Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 111.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Dinamo 2011/12
timmyzg kaže...
Luuka kaže...

Je, svi igraju nogomet, al ne očekujem od Dinama nešto specijalno. I prošlih sezona su u skupine dolazile manje ekipe nakon pobjeda protiv nekih jačih pa su bili kanta. Uz to, ak dođe ponuda za Sammira i Badelja, neće se tak lako odbit. Velika je stvar ući u skupinu, al nemojmo se zanosit zbog jednog super nastupa. Preneiskusna je ovo ekipa za tako veliko natjecanje i takve protivnike. Al sve ćemo vidit uskoro :D

gle ak tak misliš pričat o dinamu i kako neće dobro proći u ligi prvaka i kako je neiskusna momčad slobodno odi na temu Hajduk 2011/2012 i tam govori takve stvari jer je dinamo jučerašnjom igrom pokazao punoo više od očekivanog i možemo i hoćemo ove godine od njih puno očekivati!

Ne pratim HNL i ne navijam za nijedan od naših klubova. Živim u okolici Zagreba i Dinamo bi mi bio najbliži geografski, ali ne gajim nikakvu ljubav ni simpatiju prema njemu, kao ni prema Hajduku ili bilo kojem drugom našem klubu. Kad se radi o Europi želim im svu sreću, radilo se Dinamu, Hajduku, Varaždinu, Splitu ili kome već. Samo smatram da će ovakvu igru Dinamo teško ponovit i da se ne treba zanosit jednom dobrom tekmom. Jurčić je komedija od trenera i sumnjam da će ekipu koja ima nešto talenta pripremit na pravi način za teške tekme u LP. Ždrijeb je dosad bio jako naklonjen Dinamu, nije da je imao teškog protivnika do sad, to su sve ekipe koje se moralo dobit. Želim Dinamu svu sreću, ali ne očekujem puno, pogotovo ako odu glavni igrači.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Dinamo 2011/12

Vidi se da ne pratiš Dinamo niti se od tebe ne može očekivati nikakav pametni komentar. Dinamo se pojačao, ako nisi znao, Jurčić je puno toga napravio. I ne možeš reći da je Dinamo dobio lake protivnike kad je sve do sad pobijedio, kada je jučer jedan Schalke popušio dva nula od Helsinkija. da je Dinamo igrao protiv Schalkea i da ga je pobijedio, što bi onda rekao? Još jedan lakši protivnik??

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
jurica_m kaže...

Vidi se da ne pratiš Dinamo niti se od tebe ne može očekivati nikakav pametni komentar. Dinamo se pojačao, ako nisi znao, Jurčić je puno toga napravio. I ne možeš reći da je Dinamo dobio lake protivnike kad je sve do sad pobijedio, kada je jučer jedan Schalke popušio dva nula od Helsinkija. da je Dinamo igrao protiv Schalkea i da ga je pobijedio, što bi onda rekao? Još jedan lakši protivnik??

Slažem se s tobom, ali ovo su ipak dječji argumenti.

O tempora, o mores !
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

Hajduk nikad bliži Ligi Prvaka... Od Splita do Maksimira samo 387 kilometara. lol {#}

Hahahah

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Evo mi ćemo ovo gledati ove sezone a oni u Splitu nek se požderu! hahhahah

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ne kužim zaš bi se oni u splitu požderali?

Pa i njima je valjda drago da će Dinamo najvjerojatnije igrat u LP...jbt pa svi smo Hrvati

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
14 godina
Dinamo 2011/12

Kompleksi Ige, kompleksi.

O tempora, o mores !
15 godina
protjeran
Keops kaže...

Kompleksi Ige, kompleksi.

Eto vidiš.......

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Da i ja kazem 2-3 rijeci o navijanju.A kakvo to BBB navijanje imaju.1.)90 minuta pjevate UBI/tovara/srbina/slavonca itd....ovisno o protivniku.2.)90 minuta indentican ritam lupanja po bubnjevima i kad zatvorim oci imam osjecaj kao da sam u nekom africkom plemenu.3.) Sjecam se jedne utakmice u kojoj su 90 minuta pjevali samo ale ale aleaoooooooooo volim dinamo,i par puta vikali DINAMO ZAGREB a raznolikosti majko mila...4.)U svaki grad koji dodete razbijate sramotite svoju zemlju/grad i klub,hvala bogu pa tog ove sezone nece bit..5.)Zivciraju me vase baklje i petarde,kameno doba je odavno proslo.6.) Sacica degenerika koja si umislja da mogu preuzet vlast u klubu koji se iz godine u godinu razvija i odavno je prerastao HNL,zahvaljujuci emotivnom covjeku na celu koji je ostavio zdravlje i srce za razvoj Dinama,a cija je jedina mana nekontroliranje vlastitih emocija zbog cega ga novinari nazivaju seljacinom.Mozda si je napunio depove novcem,ali nije unistio Dinamo svojim djelovanjem vec ga je digao na razinu koju ostali klubovi ove regije nece jos dugo doseci i zato mu skidam kapu.Ne trebate nam na tribinama

15 godina
protjeran
Arnold Šrafncinger kaže...

Da i ja kazem 2-3 rijeci o navijanju.A kakvo to BBB navijanje imaju.1.)90 minuta pjevate UBI/tovara/srbina/slavonca itd....ovisno o protivniku.2.)90 minuta indentican ritam lupanja po bubnjevima i kad zatvorim oci imam osjecaj kao da sam u nekom africkom plemenu.3.) Sjecam se jedne utakmice u kojoj su 90 minuta pjevali samo ale ale aleaoooooooooo volim dinamo,i par puta vikali DINAMO ZAGREB a raznolikosti majko mila...4.)U svaki grad koji dodete razbijate sramotite svoju zemlju/grad i klub,hvala bogu pa tog ove sezone nece bit..5.)Zivciraju me vase baklje i petarde,kameno doba je odavno proslo.6.) Sacica degenerika koja si umislja da mogu preuzet vlast u klubu koji se iz godine u godinu razvija i odavno je prerastao HNL,zahvaljujuci emotivnom covjeku na celu koji je ostavio zdravlje i srce za razvoj Dinama,a cija je jedina mana nekontroliranje vlastitih emocija zbog cega ga novinari nazivaju seljacinom.Mozda si je napunio depove novcem,ali nije unistio Dinamo svojim djelovanjem vec ga je digao na razinu koju ostali klubovi ove regije nece jos dugo doseci i zato mu skidam kapu.Ne trebate nam na tribinama

Koje li ljubomoreeeee, majko mila....... ajde idite vi lijepo tamo negdje u Lučko ili gdjeveć i igrajte se s novim prvoligašem........a mi ćemo u natjecanje  za gospodu roflmao

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Arnold Šrafncinger kaže...

Koje li ljubomoreeeee, majko mila....... ajde idite vi lijepo tamo negdje u Lučko ili gdjeveć i igrajte se s novim prvoligašem........a mi ćemo u natjecanje  za gospodu roflmao

Koja ljubomora pa ja navijam za Dinamo i iz Zagreba  sam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 18:49 (Arnold Šrafncinger).
14 godina
Dinamo 2011/12

Na Maksimiru fale BBB-i, ali oni pravi BBB-i. Oni koji dolaze na utakmice da podrže klub navijanjem,a ne da mu odmažu neredima i primitivnim ponašanjem.

O tempora, o mores !
16 godina
jurica_m kaže...

Je, pojačao se, i Dinamo je avion za HNL. Dal će to bit dosta u Europi tek je za vidjeti. Koliko god bili dobri neki igrači, nema Dinamo iskustvo igranja protiv jakih ekipa, najteža tekma koju su vidli zadnjih 5 godina je Hajduk i ovih par pretkola LP. Kako će odigrat tek je za vidjet, i sretno im bilo :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
Luuka kaže...
jurica_m kaže...

Je, pojačao se, i Dinamo je avion za HNL. Dal će to bit dosta u Europi tek je za vidjeti. Koliko god bili dobri neki igrači, nema Dinamo iskustvo igranja protiv jakih ekipa, najteža tekma koju su vidli zadnjih 5 godina je Hajduk i ovih par pretkola LP. Kako će odigrat tek je za vidjet, i sretno im bilo :D

WTF ?!

O tempora, o mores !
15 godina
protjeran
Luuka kaže...
jurica_m kaže...

LOL, pa ove 3 ekipe su na razini otprilike jednog Splita............a Hajdukovci se mogu zahvalit Dinamu što se plasirao u skupinu jer će donijeti HNLu još jedno mjesto u LP za 2 godine

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Što dečki igraju, svaka čast.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
16 godina
Luuka kaže...
jurica_m kaže...

WTF ?!

U zadnjih 5 godina, Ajax, Arsenal , Werder, Villarreal. Da, ali ovi navedeni klubovi nisu do koljena jednom Hajduku {#}

Bit će zanimljivo ove sezone u LP za Dinamo, can't wait. Bit će mi čudno kad ću uz pivicu gledat Dinamo u Ligi prvaka. Na domaće tekme se ide, gostujuće će se gledat uz pivicu u fotelji.

17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Koja će to bit potražnja za kartama :O

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
odjavljen
Dinamo 2011/12

Ipak pričekajmo uzvrat prvo pa onda maštanje o tekmama.

av-gurus.blogspot.com/
17 godina
moderator
Dinamo 2011/12

pretpostavljeni sastav Dinama za večeras:

------------Kelava-------------

Vrsaljko--Tonel--Vida--Cufre

------------Calello-------------

--Leko----------------Badelj--

-----------Sammir------------

----Rukavina--Krstanović----

...
14 godina
neaktivan
Miro kaže...

Bolje da ubaci malog Kovačića umjesto Calella {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
Dinamo 2011/12

Ne znam stvarno za tog Callela jer ne pratim Dinamo, ali odkad je on došao u Dinamo(sjećam se da je došao prije utakmice Hajduk-Dinamo, ne znam koje godine i da je sje*o jedan gol) nisam vidio ni jednom neku dobru igru od njega. Što Jurčić nema nikog drugog da stavi na tu poziciju ? Kovačić je idealan, ali pre mlad je da bi igrao važne utakmice od početka, njega treba ubacivati u drugom poluvremenu.

O tempora, o mores !
15 godina
Kaj je vama? Dinamo je dao Malmou 4 komada s Callelom. Valjda trener zna najbolje koji su igraci na raspolaganju i te ce staviti.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
Liverpool1892 kaže...
Miro kaže...

Bolje da ubaci malog Kovačića umjesto Calella {#}

Calello je zadnji vezni, Kovacic nije, jedino da Leku vrati na prirodnu poziciju, Badelja desno i Kovacica lijevo...

Neznam kako vi gledate na nogomet al po meni Calello odraduje jako dobar posao, on defanzivne zadatke odraduje dobro, nije neki u napadu al on je tu  da bude u krugu centra i lupa sve kaj nije plavo i ima loptu...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

sretno dinamo {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
Dinamo 2011/12

Ždrijeb je u petak?

HTC Desire Android
17 godina
emerik kaže...

Ždrijeb je u petak?

u četvrtak za ligu prvaka, u petak za europsku ligu

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 17:47 (toxic).
17 godina
emerik kaže...

Ždrijeb je u petak?

nisi valjda tako pesimističan za večerašnju tekmu{#}

Ja se nadam da će naš ždrijeb biti u Četvrtak!

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina
Dinamo 2011/12

ma samo da dinamo krene agresivno na početku i da postigne gol (tj. kao što radi u dosadašnjem djelu prvenstva)... u tom slučaju je sve gotovo i možemo u miru čekat četvrtak :D

0_o
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

ma samo da dinamo krene agresivno na početku i da postigne gol (tj. kao što radi u dosadašnjem djelu prvenstva)... u tom slučaju je sve gotovo i možemo u miru čekat četvrtak :D

Ma samo neka (nisam vjerovao da ću ovo ikad reći {#}) igraju kontrolirano i nek ne srljaju.

prvo polovrijeme samo ići blago prema naprijed u 60min zatvoriti utakmicu sa još jednim veznim umjesto napadača i gotovo.

ostaviti rukavinu naprijed u slučaju kontre i gotovo.

3 gola su velika prednost, ali treba pametno igrati

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice