Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 125.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
Jel zna netko gdje ima Super kup tekma Dinama i Hajduka online live streaming free?
Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11
Kora kaže...
Jel zna netko gdje ima Super kup tekma Dinama i Hajduka online live streaming free?

Ovaj put sam zakasnio,ali za ubuduce posjeti ove stranice http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video-football/ na ovoj stranici uz par programcica koje instaliras mozes gledati nogomet u solidnoj a koji put i izvrsnoj kvaliteti,moj favorit je programcic Veetle,naravno imas i flash linkove, a prjenose mozes gledati i na atdhe.net

Evo i jedna slikica naseg Dinama za sezonu 2010/2011

17 godina
Dinamo 2010/11

Postali smo kao Španjolska! (nemamo kvalitetnog golgetera, pa nam golove zabija stoper-kapetan (puyol))Nevinašce

Ne,bez zafrkancije, Dinamo opet nema napadača.

Sivonjić, Dodo, Slepy (čije ime ne mogu napisati jer mi forum ne dopušta) svi su oni meni više polušpice nego pravi napadači.

A s obzirom da dinamo sad ima 9M€ "viška", moglo bi se to srediti uvozom xĐ

I da, svaka čast Zajecu na odlično postavljenoj igri, malo koji trener Dinama je više obećavao (možda samo IvankovićNeodlučan), a još k tome Dinamo igra atraktivno, što je rijedak slučaj dns (ne samo kod nas, već i u europi!)

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Postali smo kao Španjolska! (nemamo kvalitetnog golgetera, pa nam golove zabija stoper-kapetan (puyol))Nevinašce

Ne,bez zafrkancije, Dinamo opet nema napadača.

Sivonjić, Dodo, Slepy (čije ime ne mogu napisati jer mi forum ne dopušta) svi su oni meni više polušpice nego pravi napadači.

A s obzirom da dinamo sad ima 9M€ "viška", moglo bi se to srediti uvozom xĐ

I da, svaka čast Zajecu na odlično postavljenoj igri, malo koji trener Dinama je više obećavao (možda samo IvankovićNeodlučan), a još k tome Dinamo igra atraktivno, što je rijedak slučaj dns (ne samo kod nas, već i u europi!)

Pa šta vi svi mislite da je Wolfsburg došao s vrećom punom 9 milja eura i stavio Mamiću na stol? Ili uplatio uplatnicom 9 milja eura u banku odjednom?

Kao prvo tih 9 milja podrazumjeva raznorazne pizzzdarije, buudći transfer, bonusi itd itd, i još sasvim sigurno te će pare dolazit u ratama, nijedan klub (osim možda Manchester Citya) ne plaća cijelu svotu u komadu), tako da će Dinamo sigurno te pare dobiti kroz 2-3 godine.

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Pa šta vi svi mislite da je Wolfsburg došao s vrećom punom 9 milja eura i stavio Mamiću na stol? Ili uplatio uplatnicom 9 milja eura u banku odjednom?

Kao prvo tih 9 milja podrazumjeva raznorazne pizzzdarije, buudći transfer, bonusi itd itd, i još sasvim sigurno te će pare dolazit u ratama, nijedan klub (osim možda Manchester Citya) ne plaća cijelu svotu u komadu), tako da će Dinamo sigurno te pare dobiti kroz 2-3 godine.

NE, vrijednost transfera je 9 milja + x% od sljedećeg transfera(nisu htjeli otkriti koliko)

a isplata je vjerovatno u naredne tri godine, kao što je i inače običaj kad se isplačuje klubovima izvan lige petice...

Ali s tim da oni isto tako mogu kupiti igraća za 9mil i plaćati kao što su i njima plačali....

17 godina
Dinamo 2010/11

OOOO majko mila, što je nama ovo trebalo!!!!

FACEPALM gospodine Zajecu!

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Pod hitno iskesirat neku malo vecu svotu za dobrog napadaca,i obrambenog

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ne vidim razlog zasto se Mandza trebao prodat, ne mogu dovest boljeg. Ali glavno je da u doba tehnologije, kamera, snimanja zeko mora live pratit prijenos "sljedeceg" protivnika.

pobjednici traža načine a gubitnici razloge
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Sramotna igra Dinama najveći i najljući poraz protiv ovako slabašnog kluba , Dinamo je i prije gubio s puno golova razlike ,ali to je bilo protiv Arsenala i od Tottenhama ,ali 3:0 protiv Kopra to je sramota.

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
15 godina
neaktivan
turbo11 kaže...

Ne vidim razlog zasto se Mandza trebao prodat, ne mogu dovest boljeg. Ali glavno je da u doba tehnologije, kamera, snimanja zeko mora live pratit prijenos "sljedeceg" protivnika.

Sada bi trebao doći na red Kramarić pa da vidimo šta on ima za ponuditi, sam treba pričekati EP da završi.

Neznam ovaj Dodo mi se čini toliko nesigurnim i kad primi loptu nezna šta će s njom, teško da će on ostati u prvoj. A za ono jučer nemam riječi osim da je Sammir stajao previše naprijed i da je trebo pomoć iza u liniji da zadrže tu loptu.

15 godina
neaktivan
ovo je bila sramota, nakon 2:0 sam prebacio... :(
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
caky kaže...

Sramotna igra Dinama najveći i najljući poraz protiv ovako slabašnog kluba , Dinamo je i prije gubio s puno golova razlike ,ali to je bilo protiv Arsenala i od Tottenhama ,ali 3:0 protiv Kopra to je sramota.

Previše ocekujes od Dinamovaca smanji ljestvicu na dole za duplo, onda ce ti bit lakse ja odavno ne ocekujem ništa od njih pa se ne moš niti razocarat.Nevinašce Treba bit realan jednostavno su preslabi i kad se tome doda nas mentalitet, uspjeh je zagarantiran samo kakav to se zna stedi živce za bitnije stvari. Nije to sramota nego realnost, ono kaj se francuzima dogodilo na SP je sramota za njih i to debela a ovo je cisto stanje stvari u Dinamu i oko njegaNevinašceCool

15 godina
protjeran
gamer4ever kaže...

Ako Dinamo prođe u Ligu Prvaka, to če biti ''čudo''. Mamić veliki Hrvat, kupi jeftinog igrača i tako proda da dobre pare. Ne plaća porez državi, on je kao neki dinamovac gleda samo svoje interese. Ako već proda za desetke milijuna € talentirane igrače u europu, neka onda i kupi i malo boljeg igrače. Onda bih i momčad bila bolja, a ne on kupuje jebivjetre poput Cufre-a, Papadopulosa i (kompanije)

Eto tu se vidi da ne vidiš širu sliku. Kod prodaje igrača, dođe Arsenal i kaže mi hoćemo Dudua ili karikiram dođe Real Madrid, kaže mi hoćemo Modrića, kakav ti moraš bit čovjek da kažeš et npr Modriću mladom dečku od 23 g, ne možeš ići u veliki europski klub iako ti je to životna želja, baš me briga šta to tebi znači mi tebe trebamo i hoću da istruneš u HNLu. Zar ne?

Dinamo živi vječno
16 godina
gamer4ever kaže...

Ako Dinamo prođe u Ligu Prvaka, to če biti ''čudo''. Mamić veliki Hrvat, kupi jeftinog igrača i tako proda da dobre pare. Ne plaća porez državi, on je kao neki dinamovac gleda samo svoje interese. Ako već proda za desetke milijuna € talentirane igrače u europu, neka onda i kupi i malo boljeg igrače. Onda bih i momčad bila bolja, a ne on kupuje jebivjetre poput Cufre-a, Papadopulosa i (kompanije)

Otkud tebi info da on ne plaća porez??? Samo jedna stvar što se tiče transfera u inozemstvo. Na izvoz nema plaćanja pdv-a, tako  je u svakoj državi ovog svijeta, i Mamić nema što plaćat pdv ako je prodao Mandžu i ostale prije njega van hr.

A u hr se na kraju godine plaća porez na dobit, što dinamo najvjerovatnije plaća kao i svi ostali koji posluju s dobiti u hr.

Tako da ove gluposti što se kreću po medijima da dinamo ne plaća porez su van svake pameti. I  što ima pun kufer nepismenih novinara koji nemju pojma o ekonomiji.

Kad je Kranjčar prelazio u Hajduk onda s je platio porez pošto je bila transakcija unutar hr. Porez je bio otprilike milju i pol kuna.

A igra je jučer bila katastrofalna, u tekmu se ušlo s onom ''lako ćemo''. Bit će bolje :)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Trebali bi i svi mi malo poraditi na tom pljuvanju i Dinama i Hajduka i Cibalije a i repke. Kad se sve dobro odigra to je onak očekivano. Ono ko ga j... to se tak i očekivalo, a kad nastupi poraz onda se sasipa drvlje i kamenje na momčad, trenera i ostale ljude u klubu. Da ih treba kaznit, treba, to nije u redu onak odigrat to stoji al čemu toliko pljuvanje po klubu i treneru, Mamića ne moram spominjat on je u tome već standard u svim medijima? Odgovorni u klubu će kazniti igrače pogotovo neke koji su se malo previše oslobodili. a mi bi trebali biti na stadionu bar jednom stati uz igrače koliko to loše bilo i koliko teško bilo.

Kaj znači igrat bilo kome od njih na praznom stadionu kad vide da ne igraju za nikog, da nitko nije uz njih, normalno da to utječe na igrače koliko god je to postalo standardno.

Mandžukić je trebo ostat? da je osto imali bi ga onakvog ko prošlu sezonu nek je otišo tako želi. Sada se treba skoncentrirat na zadnja poliranja igre koja će dosta dugo trajat al vrijeme je za njih i naravno dovesti pravog napadača i jedan stup u obranu.

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
Haha a jeste pročitali ono, Sammir i Dodo viđeni poslije utakmice superkupa u 3 ujutro u noćnom klubu u Crikvenici i tko zna dokad su ostali, a u utorak igraju tekmu, lijepo , lijepo, i treba im onakve kazne davat, ajmo lijepo po 100 milja eura pa da vidite kako je izlazak skup.
Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Haha a jeste pročitali ono, Sammir i Dodo viđeni poslije utakmice superkupa u 3 ujutro u noćnom klubu u Crikvenici i tko zna dokad su ostali, a u utorak igraju tekmu, lijepo , lijepo, i treba im onakve kazne davat, ajmo lijepo po 100 milja eura pa da vidite kako je izlazak skup.

To je ta kazna za neke o kojoj sam ja govorio al nije samo tu večer ot je bilo u večeri sa ned na pon al su tulumarili i u večeri sa pon na uto tj na dan tekme u ranim jutarnjim satima su se zabavljali.

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
Dinamo živi vječno
17 godina

maminjo je nogometni steve jobs!  Smijeh

nego.. da se osvrnem na aktualnosti.. ukoliko kladioničarska mafija dogovara tekme u pozadini sa sucima.. kakve to veze ima sa samim klubom?

ukoliko se zbilja pokaže da je maminjo junior imao prste u tome, dinamo izbaciti u niži rang natjecanja.. ako su mogli srušit jedan juventus, mogu i dinamo.

jedino, ne bi volio da se to dogodi "ekspresno" nego treba provest detaljnu istragu cijele HNL. jer HNL je leglo dreka i govana svih vrsta. počevši od mamića pa do štimca, sinovčića i ekipe.. lijepo stavit sve idiote na hrpu, pa onda sankcije..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

To si baš dobro rekao! I kao i Steve Jobs svake godine ispali jednu-dve egzibicije za novinare hehe

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Atomski Dinamo je preživio 90 minuta MOĆNOG TROFEJNOG KLUBA ŠERIFA!

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Bila je dobra utakmica, prvo poluvrijeme puno bolje od drugog al vidi se da se trude lijepo igrat, zbog toga sigurno zaslužuju neki komentar. Naravno da bi bilo bolje da nisu primili gol, al kaj je tu je. Samo se nadam da u Maksimiru neće tražiti neku minimalnu pobjedu ili nedaj bože čuvat tih 1:1.

P.S. Dodo zna lijepo padat, ko da ga je Mandžo naučio tome... hehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 1:31 (Seky).
15 godina
protjeran
Seky kaže...

Bila je dobra utakmica, prvo poluvrijeme puno bolje od drugog al vidi se da se trude lijepo igrat, zbog toga sigurno zaslužuju neki komentar. Naravno da bi bilo bolje da nisu primili gol, al kaj je tu je. Samo se nadam da u Maksimiru neće tražiti neku minimalnu pobjedu ili nedaj bože čuvat tih 1:1.

P.S. Dodo zna lijepo padat, ko da ga je Mandža naučio tome... hehe

Šta pričaš ti pa bio je čisti penal, i netko će sad reći da nisam objektivan no bio je čisti penal. Btw ovaj nadimak "Mandža" su novine izmjenile, ja sam također iz Broda i Mandžukićev sam vršnjak i znam njegovo društvo odavdje i sa sigurnošću govorim da je nadimak "Mandžo" a ne "Mandža". Razlika je malena, ali ipak postoji lol

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 18:14 (Kora).
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Seky kaže...

Šta pričaš ti pa bio je čisti penal, i netko će sad reći da nisam objektivan no bio je čisti penal. Btw ovaj nadimak "Mandža" su novine izmjenile, ja sam također iz Broda i Mandžukićev sam vršnjak i znam njegovo društvo odavdje i sa sigurnošću govorim da je nadimak "Mandžo" a ne "Mandža". Razlika je malena, ali ipak postoji lol

Hvala na informacijji, nije loše znat, nisam mislio na ono kad je pao u šesnaestercu nego je i prijei poslije toga pado, jaaaaaaako često.

16 godina
neaktivan
Seky kaže...
Kora kaže...
Seky kaže...

Hvala na informacijji, nije loše znat, nisam mislio na ono kad je pao u šesnaestercu nego je i prijei poslije toga pado, jaaaaaaako često.

On pada cesce jer je fizicki inferioran branicima koji imaju 1.90 i 50 % vecu kilazu od njega,pa kad je u duelu u vecini slucajeva padne pri jacim kontaktima,zato bi ga Zajec trebao koristit kao krilnog napadaca,da iskoristi njegovu brzinu

17 godina
Dinamo 2010/11

I opet ništa......Plač

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

I opet ništa......Plač

Da,drama na ovim jedanaestercima.A trebali su i prije pobijedit,veću prvih 90' minuta.

Fućkaj ga,a baš sam mislio da će proćiPlač

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Bar imamo šansu za Europsku ligu.

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

sramota!! Mršti se

16 godina
neaktivan
caky kaže...

Bar imamo šansu za Europsku ligu.

Da,bolje i to nego da su ispali u 4. pretkoluNeodlučan

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
Nova poruka