FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.698.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Zuja007 kaže...

NEKAAAA PATTIII KOGA SMEETAAA, REALL JE PRVAAK SVJETAAAAAA!!!

Shvacate vi sta ste trenutno izgubili? Onaj usrani hobit vam je penal fulao, igrali ste sa igracem manje, ogromnom sudackom pomoci i opet niste prosli.

Nemojte shvatiti kao provokaciju, samo Realno ( {#}) sagledanje stvari.

P.S. Guardialo je opet pogrijesio sa izmjenama, cestitke Chelsie na odlicno utakmici jer se definitivno nisu borili samo protiv Barcelone, vama bi isto cestitao- cestitam sudcima!

a šta je ovo nego provokacija. Ja mislim da bi tebi trebalo doživotno zabranit da ulaziš u ovu temu. 

15 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Hebote šta su ovi izgubili u ovaj tjedan i pol to je nemoguce....

Shvacate vi sta ste trenutno izgubili? Onaj usrani hobit vam je penal fulao, igrali ste sa igracem manje, ogromnom sudackom pomoci i opet niste prosli.

P.S. Guardialo je opet pogrijesio sa izmjenama, cestitke Chelsie na odlicno utakmici jer se definitivno nisu borili samo protiv Barcelone, vama bi isto cestitao- cestitam sudcima!

Nema šanse da si rođen 1987-e....pišeš ko da si 2003-e

Someday we'll find it...the website connection...
15 godina
Zuja007 kaže...

Inače za tvoju informaciju Barcelona je trenutni svjetski prvak.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zuja007 kaže...

http://www.bolnica-vrapce.hr/site2/

Zatrebat ce tebi da zaspes veceras, jer se opet kako vi nazivate tezi trening pretvorio u najgoru utakmicu sezone!

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Zuja007 kaže...

Inače za tvoju informaciju Barcelona je trenutni svjetski prvak.

...{#}

Sad se smiješ jer si shvatio da si idiot.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rijetko se javljam u ovim provokatorskim temama, ali stvarno, koliki ti imaš IQ Žuja? Negdje oko broja godina pretpostavljam, 10?

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
FC Barcelona

Nemogu vjerovati,barca ih je imala.uništen mi dan totalno

14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Rijetko se javljam u ovim provokatorskim temama, ali stvarno, koliki ti imaš IQ Žuja? Negdje oko broja godina pretpostavljam, 10?

jedna desetina broja noge * korjen iz pi

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad molin Boga da Bayern izbaci Real.

***Celeron***
15 godina
protjeran
FC Barcelona

Raspada se tika-taka, raspada..........završava katalonska vladavina a dolazi kraljevska...........sutra na krilima Crisa letimo u finale! Kae ajmoooooooooooo!!! :)))))

Dinamo živi vječno
14 godina
FC Barcelona
twice the pride double the fall
13 godina
FC Barcelona

haha sta je tu je, sad se ceka europsko i Hrvatska :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Klik na smajl -> {#}

WHY SO SERIOUS ??
15 godina
protjeran
FC Barcelona

Ni nepostojeći crveni ni nepostojeći penal im nije pomogao hahahhahaha

Dinamo živi vječno
17 godina
FC Barcelona

Samo da vam kažem jednu španjolsku izreku : JEDAN JE EL NINO {#}

I opet ste imali pomoć sudaca, ali nema veze, ovaj put FC Shire gleda finale na telki, a i gleda u leđa Realu u premijeri {#}

Možda pokupim karton ali ko ga hebe, što se mora nije teško {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

...

I ne, netreba mi ni Vrapce ni nista, samo sam sretan jer se napokon ispravila ogromna nepravda, jednom je to moralo doci. Mozete kriviti i igrace i vracare i sve, al da je sudac odsudio kako treba Terry bi igrao, a rezultat bi glasio 0-2.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha, baš mi sad pade na glavu, Di mateo uvodi torresa s igračem manje, a Pep Keitu? Tko tu koga, ovaj lovi rezultat , a on uvodi defenzivca za ofenzivnog.

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ni nepostojeći crveni ni nepostojeći penal im nije pomogao hahahhahaha

velik van je kapetan

udaranje ili zejebancija toga nema u profesionalnom nogometu

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
Pobjednik večerašnje utakmice je Fernando Torres. Drago mi je što je on zabio :D
Čestitke Chelsea-ju, igrali su lijep bunker.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
13 godina
Zuja007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Mislim da je uvreda svakom ljudskom biću(+89 IQ) da neki post od tebe ne shvati kao provokaciju. Trol na kvadrat, realno sagledanje stvari.

P.S. Ne stojite ni vi protiv Bayerna odlično....

Pobijedi Chelsea protiv barce a ti vičeš Real je prvak svijeta?...Aj ok, ja se prozivam za zaštitu Zuja007, imajte suosjećanja molim!

Nepismen
16 godina
FC Barcelona

Ako već želite slaviti ispadanje Barcelone, odite to raditi u bilo koju drugu temu koja se ne zove FC Barcelona. 

Jer to što sad radite je krajnja glupost i čista provokacija. Ne možete pregristi jezik i jednostavno odšutiti ili barem normalno prokomentirati? Ne, nego mislite da ste neke face tu prek interneta. Dajte više odrastite. Zbilja jer poruke tipa: "AAAAAA UEFALONA ISPADA!!! PEDERI JEDNI PADAVIČARSKI!!! HAHAAHA ZASLUŽENO STE ISPALI!!!! Ali ovo nije provokacija.", su beskrajno infantilne i nezrele. 

Budimo veliki i u pobjedi i u porazu i nemojmo se spuštati na njihovu razinu. To je sve jedan veliki ciklus. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
FC Barcelona

Sad znam kako se osjecaju navijaci Reala zadnje 4 godine.

Pep je dobar trener, ali ima neke svoje musice kojima nije mjesto na ovoj razini. On zeli 15-16 igraca u ekipi? Pa nije ovo balet, ozljede su sastavni dio nogometa, svi ostali klubovi imaju preko 20 igraca. Da, tu je La Massia, ali brate u el clasicu i polufinalu lige prvaka se ne testiraju igraci.

Messi- jbg, momak vec 5 godina igra nemoguce dobro, ali trebao bi postojati netko da povuce ako ga ne ide. U 5 godina los tjedan nije nista cudno, samo se dogodio u nezgodno vrijeme i ocito ne postoji nikakva alternativa. Kupite vise tog je..nog napadaca.

Ali najvise od svega mi smeta sto su popusili 2 gola trenutak prije poluvremena. To znaci ozbiljna ekipa ne moze sebi dopustiti.

Sad se samo nadam da nece Real osvojiti, mada sad i nemaju neku konkurenciju, iz razloga sto ce mi zivot postati nemoguc od ovih nazovi navijaca Reala (za koje sam siguran da je bar 90% sretnije sto je barca ispala nego sto ce biti ako Real sutra prodje)

15 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
Zuja007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Mislim da je uvreda svakom ljudskom biću(+89 IQ) da neki post od tebe ne shvati kao provokaciju. Trol na kvadrat, realno sagledanje stvari.

P.S. Ne stojite ni vi protiv Bayerna odlično....

Pobijedi Chelsea protiv barce a ti vičeš Real je prvak svijeta?...Aj ok, ja se prozivam za zaštitu Zuja007, imajte suosjećanja molim!

REALNO stanje stvari "nogometni stručnjače" je da Barci više ni suci nemogu pomoći i da je prošlo njihovo vrijeme, sad kraljuju kraljevi!

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nakon što sam se malo smirio, i odgledo udarac Terrya. Ipak to je za crveni jer onako doć i iz čista mira lupit igrača je za crveni, ma ne moraš ti jako ni lupit al namjera je tu, dosta je da takneš igrača.

Povlačim onu glupost kad sam rekao da nije za crveni, ponašanje Terrya je kao da je imo 15 godina.

17 godina
Praetorian1 kaže...

Nakon što sam se malo smirio, i odgledo udarac Terrya. Ipak to je za crveni jer onako doć i iz čista mira lupit igrača je za crveni, ma ne moraš ti jako ni lupit al namjera je tu, dosta je da takneš igrača.

Povlačim onu glupost kad sam rekao da nije za crveni, ponašanje Terrya je kao da je imo 15 godina.

I kad je Chelsea prosao pretpostavljam? :)

15 godina
neaktivan
Ma Barca sljedece godine uzima LP ne bojte se. Ako u finale nekom nesrecom prodje Real ja to finale ne gledam, ali slobodno mogu stavit kucu u kladionicu da Real osvaja...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

Messijev pad forme se dogodio u najgore vrijeme i to je razlog ovih loših rezultat u zadnje vrijeme. Tek kad odigra loše se vidi koliko je on zapravo dobar igrač inače,on sam nosi cijelu momčad i kad ga nema,onda smo u banani. I ovi što mu zamjeraju penal ili bilo koju drugu propuštenu priliku nisu pravi navijači i zaboravljaju što nam je sve donio zadnjih nekoliko godina. Ali Pep: Čemu Tello,a ne Pedro? čemu Keita kad hvatamo zaostatak,a Pedro i Thiago sjede na klupi?

Treba biti velik i u pobjedi i u porazu i svaka čast publici koja je nakon 2. primljenog gola,100.000 ljudi zaorilo onu poznatu:

Olele olala ser del barça es lo mejor que hi ha !! (being a part of Barca is best there is).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 23:07 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

nemojte me sad krivo shvatit, ne navijam za nikog od barce, reala, chelsea.. al gledo sam utakmicu, za onaj penal, odnošenje lopte, tj. udario je on loptu i ovaj pao preko njega, neznam mozda su drugacija pravila u uefi? sjecam se x situacija kad se igra utakmica, igram iza, puno puta uklizio tako, uzeo loptu, sudac nikad nije sudio nesto takvo za penal..

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako je Messi ponajbolji igrač svih vremena (nema veze što je danas promašio penal iako će ekipa srat po njemu), sad se vidi da je Xavi glavna karika. Xavi je zašao u godine, lagano mu forma pada - Barcina igra lagano pada, tiki taka se usporila. Iako sam tužan što je Barcelona ispala, nadam se da će Bayern izbaciti Real jer prvenstveno želim gledati nogomet, a ne dominaciju dvaju ekipa. Sljedeće sezone se vraćaju i Talijani, nogomet je opet postao zanimljiv. Želim Ligu prvaka u kojoj 20 ekipa kandidira za naslov, kao sezona 03/04, a ne da i prije početka znamo polufinaliste. Chelseau želim naslov jer su nakon svih ovih godina ispadanja stvarno zaslužili. P.S. Drogba je igračina.  Toliko od mene.

17 godina
Praetorian1 kaže...

TO sam i ja rekao frendu odmah za vrijeme tekme, dok se još nije vidjelo dobro što je bilo. Samo ja sam mu opisao to ovako:

Mrzim što je dobio crveni (iz očitih razloga što nevolim jedan klub :-D) ali znam da se Terry, Lampard i Drogba ponašaju na terenu kao kauboji.

Kasnije je isto bilo ono udaranje Lamparda na podu nekoga.....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice