Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.011
|
čitano: 8.149.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rast mišića i visina
FiCoO kaže...
Moze nekoliko preporuka koje vjezbe raditi za trapez i sise?

Nisam zajedljiv al stvarno, ponavljaš stalno te sise...{#}

trapez i prsa!{#}

I u temi je vec dovoljno puta rečeno tko radi koje vježbe za prsa, trapez.

Ako ćeš već ić u teretanu sam sjedni za mašinom i rokaj, iliti vježbe

evo i za cijela leđa(da i trapez je tu).

nadam se da si zadovoljan.

sad pumpaj!

uBlowMeBro?
16 godina
Rast mišića i visina

imate stranicu exercise eniciklopedia, tamo su vam razvrstane vjezbe po misicima i ako trazite vjezbu za neki dio tijela idite tamo.

15 godina
peterstern9 kaže...

Može mišljenja jel valja kaj trenutna situacija? Nisam se još baš doveo in shape i još povećavam masu. 182 cm 79 kg.

Solidno, trbuh je odličan.

Treaš ojačati prsa+ramena, najbolje pucat kosi benč koliko ide.

Ruke isto, ali izgleda da su ok samo se ne vide iz ove perspektive.

Još samo mar mora slike staviti....{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 14:05 (fila2208).
16 godina
Rast mišića i visina

evo jedne s leda, poslikat cu se kasnije od naprijed, imam stare slike al to je bezveze stavljat.

12 godina
mar123 kaže...

evo jedne s leda, poslikat cu se kasnije od naprijed, imam stare slike al to je bezveze stavljat.

Pokrenuo si se, samo naprijed..

Ali mlad si još, treba vremena dok razviješ tijelo, masu pucaš, bit će to ok...

uBlowMeBro?
13 godina
neaktivan

Naravno, ima ti još puno prostora za napredak i trebam još dosta raditi. Na slici se možda baš ne vidi toliko, ali imam dosta bodyfata na trbuhu, inace bi se trbuh puno bolje isticao. Biceps mi je užasno jak, čak i previše, jedino mi je triceps dosta slabiji, ali radim na svemu polako pa će biti puno bolje uskoro.

15 godina
peterstern9 kaže...

Naravno, ima ti još puno prostora za napredak i trebam još dosta raditi. Na slici se možda baš ne vidi toliko, ali imam dosta bodyfata na trbuhu, inace bi se trbuh puno bolje isticao. Biceps mi je užasno jak, čak i previše, jedino mi je triceps dosta slabiji, ali radim na svemu polako pa će biti puno bolje uskoro.

Koliko ti je opseg ruke onda?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

32 cm ispružena ruka, 38 cm kad napnem biceps.

15 godina
peterstern9 kaže...

32 cm ispružena ruka, 38 cm kad napnem biceps.

Fino, ali nabij još triceps da to dođe na 40 :)

mar123 kaže...

Čemu hejt mara123, dečko je stavio slike. Hrpa vas tu hejta a nikad nije stavila svoje slike. 
Dečko je mlad što se vidi sa slike i još će rasti i mišići će se formirati, ovo je zasad solidno, i vjerovatno bolje od hrpe vas.
Samo naprijed mar123{#}
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ne izgleda mi bas kao da ti je ruka 38,meni je 35 cm i izgleda mi kao da je moja vidno veca,a i ramena i podlaktice su mi vece,frend s kojim idem u gym trenira 3 godine i ima ruku 38(izdefiniran je) i i izgleda kao da ima duplu ruku od tebe

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ne izgleda mi bas kao da ti je ruka 38,meni je 35 cm i izgleda mi kao da je moja vidno veca,a i ramena i podlaktice su mi vece,frend s kojim idem u gym trenira 3 godine i ima ruku 38(izdefiniran je) i i izgleda kao da ima duplu ruku od tebe

To kad kažeš da se nekom ruka čini velika je zbog tricepsa, meni je triceps puno manje razvijen od bicepsa i dosta neizražen, a biceps mi čini većinu ruke tako da se zato čine male. Podlaktice imam dosta male, nikako da se natjeram pojačano radit na njima, ali eto. Uglavnom, tek kad stisnem biceps mi se ruka čini velika, kad je opuštena ne izgleda ništa posebno.

16 godina
intexuz kaže...

ruka mu se ni posteno ne vidi, kako mozes onda ocjenit? najbolje da on poslika ruku.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pa nemogu ocjenit,ali iz ove perspektive mi ne izgleda ni da je blizu 38

l<l<l<l<l<l
15 godina
Rast mišića i visina

Ajme rasprave na temelju jedne slike oni znaju koliko je čovjeku ruka. Kao da je bitno, ako lijepo zgleda, skladno sa ostatkom tijela kao da je bitno kolika je.

{#}

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Baš si mi seksipilan.

No straight.

(not serious)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Neznam dali je adekvatna tema , no zanima me par stvari. Imao sam 105 kg (*bljuv*) , te sam uspio dogurati do 72kg (jej!) uz nekakvu medicinsku dijetu na netu, teranju bicikla i trčanja / hodanja po traci, no najviše se bajk peljal. Mislim doći do nekih 65kg pošto je to idealna kilaža za moju visinu (170cm). Mene sad zanima, pošto imam dosta "viška" kože, dali se to može nekim tjelovježbama u teretani rješiti ili moram na operaciju? Unaprijed hvala!

16 godina
Rast mišića i visina

jedino operacijom mozes uklonit visak koze.

15 godina
mislavgray kaže...

Neznam dali je adekvatna tema , no zanima me par stvari. Imao sam 105 kg (*bljuv*) , te sam uspio dogurati do 72kg (jej!) uz nekakvu medicinsku dijetu na netu, teranju bicikla i trčanja / hodanja po traci, no najviše se bajk peljal. Mislim doći do nekih 65kg pošto je to idealna kilaža za moju visinu (170cm). Mene sad zanima, pošto imam dosta "viška" kože, dali se to može nekim tjelovježbama u teretani rješiti ili moram na operaciju? Unaprijed hvala!

Napucaj se mišićima i popuni je. ! :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

65kg je premalo za tu visinu (barem meni, posebno bez kila misica na sebi), a ako nisi bolestan uhvati se tegova kad si vec u teretani :).

Pij puno vode, a imaju i neke kreme, ne znam koliko pomazu. Kazu i vitamin E i Omegu 3 piti, koza ce se sama donekle zategnuti, zavisi gdje je i u kojoj mjeri. To se obicno desi kada prebrzo mrsavis...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 2:17 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

To je idealno, bar po onom necem... nemogu se sada sjetiti... mislim da je 70 normalnije, nisam bolestan .. Nisam još! 

Pijem vode ko deva... budem se još raspirato o svem..

15 godina
Rast mišića i visina

Ti si vjerovatno ko moj frend koji je prije bio pretil pa je smršavio jako. I sad je mršav i ima viška kože. Tjeram ga u teretanu, ali pazi on ne želi izgledat ko švarcneger.

Da, jer inače se postane švarceneger od 2-3 treninga {#}

Savjet: ok smršavio si i skinuo kile, sad nabij 3-5kg mišića i izgledat ćeš odlično.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa čuj 35 kila je dosta :D. Pa mislim da ću morat krenut. Kaj fali švarcenegeru xd ajde budem se trgnuo, znači teretana it is.

15 godina
mislavgray kaže...
fila2208 kaže...

Pa čuj 35 kila je dosta :D. Pa mislim da ću morat krenut. Kaj fali švarcenegeru xd ajde budem se trgnuo, znači teretana it is.

Pa plaćaš i dalje onog stručnjaka da te vodi kroz trening? Sad nek te nabilda i to je to

12 godina
fila2208 kaže...

Ti si vjerovatno ko moj frend koji je prije bio pretil pa je smršavio jako. I sad je mršav i ima viška kože. Tjeram ga u teretanu, ali pazi on ne želi izgledat ko švarcneger.

Savjet: ok smršavio si i skinuo kile, sad nabij 3-5kg mišića i izgledat ćeš odlično.

Nažalost, treba bit realan i znat da netko tko je smršavio 35kg, a on je za svoju visinu bio jako "popunjen" da mu ni 5kg mišića neće dat neku razliku.

On može nabit noge i ruke, al 35kg skinut...mogu mislit kolko je tu bf ostalo na trbuhu, kolko se koža  rastegnula, sad mora visit..

Nažalost, tu teretana može djelomično pomoć, al bez dodatnih 10kg al čistih mišića, što je opet gotovo nemoguće ciljano nabacit, višak se mora kirurški odstranit.

Tako da to odlično...neki sa 12% bf ne izgledaju odlično, treba bit realan.

Al treba imat motivaciju i sretno!

uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

A nije čak problem to kirurški, nego treba imat 2-3 tjedna vremena za mirovanje...

14 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
fila2208 kaže...

Nažalost, treba bit realan i znat da netko tko je smršavio 35kg, a on je za svoju visinu bio jako "popunjen" da mu ni 5kg mišića neće dat neku razliku.

On može nabit noge i ruke, al 35kg skinut...mogu mislit kolko je tu bf ostalo na trbuhu, kolko se koža  rastegnula, sad mora visit..

Nažalost, tu teretana može djelomično pomoć, al bez dodatnih 10kg al čistih mišića, što je opet gotovo nemoguće ciljano nabacit, višak se mora kirurški odstranit.

Imo je moj frend slicnu situaciju , ali on je nabio misicne mase poslije drasticnog gubitka kilaze (oko 40 kila) tako da mu sad vise koza ne visi uopce zapravo na prvi pogled se cini utegnuto no ipak se na dodir osjeca ona"opustnost" ali zanemarvo skroz uopce se ne kuzi nista , samo udri po teretani

Raspitivo se i on za kirurgiju ali kad je sazno da ce ga kostati oko 1500-2500 eura odusto je od toga (HZZO ne pokriva plasticne operacije)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 13:36 (Demzi94).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo danas uhvatio malo vremena pa se poslikao, da ne velite da samo komentiram :D...

174 cm, 67kg i još puuno posla :D...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
zerocool12 kaže...

Evo danas uhvatio malo vremena pa se poslikao, da ne velite da samo komentiram :D...

174 cm, 67kg i još puuno posla :D...

Hehe pomislih iz thumbnaila da si se slikao u tatinim gaćama :)
Inače, ok, ali sad u lejto možete nekako namjestiti i za cijelu figuru - i noge su bitne za svakodnevnu upotrebu:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
mar123 kaže...

jedino operacijom mozes uklonit visak koze.

u2Noobish4Me kaže...

Nije istina, nije okej širiti dezinformacije takvog tipa. Možda mu ostanu strije, ali ako je mlad i ima kolagena u koži ( a vjerujem da je)
koža će doći na svoje, samo strpljenja to neide za mjesec dana. Na rezanje, liposukcije i podvezivanje želudca idu ljudi koji bi sve instantno (ili su u godinama kad kolagen više nije tako prisutan u koži). 
Prema vama bi svaka trudnica nakon porođaja (pogotovo blizanaca) morala na operaciju rezanja kože,

ili mislite da žene nemaju istu kožu kao muškarci nego neku specijalnu?
Dakle MislavGray, samo ti nastavi po preporukama ovdje, fino u teretanu (sad bi ti trebao biti užitak vježbati s obzirom
koji teret utega si skinuo sa svojih zglobova tetiva i mišića)
Udaljeno dva klika kao i obično:
http://www.muscleforlife.com/how-to-get-rid-of-loose-skin-after-weight-loss/
http://www.quickanddirtytips.com/health-fitness/healthy-eating/how-tighten-loose-skin-after-weight-loss?page=all

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 21:05 (overhaul).
13 godina
Rast mišića i visina

Da malo osvježim,evo mene nakon mjesec dana vježbanja(insanity,trčanje,vožnja bicikla),vide se vec neke promjene.

184cm,78kg(prije 87kg)al na prvoj sam vec nesto smrsavio imao sam oko 81kg,ne sramim se stavljat slike,slobodno komentirajte,samo cu jos dodat neke vjezbe za prsa i ruke.

Ima tu jos puno posla {#}

Prije Prije
poslije1 poslije1
poslije2 poslije2
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 20:59 (Doca15).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice