2018 FIFA World Cup

poruka: 363
|
čitano: 62.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
2018 FIFA World Cup

Ovo nisam očekivao, makar su Rusi odigrali jebenu obranu Španjolci su totalno razočarali. Nije da mi je krivo...

Ajde naši pa da mi uljepšaju dan do kraja!

10 godina
Re: 2018 FIFA World Cup
Kako nam se ždrijeb otvorio, ako prođemo dansku i rusiju, vrlo lako se može ponovit devesosma, idemo vatreni!!
🔴⚪️🔵
⚪️
🔵
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 18:53 (playjob).
15 godina
2018 FIFA World Cup

Ako roknemo Ruse nakon Danske, Putin će ili naručiti Specnaz za svlačionicu kasnije ili će nam plin zatvoriti :) ...

14 godina
2018 FIFA World Cup

Bogme se to lijepo posložilo, prilika kakva se rijetko pruža ali trebaju to sad znati iskoristiti. Do or die. Teško bude, nadam se da su i naši vježbali penale ako bude trebalo.

15 godina
2018 FIFA World Cup

Ovo je prilika.Ovakva ekipa,ovakav zdrijeb.To se nece onovit vise nikad.Samo ta Dansk...huh.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
10 godina
Ja k’o za vraga prehlađen od sinoć, ostajem kući s temperaturom, ajmo vatreniiii, dobijte ih i skinite mi temperaturu!! 🤣🤣
🔴
⚪️
🔵
11 godina
neaktivan
2018 FIFA World Cup

Nikad za nas tako dobro poslozen championship bracket. Trebamo samo potvrdit onaj papir na kojem pise da smo najbolji na svijetu.

Kreativnost se postiže repeticijom. Analogno, talent - radom.
12 godina
2018 FIFA World Cup

Nema pesimizma! Modricu loptu i AJMOOOOOOO!

14 godina
2018 FIFA World Cup

Lagano me tepe nervoza, jedva čekam da konačno počne utakmica !!!!! 

ATJ Lučko
11 godina

Ne bi se trebali bojati ekipe koja je remizirala s australijom

7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

ovo je lose...primili smo glupo gol, i ako ne prominimo role i mentalitet, ostat ce 1:1...nadao sam se da cemo igrati counter

Doduse, za 4141DM bi bilo najbolje flexible standard, ali onda se moramo cuvati prekida

i za ovaj trenutni contain je go route one instrukcija vishak...

Salt 'n' Pepa - Push It
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 20:52 (Gorstak79).
12 godina
2018 FIFA World Cup

Ne smijemo ovoliko preskakati igru, moramo iskoristiti cinjenicu da imamo najbolji vezni red i sto vise kroz igru i po podu ici prema golu, ta napucavanja idu na ruku dancima jer su tu jaci od nas, to im je prakticki jedino sto imaju - skok igra.

7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

sa contain mentalitetom je tesko zabit gol uopce, cudi me da je mandzo zabio, ali i protivniku je tesko zabit nama, gotovo nemoguce...

sa counter bi ih dobili 3:1, ovako ocito idemo na penale...sad bih najradije navijao za dansku :(

Salt 'n' Pepa - Push It
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 21:13 (Gorstak79).
15 godina
protjeran

Zašto Rakitić nije izvodio penal?

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
2018 FIFA World Cup

Zasluženo ispadanje naših.

Kruha i igala...
7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

Moramo dati napadacu da puca, ako vec igramo contain, a ne veznom...

Salt 'n' Pepa - Push It
11 godina
neaktivan
2018 FIFA World Cup

Da smo uspjeli izbjeci ove penale jaoj, igraci su umori i ovo je takozvani efekt dead legs.

11 godina

Napokon

16 godina

Gdje sam star jos su mi uzeli par godina zivota! Uh!

11 godina
neaktivan
2018 FIFA World Cup

Prljavi Smajhel ide kuci

RAKETA U FACU od Rakitica

Suba BOG ISUS.

7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

ae...ajd, sad samo popit jos jednu dozu antipsihotika, pa ostat budan do jutra...ali ajde, neka je... :D

Salt 'n' Pepa - Push It
14 godina
2018 FIFA World Cup

Utvaram si, dok igramo u "plavim" dresovima, Hrvatska NE GUBI !!!! 

I da, trebala je ona bena odmah pucati u gol čim je zaobišao Schmeihel-a, i da penal je tada trebao pucati Rakitić ma koliko je meni draži bio Luka, ali to je samo moje skromno subjektivno razmišljanje! 

ATJ Lučko
12 godina
2018 FIFA World Cup

Ja sam zamro i ozivio se veceras... Vec sam vidio onu prokletu Tursku... AJMOOOO IDEMO DO KRAJA!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 22:56 (ibme74).
12 godina
isuckatthisgame kaže...

Prljavi Smajhel ide kuci

RAKETA U FACU od Rakitica

Suba BOG ISUS.

Rebic je Bog, da se svi zalazu kao on mljeli bi sve kao mlin

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 22:57 (ibme74).
7 godina
protjeran
2018 FIFA World Cup

ne znam o cemu ovaj serucka na teveu, ovo je bilo namjerno napravljeno ovako...ako igraju dva defenzivna tima, away team, ilitiga slabiji team dobija...ili defenzivniji...ovo je bilo namjerno ovako napravljeno....

Salt n Pepa - Push It
11 godina
2018 FIFA World Cup

Al ne kužim tog šlampavog Strinića kaj ga se gura toliko kaj fakat nemamo niti jednog igrača koji bi popunio njegovu poziciju? 

Peptoranom sam moral presjeć..

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
10 godina
Nadam se da će Dalić bit prizeman pa izvuć pouku iz svih grešaka i da nećemo više čekat da se otvore šanse jer ovo je bio psihološki triler od igre, kako za nas navijače, tako i za igrače, još su i 120mim igrali i proživjeli penale, pola minusa za Dalića
14 godina
2018 FIFA World Cup

Obzirom igramo "i opet" u 20.00 protiv Rusa, samo kada budem vidio "plave" dresove, ja ću svakako mirnije gledati utakmicu , i piti koju hladnu pivicu za put polufinala !!!! 

ATJ Lučko
7 godina
protjeran
playjob kaže...
Nadam se da će Dalić bit prizeman pa izvuć pouku iz svih grešaka i da nećemo više čekat da se otvore šanse jer ovo je bio psihološki triler od igre, kako za nas navijače, tako i za igrače, još su i 120mim igrali i proživjeli penale, pola minusa za Dalića

Zapravo, ovo je bilo briljantno....Da smo igrali bilo sto drugo, protiv 4411 i slabije momcadi bi izgubili...

Salt n Pepa - Push It
10 godina
Briljantno, a u drugom poluvremenu se nismo niti vidjeli, sreća, al nek nas je i ona poslužila barem jednom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice