Dinamo 2011/12 zaključana tema

poruka: 951
|
čitano: 111.394
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dinamo 2011/12
pirat kaže...
Liverpool1892 kaže...

Možete vi govoriti da je Mamić govno, budala, seronja, ali da ga nema, Dinamo bi bio loš kao Hajduk!!

Nemoj vrijeđat Dinamo,nitko nemože biti loš kao Hajduk{#}

aaaaa ,so truee {#}

Live to win!!
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Hahahha, apsolutno se slažem. Nek sad žabari tamo u Splitu gledaju još tih 26 utakmica do kraja sezone (i eventualno nešto kupa) a mi ćemo lijepo gledati Barcu, Milan ma koga god i još će Dinamo i dobiti para za to. roflmao

Btw jel zna netko gdje ima za skinuti čitava tekma jer sam bio na stadionu a htio bih pogledati i sa TVa

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Btw jel zna netko gdje ima za skinuti čitava tekma jer sam bio na stadionu a htio bih pogledati i sa TVa

Evo ovdje: http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?134535-FUTBOL-UEFA-Champions-League-4th-Round-1st-Leg-Dinamo-Zagreb-vs.-Malmo-17-08-2011

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
protjeran
Liverpool1892 kaže...
Kora kaže...

Evo ovdje: http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?134535-FUTBOL-UEFA-Champions-League-4th-Round-1st-Leg-Dinamo-Zagreb-vs.-Malmo-17-08-2011

Hvala

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Čemu ova provokativna tema i postovi ?????

Edit: sala

[IMG]http://userbar.atomixro.com/userbar.php?name=nologic [/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 13:17 (the mir).
15 godina
protjeran
the mir kaže...

Di ti vidiš provokativnu temu, a di postove??!?! Ti si zalutao u vremenu i prostoru stari moj.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...
the mir kaže...

Di ti vidiš provokativnu temu, a di postove??!?! Ti si zalutao u vremenu i prostoru stari moj.

hhh očekivao sam drugi odgovor ali nema veze, tj. ovo je trebala biti sala !!!!

15 godina
protjeran
the mir kaže...
gjurki kaže...
the mir kaže...

Pa uletiš ko grom iz vedra neba i pitaš o nekoj provokativnoj temi lol:)

17 godina
neaktivan
gjurki kaže...
the mir kaže...
gjurki kaže...
the mir kaže...

Pa da a tko bi to napravio nego navijač hajduka.

Edit:(Bez uvrjede)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 13:22 (the mir).
16 godina

Tekmu nisam gledao, ali bravo Dinamo. Sad nek ždrijeb podari United i idemo na jug u crvenim majicama :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
the mir kaže...
gjurki kaže...
the mir kaže...
gjurki kaže...
the mir kaže...

Pa da a tko bi to napravio nego navijač hajduka.

Edit:(Bez uvrjede)

{#}

Luuka kaže...

Tekmu nisam gledao, ali bravo Dinamo. Sad nek ždrijeb podari United i idemo na jug u crvenim majicama :D

Uff, to je san, al bez djela s jugom, Man Utd se voli, za Dinamo se zivi ;)

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
Luuka kaže...

Protiv svih ostalih sve najbolje Dinamu, al kad se igra protiv Uniteda želim im bar 5 komada da dobiju. United se živi, za Dinamo tak svejedno :D

Al velik je ovo uspjeh za Dinamo, al nema se kaj tražit u skupinama, jedino ako bude jako sretan ždrijeb pa bit 3.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
neaktivan

Danas svi igraju nogomet.. sve je stvar glave (pristupa) i sreće kao pri svemu u životu.. tako da, ni prolaz skupine nije nedohvatljiv..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

Barca će doć Dinamu za besplatno, a glupi Hajduk platio 2 milijona hahaha i to će doć cjela prva postava:)

14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Barca će doć Dinamu za besplatno, a glupi Hajduk platio 2 milijona hahaha i to će doć cjela prva postava:)

Ahaha :D I to ne samo 1 velikan već 3 :)

16 godina
Dinamo 2011/12

Kad na Maksimiru opet zasvira Champions League tema i naježiš se,uf ,jedva čekam :D

HTC Desire Android
15 godina
protjeran
Luuka kaže...
Luuka kaže...

Protiv svih ostalih sve najbolje Dinamu, al kad se igra protiv Uniteda želim im bar 5 komada da dobiju. United se živi, za Dinamo tak svejedno :D

Al velik je ovo uspjeh za Dinamo, al nema se kaj tražit u skupinama, jedino ako bude jako sretan ždrijeb pa bit 3.

Kakve ti gluposti pričaš "nema se kaj tražit u skupinama", pa šta ti misliš da će oni u glavi imati (kad uđu u skupinu) ej mi hoćemo bit prvi?! Pa cilj je dohvatiti skupinu a tad nek ih kantaju tkogod hoće baš me briga a uvjeren sam da i drugi navijači slično razmišljaju! A osim toga, sa ovakvom igrom nevjerujem da bi Dinamo bio kanta za napucavanje. Sam nek svi ostanu bar do zime bez prodaje

Dinamo živi vječno
17 godina
moderator
Dinamo 2011/12

Ako se netko možda pita - igra li Dinamo ove godine u pretkolima s nekim jazavcima i jednostavno ima sreće, evo zanimljive informacije - Helsinki je večeras u play-offu Euro lige pobijedio Schalke 04 s 2:0!

A Schalke je prošle godine bio najveće iznenađenje Lige prvaka, dok je Dinamo izuzetno pametnom igrom (na koju su neki analfabeti reagirali zvižducima s tribina) pregazio Helsinki kao plitki potok!

{#}

...
16 godina

Je, svi igraju nogomet, al ne očekujem od Dinama nešto specijalno. I prošlih sezona su u skupine dolazile manje ekipe nakon pobjeda protiv nekih jačih pa su bili kanta. Uz to, ak dođe ponuda za Sammira i Badelja, neće se tak lako odbit. Velika je stvar ući u skupinu, al nemojmo se zanosit zbog jednog super nastupa. Preneiskusna je ovo ekipa za tako veliko natjecanje i takve protivnike. Al sve ćemo vidit uskoro :D

14 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Je, svi igraju nogomet, al ne očekujem od Dinama nešto specijalno. I prošlih sezona su u skupine dolazile manje ekipe nakon pobjeda protiv nekih jačih pa su bili kanta. Uz to, ak dođe ponuda za Sammira i Badelja, neće se tak lako odbit. Velika je stvar ući u skupinu, al nemojmo se zanosit zbog jednog super nastupa. Preneiskusna je ovo ekipa za tako veliko natjecanje i takve protivnike. Al sve ćemo vidit uskoro :D

gle ak tak misliš pričat o dinamu i kako neće dobro proći u ligi prvaka i kako je neiskusna momčad slobodno odi na temu Hajduk 2011/2012 i tam govori takve stvari jer je dinamo jučerašnjom igrom pokazao punoo više od očekivanog i možemo i hoćemo ove godine od njih puno očekivati!

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
15 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ja nepratim baš HNL, ali juče sam gledao utakmicu Dinama, stvarno su igrali super, da bar što dalje doguraju.

F.C LIVERPOOL
15 godina
protjeran
Dinamo 2011/12

A što se tiče Boysa, ko ih hebe! Nemoraju ni dolazit, ako oni sebi hoće uskraćivat užitke tipa ovoga sinoć zbog jednog čovjeka, tu se vidi kakvi umovi se tu u BBBu nalaze! Takvi i ne trebaju Dinamu, evo sinoć bez ijednog incidenta neće bit nikakvih kazni ove sezone, i još će se proći u ligu prvaka, i sve to kad nema BBBa, ko ih hebe ni netrebamo ih, sjever se može i bez njih napuniti

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran
Kora kaže...

A što se tiče Boysa, ko ih hebe! Nemoraju ni dolazit, ako oni sebi hoće uskraćivat užitke tipa ovoga sinoć zbog jednog čovjeka, tu se vidi kakvi umovi se tu u BBBu nalaze! Takvi i ne trebaju Dinamu, evo sinoć bez ijednog incidenta neće bit nikakvih kazni ove sezone, i još će se proći u ligu prvaka, i sve to kad nema BBBa, ko ih hebe ni netrebamo ih, sjever se može i bez njih napuniti

ma na stadionu su oni samo u "civilu" :D

14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Tko to kaže da se B.B.B ne trebaju vratiti?? 
Ako je vama ovo navijanje što je bilo u ove 3 kvalifikacijske utakmice, poklopite se po ušima!
Jedan dio istoka navija svoje drugi dio svoje, Sjever gore jedno, sjever dolje drugo!

Naravno ne trebaju praviti incident, ali zbog navijanje se trebaju što prije vratiti. Gubio Dinamo ili vodio oni uvijek navijaju, a ne kao VI protiv Helsinkia, znate zviždati a nećete navijate, sramota!! 

14 godina
neaktivan
Slazem se...BBB su ti koji bodre momcad i kada gube...protiv helsinkija ste zvizdali a na kraju smo dobili...
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
Dinamo 2011/12

Prerano govorite o ligi prvaka s obzirom da je Dinamo hrvatski klub(donekle), a Hrvati znaju zaje*ati u ovakvim situacijama.

O tempora, o mores !
14 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

sve dok ove potplačene budale koje vode akciju zzd ne shvate da ih dinamo NETREBA neće dolaziti na tekme, meni fali navijanje i što je najgore neredi itd. ali trebaju shvatit da propuštaju odlične tekme kakve nikada vjerovatno nisu gledali u živo....

gospodin Galoić ilti OSNIVAČ bad blue boysa stric od mog frenda se ne slaže s njima, kaže da je pričao par njih i da žele na tekme ali ne želi vođa bad blue boysa jer mu tako govore glasnogovornika bbb-a i neki iz zzd...

došli bi oni i to 95% boysa svima fali dinamo, tekme i navijanje ali ne žele sami bez svog ''vođe'' i zato na žalost ih nema na tribinama i ne bodre svoj klub 

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 1:17 (timmyzg).
17 godina
neaktivan
Dinamo 2011/12

Ma ionako je pola boysa neškolovana, neodgojena stoka bez perspektive i kompleksima manje vrijednosti.

Kaj se mene tiče, ne moraju više nikad doći.

Neka se ne navija kao kad su oni, ali barem nema nereda, atmosfera na tribinama je prijateljska, i možeš odvest klince na utakmicu bez straha.

A i ne ispadamo k'o zadnja stoka u europi, da nas sramote gdje stignu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
Potpuno se slazem. Sigurno da te bodre i kad gubis i kad je gusto. Ali taj primitivizam, ubij ovo, ubij ono, divljastvo. Sto to ima veze s nogometom? Pogledajte atmosferu na europskim tekmama. Sjajna je i bez ludjaka. Pogledajte atmosferu na Maksimiru. Nema baklji, nema tuce, nema nereda. Samo zajednistvo. Svi-obitelj, prijatelji. Dok se god ponasaju ko stoka, BBB uopce ne treba. Kome trebaju kazne radi nereda, baklji i divljastva samo zbog njih? Nikomu.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
Dinamo 2011/12

Hajduk nikad bliži Ligi Prvaka... Od Splita do Maksimira samo 387 kilometara. lol {#}

0_o
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice