FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.689.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
A ako ode, zivot ide dalje, mozda postanu jos jaci. Ali ne vidim razloga za odlazak.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
Hexfire kaže...
Balvan8 kaže...

Dobra je stvar što je Real danas pokazao da je spreman da ih razguze i Bayern i Barca!! {#} A Atletiko se raspao nakon drugog gola, a pogotovo nakon trećeg.

Bayern rofl. 

da,Bayern {#}

samo sam čekao :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 23:50 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Pique, who clashed with Valdes, can't remember anything of the 18 minutes he played in yesterday's game against Chelsea. [catradio via md]

lol :D
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
mrzech kaže...
Pique, who clashed with Valdes, can't remember anything of the 18 minutes he played in yesterday's game against Chelsea. [catradio via md]

lol :D

da ,pročitao sam da se ne sjeća ničega,ali isto tako da nema nikakve opasnosti niti ozbiljne ozljede.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Logigamer kaže...

neizmjerna sreca,kako bi oni rekli,real je imao evidentansudacki vjetar u leda,bayern je tesko zakinut ali CHristina je tragicarka utakmice i pravda je pobijedila

Čestitke Bayernu, zaslužio je proći. Citiram ovog genijalca samo da vidite kakva djeca predvode vaš "tabor".  Iz boldanog se vidi koliko godina imaš. Umjesto da navijaš za svoj klub, ti navijaš protiv Reala. 

Good for you, kao i većina jučer. 

Why so serious?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kratkotrajni gubitak pamcenja mozda i bolje da se ne sjeca:))

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
Logigamer kaže...

neizmjerna sreca,kako bi oni rekli,real je imao evidentansudacki vjetar u leda,bayern je tesko zakinut ali CHristina je tragicarka utakmice i pravda je pobijedila

Čestitke Bayernu, zaslužio je proći. Citiram ovog genijalca samo da vidite kakva djeca predvode vaš "tabor".  Iz boldanog se vidi koliko godina imaš. Umjesto da navijaš za svoj klub, ti navijaš protiv Reala. 

ne frende,nego malo da vidite kako je to kad ti,kora,i ostatak ekipe dodete srat po barci nakon sta ispadne

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ga, zasluženo Bayern slavio i imaju moju potpunu podršku. Šteta da Barca nije prošla, mislim da bi to bilo odlično finale.

14 godina
Logigamer kaže...
Cordas kaže...
Logigamer kaže...

ne frende,nego malo da vidite kako je to kad ti,kora,i ostatak ekipe dodete srat po barci nakon sta ispadne

Ja? Pronađi mi te postove i molim te ne stavljaj me u istu rečenicu s tim trolovima. Ti si isti kao i oni, bez razlike.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 23:58 (Cordas).
16 godina
FC Barcelona

Primjetio sam, gledajući FB, a i ovaj forum, da je Chelsea odjednom dobio dosta navijača. 

Hmmm.... baš zanimljivo. Mora da je slučajnost. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
trap kaže...

Evo ga, zasluženo Bayern slavio i imaju moju potpunu podršku. Šteta da Barca nije prošla, mislim da bi to bilo odlično finale.

Ovo ce biti isto tako fenomenalno finale to sto je chelsea igrao obranbeno protiv barce ne zanci da ce protiv bayerna{#}

17 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Ovo ce biti isto tako fenomenalno finale to sto je chelsea igrao obranbeno protiv barce ne zanci da ce protiv bayerna{#}

Samo je šteta što pola igrača neće igrat finale. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 0:02 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona

A Bayern mi je uljepšao večer... sad idem leći a prije toga popiti još jednu pivu...

Heheheheh

Peškići ispali...

15 godina
Balvan8 kaže...
carcharodon kaže...

i Bayernu i Chelseau fali nekoliko obrambenih igrača za finale. Biti će puno golova sigurno.

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
carcharodon kaže...

Ma nemojte to tako gledati essien je tu lampard i obi mikel, a terry sto reci falit ce sigurnost u obrani ali nadam se da ce odraditi posao Cahil i Luiz kako treba ipak su to nadolazece nade i ovo ce biti pravi ispit za njih

Malo mi zao ramiresa pokazao se sjajnim ove sezone dok onog istetoviranog ne mogu prozvakat nikako da me uvjeri da je pravi igrac za plavce,a za ivanovica ima zamjena mozda i bolje da bosingwa bude na toj strani zbog riberya jer ima brzinu dok ivanovic nema

15 godina
FC Barcelona
"Prema izvjestajima Španjolskih novina David Villa moga bi se vratiti sredinom svibnja i tako zaigrati u finalu Kupa, a sasvim je sgurno da ce nastupiti na EURU."

samo čim prije El Guaje!
14 godina
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...
Balvan8 kaže...

Dobra je stvar što je Real danas pokazao da je spreman da ih razguze i Bayern i Barca!! {#} A Atletiko se raspao nakon drugog gola, a pogotovo nakon trećeg.

Bayern rofl. 

da,Bayern {#}

samo sam čekao :D

Drago mi je zbog tebe.

15 godina
Hexfire kaže...

Drago mi je zbog tebe.

meni jest drago što je Bayern prošao,ali nisam toliko sretan koliko neki ovdje nakon ispadanja Barce,pa 10 stranica su ispisali ovdje sa nekim slikama i ostalim glupostima. Mi navijači Barce bar u niti jednom trenutku nismo podcijenili Chelsea.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 0:30 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo šale na naš i na njihov račun: "Zove Ramos Mesija na mobilni i pita ga kako je on uspio pogoditi prečku." {#}

Bilo bi lijepo da se Villa vrati, pa makar odigro 10 min. {#}

15 godina
FC Barcelona
što mislite o Alabi,jel bi bio dobro pojačanje? sad će mu cijena narasti do neba,a ta pozicija nam je nužna za pojačavanje,a uz to,tek mu je 19.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
što mislite o Alabi,jel bi bio dobro pojačanje? sad će mu cijena narasti do neba,a ta pozicija nam je nužna za pojačavanje,a uz to,tek mu je 19.

Ah da se nas pita to bi bilo to al nazalost tko smo mi da to odlucujemo:P

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ja sam još nakon prve utakmice napisao da bi ga volio vidit u momčadi. Samo je pitanje da li će ga Bayern pustit, ali mali je stvarno već danas jako kvalitetan lijevi bek, a za 2-3 godine će sigurno biti top 2-3. Kako je samo hladnokrvno pucao onaj prvi penal, svaka čast.

17 godina
antimadridista kaže...

ako je momak kvalitetan zasto ne... bolje on nego gareth...

od spanjolaca mozda jose enrique ili jose angel...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona

govori se o Jordi Albi kao najvećoj meti Barce. Ali nisam baš siguran,više bi volio Alabu,on je odličan i prema natrag i naprijed,dok Alba je više krilo,nešto slično kao Bale. A pošto već u Daniju imamo jednog beka koji je dosta ofenzivan,mislim da bi dolaskom Albe bilo previše propuha iza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 0:38 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne volim te "sezonske navijace", takvi i jesu najveci provokatori, a za par mjeseci uhvate jedan drugi klub i govore kako je najbolji na svijetu..

Chelsea da je i izgubio u ovom polufinalu, bio bih ponosan jer su dali sve od sebe, i bio jos veci ljubitelj i navijac..

Svaka cast Bayernu, samo mi je zao, bas sam mislio da ce u produzecima Olic zabiti koji.. :) A penali su penali, najgore na njih izgubiti..

Nadam se da ce se za finale bar oporaviti Cahill i Luiz, jer da i njih nema, i nedaj boze jos se neko ozlijedi, pa neznam ni tko bi igrao branica..

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ako bi dovodili Balea znaci odpadaju ili villa ili pedro na toj strani sto nema smisla ne treba njima krilo Bale je prvenstveno krilo slabiji je dosta na bocnoj poziciji

17 godina
carcharodon kaže...

Pa ako bi dovodili Balea znaci odpadaju ili villa ili pedro na toj strani sto nema smisla ne treba njima krilo Bale je prvenstveno krilo slabiji je dosta na bocnoj poziciji

nek dovedu chiellinija, covik je sam reka da moze drzat 3 covika sam :D

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

LoL {#}

13 godina
neaktivan
autobus kaže...
Balvan8 kaže...

Mislim da bi Guardiola mogao početi razmišljati o kupovini Alabe za lijevo krilo. {#} Ako neće Alba doć. 

Stvarno je igračina. Otraga krade lopte Ronaldu samo tako, a ima i odličan centaršut. Brz je, juri i naprijed i nazad, ne ukaka se pred 70 000 ljudi (kao pola Reala) i to sve sa samo 19 godina.

{#} Danas se opet pokazao odličnim. :D

Samo, zašto bi on htio doću u Barcu? U Bayernu se odlično razvija i igra Ligu prvaka i vrlo jako prvenstvo.

15 godina
carcharodon kaže...

mislim da Bale može odigrati sve pozicije na lijevoj strani,i beka i krilo,ali vjerojatno bi Alaba bio bolje rješenje jer treba prvenstveno bek koji je defanzivac kad već Dani stalno juri naprijed.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice