Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 111.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Dinamo 2011/12
Keops kaže...

Ne znam stvarno za tog Callela jer ne pratim Dinamo, ali odkad je on došao u Dinamo(sjećam se da je došao prije utakmice Hajduk-Dinamo, ne znam koje godine i da je sje*o jedan gol) nisam vidio ni jednom neku dobru igru od njega. Što Jurčić nema nikog drugog da stavi na tu poziciju ? Kovačić je idealan, ali pre mlad je da bi igrao važne utakmice od početka, njega treba ubacivati u drugom poluvremenu.

Ja ga pratim pa ti mogu objasniti... Kao što ti je netko već spomenuo radi se o defanzivno veznom igraču i to s izrazitim defanzivnim sklonostima. On ima nešto lošiji prijem lopte i zna pogriješiti u predaji lopte, pa ga zbog toga ljudi uzmu "na zub". To doista zna biti iritantno ako je on usamljeni zadnji vezni (to je baš ono što igra kod Krune), jer takve greške mogu biti skupe i ružno ih je za vidjeti...

Ali s druge strane je on naš najuspješniji igrač za destrukciju igre, oduzima daleko najviše lopti s najmanje prekršaja (za razliku od Leke koji skoro na svakoj utakmici dobije karton). To nije atraktivan dio igre, pa površni gledatelji to ne cijene, ali je iznimno korisno za momčad i takve igrače itekako trebaš kada se očekuju brojni i intenzivni napadi (situacija kada protivnik igra otvoreni i napadački nogomet)...

Calello uz to zna bolje poslati dugu loptu nego izvesti kratko dodavanje (par puta je tako napadače doveo izravno u gol-priliku), a začudo ima i sasvim solidan šut kojeg je tek kod Vahe počeo koristiti. Tako je u prošloj sezoni dao dva gola u utakmicama koje su završile 1:0 (prvi je bio u gostima kod Splita, izrazito tvrdoj utakmici, koja je bila prekretnica prošle sezone) i tako izravno Dinamu donio 6 bodova, a i sam Vaha koji je s njim došao u sukob (a posredno zbog toga i s Mamićem), je u drugom dijelu sezone ime samo riječi pohvale za Calella.

rooswelt1991 kaže...

Ma samo neka (nisam vjerovao da ću ovo ikad reći {#}) igraju kontrolirano i nek ne srljaju.

prvo polovrijeme samo ići blago prema naprijed u 60min zatvoriti utakmicu sa još jednim veznim umjesto napadača i gotovo.

ostaviti rukavinu naprijed u slučaju kontre i gotovo.

3 gola su velika prednost, ali treba pametno igrati

Pa najbolja kontrola bi bila - dati gol Malmou! {#}

Nakon toga mogu do kraja utakmice dodavati si loptu u krug, nitko im neće smetati...

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 18:52 (Miro).
15 godina
neaktivan

To je jedan od igrača koji razara protivničku igru, prekida suparničke napade, pomaže obrani,za takvog igrača možeš reći da je 5 obrambeni, ako on "ispadne" ili pogriješi s dodavanjem, obrana zna biti u vrlo opasnoj situaciji, uglavnom vrlo koristan igrač... kad bi ga uspređivao s nekim (poznatijim) igračem to bi bio Esteban Cambiasso, iznimno bitan igrač za igru Intera, a ne čuješ ga i ne vidiš ga...

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

ma samo da dinamo krene agresivno na početku i da postigne gol (tj. kao što radi u dosadašnjem djelu prvenstva)... u tom slučaju je sve gotovo i možemo u miru čekat četvrtak :D

Ma samo neka (nisam vjerovao da ću ovo ikad reći {#}) igraju kontrolirano i nek ne srljaju.

prvo polovrijeme samo ići blago prema naprijed u 60min zatvoriti utakmicu sa još jednim veznim umjesto napadača i gotovo.

U 60-oj minuti počet zatvarati utakmicu? FAIL {#}

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...
rooswelt1991 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

ma samo da dinamo krene agresivno na početku i da postigne gol (tj. kao što radi u dosadašnjem djelu prvenstva)... u tom slučaju je sve gotovo i možemo u miru čekat četvrtak :D

U 60-oj minuti počet zatvarati utakmicu? FAIL {#}

Možda je fail u normalnoj utakmici, ali kad imaš 3 gola prednosti, evesti još jednog veznog umjesto napadača je logičan potez po meni, pogtovo kad su ulozi veliki...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

dinamo lako puca pod pritiskom protivničkog agresivnog napada, a 3 gola im nije teško zabit.

morate zabit barem jedan ako mislite proć, neće vam bit lako {#}

Reketarim po forumu..
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 19:56 (Visitor).
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

mi ako damo gol to je rijeseno :D vjerujem u ovaj dinamo

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
Visitor kaže...

dinamo lako puca pod pritiskom protivničkog agresivnog napada, a 3 gola im nije teško zabit.

Ti si neki Karlo Kuret, klasa optimist {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Sretno dečki!

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
moderator
Visitor kaže...

Zoran Mamić najavio da idemo po pobjedu!!!

Ajmoooooooo!

...
17 godina
Dinamo 2011/12

Loše, da je bar ruki ono zabio{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Badelj nezna di se nalazi {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
16 godina

Da,ne igra danas baš nešto posebno.

HTC Desire Android
15 godina
protjeran
Miro kaže...

Zoran Mamić najavio da idemo po pobjedu!!!

Ajmoooooooo!

Proslo prvo poluvrijeme. Jos nisu krenuli.

Brutal Truth \m/
16 godina

E moj Ante...

HTC Desire Android
14 godina
Dinamo 2011/12

Kelava {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Kelava {#}

I Vida..

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
16 godina
Dinamo 2011/12

KOJI IDIOTI!!!

HTC Desire Android
14 godina
Dinamo 2011/12

Očekivano

16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Mamić je infark dobio ziher!

14 godina
protjeran

jurčič nije normalan,on samira koji je sredina za napadača,wtf

i sad još krstanovića za rukavinu,to nema nigdje......umjesto da uvede biščana,stavi vidu na desnog bočnog,na stopera biščana i igraj,on stavlja napadače!wtf?!šta on misli?da ce rukavina preci sve i dati gol,haha

16 godina

Šime,Šime,zašto si se vratija???

HTC Desire Android
14 godina
Dinamo 2011/12

sad moram čistit stolicu hahaha

15 godina
Dinamo 2011/12
Lakoćicom, bravo dečki :) svaka čast
Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

LOL!

17 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Lakoćicom, bravo dečki :) svaka čast

ROFL! E jesu jadni. Bit ce kanta za trpanje u skupini.

15 godina
Dinamo 2011/12

Cestitke, i da sto dalje stignete u LS :)

Sve u kurac, ako ovo je vrhunac ..
16 godina

Kelava i Vida su bili apsolutno fantastični.

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Bez komentara {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
Dinamo 2011/12

trebala nam je ova tekma da nas malo prizemlji...

al badelj je danas za qrac odigro... a rukavina, pa majstore takve se šanse moraju zabit u europi.

aj, bar će nam utjeha bit igranje u skupini lige prvaka {#}

0_o
17 godina
Dinamo 2011/12

A u 3pm, kroz mišiju rupu se provukosmo{#}

Kelava {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice