Samsung Galaxy S10 128 GB

poruka: 2
|
čitano: 4.772
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
Samsung Galaxy S10 128 GB

Dakle, Samsung Galaxy S10 128GB.
Dual SIM verzija (vjerovatno su svi, ali eto..), mažen i pazen u poprilicno as mint as possible stanju.

Telefon je iz 04/2019, dobijen direktno iz Samsunga, pa onda nisam siguran kakvo je stanje oko garancije. Za svrhu procjene recimo da nije pod garancijom jer bi trebao okolo traziti da li je negdje uz njega dosao i garantni list.
Updatean na zadnji SW, nikada nije stajao u blizini kljuceva ili slicnih stvari koje bi ga mogle ogrebati. Cijeli radni vijek proveo u futroli i koristen kao sluzbeni telefon.
Prije cca. 2-3 tjedna ekran je premazan onom nano zastitom koja kao garantira da se ekran ne moze ogrebati, tada je prvi puta sa njega zapravo skinuta folija koja je bila na ekranu.
Nikada na njemu nisu bile igrice i slicne stvari koje bi jele bateriju, samo mail accounti i Office 365, znaci klasicno sluzbeno korporacijsko koristenje telefona.

Uglavnom, telefon je u izrazito dobrom stanju bez ikakvih primjetnih ostecenja (kao sto je navedeno proveo svoj vijek u zastitnoj futroli), ekran je zasticen i jedni zapravo znak habanja je njegova starost (04/2019).

Telefon je pic pic i jedini razlog za daljnju prodaju je sto sam dobio novi telefon, pa se onda nekako trebam "rijesiti" ovog Samsunga S10.
Telefon dolazi i sa originalnom Samsung futrolom za S10, iste boje kao što je i telefon (crni).

Koliko bi takvo nesto vrijedilo?

P.S.
Ako bi netko dosao sa idejom zamjena iskljucivo me zanima graficka kartica iste vrijednosti...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
offline
Samsung Galaxy S10 128 GB

Moja procjena oko 2000-2200kn, na njuškalu će vjerojatno otići i za 200kn gore. 

Kako sam malo pratio stanje tržišta. Cjene su za S10 seriju bile toliko neobične da je S10+ prije ljeta bio oko 2800 kn, cijena mu je lagano rasla i u 9 mjesecu ispod 3000 kn ga je bilo teško naći, to je barem za funkcionalnu verziju sa vrijedećim jamstvom. Ali sada se cijene već lagano normaliziraju.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice