjeti od pojačanja? Pa uglavnom ove što ste nabrojali, ali mislim da će se na ljeto u svim linijama sastava dovoditi pojačanja, jedino su golmani po meni sigurni. Što se tiče odlazaka, Mathieu/Mascherano,Gomes/Rafinha/Raketa/Arda. Otići će barem 5 igrača isto toliko i očekujem da će se dovesti. Trebaju nam mlađi i vrhunski pogotovo u vezi,napad je zabetoniran s MSN-om mada ne bi na odmet bio i jedan kvalitetni krilnjak da zamijeni Messija i Neymara tu i tamo.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

umjesto da ih se natrpa, oni se muče s njima

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva obrana i veza, dođe mi da plačem...

15 godina

Svi su očajni, Neymar i Gomes najgori. Da barem prime gol i izgube.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Od gadosti sam gledao samo 20 minuta prvog poluvremena i sad vidim 2-1 iz penala...Bože sačuvaj draže bi mi bilo da su izgubili.

Ovakvi retardi ko Roberto,Gomes,Mathieu ne zaslužuju biti u Barci B.

12 godina
FC Barcelona

ne znam što ste se okomili na malog roberta, pa lik igra tu poziciju jer je nema tko drugi igrati, nije on kriv sto nam je uprava i trener debilan

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Žalosno, vjerujem da nisu imali neku želju pobjedit pod svaku cijenu ali opet po ko zna koji put Neymar navlači penal i spašava Barcu. Ne mogu vjerovati što su ova uprava i trener napravili od jedne Barcelone, dugo nisam vidio ovakvo ranjenu, bezidejnu, nezainteresiranu Barcu, čak nemaju volje za nogometom. Fuj

13 godina

Volio bi cut vase iskreno misljenje o penalu

Origin ID: ReaLazio
9 godina
Del_Boy97 kaže...

ne znam što ste se okomili na malog roberta, pa lik igra tu poziciju jer je nema tko drugi igrati, nije on kriv sto nam je uprava i trener debilan

Onda me čudi zašto ne igraju formaciju 3-4-3, pa bi onda Roberto igrao na svojoj poziciji.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

S tehničke strane penal čist ko suza, ali da se mene pita ne bih ga dosudio jer ga nisu ni zaslužili svojom igrom i mentalitetom.

11 godina
protjeran

Ima elemente za penal jer stoper nije gledao niti išao na loptu i usput se baca na koljena da onesposbi Neymara...Ali opet znamo da je Neymar išao na iznuđivanje penala...

Uglavnom žao mi je što su pobjedili uopće jer sam izgubio volju za gledati Barcu jer je sramta da oni ne mogu 2 akcije poštene spojiti...

Gledao sam neki dan Real razbili su Napoli imaju igru...

Ako ne ide igra po podu kombinatorika uvijek mogu centrirati sa strana na Benzemu i Ronalda i opet pobjeđuju...

Mi nemamo ni jedno ni drugo...

16 godina
TheDarkSide kaže...

Čist penal, ali iznuđen...no igramo traljavo i stvarno nam treba još koja sramota da se makne ovog Enriquea....šta oni misle na ljeto dovodit trenera i opet krenut u novu sezonu sa samo 2 mjeseca uvertire?

Liga je izgubljena ne znam zašto se misli da je to dostižno...pa nama protiv 17. momčadi treba penal ili Messi za pobjedu

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Optimistični su samo zatucani navijači koji ne vide dalje od prsta. Po meni jedini trofej ove sezone će biti u kupu, vjerujem da će tu zagristi onako muški, a i protvnik duže vremena nije bio "slabiji" tako da će to biti jedina pozitivna stvar ove godine. Veće su šanse da osvoje LP nego prvenstvo, ali neće ni jedno ni drugo tako s te strane je ova sezona promašaj u svakom smislu, nisu igrali lijep nogomet, nisu ništa bitno osvojili, nikad lošija atmosfera u klubu nije bila. Ali dobro nakon svake kiše sunce dođe tako se nadam da će biti i sada, samo krenuti čistiti nepotrebne, kako od tehničkog osoblja tako do igrača.

15 godina

Nije to gledljivo uopće. Nakon utakmice ti žao što si izgubio 90 minuta života.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina

To i ja mislim, penal potenciran radi pada, odnosno svjesno je isao na igraca i da padne preko njega jer je znao da ce to bit 80% penal. Sta je tu je, al mislim da vas ni penali nece moc uvijek spasavat, jer koliko vidim vama prakticki ce trebat potpuna rekonstrukcija veznog reda a i obrane. Iniesta nemoze sam..gomesa ni spominjat...rakitic nemam pojma sta je  snjim, a obrana, jedino onaj umtiti, dok nez pique na sirokom prostoru je puska, maskerano koji prakticki je defanzivni vezni a ne branic, bokovi,  neznam, ugl ima tu dosta posla ako barca zeli ostat konkurentan protivnik, i naravno ne zaboravit promasene transfere, tj mozda i nebi bili da ti ljudi i stignu igrat, ali ni to. I trener, mislim da vam treba neko drugaciji od enrikea, neko sa puno vise stege koga ce igraci slusat, jer ovaj enrike izgleda nema muda se suprostavit i nemoze se nametut kao glavni nego jos malo ce mu messi radit formaciju postavu i taktiku kako je krenulo. BTW ovo nije nikakav hejt ni nista, napominjem. Ovo je moje misljenje sa kojim mislim da ce se vecina slozit. Iako nemam pojma kog bi mogli uzet za trenera, eventualno jupa, simeonea, al mislim da kad bi vam simeone dosao i uveo red bi cetvrtina igraca zbrisala iz kluba jer nevole autoritet.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
FC Barcelona

Messijeva reakcija nakon zabijenog penala. Tako se ne ponaša sretan čovjek koji zabije u zadnjoj minuti za tri boda za spas utrke za prvaka. Tako se ponaša čovjek koji kaže pun mi je kufer svega ... S obzirom da još nije produžio ugovor, uz Cityjevu prvu ponudu od 100M funti ići će to i do 200, jer nafte ima. 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
11 godina
protjeran
Ti bi vi htjeli ali ništa od toga .
Messi ostaje.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice