Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.009
|
čitano: 8.144.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
Još mi je najbolji Will Tennyson
11 godina
fila2208 kaže...

pa jasno da izmišlja... fitness infulenceri potroše kad tad materijal.

ostaje im postat svoje workoute, ić po drugim gymovima i sprdat ljude kako izvode vježbe. Da vidim nekog da kopira te glupe vježbe po gym smijao bi mu se.

Ali takvi kažu ti si old school, ovo su moderne vježbe tvoje su zastarajele. Kad bi samo izmislili da bude što lakše, a da prirast mišića bude 200% viši i da se popie kakva tableta i spreman za plažu.

sve sam prestao pratit te likove, tu i tamo pogledam one srazove kad usporede bb protiv street ili vojnika ili bauštelca itd

zanimljivi fitness izazovi itd,.

ovo izmišljanje tople vode je gubitak vremena.

Ma velika vecina izmislja,mozda nekad u pocetku to bude stvarno ok zanimljivo,kad dodje do nekog nivoa i zasicenja ne preostaje im nista drugo nego preseravanje,izmisljanje drama itd....a u pozadini svi skupa se vecinom druze,dogovaraju sta ce i kako ce itd...smisno mi je da dosta ljudi pusi tu pricu.

Origin_Steam: hrka11
17 godina
Svi zivi nekaj izmisljaju. Napumpaju se i onda prodaju price o nekakvim retardiranim optimalnim, najboljim treninzima i stupidnim kutevima pod kojima dizu utege a kad neki noob to proba se cijeli potrga jer nema dovoljno misicne mase da bi treniral ko ovi preseratori. Kak je jedan rekel delat dipse sto nize da se rastegnes, je mogu ali sad nakon kaj sam dovoljno jak. Probaj te sve debilane kad krenes i kad jos nisi izgradil dovoljnu misicnu masu i svaka druga vjezba ti bude sjebala neki zglob ili nekaj jos gorega pa nemres vjezbat mjesec dana ko covijek jer si se sjebal.

Drzite se push pull legs i kad dojdete do platoa onda se pozabavite nekim finetunningom. Sve ostalo je debilana samo da navuku ljude i povecaju gledanost.
Radit, jesti i nusproizvod bude rast!
8 godina
fila2208 kaže...

Ali takvi kažu ti si old school, ovo su moderne vježbe tvoje su zastarajele.

A gle, zastarjele ili ne, postoji razlog zašto su i dan danas čučanj, deadlift, bench i overhead press temelji svakog solidnog trening programa - jednostavno djeluju i to je to.

love2ml86 kaže...
Još mi je najbolji Will Tennyson

Will je dobar jer je voljan isprobati novosti.

NEW_MAN kaže...
Svi zivi nekaj izmisljaju. Napumpaju se i onda prodaju price o nekakvim retardiranim optimalnim, najboljim treninzima i stupidnim kutevima pod kojima dizu utege a kad neki noob to proba se cijeli potrga jer nema dovoljno misicne mase da bi treniral ko ovi preseratori.

Izmišljaju jer u sve to uvežu prodaju svojih programa, mercha i suplemenata.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2024 14:52 (robogo).
14 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Najbolji primjer je kad je nedavno Nippard iskopao studije za bodybuilding style trening gdje nema ništa od compound movementa jer je potrebno previše vremena za oporavak od njih što nije optimalno za bb trening pa su uglavnom preporučaju izolacije i vježbe od kojih se brže oporavlja pa onda možeš brže pogodit tu mišićnu skupinu. I pogodite što, na kraju treninga je prezentirao svoj novi workout program nazvat "THE PURE BODYBUILDING PROGRAM"... Dakle, pala prodaja workout programa, iskopao studije, napravio novi program, novi video, prodao nove programe i tak... 

It's all just a business. 

17 mjeseci

Previse se u tog Nipparda gleda ko u Boga za fitness. I ima puno dobrog sadrzaja, ali precijenjen je i sad je poceo dosta seruckat. Sad je izbacio i phase 2 pure bodybuilding program kolko sam vidio 😂

14 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
Angelo97 kaže...
@exer

O ovom sam prico neki dan. Covjek je okej, ali uvijek je imao neke cudne vjezbe u svojim programima, ali sad bas izmislja toplu vodu.

https://youtube.com/shorts/Lv3TpUMDasw?si=6Wsa6k84vWdC8iyV

sad ce on rec "novo istrazivanje je pokazalo kako ovo potice vecu hipertfrofiju 0.008% u odnosu na standarni lat"...zbog tog svega sam i prestao to gledat...bas izmisljanje.I onda ce kad se neko raspravlja rec "je je ,eno on tvrdi da je to tako jer istrazivanja su pokazala"....

da se razumijemo, jeff je odlican izvor informacija, ali slazem se da s tim picajzliranjem ne postize nista, ali kontam, vec je snimio sve sto se ima snimiti, sad radi samo varijacije i neke novosti, ipak mu je to biznis jel..

ako me nesto iritira to su ti postoci

9 godina
10 godina
HowYesN0 kaže...

On mi je jedan od boljis za gledat, ne znam jel osisao kosu tako ili je izgubio svu kosu, a napravio je video prije 8 mjeseci bio kako su mu stem cells spasile kosu kek

4 godine
protjeran
  1. brinem da vise vremena tjedno provedete gledajuci videje nego u gymu
7 godina
protjeran
Petar hw kaže...
  1. brinem da vise vremena tjedno provedete gledajuci videje nego u gymu

Brinem da više strcaš nego što dižeš 

4 godine
protjeran

natural sam imao bp 100x13, sq hb 140x13, dl 180x10 no belt no straps conv deadstop

koliko ti imas?

7 godina
protjeran
Petar hw kaže...

natural sam imao bp 100x13, sq hb 140x13, dl 180x10 no belt no straps conv deadstop

koliko ti imas?

Što je najbolje ne radim niti jednu od navedenih

4 godine
protjeran

nije najbolje, zato si u teskoj misicnoj oskudici

11 godina
Petar hw kaže...

koliko ti imas?

Ne znam zašto se hvaliti sa stavkom no belt, ne stavljanje pojasa kod deadlifta na 180kg nije za nikakvu pohvalu, pojas nije tu da ti olakša išta nego da čuva leđa i trbušnu stejnku da ne pukne i dođe do bruha i onda si out 6 mjeseci, operacija i pizdarije. Pojas je tu da te sačuva od takvih stvari i stavljaš ga zbog sebe. 

Moje brojke nakon godinu dana treniranja kad sam još radio bench 100x9, squat 140x10, 180x3, ne radim bench sad skoro godinu dana vec. Ove dvije vjezbe su ostale. Deadlift je zakon, izravna me kao ništa nakon što pola dana moram radit za kompom, sjedenje ubija... Kad potegneš 180kg pa krv prokola tijelom top. Squat ne volim, ne volim taj polozaj ruku neudobno je. Narucila je vlasnica hack squat i leg press od 45 stupnjeva. Tako da cu vjv i cucanj izbacit ili eventualno odradit 4 serije samo. Hack squat zakon naslazes 200kg legnes na one spuzve ruke su u puno prirodnijem polozaju i udaras. 

17 godina
BeLLicus kaže...

Squat ne volim, ne volim taj polozaj ruku neudobno je.

Ja sam se ponovo pokrenuo nakon tri mjeseca. Baš jučer sam radio "čučanj" i fascinantno mi je kako sam si uspio uništiti noge s tako jednostavnom vježbom. Namjerno pišem pod navodnike jer nemam u garaži kavez, tako da ne mogu dizati veće težine, pa se snalazim...

Radi se na jednoj nozi, na podignutoj platformi, sa praznom šipkom (naravno ne mora biti prazna ali to kad si frajer) i u principu se spuštaš, praktično pistol squat samo s opterećenjem i ne ide se toliko nisko (jer niti za pistol squat ne mogu prenisko bez opterećenja, kamoli ovako). Uglavnom cijelo tijelo radi da održi ravnotežu, lijeva noga slabija od desne, ali se izguralo 3x10.

Gledam te!
4 godine
protjeran

relativno je da pojas cuva leđa na mrtvom, iako istina je da povecava unutartrbusni tlak pa mozebitno je manja sansa da disk iscuri...

bruh nisam vidio u ovih 15god teretane a zaista svakakvih deadlifta sam se nagledao, srednjoskolaca kad dodu pa dizu leđima kao pas koji kenja (attached pic), bruh se najcesce dogada kod operirane ekipe kad prilikom napora misic ili neki organ izleti kroz šav dok rana jos nije dobro zarasla

13 godina

Može bruh i genetski, netko ima širu dijastazu netko užu, pa isprdne van.

Ali treba se toga čuvati, jer kad jednom bruh isprdne onda si cijeli život u banani.

Know your limits.
4 godine
protjeran

kao sto napisah, nikad bruhu nisam svjedocio u gymu. ovo dode kao ona prica o previse proteina u prehrani i stetnosti po bubrege "valja biti oprezan i posavjetovati se". da je bio JEDAN slucaj - ok rizik postoji, ali NITI JEDAN bruh od heavy liftinga nisam vidio u ovih 15god

za bruh cujem samo od baba deda i debelih zena, onih koji se boje promaje i sjedenja na hladnom betonu, nisam od vas ocekivao

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2024 11:29 (Petar hw).
5 godina

Hvala svima na preporukama, upravo sam došao u tu jednu situaciju da sam udario u plafon, znači pokušat ću 5x10 pa 5x5 po preporuci!

Jedno 2 mjeseca sam bio radio i German Volume Training, 10x10 ponavljanja i bilo je pomaka u snazi, istina kada sam počeo trenirati, ali pokušat ću s preporučenim, ako ništa jer mi se neda raditi 10x10 😁

14 godina
neaktivan
HowYesN0 kaže...

pa ista je prica, samo sto ovaj pokusava biti humoristican s 45 godina

16 godina
exer1234 kaže...
HowYesN0 kaže...

pa ista je prica, samo sto ovaj pokusava biti humoristican s 45 godina

Kakve veze ima humor s godinama? :D

It is always darkest just before the dawn.
4 godine
protjeran

jedna slatka cura za sve vas ovdje ljubitelje bodybuildinga 

https://www.instagram.com/reel/C3_AypGufVf/?igsh=MXR1ZnYyY2hnMGV5OQ==

17 godina
Petar hw kaže...

jedna slatka cura za sve vas ovdje ljubitelje bodybuildinga 

Daj skidaj se s testa, prenapaljen si.

Gledam te!
15 godina

To mu je od TRENA 

btw zanimljiv serijal :D 

11 godina

Upumpan,potamnio fino, i brutalan. Vrag je u detalju!

17 mjeseci
15 godina

beastly, obojica. 

koliki su to BW?

visine?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 mjeseci
fila2208 kaže...

beastly, obojica. 

koliki su to BW?

visine?

179 79kg, cilj je past na 74, past nekih 5kg, pa onda lean mass na zimu 😁

14 godina
Belicius bolji nego većina random steroid usera pa gymovima. Elite genetika.

Slikaj sljedeći put i neke druge poze, od naprijed. Back double biceps si više puta stavljao
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice