a moj Kora,pričaj ti što hoćeš ali je očigledno da nam zavidiš
Debrecen je bio sramota,ali mi smo barem ispali od mađarskog kluba a ne od prvaka MOLDAVIJE
ponavljam,MOLDAVIJE
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Debrecen je bio sramota,ali mi smo barem ispali od mađarskog kluba a ne od prvaka MOLDAVIJE
ponavljam,MOLDAVIJE
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Nixas, počni ti bolje pratiti košarku, neidu ti najbolje postanalize nogometnih utakmica :))))
a ti skoči do ghetaldusa, sad kad je sezona i kad se sunčane naočale prodaju ko lude, uzmi neke dioptrijske na popustu..
na jesen budu preskupe pa ćeš opet trabunjat bezveze..
Pa nemogu vjerovati da ovdje ima tolikih jadnika da ne bi htjeli da Hajduk prođe jer navijaju za Dinamo, naravno, u našoj ligi svatko ima svoj omiljeni klub, no što se tiče natjecanja van granica Hrvatske navijam za bilo koji naš klub.
Pa nemogu vjerovati da ovdje ima tolikih jadnika da ne bi htjeli da Hajduk prođe jer navijaju za Dinamo, naravno, u našoj ligi svatko ima svoj omiljeni klub, no što se tiče natjecanja van granica Hrvatske navijam za bilo koji naš klub.
Najveći jadnici su hajdukovci koji pišu u temi od dinama.
ponavljam,MOLDAVIJE
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Pa to nema veze da je dinamo ispado od moldavskog kluba u kojem igraju 2 Moldavca,to je kao i dinamo u Hrvatskoj,prejak za svoju ligu.
A sad pobijediti 6 iz rumunjske lige i nije nešto
Budi sretan što ljudi uopće pišu u temu, sad nakon što je Dinamo ispao, baš i nema razloga za pisanje do početka sezone...
Budi sretan što ljudi uopće pišu u temu, sad nakon što je Dinamo ispao, baš i nema razloga za pisanje do početka sezone...
nek ti bude,samo uživajte
pa da, stanovnici Madrida navijaju za Barcelonu, odlično rezoniraš
Baš je isto ;)
Barcelonu - Real bi bolje mogo usporedit sa Dinamo - Partizan nego sa Hajdukom.
Meni su i djed i stari dinamovci, Dinamo je u njihovo vrijeme bio izraz hrvatstva, danas ne znači ništa, pogotovo sa ovakvom upravom i igračima.
Katalonci su narod, imaju svoj jezik, svoju povijest a Madrid im diktira način života. Tamo je to puno više od nogometa, to je politika. Pa odkud Realu toliko novca, mogu dobit koliko god hoće zbog vlade. Imao sam prilike razgovarat i sa jednima i sa drugima ;)
Shvaćam da netko na utakmici Dinamo - Hajduk navija za Dinamo, ali da igra Hajduk protiv nekog inozemnog kluba, uvijek ću za Hajduk bit.
Jesi vidio da su jučer torcidaši navijali za Hajduk sa HRVATSKIM ZASTAVAMA.
pa da, stanovnici Madrida navijaju za Barcelonu, odlično rezoniraš
Baš je isto ;)
Barcelonu - Real bi bolje mogo usporedit sa Dinamo - Partizan nego sa Hajdukom.
Meni su i djed i stari dinamovci, Dinamo je u njihovo vrijeme bio izraz hrvatstva, danas ne znači ništa, pogotovo sa ovakvom upravom i igračima.
Katalonci su narod, imaju svoj jezik, svoju povijest a Madrid im diktira način života. Tamo je to puno više od nogometa, to je politika. Pa odkud Realu toliko novca, mogu dobit koliko god hoće zbog vlade. Imao sam prilike razgovarat i sa jednima i sa drugima ;)
Shvaćam da netko na utakmici Dinamo - Hajduk navija za Dinamo, ali da igra Hajduk protiv nekog inozemnog kluba, uvijek ću za Hajduk bit.
Jesi vidio da su jučer torcidaši navijali za Hajduk sa HRVATSKIM ZASTAVAMA.
da si bolje čitao od početka onda bi shvatio da je to bila zezancija napisana nakon dinamovog poraza,a poslije su neki upali tek toliko da se zakače,bezveze
Ja mislim da su i Dinamo i Hajduk super odigrali.Dinamo nije imao sreće i eto.A i bolje je da idu u Europsku ligu,u sljedećem bi pretkolu za Ligu prvaka svejedno ispali i onda nebi bilo ništa.
Iako navijam za Dinamo,nadam se i prolazu Hajduka dalje.
Gyori - Dinamo
Nije lose
Štaćeš, nije im zanimljivo u njihovoj temi pošto se nikada zanimljivo ne događa, stalna je tema ispadanje iz europe pa im to postalo dosadno pa dolaze ovamo pljuvat po Dinamu. :)))
Btw ne kažem ja da Hajduk nije dobro igrao, dapače, samo sam rekao da bi mi bilo draže da je ispao, i to i dalje tvrdim, jbt oni NAPOKON prođu 3 pretkolo Eurolige (jbt upadam od smjeha dok ovo pišem hahahhh) i odmah se fešta po bačvicama kao da su osvojili Ligu Prvaka hahah. Al dobro nek se vesele dok mogu, svejedno im slijedi hladan tuš protiv Uniree.
A pogledajte vi one parove playoffa Lige Prvaka, pa da ti se srce raspukne od jada, pogledajte kakvi klubovi će igrati tamo, luzerski (čast iznimkama, Tott, Ajax, Sevilla itd), pa Dinamo je jači od pola klubova koji se nalaze ovdje.
Red Bull Salzburg – Hapoel Tel-Aviv
Rosenborg – Kopenhagen
Basel –Šerif
Sparta Prag – Žilina
Partizan – Anderlecht
Young Boys – Tottenham
Braga – Sevilla
Werder – Sampdoria
Zenit – Auxerre
Dinamo (K) – Ajax
Štaćeš, nije im zanimljivo u njihovoj temi pošto se nikada zanimljivo ne događa, stalna je tema ispadanje iz europe pa im to postalo dosadno pa dolaze ovamo pljuvat po Dinamu. :)))
Btw ne kažem ja da Hajduk nije dobro igrao, dapače, samo sam rekao da bi mi bilo draže da je ispao, i to i dalje tvrdim, jbt oni NAPOKON prođu 3 pretkolo Eurolige (jbt upadam od smjeha dok ovo pišem hahahhh) i odmah se fešta po bačvicama kao da su osvojili Ligu Prvaka hahah. Al dobro nek se vesele dok mogu, svejedno im slijedi hladan tuš protiv Uniree.
A pogledajte vi one parove playoffa Lige Prvaka, pa da ti se srce raspukne od jada, pogledajte kakvi klubovi će igrati tamo, luzerski (čast iznimkama, Tott, Ajax, Sevilla itd), pa Dinamo je jači od pola klubova koji se nalaze ovdje.
Rosenborg – Kopenhagen
Basel –Šerif
Sparta Prag – Žilina
Partizan – Anderlecht
Young Boys – Tottenham
Braga – Sevilla
Werder – Sampdoria
Zenit – Auxerre
Dinamo (K) – Ajax
Hihihihahaahahahaha
Zato DInamo svake godine 'prezimi' u Europi... LOL
Da, sve klubovi slabiji od Dinama... Ko i svake godine...
Hahaha
Baš si smišan
A gle mi bumo osvajali HNL dok god ne prezimimo u Europi...
Dobro budimo realni i onda bumo osvajali HNL, mogli ste prihatit UEFA-in "prijedlog" o Srpskoj ligi mozda bi imali sanse :)
Rosenborg – Kopenhagen
Basel –Šerif
Sparta Prag – Žilina
Partizan – Anderlecht
Young Boys – Tottenham
Braga – Sevilla
Werder – Sampdoria
Zenit – Auxerre
Dinamo (K) – Ajax
Hihihihahaahahahaha
Zato DInamo svake godine 'prezimi' u Europi... LOL
Da, sve klubovi slabiji od Dinama... Ko i svake godine...
Hahaha
Baš si smišan
Joj kad se sjetim Hajdukovih Debrecinki u zadnjih 10 godina onda ispadne da je neki drugi klub smiješan :)
Rosenborg – Kopenhagen
Basel –Šerif
Sparta Prag – Žilina
Partizan – Anderlecht
Young Boys – Tottenham
Braga – Sevilla
Werder – Sampdoria
Zenit – Auxerre
Dinamo (K) – Ajax
Koji k p dinamo ti pricas?
Pa ja sam iz Zagreba pratim Dinamo i tak to.. ali hbte led nebih tako lupio kako si ti nikad..
Pa Dinamo je jedva prošo Kopra, sheriff ga je izbacio a da ne pricam sta bi bilo da smo dobili Basel.. Svaki i jedan ovaj klub ima vecu reputaciju osim mozda Partizana od našeg Dinama
Joj Šefe daj molim te ne lupetaj gluparije, ti si zbilja došao iz Zemlje Čudesa, pa koji hrvatski klub svake godine igra Euroligu po skupinama? Koji hrvatski klub svake godine malo skrene pozornost sa dosadnog HNLa na europske utakmice? O tome nitko ne priča zar ne? Dok Hajduk zapinje redovito u 2 pretkolu eurolige, evo napokon su sad preskočili ovo drugo pretkolo.
edit- čini se da u ovoj temi više hajdukovaca posta nego dinamovaca. Savjet modovima: obrisite postove koji imalo simpatiziraju tovare :)))
Evo rez Hajduka u europi u zadnjih 10 g, ponos Hrvatske! Nema šta! Hahahahahhah (nisam rez iz 90ih stavljat da ipak ne sramotim previše)
* 2000./01. Liga prvaka:
2. pretkolo: Hajduk - Dunaferr 0:2, 2:2
* 2001./02. Liga prvaka:
2. pretkolo: Ferencváros - Hajduk 0:0, 0:0 ( 11m - 5:6 )
3. pretkolo: Hajduk - Mallorca 1:0, 0:2
* Kup UEFA:
1. kolo: Hajduk - Wisla Krakow 2:2, 0:1
* 2002./03. Kup UEFA:
2. pretkolo: Hajduk - GI Gotu 3:0, 6:0
1. kolo: Hajduk - Fulham 0:1, 2:2
* 2003./04. Kup UEFA:
2. pretkolo: Haka - Hajduk 2:1, 0:1
1. kolo: Grasshopper - Hajduk 1:1, 0:0
2. kolo: Roma - Hajduk 1:0, 1:1
* 2004./05. Liga prvaka:
2. pretkolo: Hajduk - Shelbourne 3:2, 0:2
* 2005./06. Liga prvaka:
2. pretkolo: Debrecen - Hajduk 3:0, 5:0
* 2007./08. Kup UEFA:
1. pretkolo: Budućnost - Hajduk 1:1, 0:1
2. pretkolo: Hajduk - Sampdoria 0:1, 1:1
* 2008./09. Kup UEFA:
1. pretkolo: Hajduk - Birkirkara 4:0, 3:0
2. pretkolo: Deportivo - Hajduk 0:0, 2:0
* 2009./10. UEFA Europska liga:
3. pretkolo: Žilina - Hajduk 1:1, 1:0
LOL pa ne zna se tko je jadniji, nisu ni Dinamo ni Hajduk za hvalit se, iako želim najbolje i jednima i drugima
Dinamo je jadan i bijedan, Hajduk je jadan i bijedan i ne kužim kaj se svađate bez veze.
Dinamovac sam od uvijek ali zadnjih par godina ih nemrem vidit, Sammir izjavi da bi mogao igrati u bilo kojem klubu u europi PFFFF, igraju ljudi koji su odbačeni od svih u tom dinamu, nije mi to jasno.
Samo da ne pričaju svake godine da su isusi nogometa i da mogu igrati LP nego da shvate da su jadni i da im je jedina šansa da vrate nas na stadion da šute i trgaju se na terenu.
Nadam se da će proći u skupine i prezimiti u europi makar sumnjam, Sheriff i janezi i nisu baš klubovi s kojim bi se trebali mučiti. Hajduku držim fige jer je hrvatski klub u europi....
Za Maminja neznam kaj da mislim (osim kaj ima problema s ponašanjem), mislite da bi neko imao bolju ekipu i više novaca? Ako netko iole vrijedi ide van i nitko ga nemre zadržati, tužno al istinito.
Dinamo je jadan i bijedan, Hajduk je jadan i bijedan i ne kužim kaj se svađate bez veze.
Dinamovac sam od uvijek ali zadnjih par godina ih nemrem vidit, Sammir izjavi da bi mogao igrati u bilo kojem klubu u europi PFFFF, igraju ljudi koji su odbačeni od svih u tom dinamu, nije mi to jasno.
Samo da ne pričaju svake godine da su isusi nogometa i da mogu igrati LP nego da shvate da su jadni i da im je jedina šansa da vrate nas na stadion da šute i trgaju se na terenu.
Nadam se da će proći u skupine i prezimiti u europi makar sumnjam, Sheriff i janezi i nisu baš klubovi s kojim bi se trebali mučiti. Hajduku držim fige jer je hrvatski klub u europi....
Za Maminja neznam kaj da mislim (osim kaj ima problema s ponašanjem), mislite da bi neko imao bolju ekipu i više novaca? Ako netko iole vrijedi ide van i nitko ga nemre zadržati, tužno al istinito.
Ti si zalutao u temu. A da si pravi Dinamovac ne bi rekao da ih zadnjih par godina "nemreš vidit". A i da je tako, moje pitanje je zašto? Dinamo svake godine igra Europsku Ligu, igra s atraktivnim protivnicima , s manje ili više sreće, i u isto vrijeme rastura u prvenstvu, dok se Hajduk praktički muči da dođe do drugog mjesta, i tako svake godine.
djeluješ mi ko neki wannabe hooligan, bbb-ovac koji hoda samo na domaće tekme i to..
imao sam takvih među frendovima, proći će te to brzo
dinamo se neće "oporavit" dok god ima mafije oko sebe. hajduk je krenuo u dobrom smjeru kad je otišo štimac, al opet su se počeli neki zgubidani motat oko njega (andabak, pekar (svaguša) itd..)
btw, ako je tema o dinamu, kaj svi moramo pisat hvalospjeve o njemu? odi si u tom slučaju na bbb forum.. nevjerojatan si lik
Slažem se s onim prijašnjim postom.Dinamo ove godine igra vrlo dobar nogomet i mislim da se trude više nego prošlih godina ali sada se tek vidi kako fali kvalitetnih igrača koji če sve one prigode zabijati.Mislim da im nemamo ništa zamjerit osim onolko profulanih prilika al i to če nadam se krenut na bolje.
Ti si zalutao u temu. A da si pravi Dinamovac ne bi rekao da ih zadnjih par godina "nemreš vidit". A i da je tako, moje pitanje je zašto? Dinamo svake godine igra Europsku Ligu, igra s atraktivnim protivnicima , s manje ili više sreće, i u isto vrijeme rastura u prvenstvu, dok se Hajduk praktički muči da dođe do drugog mjesta, i tako svake godine.
Nisam nikuda zalutao, deda mi je igrao u Dinamu i volim ga i pratim ali živcira me gledat klub koji volim da puši od svih malo organiziranih klubova, problem je u njihovim glavama, napuhani igrači koji misle da su kraljevi!
Bilo bi žalosno da nije prvak HNL-a svake godine, pogledaj s kojim klubovima igraju. Ne zanima me dal se Hajduk muči isto kak me ne zanima dal se Cibalija il neko drugi muči.
Na žalost Hajduk nije neki rival već neko vrijeme. Ti uživaš u "lepršavoj" igri Dinama? Zadnju tekmu su igrali ok, priznam, ali protiv koga????? Sheriff bi popušio i od nekog kvarta sa uigranim haklerima, golman njihov je branio dobro ali i ja bi da mi pucaju u trbuh.
Slepi??? Dodo??? Cufre??? ko su ti ljudi, žašto igraju tu? Nema nekih dečki iz Zagreba ili bar hrvatske da igraju tu? Samo nemoj da ti je argument da gaze u HNL-u. U ostalom, moram se tebi opravdavati?
djeluješ mi ko neki wannabe hooligan, bbb-ovac koji hoda samo na domaće tekme i to..
imao sam takvih među frendovima, proći će te to brzo
dinamo se neće "oporavit" dok god ima mafije oko sebe. hajduk je krenuo u dobrom smjeru kad je otišo štimac, al opet su se počeli neki zgubidani motat oko njega (andabak, pekar (svaguša) itd..)
btw, ako je tema o dinamu, kaj svi moramo pisat hvalospjeve o njemu? odi si u tom slučaju na bbb forum.. nevjerojatan si lik
Wannabe hooligan? bbb-ovac koji hoda samo na domaće tekme? hahhaha, joj e sad kad bih počeo pisat ne bih stao pa neću ni počinjat, lupetaš tu gluposti a ne poznaš me. Proći će me brzo? hahhaha dinamovac sam odkad znam za sebe, a kakve ti likove imaš kao frendove ne zanima me. Naravno da ne treba pisat hvalospjeve o Dinamu u ovoj temi, ali ne trebaju nam ni tu pljuvati tovari umjesto da odu u svoj topic dolaze ovamo. Eto liče vidim da me pokušavaš isprovocirati al nećeš uspjeti
@Dado - jesi kad čuo za Badelja, Tomečaka, Barbarića, Vrsaljka, Mesarića, Lončarića itd itd?
Jesam, nije dosta, da ih je više bilo bi bolje i za Dinamo i za HNL..
Gle, možeš voljet Dinamo i ja ga volim, samo činjenice govore za sebe, loši su, nemogu bit dobri i podudlat od MOLDAVSKOG prvaka, nemogu primit 800 golova od Kopera.
Nek priznaju da su loši i bok, nemoraju bit prvaci nit igrati u europi, i dalje ću voljet Dinamo, samo nek se prestanu ponašat ko neki kraljevi nogometa kad očigledno nisu.
I poslije ovih kaj si nabrojao ne ide "itd" nego točka nažalost.
pa ja nisam vidio tovara koji su pljuvali.. samo komentirali i kritizirali.
pljuvanje je nekaj sasvim drugo, dječače
Dosta klubaškog prepucavanja i komentiranja klubova koji nemaju vezu s topicom!
Držite se teme - ovdje je to sve u vezi Dinama u sezoni 2010/11!