FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.697.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smrc

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca nije uopće  igrala toliko loše...u ove dvije utakmice ukupni rezultat je trebao biti 7-1.

Sreća nije bila na barcinoj strani, čestitke englezima na (nezasluženom) prolazu.

Someday we'll find it...the website connection...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:08 (EraserHead).
17 godina
protjeran
FC Barcelona

Priznajte da ste se ponadali prolasku nakon drugog gola barce.

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
Re: FC Barcelona
EraserHead kaže...

Barca nije uopće  igrala toliko loše...u ove dvije utakmice ukupni rezultat je trebao biti 7-1.

Sreća nije bila na barcinoj strani, čestitke englezima na (nezasluženom) prolazu.

Chelsea je zasluženo prošao. Upravo zbog toga što je Barca propustila toliko prilika je i Chelseajev prolaz zaslužen.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:09 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakvo glupo pitanje? Vode 2-0 na kraju poluvremena i imaju igrača više.

Ne, nisam ni gledao dalje, znao sam da će ispasti.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
pinkskin kaže...

Priznajte da ste se ponadali prolasku nakon drugog gola barce.

lol pa zašto se nebi ponadali kad nam je rezultat 2-0 bio dovoljan za prolaz.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

Messijev pad forme se dogodio u najgore vrijeme i to je razlog ovih loših rezultat u zadnje vrijeme. Tek kad odigra loše se vidi koliko je on zapravo dobar igrač inače,on sam nosi cijelu momčad i kad ga nema,onda smo u banani. I ovi što mu zamjeraju penal ili bilo koju drugu propuštenu priliku nisu pravi navijači i zaboravljaju što nam je sve donio zadnjih nekoliko godina. Ali Pep: Čemu Tello,a ne Pedro? čemu Keita kad hvatamo zaostatak,a Pedro i Thiago sjede na klupi?

Treba biti velik i u pobjedi i u porazu i svaka čast publici koja je nakon 2. primljenog gola,100.000 ljudi zaorilo onu poznatu:

Olele olala ser del barça es lo mejor que hi ha !! (being a part of Barca is best there is).

Za Tella se slazem, ali za Keitu sam uz Pepa, Keita je jedini visi od 1,60 a kad je postalo izgledno da se nece zabit gol, opet bolje da ima bar netko na koga se moze bar pokusati uputiti centarsut. Kakvu bi razliku donio Pedro? Pa takvih je vec bilo 8 na terenu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Budimo realni, Messi nije pao u formi. Jednostavno je bio jako dobro pokriven, a njegovi karakteristični ulasci u 16m nisu bili mogući jer bi ga najmanje 6 igrača dočekalo.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedino je na ovom forumu moguce negirati crveni karton. No, nista cudno s obzirom koliko godina neki imaju. Opet koristim ad hominem jer, eto. 

The only thing I put before me is do re.
13 godina
FC Barcelona

ajde sta ste se tolko uzivili nebi da ste spanjolci :D Draga i meni Barca al sta je tu je briga me, treba cekat Hrvatsku sad na EURU :DDD

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
EraserHead kaže...

Chelsea je zasluženo prošao. Upravo zbog toga što je Barca propustila toliko prilika je i Chelseajev prolaz zaslužen.

Znači po tebi je Chelsea zaslužan jer su barcini napadači promašili nemoguće? Odavno nisam ovakvo provlačenje, ne samo protiv Barce, već se provlače još od skupine, pa preko Napolija, ajde Benfica tako tako, pa sada ovo...2 udarca u dvije utakmice 2 gola, gadljivo.

15 godina
VirtUoso kaže...

Jedino je na ovom forumu moguce negirati crveni karton. No, nista cudno s obzirom koliko godina neki imaju. Opet koristim ad hominem jer, eto. 

ma pusti ti to,to nije crveni jer je dosuđen u korist Barce. Žalosno je to što ja kao navijač Barce jednim dijelom osjećam olakšanje što smo ispali jer bi opet bilo priče o sucima,iako je sve dosuđeno ispravno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:15 (antimadridista).
17 godina
neaktivan

@N3NO

Kao što će i lako pobijediti Chelsea jer su slabi. Pa kada ste ispušili onda cete im doma nakrcati i te gluposti.

Te isprazne price i gluposti o osveti i pravdi ne mozes vise prodati ni mentalno zaostaloj osobi. Bez obzira za koji klub navijas nema vece gluposti od izjave "dobit ce oni i pokazati svima u xyz slucaju"

EDIT: je*em ti eng autocorect na mobu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:42 (Paolo2612).
15 godina
EraserHead kaže...

Znači po tebi je Chelsea zaslužan jer su barcini napadači promašili nemoguće? Odavno nisam ovakvo provlačenje, ne samo protiv Barce, već se provlače još od skupine, pa preko Napolija, ajde Benfica tako tako, pa sada ovo...2 udarca u dvije utakmice 2 gola, gadljivo.

to ti je nogomet. Sjeti se 2009. i utakmice u Londonu, Barcin 1 udarac u okvir i prošli smo dalje,tada nam to nije smetalo i nismo gledali koliko je bilo udaraca na gol Chelseaja. Hebiga tako je to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:16 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smirio se jesam, nisam tužan više sam razočaran u trenera. Ok Messi je promašio penal danas, ali je ipak i nešto asistirao. Više krivim odgovorne za onaj glupi gol koji smo primili sasvim bespotrebno.

Guardiola-čovjek je taktički genije, ali vrlo loše je danas odigrao neke poteze. Mislim da od svih u momčadi je Guardiola danas pao pod pritisak medija i cjelokupne situacije. Ove sezone sam mu opraštao sve one kikseve što se igrača tiče jer je ponekad prolazilo. No ipak ovo danas i ono protiv Reala je neoprostivo. Stavio je Tella u igru, dečko 20 godina potpuno neiskusan i u velikom strahu od neke glupe greške. Keita potpuno nepotreban u igri jer je prvobitno defanzivac..

Što nakon ovoga danas.. dati otkaz Guardioli? nikakao, ali pod jednim uvjetom da ako će odmah danas/sutra potpisati novi ugovor sa Barcom. Inače više ne vjerujem u njegovu odlučnost i hrabrost, ali mislim da je i sam dovoljo pametan da odluči.

Za kraj da malo razvedrim situaciju..2010 smo isto ispali u polufinalu i godinu kasnije smo osvojili Ligu prvaka. Ove godine smo uzeli dosta trofeja, doduše nisu veliki, ali su značajni za klub. Ova generacija koliko god bila iskusna još uvijek sazrijava, ali ubuduče će ih netko morati malo više motivirati. I da ajde sada barem neče biti priče da je Barca nezasluženo u finalu itd. Neka se stvari malo smire, vratiti ćemo se još jači.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:18 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
EraserHead kaže...

to ti je nogomet. Sjeti se 2009. i utakmice u Londonu, Barcin 1 udarac u okvir i prošli smo dalje,tada nam to nije smetalo i nismo gledali koliko je bilo udaraca na gol Chelseaja. Hebiga tako je to.

Dobra usporedba, ali ja ću za tu utakmicu reći da je Barcelona prošla nezasluženo.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

1.) Messijev pad forme se dogodio u najgore vrijeme i to je razlog ovih loših rezultat u zadnje vrijeme. Tek kad odigra loše se vidi koliko je on zapravo dobar igrač inače,on sam nosi cijelu momčad i kad ga nema,onda smo u banani.

2.) I ovi što mu zamjeraju penal ili bilo koju drugu propuštenu priliku nisu pravi navijači i zaboravljaju što nam je sve donio zadnjih nekoliko godina.

3.) Ali Pep: Čemu Tello,a ne Pedro? čemu Keita kad hvatamo zaostatak,a Pedro i Thiago sjede na klupi?

4.) Treba biti velik i u pobjedi i u porazu i svaka čast publici koja je nakon 2. primljenog gola,100.000 ljudi zaorilo onu poznatu:
 Olele olala ser del barça es lo mejor que hi ha !! (being a part of Barca is best there is).

1.) Mislim da nije toliko forma pala Messiju, koliko Xaviju. Godine su tu, a svaki simpatizer Barcelone zna koliko on znači. Kad Xavi loše odigra, Barcelona loše odigra. U prvenstvenim utakmicama Messi obično čeka loptu u šesnaestercu i onda daje golove. Otkako je Xaviju pala forma Messi se morao izvući izvan 16m i dijeliti lopte. Tu leži uzrok poraza. Ako nema Messija nema tko dati gol, ali nije Messi kriv za to, već pad forme u Xavija i Inieste.

2.) Promašaj penala se može dogoditi svakome, pogotovo u tako važnoj utakmici. Nikako mu ne bismo trebali zamjeriti. On je ponajbolji igrač svih vremena, no smatram da nije dobar pucač penala. Razumijem da ih on puca jer se natječe za individualne naslove, ali smatram da ima mnogo boljih pucača. On nije toliko hladnokrvan, emotivan je, a i ove sezone je promašio dosta penala.

3.) Tello može bolje od Pedra probiti bok, no i ja bih stavio Pedra u ovakvoj utakmici, ponajprije zbog iskustva. No, ja bih isto kao i Pep stavio Keitu jer je Keita jedan od rijetkih igrača u Barci koji zna opaliti loptu s 20metara, a to je jedini izlaz protiv bunkera (osim ubačaja, ali Barca nema visoke igrače). Da je bilo više udaraca poput one Messijeve stative, sama obrana Chelsea bi stala malo naprijed. Barca je kružila i kružila na 20 metara, ali ne možeš gurnuti loptu kroz obranu ili prebaciti obranu ako tu istu obranu čini 10 mrcina od 190cm i 90kg i još stoje na petercu. Šutevi s distance bi malo povukli tu obranu naprijed i samim time Barca bi ušla u više prilika. Zato smatram da je Keita bio dobra odluka.

4.) Apsolutno se slažem, odlično navijanje. I također, čestitke Chelseau.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

I prokletstvo obrane naslova prvaka se nastavlja... a baš sam bio uvjeren da će Barcelona ove godine to postić

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
protjeran
Đapa club kaže...

Smirio se jesam, nisam tužan više sam razočaran u trenera. Ok Messi je promašio penal danas, ali je ipak i nešto asistirao. Više krivim odgovorne za onaj glupi gol koji smo primili sasvim bespotrebno.

Guardiola-čovjek je taktički genije, ali vrlo loše je danas odigrao neke poteze. Mislim da od svih u momčadi je Guardiola danas pao pod pritisak medija i cjelokupne situacije. Ove sezone sam mu opraštao sve one kikseve što se igrača tiče jer je ponekad prolazilo. No ipak ovo danas i ono protiv Reala je neoprostivo. Stavio je Tella u igru, dečko 20 godina potpuno neiskusan i u velikom strahu od neke glupe greške. Keita potpuno nepotreban u igri jer je prvobitno defanzivac..

Što nakon ovoga danas.. dati otkaz Guardioli? nikakao, ali pod jednim uvjetom da ako će odmah danas/sutra potpisati novi ugovor sa Barcom. Inače više ne vjerujem u njegovu odlučnost i hrabrost, ali mislim da je i dovoljo pametan da odluči.

Za kraj da malo razvedrim situaciju..2010 smo isto ispali u polufinalu i godinu kasnije smo osvojili Ligu prvaka. Ove godine smo uzeli dosta trofeja, doduše nisu veliki, ali su značajni za klub. Ova generacija koliko god bila iskusna još uvijek sazrijava, ali ubuduče će ih netko morati malo više motivirati. I da ajde sada barem neče biti priče da je Barca nezasluženo u finalu itd. Neka se stvari malo smire, vratiti ćemo se još jači.

Taktički genije? Pa sa tako kvalitetnim igračima bi i Kruno Kurčić uspio biti prvak, baš ih je on učinio uspješnima

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Vratilo se sve mučkim katalonskim đubradima, sad im ni sudačko guranje nije pomoglo, gotovo je, sad bi Mesnatom najpametnie bilo da pređe u Real haha

Nije ti već dosadilo trolanje?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
odjavljen
FC Barcelona

Chelsea je zasluzi proc dalje jer terry nije trebo crveni dobit i zivcira me vise to sudenje za bracu i zato sam ih poceo mrzit ne zato sta navijam za real...

i neka im je jer i zadnji put je chelsea pokraden protiv barce u polufinalu 2009 jos da samo real sutra pobjedi i super{#}

15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Vratilo se sve mučkim katalonskim đubradima, sad im ni sudačko guranje nije pomoglo, gotovo je, sad bi Mesnatom najpametnie bilo da pređe u Real haha

ubij se kiflom

15 godina
antimadridista kaže...

Žalosno je to što ja kao navijač Barce jednim dijelom osjećam olakšanje što smo ispali jer bi opet bilo priče o sucima,iako je sve dosuđeno ispravno.

Ukra si mi rič iz usta, baš sam to maloprije bratu govoria.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
protjeran
EraserHead kaže...
Kora kaže...

ubij se kiflom

Šta si ljut hahahaha, pa nisam ja kriv što ti je klubić i trenerčić nesposobni

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za pad forme Xavija je isto kriv Guardiola jer ga je često ove sezone stavljao na klupu, ista stvar s Iniestom. Kada igraju male tekme oni su na klupi i onda ih takve stavi u neki derbi. Kada kaže da je Guardiola taktički genije, ja to i mislim. No njegova slabost je povuči pravi potez i datom trenutku. Također puno griješi s izmjenama, i fali mu plan B. No da je uveo neke nove stvari u Barcu sigurno da je jer ne bi osvojili toliko trofeja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:25 (Đapa club).
13 godina
neaktivan
Kora kaže..
Kora kaže...

Šta si ljut hahahaha, pa nisam ja kriv što ti je klubić i trenerčić nesposobni

Kakav si ti majmun. Nesposoban trener i klub koji su samo srušili sve žive rekorde u zadnjih par godina, osvojili tu i tamo pokoju Ligu prvaka i nanizali par La Liga, par kupova sa strane i to. Pa to mogu i ja kao trener i moja baka kao pomoćnik trenera.

16 godina
FC Barcelona

Mislim da nakon ovoga navijači Barce ne bi trebali biti tužni. Drugu polovicu sezone su odigrali u višoj brzini, pogotovo 3. mjesec, i to bez pola obrane, Ville i Afellaya (koji su mogli puno toga donjeti u napadu). Zapravo, da su u momčadi ove sezone bili zdravi i spremni Villa i Pique, ove rasprave ne bi bilo. No, nogomet je takav, ozljede svakoga pogađaju, a problem je bio što adekvatne zamjene nije bilo.

Ova sezona je bila puna vrhunskog nogometa, kakvog smo navikli gledati od Barce (zato ju i volimo) i mislim da se nema za čime puno žaliti osim za nekoliko vrlo bitnih prečki i stativa. {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

@kora

Kakav si ti lik, ti i Zuja bi taman mogli biti cimeri u ustanovi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:25 (EraserHead).
15 godina
autobus kaže...

1.) Mislim da nije toliko forma pala Messiju, koliko Xaviju. Godine su tu, a svaki simpatizer Barcelone zna koliko on znači. Kad Xavi loše odigra, Barcelona loše odigra. U prvenstvenim utakmicama Messi obično čeka loptu u šesnaestercu i onda daje golove. Otkako je Xaviju pala forma Messi se morao izvući izvan 16m i dijeliti lopte. Tu leži uzrok poraza. Ako nema Messija nema tko dati gol, ali nije Messi kriv za to, već pad forme u Xavija i Inieste.

2.) Promašaj penala se može dogoditi svakome, pogotovo u tako važnoj utakmici. Nikako mu ne bismo trebali zamjeriti. On je ponajbolji igrač svih vremena, no smatram da nije dobar pucač penala. Razumijem da ih on puca jer se natječe za individualne naslove, ali smatram da ima mnogo boljih pucača. On nije toliko hladnokrvan, emotivan je, a i ove sezone je promašio dosta penala.

3.) Tello može bolje od Pedra probiti bok, no i ja bih stavio Pedra u ovakvoj utakmici, ponajprije zbog iskustva. No, ja bih isto kao i Pep stavio Keitu jer je Keita jedan od rijetkih igrača u Barci koji zna opaliti loptu s 20metara, a to je jedini izlaz protiv bunkera (osim ubačaja, ali Barca nema visoke igrače). Da je bilo više udaraca poput one Messijeve stative, sama obrana Chelsea bi stala malo naprijed. Barca je kružila i kružila na 20 metara, ali ne možeš gurnuti loptu kroz obranu ili prebaciti obranu ako tu istu obranu čini 10 mrcina od 190cm i 90kg i još stoje na petercu. Šutevi s distance bi malo povukli tu obranu naprijed i samim time Barca bi ušla u više prilika. Zato smatram da je Keita bio dobra odluka.

4.) Apsolutno se slažem, odlično navijanje. I također, čestitke Chelseau.

1.) vidi se da je i Messi u padu forme,on onakve prilke realizira inače zatvorenih očiju,a i dvije prethodne utakmice niej bio na svojoj uobičajenoj razini. Dogodilo se u najgore vrijeme,ali zamjeriti mu ne treba nitko,treba pogledati kad je taj čovjek zadnji put iamo veći odmor,ovo ljeto je bio na Copa Americi,prošlu sezonu je igrao bez pauze i zastoja,isto tako i ove godine.

2.) u ovome se slažem u potpunosti,mislim da je Xavi bolji izvođač penala od Messija,pa i Villa koji je ozlijeđen i mislim da poslije ove utakmice da će se to promiejniti.

3.) Da,Pedro je iskusniji igrač,ali je i bolji,bar trenutno. Znači i bolji je i iskusniji,tako da mi niej jasna ta Guardiolina odluka.

16 godina
neaktivan
Kora, ti si jedan mućki provokator, lažov i monstrum.
Ne stvarno, smiri se malo. Pišeš kao neki osmogodišnjak kad pobijedi na školskom igralištu. Idi u svoju temu, za koga god navijaš.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice