Pet bodova nakon dva kola, tko bi to očekivao? Prvenstvo je gotovo! xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već vidim Murinja. Gol iz ofsajda, suci su krivi. HAHA. Nek su ih dobili.
eto super, već smo u plusu 5 bodova. Samo se ne treba prerano veseliti jer smo i prošle sezone na startu imali 4-5 bodova viška pa smo prosuli lošom igrom na gostovanjima. Evo i jedna sličica s kojom su nas realovci zafrkavali prošle sezone, pa uzvraćam sa zadovoljstvom :D
eto super, već smo u plusu 5 bodova. Samo se ne treba prerano veseliti jer smo i prošle sezone na startu imali 4-5 bodova viška pa smo prosuli lošom igrom na gostovanjima. Evo i jedna sličica s kojom su nas realovci zafrkavali prošle sezone, pa uzvraćam sa zadovoljstvom :D
dobra slika..
Jedna za laku noć.. Ljeto nije ni završilo a u Madridu vec -5°.
Rano je za slavlje, ali ovo je već solidna prednost i sada treba napraviti jednu dobru konstantu bodova do zime. Mislim da je Mourinho podcijenio španjolski nogomet kao što je i Barca danas podcijenila Osasunu.
Gleda san malo jučer komentare tamo na barcabalkan dok je bia stream, dosta ljudi je protiv Vilanove, kažu da će uništit barcelonu, šta vi mislite?
Meni se čini baš dobro osvježenje, mislim čak da ćemo bit uspiješniji sa njim nego zadnja sezona Pepa.
Sa Dnevnik.hr-a:
Zanimljivo, Real Madrid nikada nije osvojio naslov prvaka Španjolske nakon što je u prva dva kola upisao bod ili nijedan.
Neka ostane tako i dalje...
Gleda san malo jučer komentare tamo na barcabalkan dok je bia stream, dosta ljudi je protiv Vilanove, kažu da će uništit barcelonu, šta vi mislite?
Meni se čini baš dobro osvježenje, mislim čak da ćemo bit uspiješniji sa njim nego zadnja sezona Pepa.
Nerazumijem baš te ljude kojima je Vilanova loš. Čovjek nije mjenjao gotovo ništa, a jedino što je napravio je to da sada nema više mjenjanja strategije, igra se stalno 4-3-3. Guardiola onako nemotiviran ne bi bio dobar za Barcu, a to je i njemu postalo jasno pa je napustio klupu. Zasada nemam zamjerke prema Vilanovi, jedino me malo smeta forsiranje Tella u prvom sastavu.
Nerazumijem baš te ljude kojima je Vilanova loš. Čovjek nije mjenjao gotovo ništa, a jedino što je napravio je to da sada nema više mjenjanja strategije, igra se stalno 4-3-3. Guardiola onako nemotiviran ne bi bio dobar za Barcu, a to je i njemu postalo jasno pa je napustio klupu. Zasada nemam zamjerke prema Vilanovi, jedino me malo smeta forsiranje Tella u prvom sastavu.
barcinim navijacima je neuspijeh ako ne pobijede 5:0 :)

isto tako se vidjelo kako je jucer u 2. pol. Tito napravio zamjene Iniesta-Xavi i Fabregas-Pedro pa je povukao Messija dublje i u sredinu gdje je igrao iza 3 napadaca (Pedro, Alexis, Tello/Villa) i odmah je to djelovalo puno bolje. Prije je tu Messijevu ulogu igrao Iniesta, ali jucer je bio neprepoznatljivo los...
Ko ga j*be, odavno je on pokazo tko je i što je, ne padam na te njegove "gospodske" izjave.

Stalno okreće ploču. Valjda ni sam nije znao šta bi rekao pa je istinu pljunuo.
EDIT:Modrić potpisao za Real ? Šta mislite oće li igrat u srijedu ? Kako će utjecat na Barcinu igru ?
Stalno okreće ploču. Valjda ni sam nije znao šta bi rekao pa je istinu pljunuo.
EDIT:Modrić potpisao za Real ? Šta mislite oće li igrat u srijedu ? Kako će utjecat na Barcinu igru ?
Nek igra,drago mi je da nas Hrvat igra u dobrom klubu,dobro je za repku...a utjecaja nece imat nikakvog jel sumnjam da je Modric veznjak sposoban preotet posjed Xaviju ili Iniesti,nema tog igraca takve kvalitete da mu to uspije :D
drago mi je da je u klubu za koji oduvijek navija... zapravo, ne, sorry... u Realu je :P
zao mi je sto je ta sapunica trajala predugo i ispao je iz forme... ali sam je kriv sto nije isao s Tottenhamom na pripreme nego je glumio uvrijedjenu frajlu i zahtijevao da ga puste.
nadam se da ce izboriti mjesto u udarnih 11 u Realu i da ce se moci diviti trofejima koji su izlozeni u klupskom muzeju, jer tesko da ce ijedan osvojiti dok je tamo ;)

Nije baš da se nije susretao s takvim igračima u Premiershipu.
A tehnički, nisam baš siguran, nisam ga puno pratio...

Sumjnam da će igrati u superkupu, pa nije u formi, nije trenirao pošteno, nije prošao pripreme... novi je u klubu, sumnjam da će ga gurati odmah u vatru u tako važnoj utakmici. Možda dobije koju minutu pred kraj ako utakmica bude odlučena, tek toliko da ga navijači pozdrave... :D
Puyol - 178
Modrić - 175
Nema šta div prema njemu.
Puyol - 178
Modrić - 175
Nema šta div prema njemu.
Puyol je fizički jači, Kad mu Puyol uđe u duel, Modrić se vraća sve do Londona :D
Puyol je fizički jaćči, Kad mu puyol uđe u duel, Modrić se vraća sve do Londona :D
Pa logično je da je Puyol jači, on je ipak obrambeni, Pepe je jači od Messia.
Zato je Pique 192 cm :)
Puyol je fizički jaćči, Kad mu puyol uđe u duel, Modrić se vraća sve do Londona :D
Al opet Messi izdrži duel i smota ga kao majmuna i zabi naravno.
Al opet Messi izdrži duel i smota ga kao majmuna i zabi naravno.
Nema šta, Modrić će ulaziti u duele sa puyolom-pique i ostalim centralnim branićima, da mi je zanti što će onda Benzame glumiti, stativu na golu....
Dobro koga briga, ovdje je tema Barcelona a na Real i Lukica.