Što da nadogradim?

poruka: 8
|
čitano: 1.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što da nadogradim?

Intel Core i5 650 CPU(3.2ghz)

4 GB RAM-a(ne znam frekvenciju)

Radeon HD 5670 1 GB GPU

PSU ima 550 W

1 TB hard disk

Intel P55 chipset

Mene zanima što je tu najbolje za nadogradit.RAM-e obavezno to znam,ali koji su sad najisplatljiviji u smislu koliko platiš a šta dobiješ?Isto me i za grafu zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Što da nadogradim?

Koliko para mislis dat? Za sto tocno koristis komp? Koji je tocan model napajanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što da nadogradim?

Dajem do 2000 kn ukupno za grafe i RAM-e.Tocni model napajanja ne znam jer ne mogu otvorit kuciste pošto za to moram uklonit naljepnicu s garancijom(jebiga ak komp rikne ja nemam za novi pa mi je bolje sa garancijom)

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što da nadogradim?

a komp naravno za gaming koristim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Što da nadogradim?

Kupi si aftermarket cooler za clockanje procesora, jos radne memorije i graficku karticu.

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Što da nadogradim?

A bi dva Radeona 5670 bila bolja od jednog 7850?Pošto me to jeftinije dode(500 kn je 5670 u linksu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Što da nadogradim?
KokiDaKilla kaže...

A bi dva Radeona 5670 bila bolja od jednog 7850?Pošto me to jeftinije dode(500 kn je 5670 u linksu).

Ne, mnogo slabija opcija. Ubodi si HD7850 s Dual fan hlađenjem za cca 1.5K Kn i to je to, napajanje će držati jer ionako ta grafa prilično malo troši.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
13 godina
neaktivan
Re: Što da nadogradim?

4 GB radne memorije ti je i više nego dovoljno. Procesor je odličan, samo bi trebao kupiti jaču grafičku i to je sve.

I eventualno kvalitetnije napajanje od ovoga ako je no name napajanje. Sve ostalo je ok.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice